Pokušajte podijeliti govor Walida Al-Muallema na FB

facebook

Budite sigurni da je riječ o objavi neke od stranica koja slavi ISIL ili, na primjer, videu kalifa Aymana Al-Zawahirija snimljenog i objavljenog na društvenim mrežama s hordama komentatora koji pozivaju SAD da pojačaju bombardiranje u Siriji, neće imati problema s tim da to podijelite na Facebooku. Uostalom probajte i uvjerit ćete se.

Sada napravite eksperiment.  Pokušajte na Facebook staviti link članka u dnu. Riječ je o katoličkoj stranici Ora pro Siria koja se protivi agresiji na arapsku zemlju i katolicima u Italiji i šire otkriva prljavštine Zapada. Alu u ovom članku ne govori čak ni o tome, već je riječ o transkriptu govora Walida Al-Moallema, ministra vanjskih poslova Sirije, na 74. sjednici Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Do sada su svi moji poznanici koji su, poput mene, pokušali podijeliti poveznicu na članak od Facebooka dobili poruku „kako je nemoguće objaviti sadržaj, jer krši pravila zajednice“.

Nadam se da ova neugodna i makartistička poruka vama nije stigla, a ako jeste, objavite u komentaru kako je prošao “eksperiment”.

Nemojte se iznenaditi ni s malo “lajkova” i dijeljenja koji će ovaj članak imati na Facebooku, ako to bude slučaj.

No, članak je sljedeći i obični je govor u Ujedinjenim narodima Walida Al-Moallema, preveden na talijanski, jer je originalni govor na arapskom, pa ga razumije vrlo malo Europljana.

U svakom slučaju, očekujemo vaše komentare kako ste prošli s dijeljeljenjem govora sirijskog diplomata s ovim linkom:

https://oraprosiria.blogspot.com/2019/10/intervento-di-walid-al-moallem-alla-74.html

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

16
Ostavite komentar

avatar
10000
10 Grupirani komentari
6 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
16 Komentatori
davorMax PayneEmiliano ZapataCrni ScenarijMax Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Ante
Gost
Ante

Prestao sam koristiti Fezbuuk ( namjeno neću napisati kako se piše ) par dana nakon što sam se registrirao na njega, to je bilo davne 2008 godine. Onda je ta stranica bila još u povojima, ali sam znao da će se uskoro pretvoriti u alat za propagandu umjesto za vijesti. Stranica je napravljena po principu ovce moje morate biti poslušne, to jest za one ljude koji ne smiju misliti o ničemu drugom nego o zabavi i samo zabavi.

Tony
Gost
Tony

Ante slazem se ako je u pitanju koristenje fb u politicke svrhe ali komercijalno je veoma koristan i vec 7 god zivim od njega i klijenata koji ga koriste…

Mercury
Gost
Mercury

@ Tony

Alat digitalnog marketinga koji mnogi koriste jer je vlastita web stranica skuplja. Samo nemoj sva jaja u istu košaru.

slagerpjevac
Gost
slagerpjevac

Za očekivati. Moraju jer bi im stigla neka kaznica. S druge strane probajte komentirati na Logično neki članak o Pernaru koji nije na liniji redakcije. Napišite iskustva.

Max Payne
Gost
Max Payne

@slagerpjevac moja iskustva su DELETE ali svih koji nismo bili na liniji. Ipak Pernar je sam sebe najviše usosio tako da njemu i ne trebaju neprijatelji i ja mu ne namjeravam izigravati neprijatelja. U vezi teme FB nikad nisam koristio jer sam imao dojavu da je to alat za špijunažu. Tada su govorili o nekim teorijama zavjere. Nakon Snowdenovog priznanja da se nove tehnologije koriste za špijunažu više nije baš teorija zavjere ali ekipa i dalje masovno visi na fejsu. Imam takvih i u rodbini pa sam zamolio nekog od mladih nada da proba i rezultat je isti kako je opisao Laki Topalović dakle nešto bla bla bla uz zaključak da ne može.

žrec
Gost
žrec

Ima jedan dobar američki kršćanski podcast TruNews kojeg vodi Rick Willes. Tih par novinara doista slijede pravo kršćanstvo i suprotstavljaju se kukavičkim američkim evangelicima. Npr. rekonstruirali su veze Epstaina s mnogim drugim moćnicima iz politike i biznisa bolje nego što je to napravio Jake Morphonius s Blackstone-a. (isto lik vrijedan praćenja).

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Ja ne mogu, daje mi da nije u skladu sa standardima bla bla bla

SRT
Gost
SRT

Nope, ne prolazi. Cenzura.

rijecanin
Gost
rijecanin

Ako nekoga zanima postoji fb stranica This is Christian Syria 2. Dvojka je zato što su im prvu stranicu ukinuli mislim čak prije 2015.

Max
Gost
Max

drage volje ali nisam član ni korisnik.

Crni Scenarij
Gost
Crni Scenarij

Niti ja isto! Fakbook je za klince i dokoličare samo dobar.

marko
Gost
marko

Zato ja zanimljive tekstove, slike i snimke dijelim preko Vibera i Wotsapa.

davor
Gost
davor

Projekt unisonog pripajanja golanske visoravni je propao, a procionistički facebook i dalje filtrira antiokupacijske sadržaje. Jednostavno prosječan čovjek ne shvaća da zapadna propaganda ratuje za palestinske njive.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata

Privatna tvrtka, moze radit sto hoce i dokle hoce jer ima brdo para a i super je za spijuniranje korisnika i sirenje zle propagande…

mrimproper
Gost
mrimproper

aha
naivno
sve dik ne probate kao privatni dučan odbiti prodati nešto nekome
ili kao privatna benzinska odbijete prodati benzin “migrantu”
ili kao privatni kafić odbijete uslužiti lgbtqt osobu
ili kao privatni liječnik odbijte liječiti “podobne”

onda od jednom privatna tvrtka NE MOŽE RADITI ŠTO HOČE, pa dobiva kazne od države

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata

One uspijesne plate i nastave dalje po svome…

POVEZANE VIJESTI

Izbornik