Članovi nogometnog kluba Roma pozvali pirotehničare, koji su na nogometnom igralištu pronašli neeksplodirane bombe iz Drugog svjetskog rata.

neeksplodirane bombe na stadionu Roma
3 komentara

Pripreme talijanskog kluba iz Serije A Rome, za gostovanje u Napoliju prekinuto je zapanjujućim otkrićem; na njihovom igralištu pronađen je niz neeksplodiranih bombi iz Drugog svjetskog rata.

U tijeku su radovi na obnovi klupskog prostora za trening, a rimski list Il Messaggero izvještava da je otkriveno oko 20 bombi, za vrijeme radova na prostoru koji će se u budućnosti koristiti za trening.

Vijest o otkriću neeksplodiranih bombi brzo je odjeknula na društvenim mrežama. Ubrzo je sve veći broj ljudi počeo s čuđenjem komentirati otkriće i događaj koji se ne događa svaki dan.

“Želimo se zahvaliti talijanskoj vojsci i njihovom pirotehničkom odredu, jer su ovoga tjedna u velikoj akciji očistili i uspješno uklonili veliki broj neeksplodiranih bombi koje datiraju iz Drugog svjetskog rata, a koje su otkrivene na klupskom igralištu u Trigoriji,” glasila je jedna od objava na Twitteru.

U objavi na Twitteru također je objavljena i fotografija talijanskih pirotehničara koji su pažljivo iskapali brojne neeksplodirane bombe, koje su se nalazile u unutrašnjosti igraćeg terena.

Na svu sreću, nitko nije bio ozlijeđen. Izgradnja novog terena za trening moći će se bez problema nastaviti idućeg tjedna.

BombeRoma
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Istražuj
3 godine prije

Nista bomba … Cuvaj se korone…
Pa ovi stvarno nisu normalni

Kažun d.d.
3 godine prije

TORCIDA.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI