Predstavnik Kuvajta potjerao izraelsku delegaciju sa skupštine IPU

Predsjednik parlamenta Kuvajta, Marzuq Al-Ghanim
26 komentara

Predstavnik Kuvajta je na ”Skupštini međuparlamentarne unije” u Rusiji oštro napao izraelsko izaslanstvo, koje je na kraju moralo napustiti sjednicu.

Predsjednik parlamenta Kuvajta, Marzuq Al-Ghanim, zatražio je u utorak da izaslanstvo izraelskog režima napusti prostoriju u kojoj se održavala 137. skupština Međuparlamentarne unije (IPU), koja je održana u ruskom gradu St. Petersburgu.

”Nakon što je vidio reakciju svjetskih parlamentaraca, okupatorski i uzurpatorski režim treba pokupiti svoje torbe i otići odavde”, rekao je Al-Ghanim, optužujući izraelski režim za zločine protiv Palestinaca.

Kuvajtski visoku dužnosnik je izraelski režim nazvao ”terorističkim i ubojicom djece”, koja i dalje nekažnjeno čini zločine protiv Palestinaca i nemaju ni najmanju namjeru poštivanja ljudskih prava.

Ovaj teroristički entitet i dalje okupira palestinsku zemlju i pokušava zauzeti što više područja i zato njegova delegacija nema pravo i dalje sudjelovati na ovom događaju”, rekao je Al-Ghanim.

Nakon izjave čelnika parlamenta Kuvajta, izaslanstvo režima Tel Aviva napustilo je prostoriju.

Predstavnici Tel Aviva nisu htjeli davati objašnjenja, samo su izjave Al-Ghanima opisali kao antisemitske, iako se na prijevodu snimke jasno čuje kako u izjavi nema ničega antisemitskog.

Od svog ilegalnog osnutka 1948. godine, izraelski režim je okupirao gotovo cijelu Palestinu, ostavivši autohtonom narodu uski Pojas Gaze i Zapadnu obalu. I dalje vrši sve vrste zločina i provodi represiju protiv palestinskog naroda, kako bi se na kraju okupirala cijela Palestina. U izraelskoj agresiji u blokiranom Pojasu Gaze 2014. godine je poginulo najmanje 2310 Palestinaca, a 10 626 ih je ranjeno, od kojih su većina bili civili, među kojima mnogo djece. Ovo je samo jedan, recentni primjer zločina u Tel Aviva protiv palestinskog naroda.

VIDEO: Izjava predsjednika parlamenta Kuvajta Marzuqa Al-Ghanima

IPUKuvajtMeđuparlamentara unijapojas Gazezapadna obala
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
davor
6 godine prije

Svako tko ne podržava Yinon plan je antisemit – takva nam je današnja inkvizicija

hizir
6 godine prije

kakva palestinska zemlja ? to su turski dogoni i preobračenici…zna se čija je bila i čija će opet bit ta zemlja

elijah magnier
6 godine prije

Autohtono,tu su živjele amebe i opet će.

čokolino
6 godine prije

Nemam pojma ko je ovi Marzuq Al-Ghanim, ali skidam mu kapu. Svaka čast!

bbbb
6 godine prije

Ovaj ne glumi, ima kahones……

fbslo
6 godine prije

Bravo,
ali ima velike mogučnosti,da doživi tešku saobračjanu nesreču…

victory
6 godine prije

nije mi jasno kako jedan Arapin može biti antisemit kad znamo da su Arapi također pripadaju SEMITSKOJ grupi naroda. NEMA LOGIKE. Dakle, Arapi bi prema ovoj cionističkoj klasifikaciji onda mrzili svoje vlastito porijeklo

Čađo
6 godine prije

Kad god židovi nemaju ama baš nikakvog argumenta za raspravu onda te optuže da si anti semit….
Samo za napomenu nisu samo židovi semiti, ima tu potomaka feničana, asiraca… u to spadajau i današnji Palestinci…
Ali oni samo sebe smatraju semitima i nikog drugog….

Netko
6 godine prije

Jel netko zna šta je “Međuparlamentarna unija”. Nikad čuo a i google se nije baš iskazo.

Majk Majers
6 godine prije

Bravo!!!

Hezbollah
6 godine prije

Kako se usudio? Što kaže fbslo, mogao bi neki šleper-kiper iznenada izgubiti kontrolu pred njegovim autom. Koliko znam i Kuvajt je u ekipi koju je predsjednik Bashar 2010. godine, na sastanku AL(Arapska liga), zbog odnosa prema Palestincima, zajedno sa KSA, Jordanom, UAE i Katarom, nazvao poluljudima.

igi
6 godine prije

…hrabar istup od kuvajta….

Borac2
6 godine prije

Kada si pridoslica iz poljske ili litve onda kazes da je arap antisemit. Nemoramo im ni zamjerat na zionistickoj gluposti.

Crni žutokljunac
6 godine prije

Koda se sve više pojedinaca javlja u kritiziranju Cionista i amera.Je li to posljedica ruskog uleta u Siriji i onemogučavanja njihovih planova?Otada ne izgledaju više nedodirljivi.

neki tamo
6 godine prije

oh yeah. nisu se sjetili izbaciti saudijce? takfiri su uzrok svih strahota u Yemenu. Ugandu također nisu izbacili? snaga koltana i nafte je veća od tamo nekih humanih principa.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI