Piers Morgans promijenio mišljenje uoči izbora. Tvrdi da Trump ipak može ostvariti ”malo vjerojatnu pobjedu”, usprkos anketama.

Trump i Biden, Americki izbori
17 komentara

Nacionalno anketiranje često je stavljalo aktualnog predsjednika Donalda Trumpa iza bivšeg potpredsjednika Joea Bidena, uoči američkih izbora koji se trebaju održati 03. studenog. Nešto više od tjedan dana prije konačnog suočavanja, bivši saveznici vrhovnog zapovjednika pozivaju ga na promjenu strategije kampanje.

Britanski medijski analitičar Piers Morgan predomislio se u ponedjeljak u vezi s predviđanjem koje je dao prošli tjedan o tome da bi predsjednik Trump mogao izgubiti Bijelu kuću u studenom, nakon 25-minutnog telefonskog poziva, kojeg je ovog vikenda vodio s glavnim zapovjednikom.

Morgan je u Daily Mailu napisao da je Trump iskreno vjerovao da će po drugi put, usprkos naizgled manjim izgledima i anketama koje mu ne idu na ruku, osvojiti mandat za predsjednika SAD-a.

Njegov je stav nastao usprkos dosljednim anketama o namjerama birača, koje su bivšeg potpredsjednika Joea Bidena dovele ispred, čak i u tradicionalno republikanski nastrojenim državama.

Predsjednik tvrdi da ima energiju i sposobnost vodstva, koja nedostaje njegovom demokratskom kolegi, “koji izgleda i zvuči poput starca od 77 godina kakav i jest”.

Domaćin Dobrog jutra u Britaniji potvrdio je da mu je ovo prvi razgovor s Trumpom, otkako ga je u travnju prestao pratiti na Twitteru, nakon što je Morgan kritizirao predsjednikovo postupanje prema koronavirusu u SAD-u.

Morgan je tvrdio da je 2020. bila loša za Trumpa “zbog njegovog kaotičnog ponašanja i stava kojeg je pokazao tijekom kampanje, oličenim smiješnim načinom ponašanja, nakon što je i sam dobio koronavirus.”

Kritizirao je predsjednika zbog njegovog ”narcizma koji je lišen empatije, zbog kojeg je katastrofalno loše vodio zemlju” u vezi s krizom COVID-19, kao i u pogledu smrti Georgea Floyda i kasnijim prosvjedima širom zemlje.

Međutim, britanski novinar rekao je da je Trump na posljednjoj predsjedničkoj raspravi pokazao “smireniji, odmjereniji i usmjereniji stil” i napravio neke značajne pomake protiv Bidena, koji i dalje običava raditi ogroman broj gafova.

Bivši potpredsjednik Biden više je puta uhvaćen u svojim gafovima, nedavno je svog protivnika nazvao “George”, a u ranijem videu o kampanji slučajno je tvrdio da je sastavio “najopsežniju i sveobuhvatnu organizaciju za prijevaru birača u povijesti američke politike”.

U svom je članku Morgan pozvao Trumpa na pokazivanje istinske empatije, koju je Morgan opisao kao “neprestanu boljku koju je pokazivao tijekom svog mandata.”

Biden ima “prirodno snažnu empatiju”, rekao je Morgan. Trump, s druge strane, “često izgleda i zvuči kao da mu je stalo samo do sebe”, no ipak je rekao da predsjednik može preokrenuti ovu situaciju i na kraju pobijediti u nečemu što sada izgleda kao vjerojatan poraz. Morgan je u povijesti bio blizak prijatelj predsjednika Trumpa i unatoč anketama, tvrdio je da je moguća i njegova izborna pobjeda 2016., protiv Hillary Clinton.

Američki izbori 2020Donald Trumpjoe bidenPiers Morgan
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Željko
3 godine prije

Ima ona “U nadi i magarac umro!”. Aktualni predsjednik, ponavljam po tko zna koji put nema čemu da se nada, prije će Hrvatska, BiH i Srbija, postati gospodarski Njemačka, Japan i Južna Koreja nego što će on dobiti reizbor!

Tko tu koga...
3 godine prije

Na kampanjama Biden ili Harris redovno skupi cak 10-20 individualaca, dok bogec tramp jedva skupi na stotine napaljenih biraca. Tako bi vjerojatno glasilo izvijesce msm-a. Zaista ne vidim kako bi Biden mogao dobiti izbore, osim ak ne naprave grdu prevaru… al onda sve odlazi k vragu, narod je naoruzan i vjeran svojoj odluci, a i svjestan da Trump drzi bitnu razliku. …jos 7 dana pa da vidimo gdje smo.

nekoime
3 godine prije

Uskoro će svi napredni novinari tvrditi kako simpatiziraju Trumpa još od malih nogu. Metla je sve bliže.

Jarilo
3 godine prije

Ako pobjedi Trump imamo rat u SAD, ako izgubi imamo rat u svijetu

Pero
3 godine prije

Ljudi, g tv org. Tamo se nalaze snimke hunter bidena, kojima su ih kineska komunistička partija ucjenjivala. Pogledajte sami. Pustaju svakih sat vremena.sex i droga. Čovjek je bolestan. A taj je ujedno bio u odborima raznih kineskih i ukrajinskih poduzeća. Izvlacio mito. Objavili su da je i nećakinju maltretirao, potvrđeno na tv.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI