Dr. Lidija Gajski i Dr. Krešimir Pavelić o koroni i cijepljenju na Face TV i Bujici

Lidija Gajski i Krešimir Pavelić-
36 komentara

Dr. Lidija Gajski i dr. Krešimir Pavelić gostovali su odvojeno u dvije emisije koje daju prostor svima, a ne samo “njima”. Ovoga puta vam donosimo dvije emisije gdje možete čuti mišljenje dvije uvažene i intelektualno poštene osobe. Prva emisija je bosansko-hercegovačka koju vodi Senad Hadžifejzović, a druga hrvatska koju vodi Velimir Bujanec.

Želimo samo napomenuti da “ugledna” institucija BiEPAG koju spominje Senad Hadžifejzović, prije nego se obratio dr. Lidiji Gajski, nema veze s ugledom, nego se radi o instituciji koju plaća strani faktor, a iza koje stoji European Fund for the Balkans. Više nam ništa nije jasno. Stranci nas smatraju barbarima, “primitivnim” Balkancima i sâm Bog zna što još u sebi misle o nama. Međutim, toliko vole naše zemlje, da kojekakve “ugledne” udruge, institucija i druge “intelektualne prostitucije” niču kako gljive poslije kiše. Još nismo odgonetnuli zašto ulažu novac u ove “balkanske  gudure”.

Vratimo se na naše intelektualno poštene osobe, koji nude uspavanom puku, po život bitna objašnjenja, pri čemu riskiraju svoje karijere. Poslušajte i dijelite s onima koje volite.


BujicaFace TVLidija Gajskiprof. dr. sc. Krešimir PavelićSenad HadžifejovićVelimir Bujanec
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mölltaler
3 godine prije

Cijenim dr. Gajski i dr. Pavelića međutim ne mogu reći istu stvar za voditelje emisija u kojima su gostovali tako da ih nemam namjeru niti gledati. Jasno je da dvoje doktora nemaju baš neki izbor što se tiče gostovanja na tv-u pa moraju ići po principu daj što daš, ali vjerovati da se radi o nekakvim nezavisnim novinarima je stvarno naivno što dokazuje i hvaljenje “ugledne” institucije od strane hadžifejzovića.

Čardak
3 godine prije

Intelektualno pošten je malko neobičan termin koji mi svaki put upadne u oko. Kako čovjek može biti neintelektualno pošten ili nepošten – moral je stvar uma, prosudbe, dakle inteligencije. To je otprilike kao kad bismo rekli da je vatra toplinski vruća…
Zar ne bi bilo dovoljno reći samo “pošten”. Ta riječ u sebi već sadrži potpuno značenje.

Samo dobronamjerna primjedba.
Hvala vam na svom vašem trudu.

Lp
Vjerni čitatelj

Ante
3 godine prije

Ima poruka Janse ,Sorosu.Makni se od Europe sa tvojim prljavim novcem.Ti razaras i pravis nemir sa NGO u zemljama gdje seje istek rodila demokracija.

Kreso
3 godine prije

https://youtu.be/xFWf-Uhnfkc
Evo i Coca Cola postala pozitivna na koronu

nonwo
3 godine prije

Ovaj odgovor zašto ćete se cijepiti?,…zato jer treba,je fascinantan.”Samo svemir i ljudska glupost su beskonačni,…za svemir još nismo sigurni”…

rimtu
3 godine prije

Trolaš.

Simon
3 godine prije

Kontrolori Bujice i fašizma općenito su isti oni koji su izmislili i kontroliraju komunizam i sve ostale -izme.
Fa – Antifa je stari obrazac divide et impera. Isti u Ukrajini guraju Fa obrazac, a istovremeno u Americi Antifa obrazac.

Bosanac
3 godine prije

Gajski bila odlicna na FACE TV, imala je lijepa pitanja i nije prekidana u tijeku dijaloga tako da je onima koji su gledali mnogo toga mogla razjasniti. Na stranu to ko za koga danas radi, ko god radi danas i ima neku firmu ovisan je o nekom ili necijem novcu. Dobro je da postoje neki mediji na ovim prostorima gdje se moze cuti i drugacija misao.

Svi smo mi ljudi
3 godine prije

Jel mi moze netko objasniti zasto se prica da nije izoliran virus kada u Mihaljevicu je izoliran plus sto je i sekvenciran genom?

vinko ivankovic
1 godina prije

Kazne su brevise blage i oni svjesno zbog tih mali kazni lazu jer nalogodavci za takve tekstove ploacaju kazne jer im se isplati da plasiraju laz .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI