Potpuni izvještaj Pentagona o NLO sa detaljima američkih testova vanzemaljske pogonske tehnike u području 51

NLO
26 komentara

Ranije je američka vlada objavila veoma redigovanu verziju izvještaja koji su u cijelosti vidjeli samo članovi Kongresa koje je Pentagon izvjestio. Izvještaj je priznao da je nekoliko stotina viđenja NLO ili, kako su tu nazvani, UAP  zvanično registrovano, a praktično nijedno od njih trenutno nema naučno objašnjenje.

Puna verzija prethodno objavljenog redigovanog Pentagonovog izvještaja o NLO sadrži informacije o tome da SAD sprovode testove „vanzemaljskih“ tehnologija u zoni 51, izjavio je Richard Dolan, američki istoričar specijalizovan za istraživanje NLO.

Dolan tvrdi, pozivajući se na informacije koje je dobio od izvora u Pentagonu, da izvještaj na 70 stranica uključuje dijelove o Amerikancima koji ispituju razne „predmete povezane sa ET“, uključujući „pogon na energetski puls, jonski pogon, antigravitacijski pogon, antimaterujski pogon“, kao i eksperimentalne letjelice.

Istoričar dalje tvrdi da su bar neka viđenja NLO u državi Nevada u stvari rezultat ispitivanja sprovedenih u području 51. Ipak, Dolan je naglasio da su informacije koje je dobio od izvora „nepotvrđene“.

Prema  ovom čovjeku, samo su američki članovi Kongresa vidjeli izvještaj u cijelosti. Istoričar dalje tvrdi da autori dokumenta ne vjeruju da je tehnologija koju koriste viđeni NLO, odnosno neidentifikovani vazdušni fenomeni (UAP), kako ih u radu nazivaju, američkog porijekla. Dolan je, međutim, odbacio teoriju ponuđenu u javnoj verziji izvještaja da je tehnologija možda ruska ili kineska.

“I dalje tvrdim da pakleno ne postoji politički način da će oni ikada reći da je ovo američka tehnologija. To je jednostavno previše eksplozivno politički iz svih razloga, ali može biti slučaj, bar gledajući ove procurjele informacije, da možda iskreno misle da to nije američka tehnologija. To je stvarna mogućnost”, rekao je Dolan.

Javno objavljeni izjveštaj o NLO sadrži samo devet stranica, naspram 70 stranica u kompletnom izvještaju koji su vidjeli američki zakonodavci. Dokument potvrđuje da je američka vojska bila svjedok i da se susretala sa vazdušnim objektima čija je priroda i dalje misterija. Za većinu susreta američke vlasti nisu imale valjano objašnjenje. Teorija ovog rada je da bi ovo mogla biti tehnologija razvijena u nekoj drugoj zemlji, mada takođe nije isključena potencijalna vanzemaljska priroda fenomena.

izvještajNLOPentagon
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
onaj najgl... Dalton
2 godine prije

Eno je u kupatilu, vrišti.
Neće bit da su vanzemaljci…
Mora da je opet stala suvom čarapom u mokro…
Ovih dana nisam baš nešto raspoložen za invaziju vanzemaljaca.

2 godine prije zadnji put uredio onaj najgl... Dalton
Zsphere
2 godine prije

Znaci ovo je bas izopacena fantastika za mase, sve filmske radne verzije. Samo sto nisu rekli do kojeg warp su dosli.

Драгогост 屋
2 godine prije

Da imaju vanzemaljske tehnologije ne bi pobegli iz Avganistana, proterani od bosonogog protivnika, već bi ovladali i najmoćnijim suparnikom , Kim Džong Unom. 🙂

Ameri su potpuno nekredibilan izvor informacija, odnosno veliki kreator nesuvislih budalaština.
Ko poveruje, smeje mu se propast.

2 godine prije zadnji put uredio Гавран
prcvrc
2 godine prije

i kad ce vec taj plavi snop, lazna invazija?

Dokurčilomi
2 godine prije

Dovoljno je reći kako im zaostali Rusi konstantno nešto hakiraju pored njihove tako sofisticirane i napredne tehnologije. Mene bi to bilo sramota izjaviti.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Jos jedna “teorija zavijere” koja to vise nije…

Najavili su jos prosle godine da ce se ove spustit alieni e sad oce to biti show Elona Muska ili ce reptili maknuti maske tko zna…

Bosanac
2 godine prije

Je’l stigo E.T. napokon? 🙂

Stara kuka
2 godine prije

Procurile supertajne snimke izvanzemaljskih bića iz Area 51

comment image

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Max
2 godine prije

Nečeg ima.

Krle
2 godine prije

Kad god se ovoliko pisalo o vanzemaljcima i smaku svijeta, ništa od toga nije bilo ali je hrpa sr.anja prošla ispod radara.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI