“Uskoro ćemo poduzeti sljedeći korak” protiv Južne Koreje, upozorava sestra Kim Jong-una

Kim Yo Jong
15 komentara

Sjeverna Koreja poslala je poruku svom južnom susjedu, preko sestre Kim Jong-una, rekavši da želi “napraviti sljedeći korak”. Te izjave dolaze u ionako napetom kontekstu nakon propasti glavnih komunikacijskih kanala između dviju zemalja.

Kim Yo-jong, sestra sjevernokorejskog lidera i prvi potpredsjednik Centralnog odbora Radničke partije, doista je najavila da će se poduzeti daljnje mjere protiv Seula, izvještava Sjevernokorejska središnja novinska agencija (KCNA) ,

„Mislim da je došlo vrijeme da se odlučno prekinu odnosi s južnokorejskim vlastima. Uskoro ćemo poduzeti sljedeći korak. U vršenju ovlasti koje mi je dodijelio vrhovni vođa, naša Stranka i država, dala sam zapovijed odjelu nadležnom za pitanja povezanim s neprijateljem da odlučno organiziraju sljedeći korak”, izjavila je Kim Yo-jong u priopćenju za javnost.

Sestra sadašnjeg korejskog vođe dodala je da “pravo na sljedeću akciju protiv neprijatelja” sada ima vojno osoblje.

Tenzije rastu, a ova izjava prati stajališta Kim Jong-una. Njegova sestra je zapravo već istaknula distribuciju protuvjerskih letaka i zaprijetila je, između ostalog, da će uništiti neaktivni južnokorejski industrijski kompleks Kesone, ako Seoul ne reagira.

Pjongjang je utorak 9. lipnja napokon objavio da “potpuno prekida vezu između vlasti sjevera i juga”, uključujući kanale komunikacije između oružanih snaga i visokih čelnika dviju zemalja, izvijestila je središnja novinska agencija Sjeverne Koreje. Južnokorejski predstavnik obrane kasnije je potvrdio da je Sjever prestao odgovarati na pozive upućene putem vojnog komunikacijskog kanala.

Korona i antirasistički prosvjedi ne daju zamišljeni rezultat, ali zato Kim ostaje vječita prijetnja svjetskom miru. Slične agencijske vijesti odaju stvarno stanje raznih neuspjelih indoktrinacija. Kada ponestane daha, Sjeverna Koreja preuzima ulogu, a narod momentalno zaboravi što mu je učinjeno jučer.

prekid odnosaSjeverna Koreja
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Hamer
3 godine prije

Izgleda da je došlo vrijeme da se sjeverna Koreja dotjera u red kad je već počelo u cijelom svijetu neka se srede stvari do kraja

puki
3 godine prije

Juzna Koreja je vazalska drzava kabale, isto kao i Japan i Njemacka.
Ustvari. sve 3 drzave uopce nisu drzave, vec korporacije u vlasnistvu kabale

Zato nije cudo sto su sve 3 drzave nedavno prije mjesec dana, donirale novac za buduce smrtonosno cjepivo za genocid nad covjecanstvom, po nalogu kabalinih “potomaka zmije”.Zajedno sa Izraelom, Erdinom Turskom, S. Arabijom…i isprdcima; Hrvatskom i Srbijom

Borik
3 godine prije

Naručit će porciju sladoleda od vanilije.

Brave new world
3 godine prije

Od komunizma ništa drugo nije ni za očekivati. Vladajućoj komunističkoj oligarhiji u sjevernoj k ne odgovara mir jer jedino držanjem u konstantnoj napetosti od mogućeg napada oni mogu prodavati svoju crvenu maglu i narod držati porobljen.
Kad bi narod vidio kako im žive zemljaci u južnoj Koreji brzo bi Kim i ostala crvena bagra visjeli sa onih nikad dovršenih zgrada po pjong jangu.

burt
3 godine prije

debeljko i njegovi savjetnici cijelo vrijeme igraju staru igru malo prijetnji pa pregovori pa opet prijetnji pa pregovori, sve je to stara taktika sjevernokorejskih komunistickih fosila koji takvom igrom hoce dobiti koncesije i humanitarnu pomoc a idiot Trump je mislio da ce se Kim i njegovi promjeniti a to je nemoguce i zato je Trump ispao glupan a Bolton mu je lijepo predlagao da se za opomenu izvedu zracni napadi na nekoliko sjevernokorejskih baza i da se zavrsi debeljkova bleferska igra ali Trump nije pristao ali to sada i nije vazno jer dolazi Biden a Trump i Melania odlaze u povijest

Max
3 godine prije

Sjeverna Koreja neće nikoga napasti jer bi riskirala svoje uništenje

Jomla
3 godine prije

Ne javlja se Kim, ali je iskočila njegova sestra. Pitam se kakvo je zapravo stanje s Kimom i u Sjevernoj Koreji!?

dane
3 godine prije

preporucujem film parazit.neki kazu najava odlaska amera iz j,koreje

Krkan
3 godine prije

gle kako seka skilji…

Kile
3 godine prije

HAHAHAHAHAHHAHAA vrh

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI