Profesor Hadžidedić, šokira: BiH ne treba ni u EU ni u NATO jer će se sve raspasti!

Zlatko Hadžibegić
201 komentar

Britanci su stvorili Hamas. Oni vladaju već 200 godina svijetom i to nije bez razloga. Njihova obavještajna služba je najjača na svijetu i tvorac je muslimanskog radikalizma, pa čak i Izraela, tvrdi profesor Zlatko Hadžidedić. Pogledajte i poslušajte odličnog profesora, što je rijetkost na mainstream medijima. Profesor Hadžidedić vrlo smireno i argumentirano govori ono što portal Logično od svog nastanka propagira.

Neke odlične izjave profesora Zlatka Hadžidedića:

  • Svijet je pred kolapsom. Svjetski poredak nestaje.
  • BRICS je alternativa postojećem svjetskom poretku
  • Svi žele kontrolirati morske puteve
  • Rusija i Izrael ne mogu biti u sukobu, jer u Izraelu trećina govori Ruski jezik.
  • Britanci prave etničke čiste države, što stvara nasilje
  • Britanci su stvorili Muslimansko bratstvo i radikalni Islam
  • Netko se sjetio u Londonu da svijetom treba vladati sukobima
  • Zapadni mediji jednostrano prikazuju stanje u Ukrajini
  • Rusija je tek pokrenula svoju vojnu industriju i sukob joj pogoduje
  • Ukrajina je bombardirala Ruse 6 mjeseci prije napada Rusije
  • Režim u Kijevu je nametnut da se otvore vrata SAD-u
  • Mi u BiH nismo raščistili što je to suverenitet
  • Svi očekuju da će priključivanje nekom drugom rješiti naše probleme
  • Alija Izetbegović je potpisom Daytona prepustio suverenitet Bosne i Hercegovine
  • Stranci su nam uzeli mnogo toga bez pitanja, ali smo mi šutili, jer smo ponizni i spremni na poslušnost.
  • Volio bih naći nekoga ko ima volju da ima suverenu državu
  • Mi smo zaslužili Bosnu i Hercegovinu jer smo stoljećima živjeli s različitim religijama i kulturama, čime smo pokazali mnogo veću zrelost nego drugi.
  • Samo su Đemal Bijedić, Hamdija Pozderac i Branko Mikulić razmišljali o Bosni i Hercegovini koja će suvereno odlučivati u odnosu na druge
  • Nametnuli su nam bolesnu situaciju u kojoj nas okreću jedne protiv drugih, što je suprotno našem življenju tijekom nekoliko stoljeća. Zato je BiH smetara, jer je bila izuzetak i pokazivala da različite religije mogu živjeti zajedno.
  • Protiv sam ulaska u EU i NATO, dok smo rastočeni i nemamo svoj suverenitet
  • Složio bih se u neku ruku s Dodikom da visoki predstavnik nema legimitet
  • Stranci bi nam najviše pomogli kada bi nas napustili
  • Svijet je sve radikalniji. Svaki put kada se mijenjao svjetski poredak, došlo je do velikog događaja (rat)
  • SAD i Velika Britanija će vojnim putem pokušati svoju hegemoniji, tako što će izazvati razne sukobe
  • Sukobi su željeni i kontrolirani
  • Hegemoni moraju popustiti kako bi svijet mogao nastaviti dalje živjeti u miru

Tko je Zlatko Hadžidedić

Zlatko Hadžidedić (Sarajevo, 1965), politolog i sociolog. Studij komparativne književnosti i bibliotekarstva završio je na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. Magistarski rad iz sociologije obranio je na Central European University u Varšavi, a magistarski stepen u oblasti političkih nauka na London School of Economics and Political Science. Doktorirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu. Objavio je knjigu poezije Istočnici Istog (1989), historijsku dramu u stihovima Pad (1993), zbirku analitičkih tekstova iz oblasti međunarodnih odnosa Bosna ne uzvraća udarac/Bosnia Does Not Strike Back (1996), doktorsku disertaciju u Njemačkoj pod nazivom Forced to be Free: the Paradoxes of Liberalism and Nationalism (2012), te u Bosni i Hercegovini pod nazivom Silom slobodni: paradoksi liberalizma i nacionalizma (2013).

Face TVHamasPalestinaSADVelika BritanijaZlatko Hadžibegić
Pretplatiti se
Obavijesti o
201 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Afrika
6 mjeseci prije

Ja sam se već preselio u Bosnu
Jedino mi je ona ostala kao imalo normalna.

MNK
6 mjeseci prije

EU, NATO i američka hegemonija su garancija postojanja BiH u sadašnjem sastavu.

tihobl
6 mjeseci prije

Каже да је Нетанyаху исти као и Додик и ја се слажем

Zolja
6 mjeseci prije

Hebo ti zemlju koja se drzi na silu. Bosna je mogla biti zajedno republika samo u Jugoslaviji, Ledja su okrenuli Jugoslaviji kao i ostali, i to znaci ta na silu tvorevina ce se raspasti kad tad. Ne moze brak na silu. To bar svi kuze. Jedino poturceni hoce Bosnu jer misle da ce svojim razmnozavanjem da je svu osvoje.

tabula
6 mjeseci prije

Da, nevolja je što istina šokira. Čovjek je očito van kontrole i ne boji se reći istinu. Bravo!

Zvone
6 mjeseci prije

Pametan čovjek.

Starlight
6 mjeseci prije

“Netko se sjetio u Londonu da svijetom treba vladati sukobima” – Rotšildi koji su talmudski bankarski Židovi, a ne Britanci… I nisu se to oni sjetili u Londonu, nego stoljećima ranije. “BRICS je alternativa postojećem svjetskom poretku” – Sve te “alternative” stvaraju i kontroliraju isti. “Multipolarni” svijet sa unipolarnom cionističko židovskom centralnom bankom-unipolarnim globalnim finansijskim sistemom, gdje unipolarni, privatni cio židovski bankarski kartel (koji ima monopol nad emisijom kreditnog novca) upravlja “geopolitičkom” tzv. multipolarnošću po principu ‘zavadi pa vladaj’ – kako to “lijepo” zvuči što bi rekli “majstori”. Kako nije bilo “multipolarnosti” kada je trebalo sprovoditi tzv. pLandemijske mjere i kampanje “cijepljenja” stanovništva cionističkom kašom grafen oksidom, kako nema “multipolarnosti” kada treba sprovoditi tzv. Agendu 2030 i ciljeve tzv. održivog razvoja, kako nema “multipolarnosti” kada treba raditi na implementaciji tzv. Četvrte industrijske revolucije, sveopće digitalizacije, nametanja tzv. digitalnog ID “beskorisnim izjelicama” i digitalnih valuta cionističkih centralnih banaka CBDC…? – Tu… Čitaj više »

Rimtutituki
6 mjeseci prije

Dok ne skuze svi na prostoru ex- jugoslavije da samo zajedno imaju tezinu,pa zvali se svi Hrvati,Srbi,sloveni ili majmuni. Trebalo bi izucavati povijest talijanskohmg ranog fascisma, onoga pocetnog bez ideoloskog prizvuka frozote koji su mu prisili,jer fascia je snop zita,i Mussolini na scojim pocetcima je jrenuo da jedna stabljika se lomi,a snop zita ne moze( nije figurativno,pitajte bilo kojeg seljaka,struk zita ne mozes polomiti). Odatle je dosao prvi auto out na svijetu Milano Bergamo Bologna Firenze, poslije kopiran od austrskog molera,. Isusivanj ogromnih mocvara u Venetu,venezia,Rovigo i pravljenje sada najjace ekonomske maceoregije,Lombardia- Veneo Emilia-Romagna, to je industria italije. Cak I prognanici na confino( tal, sardinija( Sardegna) protivnika rezima na prevaspitavanje su doveli Sardegna iz 15 u 20 stoljece. Izvorni fascisam iz 1922 bez atova protiv drugihu sranja,koji je radio na ujedinjenju itakije je kao stviren za BiH. Itakija je bila velika BiH ,umjesto 3 naroda i 19 kantona,imala je 20… Čitaj više »

Damir
6 mjeseci prije

Čovjek govori istinu, a vi o njemu da šokira, to je jasno kao dan samo je pitanje kolateralne štete, a ona ovisi o razini suradnje svakoga od vas/ nas, što je suradnja veća i šteta će biti veća.

držnedaj
6 mjeseci prije

Svaka čast profesoru, baš je pravi profa!!!
Ne šokira, nego zna šta se događa!

“U politici se ništa ne događa slučajno. Ako se nešto dogodi, možete se kladit da je tako planirano.” —  Franklin Roosevelt
A cio-anglo-sad,isti bi htijeli uspustavit feud novkomponovani nwo kolonijalizam i vazalstvo.

Shox
6 mjeseci prije

Krajnji cilj globalnog kulta je stvoriti masivni sukob između Istoka i Zapada. Istoku pripadaju Kina, Rusija i druge zemlje BRICS-a, a Iran je nedavno pozvan da im se pridruži. Također, posrednički rat između Zapada i Rusije, ukrajinsko-ruski sukob, samo je dodatno gurnuo Rusiju prema svojem savezniku Kini, poput vrlo dobro odigranog poteza u šahu. S kakvim sotonističkim psihopatima imamo posla, govori pismo kojeg je američki mason Albert Pike uputio talijanskom kolegi Guissepe Mazziniju 1871. godine, u kojem otkriva plan o tri svjetska rata koja će transformirati društvo u distopiju. Prvi i drugi svjetski rat su sada dio povijesti i odigrali su se po, u pismu, točno opisanom scenariju. Za Treći svjetski rat se kaže: „Treći svjetski rat mora biti potaknut iskorištavanjem razlika koje su prouzročili agenti Iluminata između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat se mora voditi tako da se islam (arapski muslimanski svijet) i politički cionizam (država Izrael)… Čitaj više »

Yuxel
6 mjeseci prije

Očito je da se bliži drugo poluvrijeme ratova na Balkanu. Oni koji su imali moćno oružje i njime sijali smrt se pokazaše kao kukavice na Kosovu.
Biće; bila jednom jedna zemlja Srbija.

Necjepljeni Kokot
6 mjeseci prije

Čuj to ,komparativna književnost. Još jedan u nizu lijevih fakulteta ! Ljevičari su zlo ,čak 100% veće od terorizma !

MladenSt
6 mjeseci prije

Moj otac je ostavio BiH u amanet Turskoj ,Bakir Izetbegović sin
pok Alije Izetbegovica .😛

AJeTo
6 mjeseci prije

Razotkriste ih na petak 13.

netko
6 mjeseci prije

BRICKS nije nikakva alternativa nego isti ( pojačani) k. samo drugo pakiranje.

Schwarze Hunderte
6 mjeseci prije

A što je čovjek pogriješio 🤔 ?!

netko
6 mjeseci prije

Njemu svaka čast ali čim vidim ili čujem…Britanci, SAD, Rusija. pa ” netko se sjetio u Londonu”… tko profesore?…imena profesore…. opet spominjanje nekih nepostojećih država kao eto postoje države…..

Dragačevac
6 mjeseci prije

Govoreći o političarima: mi Amerikanci smo velika sila i postali zahvaljujući svom pragmatizmu. Računamo da ako su oni dobro slušali komuniste, slušaće i nas, rekao je američki ambasador jednom našem novinaru i dodao: „Vi ste beznadežan slučaj, niste za ozbiljnu saradnju! Isuviše ste svojeglavi i na svoju ruku. A ko je protiv svake vlasti, taj odista nije za više od sažaljenja!“

2i2su22
6 mjeseci prije

Ni ne trebate, stojte tu di jeste.

Observeterius
6 mjeseci prije
  • Gotovo bih se sa svim točkama složio s uvaženim profesorom, osim u izjavi “Britanci prave etničke čiste države, što stvara nasilje”. Stjeće se dojam da profesor nikad nije bio u V.Britaniji, SADu, EU…
JoeP
6 mjeseci prije

Nema šta, tip je stvarno odličan kad je studirao na filozofskome fakultetu.
Sve on zna osim šta napravit.
Ovakvih je na tone.

Observeterius
6 mjeseci prije

Gotovo bih se sa svim točkama složio s uvaženim profesorom, osim u izjavi “Britanci prave etničke čiste države, što stvara nasilje”. Stjeće se dojam da profesor nikad nije bio u V.Britaniji, SADu, EU, Švicarskoj…

JoeP
6 mjeseci prije

Ko ste to vi koji nešto “morate”?
Znam kako ja moram samo umrit, niśta drugo ne moram.
Ti češ gledat i bit oprezan, kako da ne.
A nešto će radit i napravit neko drugi. Mashaallah.

Trt
6 mjeseci prije

A britanijom vladaju židovi tako da su židovi stvorili hamas.

Perun
6 mjeseci prije

Gospodine profesore Zlatko Hadžidediću, uz duzno postovanje naskrabao BiH par rijeci i pokusao komentirati vas nacin prezentiranja vase vizije izolacionizma BiH….Vi ste u zabludi ako mislite da su Bosansko Hercegovacki Drzavljani u zabludi …Receno po Bosanskom oficijelnom rijecniku ,, seres druze ” profesore a i davis idejama neumjereno i nesuvislo u ovom politickom vremenu previranja i trvenja …vrijeme kao ovo u kome zivite i vi i svi mi nepriznaje silu i autoritet kako na akademskom tako i medju seljackom i radnickom populacijom….P.S…Imam rodbinu na Jamajci gsp.profesore …a vama savjetujem da se manje druzite sa izlapjelom literaturom i arhivima iz ,,prošlijeh” vremena ….napomena autoru clanka …mene su skoro izbacili iz skole zato sto sam rekao da je profesor koji mije predavao jedan predmet glup jer ne zna tridesetak seljacke i radnicke djece naucit podjednako predmet koji je predavao….reko sam mu da je znanje oslobodjeno kompleksa a on me isćero napolje i… Čitaj više »

Tim
6 mjeseci prije

Svima je najbolje da se zatvore u svoje države i urede ih da prosperiraju u miru vodeći svoje brige. Stranci nam ne trebaju.

Klosterman
6 mjeseci prije

Hrvati Srbi i Muslimani nisu mogli zajedno živjeti u Jugoslaviji a trebali bi zajedno živjeti u BiH?

Max
6 mjeseci prije

Pribran i upućen čovjek kakvih je malo.

Roccos
6 mjeseci prije

Manje više sve ok,ali da briti prave etnički čiste države? Baš suprotno,gdje god mogu spajaju nespojivo,a rasturaju blisko i spojivo.U oba slučaja rezultat je nepodnošljiv kaos.

vanja
6 mjeseci prije

Ko su ovi aktivisti što stiskaju minuse progresivnim komentarima?

kio
6 mjeseci prije

sjajno!

Vrlodrag
6 mjeseci prije

Neka se vise raspadne lešina.

Nebi je ni bilo da zapad( usa i britanija) nisu odlučili muslimanima praviti državu.

Dante
6 mjeseci prije

Neke ljude pohlepa čini velikim govnima.

ForSale
6 mjeseci prije

Još gore. Ne zarađuje ništa!

tihobl
6 mjeseci prije

Central European University & London School of Economics and Political Science

Hoce da nam ga podvale kao gricima Ciprasa.

Koma
6 mjeseci prije

Dobro kaže 😎

Мунгос
6 mjeseci prije

Проблем је врло лако решив:
Потребно је наћи неког професора који би убедио Муслимане (Бошњаке) да БиХ није њихова својина. Да је њихово само оно у границама одређеним у Дејтонском мировном уговору.
Мислим да то није тежак посао обзиром да таквих екстермиста у Бошњачком корпусу има врло мало. Привид да су сви Бошњаци за унитарну БиХ стварају ова гамад из EU и GB. Њих требају Бошњаци културно отерати, отказати им гостопримство.
Даље треба пустити сваки ентитет да слободно уређује своје двориште, по свом нахођењу и поштујући принципе људскости. Препустити све току времена, када ће се вероватно искристалисати потреба за заједничким животом. Или увидети да заједнички живот није могућ, што није ништа страшно ако се он проводи као када се оделе два брата без економских спорова и наравно без ирационалне мржње коју им намеће ЕУ и ГБ преко својих агената из домаћих редова.

Yuxel
6 mjeseci prije

Nije pošteno da mi ne objavljujete odgovore. Pišem samo činjenice, validnu historiju i naučna istraživanja.
Dozvoljavate nekima da iznose laži, vrijeđaju a ne dozvoljavate demante istih.
Sramota u šta se pretvarate

NOME
6 mjeseci prije

mislim da treba prepoznati kako upravljači navlaće prema sukobu muslimana i kršćana….ovom katastrofom na bliskom istoku se muslimanski svijet homogenizirao….na zapadu se zabranjuje podrška palestincima, a liberalne vlade počinju isticati krščanske korjene….niti zapad nema veze više sa kršćanstvom, niti politika zapada, koja je potpuno anti kršćanska… nažalost mislim da je ovaj sukob iskra koja će zapaliti rat na vjerskoj osnovi….a globalisti se iza zastora cerekaju…..

FATIH
6 mjeseci prije

ZAR ISTINA MOŽE ŠOKIRATI ČOVIJEKA ZDRAVOG RAZUMA?????

NOME
6 mjeseci prije

….ovo na bliskom istoku je samo maskirovka za pravu stvar koja se pokreće u europi…mislim da idemo prema pobuni muslimana u europi…fokus je na francuskoj, gdje je već počelo, a dalje redom španjolska, njemačka, švicarska, italija….

Jomla
6 mjeseci prije

Ja bih samo malo izmjenio naslov: Profesor Hadžidedić, šokira ovcoide: … itd 😛 😛 P.S: Mogao je reći koju i o koronomafijašenju, vjerujem da bi šok bio i veći 😛 😛

Emiliano Zapata
6 mjeseci prije

BRICS alternativa???
Tja ondje je najvise socijalnih bodova, camera, digitalnog novca i “pametnih gradova”.Ondje se najvise tuklo one bez maske i tjeralo na bocke a nebo im izgleda prosarano otrovima iz aviona kao i kod nas dok 5G antene zrace jos prije nego kod nas!

Lucija, prva
6 mjeseci prije

Sad lijepo udahni i razmisli: što točno ove sad vlasti ne rade, a što bi radio Novi svjetski poredak?

Jesu svi naredili cijepljenje?
Da.

Pritisli bi oni i jače, ali ima još ljudi koji znaju rukovati oružjem.

Takvih neće biti za 20 godina.
Ne samo to
Nego ima i ljudi koji znaju nešto o nečemu.

6 mjeseci prije

Da vidimo (ono sa čim se ne slažem): “Svijet je pred kolapsom. Svjetski poredak nestaje” Svet jeste pred kolapsom ali kontrolisanim i sadašnji svetski poredak neće nestati tek tako već se sprovodi “tranzicija” – od demokratije (kakva god bila) u totalitarizam. “BRICS je alternativa postojećem svjetskom poretku” Dovoljno je pogledati koliko se Fašington preznojava zbog postojanja BRICS-a pa shvatiti koliko ga smatraju za pretnju svojim planovima. “Rusija i Izrael ne mogu biti u sukobu, jer u Izraelu trećina govori Ruski jezik” Ovo je toliko neozbiljno da je gubljenje vremena komentarisati – pa Zelenko je govorio samo ruski… “Rusija je tek pokrenula svoju vojnu industriju i sukob joj pogoduje” Da Rusiji pogoduje sukob pokrenula bi ga još 2014. Zar Zlatko ne zna koliko je zapadnih kompanija prekinulo poslovnu saradnju sa Rusijom? Ne kažem da nema i prednosti ali… vratiti se na prvu rečenicu. “Samo su Đemal Bijedić, Hamdija Pozderac i Branko… Čitaj više »

R M
6 mjeseci prije

Raspašće se sigurno, ali minusa je previše

Flint
6 mjeseci prije

Što se sramotite aj nemoj te više

Čudan lik
6 mjeseci prije

Uskoro??? Kada ćete stajati, daj točan datum da se znam zavaliti u fotelju i uz kokice i smoki gledati kako se znojite dok budete odgovarali na pitanje: Zašto niste živjeli po mojim naredbama???

Captain
6 mjeseci prije

Zato je pola Hercegovine i Zagrebu a Bosanci posvuda.
Ovo ljeto neki mladi Slovenac priča hrvatski sa jakim bosanskim naglaskom.
Pitam ga kako to da on po imenu i prezimenu čisti Slovenac priča tako a on veli da radi da Bosancima na baušteli već 3 g 🤣.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI