“Panonsko govedo” stavlja metu na Boška Obradovića, nakon što navodno ubiju Aleksandra Vučića. Zašto?

Boško Obradović
65 komentara

Nenad Čanak, koga je Vojislav Šešelj slikovito nazvao “panonsko govedo”, gostovao je kod Senada Hadžifejzovića. U svom poznatom stilu ponižavanja svog naroda, u jednom momentu je stavio metu na Boška Obradovića, koga bi, prema njemu, Rusi eventualno pogurali u slučaju da ubiju Aleksandra Vučića. Zašto, prema Šešelju “panonsko govedo”, to čini?

Prvo da objasnimo kako funkcioniraju oportunisti. Eventualno da damo objašnjenje beskarakternim osobama, kako postati popularan u mainstream medijima.

Primjer. Ako ste Hrvat i želite dobiti medijsku pažnju, potrebno je napasti svoj narod. Ocrniti ga. Proglasiti ga zločinačkim zbog zločina pojedinaca i eventualno ograničenim. Bitno je ulizati se drugima preko muke svojih. Tada imate pažnju. Na svaki unutarnji razdor i frustraciju, stranci svršavaju. Hvale vas, tapšu po ramenima, govore da ste genije i nerijetko vas pozivaju u svoje prijestolnice želeći osjetiti koliko je jako vaše poslušništvo. Ne govorimo ovdje samo o Washingtonu, nego o svim prijetolnicama: Berlinu, Moskvi, Parizu, Londonu, Tel Avivu, Beču, Pekingu…

Ovo, prema Šešelju “panonsko govedo” u Sarajevu kod Senada Hadžifejzovića s osmijehom na licu spominje knjigu “Gostinska obljuba kod Srbalja”, objašnjavajući kako se radi o situaciji kada ti dođe gost, a ti mu nakon večere ponudiš ženu ili kćerku. Istina, ovim primjerom pokušava raskrinkati rasnu ideologiju, koja jeste pogubna, ali je mogao navesti tisuću drugih primjera, a ne u Sarajevu ponižavati naciju koja ga je othranila i dala mu diplomu.

Zašto je ovo “panonsko govedo” napalo Boška Obradovića, koji i nije cvjećka, ali neke njegove izjave strašno ruše zapadno-dekadentnu strategiju o stvaranju globalizma u kojem ćemo se klati među sobom, dok će oni vuči konce i parazitirati na leđima većine, pogledajte u donjem videu.

Boško ObradovićFace TVNenad ČanakSenad Hadžifejović
Pretplatiti se
Obavijesti o
65 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

Moje isprike na javljanju,redakciji portala logicno.kod Senada hadjifejzovica u emisiji su gostovali i Kresimir misak..i Semir osmanagic..pa i Ivan Pernar je kod njega iznosio neka svoja mišljenja,gostovao mu je u emisiji.nisu dobili neku Vasu paznju,iako pregledi tih emisija na internet trazilicama govore da su pobudile veliki interes kod ljudi.puno VECI nego gostovanje Nenada canka..na stranu Sha citirate Vojislava seselja(?!?!)kako on naziva ovu nebitnu personu..pitanje je,zbog čega posvecujete vecu paznju osobama koje,ocigledno,imaju puno manju paznju u narodu nego osobama koje se svugdje mogu prosetati i dobiti samo postovanje..koliko sam vidio,ljudi puno vise prate Sha radi jedan kreso misak i Semir osmanagic nego Nenad jbn canak!hvala lijepo..i,jos jednom,moje isprike.hvala.

Lucija, prva
1 godina prije

Ja se neću ispričavati, jer se nemam namjeru miješati u uređivačku politiku…a ni u Srbijansku politiku.

Međutim, neke stvari jesu očite: pred par godina, radi jedne ili više izjava ovog Čanka, da su se dogodile u Hrvatskoj, dobio bi…što traži već pri izlasku iz zgrade televizije.

Inače, svi spomenuti su – potpuno bezvrijedni.
Kao bilo tko bilo gdje na političkoj sceni. I to ne samo na području bivše države.

tihobl
1 godina prije

Da sam na mjestu redakcije nebi davao podrsku nikome sa regionalne politicke scene dok ne zavrsi u zatvoru kao Marko Franciskovic. Podrzavali ste Pernara dok nije ispao mucak, podrzavali ste Miru Aleckovic, francusku agenticu, podrzavali ste Draska Staivukovica dok niste shvatili da je britanski agent, a sad podrzavate Boska Obradovica. Sacekajte malo mozda se pokaze da je srpski Cipras. Kad vidite da su strane ambasade naredile da se neko hapsi dajte mu podrsku, jer taj vrijedi cim ga smatraju opasnim. Dovoljno je povremeno napraviti kriticki clanak na likove iz strane agenture kao sto je ovo panonsko govedo. Ja licno volio bi da procitam nesto o srpskoj ambasadorici u Hrvatskoj. Nju ne posnosim vise od britanskih agenata. Jos bolje je napraviti clanke o ljudima van politike, a kojima svi u regionu vjeruju kao sto je prof. Momčilo Milinović. Ili recimo sa nasim metereolozima u penziji koji su protiv prevare zvane “klimatske… Čitaj više »

Mario
1 godina prije

Pa kakvi su to likovi Čanak, Hađifejzović, Obradović, Śeśelj za koje nikad nisam čuo osim za posljednjega gdje sve izgleda negativno i loše. Pa ima od Triglava do Vardara likova koji bi dosta toga na lijepśi i pozitivniji način mogli reći.
Ovo sa Serbljima i govedima je strava i užas.
A taj Senad Hađifejzović mi sad na prvu izgleda kao muslimanski Bujanec kojemu je sve od tajnih službi dopušteno kao pravome Velimiru Bujancu u Hrvatskij koji najnormalnije u svojoj emisiji može pustiti prijateljsko ljudikanje s Vojislavom Šešeljom, i da sad ne pišem kako se svaki od njih sam za sebe deklarira. To nemože napraviti svaki medij, a da urednik ne dobije posjet tajnih službi ili u najboljem slučaju od njih bude “zapračen”‘.

Vojni analitičar
1 godina prije

“Primjer. Ako ste Hrvat i želite dobiti medijsku pažnju, potrebno je napasti svoj narod. Ocrniti ga.” Pa na taj način je Emir Kusturica postao jedan od najnagrađivanijih europskih režisera. Pogledajte njegove filmove iz kojih neupućeni gledalac može zaključiti da bivšu Jugoslaviju naseljavaju samo cigani, pijanci,primitivci, čudaci, nasilnici i kojekakvi seoski ridikuli. Ali kad pišete o medijima, to se prvenstveno odnosi na današnje dirigirane msm medije u zapadnim zemljama s kolnijalnom prošlošću. Oni su ti koji podržavaju i guraju takvo pljuvanje po vlastitom narodu jer to njihovoj uglavnom slabo obrazovanoj publici daje osjećaj superiornosti. Kad nađu nekog stranca koji je spreman popljuvati vlastite sunarodnjake, i prikazati ih kao kakve primitivne, nasilne ili nemoralne “urođenike” oni se osjete boljima i superiornima. To ne samo da liječi njihove komplekse zbog vlastitih mana i zbog gubitka imperija, nego i na neki način opravdava sve njihove imperijalističke i kolonijalne zločine u prošlosti, a i danas.… Čitaj više »

Dejan
1 godina prije

Veruj da nije bolji,gori je puno,onda mozes misliti kakav je…ide uokolo i pljuje po svom narodu

Iva Bg
1 godina prije

Ta priča o ruskom uticaju u Srbiji je besmislena. Ovde Zapad vodi glavnu reč, a Obradović, Čanak i svi ostali su im dobre sluge i rado viđeni gosti na prijemima u ambasadama.

Obradović je rasturio Dveri.

Гавран
1 godina prije

Prijatelji su mi radili u dalekom sibiru , iznad polarnog kruga. Gostinska obljuba je karakterisika tamošnjih malih izolovanih naroda, u ratu protiv izumiranja. Tako su se borili protiv osiromašenja sopstvene genetike.
Dobro je dok su zapad i njegovi agenti vode propagandni rat protiv Srba. To je znak da se još vodi politika od interesa za svoj narod a ne samo za svetski kapital. Kada počnu da hvale – to je kraj dotičnog naroda. Uvek hvaljeni Englezi su u na kraju postali crne puti.

eks
1 godina prije

Čanak je veliki podlac i pokvarenjak. Po srbofobiji i rusofobiji mu nema ravna u Srbiji, osim Ugljanina. Čanak je zlo .

Max
1 godina prije

Obradović Je normalniji od Čanka.

Sardelino
1 godina prije

Nikad i nigdje Čanak nije napao srpski narod.
Niti ga je nikad i nigdje proglasio zločinačkim.
Jedino je dosta i posvuda Šešelja prozivao kao ratnog zločinca. Šešelj nije srpski narod.
Nebi trebalo donositi paušalne ocjene o nekome pa bio to i N.Čanak.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI