Pokušajte podijeliti govor Walida Al-Muallema na FB

facebook
16 komentara

Budite sigurni da je riječ o objavi neke od stranica koja slavi ISIL ili, na primjer, videu kalifa Aymana Al-Zawahirija snimljenog i objavljenog na društvenim mrežama s hordama komentatora koji pozivaju SAD da pojačaju bombardiranje u Siriji, neće imati problema s tim da to podijelite na Facebooku. Uostalom probajte i uvjerit ćete se.

Sada napravite eksperiment.  Pokušajte na Facebook staviti link članka u dnu. Riječ je o katoličkoj stranici Ora pro Siria koja se protivi agresiji na arapsku zemlju i katolicima u Italiji i šire otkriva prljavštine Zapada. Alu u ovom članku ne govori čak ni o tome, već je riječ o transkriptu govora Walida Al-Moallema, ministra vanjskih poslova Sirije, na 74. sjednici Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Do sada su svi moji poznanici koji su, poput mene, pokušali podijeliti poveznicu na članak od Facebooka dobili poruku „kako je nemoguće objaviti sadržaj, jer krši pravila zajednice“.

Nadam se da ova neugodna i makartistička poruka vama nije stigla, a ako jeste, objavite u komentaru kako je prošao “eksperiment”.

Nemojte se iznenaditi ni s malo “lajkova” i dijeljenja koji će ovaj članak imati na Facebooku, ako to bude slučaj.

No, članak je sljedeći i obični je govor u Ujedinjenim narodima Walida Al-Moallema, preveden na talijanski, jer je originalni govor na arapskom, pa ga razumije vrlo malo Europljana.

U svakom slučaju, očekujemo vaše komentare kako ste prošli s dijeljeljenjem govora sirijskog diplomata s ovim linkom:

https://oraprosiria.blogspot.com/2019/10/intervento-di-walid-al-moallem-alla-74.html

Cenzura
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ante
4 godine prije

Prestao sam koristiti Fezbuuk ( namjeno neću napisati kako se piše ) par dana nakon što sam se registrirao na njega, to je bilo davne 2008 godine. Onda je ta stranica bila još u povojima, ali sam znao da će se uskoro pretvoriti u alat za propagandu umjesto za vijesti. Stranica je napravljena po principu ovce moje morate biti poslušne, to jest za one ljude koji ne smiju misliti o ničemu drugom nego o zabavi i samo zabavi.

rijecanin
4 godine prije

Ako nekoga zanima postoji fb stranica This is Christian Syria 2. Dvojka je zato što su im prvu stranicu ukinuli mislim čak prije 2015.

Laki Topalović
4 godine prije

Ja ne mogu, daje mi da nije u skladu sa standardima bla bla bla

slagerpjevac
4 godine prije

Za očekivati. Moraju jer bi im stigla neka kaznica. S druge strane probajte komentirati na Logično neki članak o Pernaru koji nije na liniji redakcije. Napišite iskustva.

SRT
4 godine prije

Nope, ne prolazi. Cenzura.

marko
4 godine prije

Zato ja zanimljive tekstove, slike i snimke dijelim preko Vibera i Wotsapa.

žrec
4 godine prije

Ima jedan dobar američki kršćanski podcast TruNews kojeg vodi Rick Willes. Tih par novinara doista slijede pravo kršćanstvo i suprotstavljaju se kukavičkim američkim evangelicima. Npr. rekonstruirali su veze Epstaina s mnogim drugim moćnicima iz politike i biznisa bolje nego što je to napravio Jake Morphonius s Blackstone-a. (isto lik vrijedan praćenja).

Emiliano Zapata
4 godine prije

Privatna tvrtka, moze radit sto hoce i dokle hoce jer ima brdo para a i super je za spijuniranje korisnika i sirenje zle propagande…

Max
4 godine prije

drage volje ali nisam član ni korisnik.

davor
4 godine prije

Projekt unisonog pripajanja golanske visoravni je propao, a procionistički facebook i dalje filtrira antiokupacijske sadržaje. Jednostavno prosječan čovjek ne shvaća da zapadna propaganda ratuje za palestinske njive.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI