Prema Elonu Musku, 2024. godina bit će još ”luđa” od 2023.

Elon Musk
17 komentara

Muskovo novogodišnje predviđanje nastalo je na temelju događanja u Ukrajini i nadolazećih predsjedničkih izbora u SAD-u

Izvršni direktor SpaceX-a Elon Musk predvidio je da će 2024. biti “još luđa” od prethodne ne samo prošle, nego prošle četiri godine. Musk je to odgovorio pratitelju koji je poželio “normalnu godinu”.

“Možemo li imati normalnu godinu 2024.”? anonimni stručnjak poznat kao ‘Wall Street Silver’ tweetao je u novogodišnjoj noći. ”Zar to ne zaslužujemo nakon četiri godine ludila”?

“2024. će biti još luđa, to je moje predviđanje”, odgovorio je Musk u ponedjeljak. Musk nije predvidio nikakve “lude” događaje koji bi se mogli dogoditi, ali u nizu popratnih tweetova milijarder je skrenuo pozornost na tempo razvoja umjetne inteligencije, rastuću smrtnost među mladima nakon masovnog cijepljenja protiv Covid-19, rušenje rekorda ilegalna imigracija u SAD i protu-bjelačka retorika južnoafričkog kandidata za predsjednika Juliusa Maleme.

Tijekom 2023. Musk je više puta upozoravao da bi sukob između Rusije i Ukrajine mogao prerasti u nuklearni rat između Rusije i SAD-a. Milijarder je Ukrajini osiguravao besplatan pristup SpaceX-ovoj internetskoj usluzi Starlink, ali je odbio omogućiti uslugu u blizini Krima, iz straha da će Kijev koristiti Starlink za navođenje svojih bespilotnih letjelica do ruskih ratnih brodova. To bi njegovu tvrtku učinilo “izričito sudionikom u velikom činu rata i eskalaciji sukoba”, objasnio je u rujnu.

Stotine komentara ispod Muskove objave sugeriralo je da će velik dio ovogodišnje “ludosti” biti usredotočen na predsjedničke izbore u SAD-u 2024. Musk nije podržao kandidata u utrci, ali je publici u studenom rekao da “neće glasovati za sadašnjeg predsjednika Joea Bidena”.

Musk, koji je prethodno izrazio potporu guverneru Floride Ronu DeSantisu i opisao Viveka Ramaswamyja kao “kandidata koji obećava”, dodao je da se njegovo odbijanje iskazivanja podrške Bidenu neće automatski pretvoriti u pobornika vjerojatnog republikanskog kandidata Donalda Trumpa.

elon muskSADukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Гавран
3 mjeseci prije

Жириновски:

„Неће бити избора у Сједињеним Државама у новембру 2024, јер неће бити саме Америке“.

3 mjeseci prije

Ne treba biti milijarder da bi se shvatilo da će 24. biti luđa od prethodnih godina. Ali zašto stati na tome, slobodno se može reći da će 25. biti luđa od 24.

Ono što ne znamo je do koje mere će ludilo eskalirati – već je debelo premašilo moja predviđanja, posebno u oblasti delovanja zapadne elite na sopstveno stanovništvo.

Max
3 mjeseci prije

Upozorava nas.

Гавран
3 mjeseci prije

Први, први, 2024. године. Богоми сам мислио да је нећу дочекат’.
.
Мирко Ракочевић

Željko
3 mjeseci prije

Sva(t)ko sa imalo “soli” u mozgu to zna i to vidi!! “Dočeci” 2024. me podsjećaju na “Titanic”, brod tone ali muzika svira!

Čudan lik
3 mjeseci prije

Ja ću vam dati najtočnije predviđanje:

Živite danas kao da ćete sutra umrijeti!!!

Jednog dana ćete shvatiti da sam bio u pravu…

A ovo što Musk predviđa slobodno okačite prvom mačku kojeg vidite, o rep.

witchie
3 mjeseci prije

Musk puno više toga zna od nas, obične raje….. ali je vidljivo da to ne smije objelodaniti. Šteta.

Zagorski
3 mjeseci prije

Bilo je interesantno prije nekih mjesec dana kad su Vivek,Alex Jones,Elon Musk i Andrew Tate imali slučajnu telefonsku konferenciju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI