“Počivala u paklu njegova mrtva karijera”: Liberali uživaju nakon što je Mel Gibson viđen kako salutira Trumpu na UFC borbi

Mel Gibson
64 komentara

Video koji prikazuje glumca i filmskog stvaraoca Mel Gibsona kako salutira u znak pozdrava dok bivši predsjednik Donald Trump stiže na nedavnu UFC borbu izazvao je polemiku na mreži, a kritičari su bijesni zbog očiglednog znaka poštovanja.

Na snimku, prvo objavljenom u ponedjeljak na TikToku, se vidi Trump kako, tokom vikenda, ulazi u arenu T-Mobilea blizu Las Vegasa na UFC 264 događaj, dok se Gibson nakratko vidi kako ga pozdravlja u pozadini.

Iako se u početku postavljalo pitanje da li je to zaista bio Oskarom nagrađeni glumac, od tada su se pojavili drugi snimci događaja koji pružaju bolji pogled. Gibson je viđen i drugdje na UFC borbi u subotu, gdje je nosio istu odjeću.

Gibsonov potez ubrzo je izazvao kritike na društvenim mrežama, dok su mnogi komentatori negodovali što se usudio da prizna bivšeg vrhovnog komandanta, neki su sugerisali da to nije iznenađenje s obzirom na prethodne kontroverze filmaša.

Međutim, klimanje glavom Trumpu nije tako očigledno kako neki kritičari predpostavljaju. Iako je Gibson nagovijestio da naginje konzervativcima i ne krije svoja snažna vjerska uvjerenja, glumac je u prošlosti iznosio sumnje u vezi sa Trumpom, napadajući njegove planove za granični zid u intervjuu 2016. godine, dok je i njega i Hillary Clinton odbacio kao loše kandidate.

Drugi posmatrači su bili manje animirani „Salute Gate“ kontroverzom, a neki su ogorčenje smatrali „patetičnim“ i trivijalnim.

Gibson i Trump pronašli su i branitelje, tvrdeći da je glumčev pozdrav “odgovarajući pozdrav” za bivšeg predsjednika, dok su drugi insistirali da mu salutiranje neće ”ugasiti” karijeru.

Donald TrumpliberaliMel Gibson
Pretplatiti se
Obavijesti o
64 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Čudan lik
2 godine prije

Što je ovo??? Zašto ikoga zanima što radi ili misli plaćeni lažov? Definicija glumca je laž, odnosno, njegov posao je pretvaranje, odnosno laganje da je netko drugi. Zar postoje toliko NAIVNI ljudi koji će se uzrujati zbog izjave ili ponašanja “profesionalnog plaćenog lažova”? Ljudi, saberite se, imamo mi puuuuuuuuuuuuuuuno većih problema za rješavanje!!!

Zagten
2 godine prije

Mel Gibsonu je unistena karijera nakon sto je progovorio o Adrenochromu u Hollywoodu i trgovini djecom.

2 godine prije zadnji put uredio Zagten
kemičar
2 godine prije

jebote, što je ovo.. cijela frka se digla zato što je mel pozdravio trumpa.. i to kakva.. slično sranje je i kod nas.. tolkien bar u zagrebu napravi event desničari u pubu, i odmah kreće javni linč..

dulebg
2 godine prije

Znači ne smeš da simpatišeš Trampa?

nepoželjni
2 godine prije

Još jedno (u nizu) pranje mozga i prljanje očiju glupavom roblju u svrhu skretanja misli i pogleda sa pravih problema….
…jer valjda, šupljoglavom roblju , salutiranje ostarijelog i smežuranog glumca potrošenom Trumpu, mora biti od veće životne važnosti nego otrovno ubadanje i ukidanje i onih malobrojnih prava koje je imalo….

Ma .ebi ovaj svijet !

RoPe
2 godine prije

Sto se dogadja s komentarima na ostalim RH portalima. Je li stupio onaj zakon na snagu da se komentari ukidaju? Izgleda da je cenzura na najjace krenula.

Praetorian
2 godine prije

Patriot, Amerikanac, Krscanin. To smeta Kabali, Sotonistima.

Abe 04
2 godine prije

Možda se samo dobro zabavlja, možda je popio koju, možda je cinično pozdravio. Vrlo važno. Ni žuti ga nije skužio.

Mahatma
2 godine prije

Mrtva karijera i 500 mil. $ u banci.

aijfvoasefvoabeofrzg
2 godine prije

Hahaha, ne vole ga varani što im istinu kaže u facu iako su ga oni i stvorili.

Sanja
2 godine prije

Mel Gibson godinama upozorava na pedofiliju u hoolywoodu, o krvi nevine djece koja eliti služi kao droga..adrenochrom… proguglajte, na prodaji preko amazona, proizvođači -farmaceutske industrije koje nam sad guraju cjepivo, prije nego su isprobali na pacovima, miševima..

Stara kuka
2 godine prije

Sve da mu je karijera zaista “mrtva” on je imao jednu od najvećih karijera u Holivudu o edna je od najvećih glumačkih zvijezda u povijesti filma. Dok za to vrieme oni koji onaniraju na njegovu “mrtvu karijeru” nisu stigli dalje od pisuckanja nepismenih pizdarija na Tviteru.

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
ledeno doba
2 godine prije

kao prvo, Gibson nije “oskarom nagrađen glumac”, već oskarom nagrađen redatelj… kao glumac nije nikad dobio oskar, već kao redatelj za Hrabro srce.. (1995.) Već prije toga, posta je glumačka super zvijezda sa filovima kao Mad Max i Smrtonoso oružje u nemilost je počeo padati najprije nakon filma Pasija (2004.).. Koji je sam producirao i režirao. osim Jamesa Caviezela u naslovnoj ulozi Isusa, sve ostale uloge igrali su nepoznati europski glumci iz Italije, Bugarske, Rumunjske… Film su napali iz Holywooda , a židovske organizacije kao poznata Anti Defamations League, optužili su ga za antisemitizam. Međutim film je imao ogroman uspjeh u kinima i u SAD i u svijetu. Ulje na vatru je dolilo, kada se saznalo da su i Mel i otac mu Hutton, članovi Pijovog bratstva. Stari Hutton je tada u nekom intervjuu nazvao tadašnjeg papu Ivana Pavla II. i cijeli Vatikan gangsterima koji su se “prodali židovima”… Gibsonova karijera u… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Ne Boji se on njih.

Denis Olujić
2 godine prije

Mele svaka čast i jedna ispravka :Donald Trump nije bivši predsjednik već sadašnji i pravi, pokradenih glasova!

davor
2 godine prije

Trump je izraelski kandidat. Tko to nije znao prije izbora saznao je nakon izbora. Tko to nije shvatio iz njegovih poteza na vlasti (priznavanje Jeruzalema, priznavanje Golana, izlaženje iz JCPOA s Iranom, ubojstvo Souleimanija, veća izdavanja za IDF i hrpa ostalih poteza) za toga nije istraživačko novinarstvo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI