Poruka ženama boraca u Azovstalu koje je primio Papa – Vaši muževi možda nisu nacisti, ali vi izgleda jeste – Vatikan igra opasnu igru.

157 komentara

Supruge boraca AZOV koje je primio Papa, postale su zvijezde naših mainstream medija. PR agencije stvaraju nove “heroine”, čija nas priča treba emitivno pogoditi i navesti nas na osudu zlih Rusa, piše The Telegraph, a prenose domaći mainstream mediji.

Olga Andrianova (31) rijetko razgovara sa svojim suprugom Serhijem (26). “On je ranjen”, kaže ona. “Rekao mi je da su ostali bez lijekova. Dečki umiru jer nemaju odgovarajuću medicinsku pomoć. Njihove rane trunu.” “Naši muževi su jednostavni ljudi, domoljubi, a ne neonacisti”, kaže Julija. “Oni vole svoju zemlju i bore se za naše zajedničke vrijednosti. Za mnoge Ukrajince bilo je ‘vau’ što je rat počeo”, kaže Julija. “Ali mi se borimo u tom ratu od 2014.”, dodaje.

E da vidimo koje su to vaše vrijednosti, tako što ćemo pogledati jednu vašu fotografiju ispod.

Prokopenko i Papa
Prokopenko i Papa

Katerina Prokopenko, 27, i Julija Fedosiuk, 29, razgovarale su s papom oko pet minuta na kraju njegove opće audijencije na Trgu sv. zatočeništvo nije opcija”. Sada pogledajte mainstram mediji kako biste shvatili što kriju prezime Julije koju je primio Papa, a koja je kompromitirana. Mediji su shvatili da Katerina Prokopenko nije baš tako naivna supruga, pa je polako brišu iz svojih izvješća.

Da se razumijemo, dignuta ruka uvis može biti neopreznost i naivnosti mladalačih dana. Mnogi su u neznaju pravili slične greške, ali Vatikan bi to trebao znati.

Vatikan kao i u Drugom svjetskom ratu poigrava se s istinom. Pokušava zaštiti i promovirati osobe koje to ne zaslužuju. Vatikan se vjerojatno poigravao s istinama od svog nastanka. Participira u uništavanju Kršćanstva, što obični pošteni svećenici ne razumiju.”Naši muževi nisu neonacisti”

“Naši muževi će se boriti, boriti do kraja i tamo će umrijeti”, kaže Julija. “Svaki vojnik Azova koji se predao tijekom posljednjih osam godina bio je mučen i ubijen. Prije mjesec dana jedan vojnik je zarobljen. Rusi su s njim snimili propagandne videosnimke, a onda su ga mučili i ubili te fotografirali njegovo mrtvo tijelo i poslali njegovoj majci. Zato cijeli svijet mora shvatiti da zarobljeništvo nije opcija za Azov”, završava supruga.

Snimke mučenja ruskih vojnika su posvuda, a snimke mučenja ukrajinskih rijetko viđamo. Možda supruge imaju svoje snimke, pa ih molimo da ih s nama podijele. Rado ćemo ih objaviti, ako već Vatikan i Zapadni mediji nisu.

Sličnih primjera je na stotine, ako ne i tisuće. Ratna propaganda uništava mozak običnih ljudi koji ne shvaćaju što se ustvari događa, iako će najveću cijenu upravo oni platiti.

Alternativni link

Poveznica za skidanje video snimka: Kliknite ovdje i skinite video snimak

AzovnacizamPapaSupruge
Pretplatiti se
Obavijesti o
157 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Gabriel
1 godina prije

I dok Putin i dalje vodi “specijalnu operaciju” na nikada prije viđeni način maksimalnog izbjegavanja ugrožavanja civila, vojska već polako gubi živce i sve glasnije se pitaju: “Dragi Vladimire Vladimiroviču, molimo vas da odlučite, vodimo li rat ili masturbiramo?” Zahtijevaju masovnu eskalaciju, uz mogućnost zračnih napada na ukrajinsku infrastrukturu, ili prestanak rata. Video je postao viralan, posebice među provojnim skupinama na društvenoj mreži VKontakteu i Telegram kanalima povezanim s ruskom vojskom koja vjeruje da je ograničavanje početnih ciljeva rata ozbiljna pogreška. Tvrde da se Rusija ne bori protiv Ukrajine, nego protiv NATO-a. Viši časnici stoga su zaključili da se zapadni savez bori iz sve snage šaljući ljudstvo i kroz opskrbu sve sofisticiranijeg oružja, dok njihove vlastite snage djeluju pod mirnodopskim ograničenjima poput zabrane zračnih napada na neka ključna područja ukrajinske infrastrukture. Ukratko, vojska sada zahtijeva sveobuhvatni rat, uključujući mobilizaciju. Znak je to da ruska vojska želi radije više rata nego… Čitaj više »

tihobl
1 godina prije

Vidi veselih udovica kako se reklamiraju po zapadu. Ove ce zavrsiti u Las Vegasu kao i prethodna posiljka koja je dobila americke vize.

mrdo
1 godina prije

Ukro bandera naciste ne treba tamanit već ih na doživotnu robiju, bez mogučnosti pomilovanja, u sibir, daleko od civilizacije.

Max
1 godina prije

Razotkrile su se. Liče na one iz Femena.

Lenko
1 godina prije

Sve je bolesno, crkva će biti suđena jer je postala politička institucija više se ne pouzdaje u Boga.

1 godina prije

Samo tako….
Toga u nacističkoj Europskoj Uniji nema…
Kriju….

Roccos
1 godina prije

Što to ima tako vrijedno ispod ukrajinskih gradova,a Rusi kao ne mogu bez toga?

Lenko
1 godina prije

Bilo bi puno, puno lipše da nisi ništa “zadivanija”.

radoznalo_mače
1 godina prije

Baš ste zločesti, ove žene samo pokazuju koliko su im muževi visoki.

nessy
1 godina prije

Neke od njih su druge nacionalnosti, ali su po zanimanju Ukrajinke.

blod
1 godina prije

Previse se mece akcenat na Vatikan a premalo na State Department.
Vatikan nista ne odlucuje a optuzivati Vatikan u svrhu raspirivanja mrznje je besmisleno.
Ako trazite krivca, to su EU politicari koji iz oportunizma radu sto im naredi State Department.

hugo
1 godina prije

KIJEV (Reuters) – Ukrajina je rasporedila mnoge svoje nove američke haubice M-777 na prve crte bojišnice, a Washington je isporučio sve osim jednog od 90 topničkih oruđa koje su trebali poslati, priopćilo je u nedjelju američko veleposlanstvo u Kijevu.

Pošiljka haubica M-777 dio je ogromnog izdatka oružja iz Washingtona kako bi se pomoglo Ukrajini da se odbrani od ruske invazije, koja je započela 24. veljače. M-777 se smatra posebno značajnim zbog svog velikog dometa i točnosti.

Američko veleposlanstvo ponovno je objavilo ukrajinski vojni video o obuci kijevskih vojnika za korištenje oružja.

“Hubice M-777 u akciji. Dio najnovijeg paketa pomoći Sjedinjenih Država u vrijednosti od 800 milijuna dolara za ukrajinske oružane snage”, piše na Twitteru.
“Sve osim jedne od 90 haubica koje su poslale Sjedinjene Države sada su u Ukrajini, mnoge su sada raspoređene na prvim crtama bojišnice”, navodi se.

Tony
1 godina prije

Cek ko je koga napao rusi Ukrajinu ili obrnuto ?

hiber
1 godina prije

To se zove prekomjerna uporaba sile. Zbog par plavuša-fašista sravnili grad sa zemljom i pobili barem 30.000 stanovnika, od toga barem četvrtinu rusa i polovina rusofona. Slijedeća je valjda na redu Moskva. Tamo je mjerača kukuruza barem 10%.

Ivan
1 godina prije

Vatikan samo ponavlja ono što je i radio prije gotovo 80 godina, a to je pomaganje nacizmu zločinaca. Ništa novo. Pa nemojte mi reći da se čudite ovome?!

burt
1 godina prije

treba biti oprezan sa ovakvim temama, ako je papa primio žene vojnika Azov pukovnije to se ne može povezivati sa podrškom nacizmu od strane pape, najbolji primjer je film Grimizno i crno koji je snimljen prema istinitom događaju a kraj filma je indikativan jer ako je vatikanski svećenik Oflaherty spasio ženu i djecu SS pukovnika i zločinca Herberta Kapplera to ne znači da to učinio jer je podržavao nacizam

Kromanjonac
1 godina prije

Stvarno mi ljudska glupost već ide na kikija.Da največa zemlja na svjetu sa največim prirodnim bogatstvima treba još zemlje.A ako na moru vidim kojeg ukrajinca biti će nam ljepo

Stipe
1 godina prije

Inače ne volim pičkarat ali pogledaj ti tu prgavost ove u zelenoj majici majku ti jebem. Nema veze što je žena ali stvarno bi je zašamarao da se resetira u glavi. A ti sad admine hoćeš nećeš odobrit komentar ja sam samo rekao što većina misli samo je pristojna pa neće napisat. LP

Pero
1 godina prije

Dobio sam okladu za janjca još prije dva mjeseca da če Ukrajina “pobijedit” na euroviziji, sad bi trebalo nač “žrtvu” da če bit svjetski prvaci u nogometu.Malo je riskantno ali treba ali trba probat,da je europsko prvenstvo bio bi 100% siguran.

rade
1 godina prije

Poznato je ko je napravio nacizam da se obracuna sa jevrejima i pravoslavcima.

ajde
1 godina prije

-Širi se stara snimka na kojoj ukrajinski ekstremni desničari slave Ratka Mladića-

dalmacijadanas.hr/siri-se-stara-snimka-na-kojoj-ukrajinski-ekstremni-desnicari-slave-ratka-mladic

LZN
1 godina prije

Vladimire……proglasi rat i kreni sa tepihovanjem…….dosta je bilo.
A ove pi…e nisu išle kod pape za ruske duše koje si poklali njihovi muževi. Ni za onih 50 spaljenih u Odessi nisu zapalile sviječu…gamad.
E pa došlo na naplatu……

Otpornik
1 godina prije

Ne znam koga su dirnule ove nacistice.

1 godina prije

Imam jedan “déjà vu”… Sjećam se onih (nama) predratnih dana, kad su neke tuke slične ovima sa uzdignutim rukama (ona u crnom mi se čini jedina normalna, sa decentnom facom i ponašanjem, bar ako je suditi po slici) činile promenade ispred splitskih diskoteka u mini suknjicama, čekajući da im “da prolaz” neki u mercedesu ili BMW-u. Onda je došao rat. Iste te ili takve su trčale za uniformiranima (što sirovija faca, to bolja…). Tada su naime takvi bili gospodari života i smrti, uz to i lovci na plijen iza “počišćenih” linija ratišta. Arhetipski primjer primitivnih pećinskih žena u potrazi za onim koji ima najveću toljagu (da ne bude zabune: Mislim na pravu toljagu, onu drvenu) 🙂 kojom je mogao čuvati špilju od predatora ili neprijatelja, ubiti divljač za jelo, itd. Onda je rat prošao (bar onaj kojeg sam spomenuo). Neke od tih su se udale za svoje sirovine, neke od… Čitaj više »

onaj najglu...Dalton
1 godina prije

Andriy Biletsky, osnivač bojne Azov, 2010. je rekao da Ukrajina mora “povesti bijele rase svijeta u završnom križarskom pohodu… protiv Untermenschena [podljudi] predvođenih semitima”.

P.S.
Priča jednog stanovnika Mariupolja:
”Čuli smo “Allahu Akbar” i rekli: “Hvala Bogu, Rusi su došli”.

onaj najglu...Dalton
1 godina prije

Umjesto Papi, bilo bi im bolje da su se obratile Kadirovu.

P.S.
Kad su uhvatli onog kanadskog generala, Kadirov je rekao da su uhvatili veliku ribu, ali da su u Azovstalu još ”četiri morska psa”.

onaj najglu...Dalton
1 godina prije

Ovi iz Azovstala, ako se ne predaju, završit će spektakularno loše.

P.S.
Nije da se hvalim, ali svaka koja me je ostavila nije se pokajala.

Žilevski
1 godina prije

A bit će mesa , bit će mesa , klat ćemo Hrvate , posebno lijepo na dan pada Vukovara . Smiješni ste Davore sa dabl ju 🙂

tihobl
1 godina prije

Ne znas kakve su one. Vi bi ih hranili i oblacili, a one bi se kresale sa komsicevcima. ne treba ti takav mentalni sklop.

tihobl
1 godina prije

Bajden se sprema da ukine carine Kini koje je Tramp uveo i tako smanji inflaciju. Ista stvar je sa Rusijom, ali sankcije mora ukidati u tisini da ne pokvari narativ zvanicnih medija. Prije izbora mora skinuti cijene robama siroke potrosnje i energentima za 25%. U prevodu – EU ce morati poturiti ledja i uvesti totalne sankcije obema drzavama kako bi kompenzirala americko popustanje. Jedino tako ce zapad ostati monolitan.

PS. prekucao sam ovu vijest sa cirilice kako bi svima bila razumljiva. Eto na pomolu je jos jedan sulud plan gdje ce Evropa platiti ceh. Hiber i Djuro ce slaviti americko uklanjanje carina Kini od 25% kao veliki uspjeh i najavu zaokreta Kine od Rusije, ne kontajuci uopste o cemu je rijec.

tihobl
1 godina prije

Dejli ekspres: Vojnici u fabrici „Azovstal“ upozoreni da ostave metak za sebe kako ne bi bili zarobljeni

Tristan
1 godina prije

Najbolje je: oni umiru jer nemaju adekvatnu liječničku njegu.
Ne, oni umiru jer su tako izabrali, jer se ne žele predati, jer ne poštuju ratne uzuse. Mogu se predati 24 sata na dan, već preko 60 dana. Oni koji nisu gađali civile u Donbassu ili počinili druge zločine ići će kući, drugi na sudjenje. Rusi su to javno izjavili.
Oni bi da im se osigura odlazak u Tursku. S oružjem. Možda bi Rusi na to pristali u zamjenu za informacije? Za sada ne pristaju.
U međuvremenu, u vrijeme prekida vatre, grupice izlaze iz podzemnih prostorija i postavljaju mine kod ulaza i izlaza na zidu tvornice. Kamera sve snima.
Činjenica je da u Azovstalu ima i obične vojske i vojske Azowa i izgleda još i stranih instruktora.

Krle
1 godina prije

Niko, ko je ovako ratovao, nije dobro prošao. Naj.ebali stari nacisti, najebaće i novi.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Uff kad se prisjerim Ukrainki, Ruskinja pa i Moldavki…

Ingerman
1 godina prije

Ruse i Rusiju su bjeli supremacisti vise od Ukrajinaca. Glupa prica ova s nacizmom 2022

Hezbollah
1 godina prije

Brate, nisu svi Hrvati kako ti misliš. Jedan od mojih najboljih prijatelja(a imam ih puno) je Srbin, i on mene, kao i ja njega zove “brate”. To je naše bogatstvo, a nije bogatstvo što je nečiji djed bio ustaša, četnik, belogardejac, nedićevac, domobran, balist itd.

Tristan
1 godina prije

Nije to hrvatska, to je izvorno austrijska i to iz 1. rata i zbog ubojstva nadvojvode Ferdinanda.

Rimtutituki
1 godina prije

Ovde hvataju stricke 55-70godina,svaki dan imamo svadju,dreku,vrisku( kamp za 25000 izbjeglica,trenutno ih je 4900,tako prepotentne,sve same uminicama)

duki
1 godina prije

I tako će uncle Joe opet profitirati,spremiti koji trilijun dolarića u džep.a Sucker-EU ostati u Ukrajinskoj rasputici-glibu.
Američka i GB pomoć ???
Ha.ha 1.netko će im to morati platiti,Zelenski love nema(osim svoje) dakle Eu.
Obnova Ukrajine 100-200 mlrd € opet EU.
A svekoliko pučanstvo !
Bit’ će još dobro ako “riža”ne počne zračiti! Ali naravno na tlu Europe!
Naivna Eu opet ode 30 godina unazad.!!
Ma nisu oni naivni samo im je od koke i cuge siva kora malo utanjila !!🙈🙉🙊

Mali Boro
1 godina prije

Štovani, reci ti meni dali je bolje to što po tvom pisanju rade Rusi ili je bolje kaj smo mi napravili da smo sve rasprodali za par dolara i da nas sada svi guze kak se sjete. Pitam te imamo li mi uopće svoju državu???

Властимир
1 godina prije

Vatikan je glavni podstrekač rata ne samo u Ukrajini već i u bivšoj Jugoslaviji.Doveo je Hitlera na vlast kao što piše katolički biskup Alberto Rivera.Spašavao je naciste prerd kraj 2 sv. rata itd.Vatikan stoji iza svih zla u Evropi.Svaka čast poštenim sveštenicima.

Meštar
1 godina prije

Nema tu dobrih. Rusi nisu nikako smjeli napasti Ukrajinu, nikako. Nema razloga. Papa se već dugo pokazuje kao lice globalista. Ukrajince su izmanipulirani i sad se pokazuje surovost jednog malog čovjeka prema drugom. Pogledajte komentar Mario na moj komentar u članku : Ispovijest Vjekoslava Prebega pred kamerama novinara Miodraga Zarkovića, Mario je napisao odličan kometar.

Legendarni Grk
1 godina prije

Vatikan je ovlastio Rothschilda da upravlja njegovim bogatstvom koje su opljačkali stoljećima unazad.
Jezuiti zapravo upravljaju ekipom iz Londona i oni naređuju masonskim i iluminatskim predsjednicimaa i političarima što da rade.
U Vatikanu je “siva eminencija” Novog Svjetskog Poretka, a London i Washington su izvođači radova.
U Hrvatskoj isto postoji glavni “jezuitski šef” koji ima 200 pomoćnika za izvršavanje viših naredbi koje stižu iz Vatikana preko Crnog Pape, koji je poznat i kao Jezuitski General.
Svi oni izvana glumataju religioznost, a zapravo se bave instalacijom Novog Svjetskog Poretka.

nekoime
1 godina prije

Halo, Papa Franjo, u Americi crkve gore.

Pera Detlic
1 godina prije

Jel me fata Morgana il’ komentari nestaju ko’ halva. Ne vidim stock ni sam komentare kao ni svoje, a lijepo se držali za ručice.

Pera Detlic
1 godina prije

Evo našao komentare. Moradoh potući kolačiće i osvježit browser.

Veliki vožd
1 godina prije

Dok je korona bila aktualna imali ste moju podršku ali ovu podupiranje širenja ruskog bratstva i jedinstva je jednostavno pregadljivo…tako da i ono o koroni mi izgleda pomalo prenapuhano od vašeg portala….puno pozdrava portalu Nelogično

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI