Prema medijima, Bill Gates prilagođava svoj portfelj dionica, vjerojatno osjeća buduću krizu

Bill Gates - #PASSTHEMIC
42 komentara

Nedavne kupnje dionica koje je izvršio Gates navodno su uključivale sferu “domaćeg prijevoza”, kao i određenu tvrtku za gospodarenje otpadom.

Nedavni potezi na burzi koje je napravio slavni milijarder i filantrop Bill Gates očito su naveli brojne ljude na razmišljanje o mogućim budućim rizicima, koji su ga potaknuli na takav postupak.

Prema novinama Marca, Gates je prodavao neke od svojih dionica i “mijenjao fokus svojih ulaganja”, a stručnjaci su ovaj razvoj događaja smatrali “signalom još jedne moguće krize u strukturama tržišta”, budući da milijarder vjerojatno smatra da „određeni sektori” postaju previše rizični.

Nedavno je Gates navodno prešao na kupnju udjela u pothvatima koji se odnose na osnovne potrepštine, kao što je poljoprivreda (SandersonFarms).

Barron’s magazin spominje i da je osnivač Microsofta kupio još dionica tvrtke za gospodarenje otpadom Republic Services čiji je već sada najveći dioničar.

A Gatesov potez za kupnju dionica u “domaćem prijevozu” također navodi neke ljude na sumnju da on “predviđa još jednu međunarodnu krizu”, dodaje Marca.

Bill GatesDioniceKriza
Pretplatiti se
Obavijesti o
42 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bauštelac
2 godine prije

Proročanstva babe vange su se obestinila aj ća

Badžo
2 godine prije

Svijet bi bio puno bolje mjesto za život kad ne bi bilo ovih starih prdonja i mudraca sa zapada!! Ide mi na povraćanje kad vodim ovog cvikeraša i onoga Schwaba!!

2 godine prije

da,kill bill je prava baba vanga..sve predvidja,sve nagadja.. evo ja nagadjam da ce sutra izaci sunce na istoku.samo nagadjam,naslucujem,nisam sto posto siguran..hvala.

2 godine prije

dame i gospodo,lice dobrotvora kojemu je izgradnja sanitarnog cvora u zemljama treceg svijeta nepoznat pojam..ali uvijek ima spremne stotine milijuna dolara u donacijama za najjace zapadne msm medije.a,sha sam tek nedavno saznao,milijune i za kineske tvrtke koje se bave informatickim unapredjivanjem kineske vojske.poklonite se filantropu..hvala.

Bauštelac
2 godine prije

Baba vanga je prva kibernetička ratnica

@Email (nije ...)
2 godine prije

Troši novce zarađene na Corona pelcovanju.

petar schroder
2 godine prije

NE VOLIM DA GA VIDIM I CUJEM Prava SUTONA OD COVJEKA

tihobl
2 godine prije

Kupuje poljoprivredno zemljiste, a na njemu ne sije nista. Zasto?

bruegel the elder
2 godine prije

Grof De Bill,molim!

nekoime
2 godine prije

Kupnja tvornice užadi bila bi visokoisplativa investicija.

Max
2 godine prije

Ima metak za njega.

Praetorian
2 godine prije

Vidoviti Bill, samo pratimo sta on radi i vrlo lako znamo sto se se dogadjati

Weteran
2 godine prije

Korona, ….
Rusija, ……
Kina, …..
LGBT;…..
Klimatske promene, …..
Da nema presinga na ganlije građana, odavno bi došlo do Socijalno Ekonomske pobune i revolucije!??
Dal je normalno i prirodno da deset ljudi poseduje 1/2 bogatstva planete???
E to je ključni problem svih nas na Zemlji !!!!!

gostgost
2 godine prije

Osjeća? haahha taj nema osjećaje.

Otpornik
2 godine prije

On ne predviđa događaje, nego kreira.

Prle
2 godine prije

Bivsa kolegica portala..gostovanje na cenzure bez profa….pogledajte…govori o ovom portalu i njegovim vlasnicima. Sta je istina ne znam,ali eto da se zna pa sami prosudite.

Fra ....
2 godine prije

Roknut pseto

Bosanac
2 godine prije

Bill Gate(s) – Račun Vrata. Račun za prolazak kroz varta imzešu normalnom u “novonormalno”.
Znači oni koji ne dožive “novonormalno” su cijena koštanja za prelazak na novonormalno (hipoteza u pokušaju). Simbolika iz percepcije onih 1% koji drže 90% svega.

underfucker
2 godine prije

Kad se sjetim da mu prije desetak godina albanac slastičar u Skradinu nije htio naplatiti sladoled kad ga je prepoznao…. Ooo mistr Bilj Gejc, no pej haus časti… dođe mi da mu pođem zapalit slastičarnu što ga virusom nekim nije počastio. Makar salmonelom.

tedi
2 godine prije

Taj nije vise ziv,ubili ga bijeli.

banana
2 godine prije

jel možete izostavljati ono “filantrop”? sve je samo ne to…

Zoki
2 godine prije

Korona se privremno povukla, ali se nisu povukli planovi oko korone, jer se pravi deklaracija kojom se daju najvece moguce ovlasti SZO od drzava potpisnica za upravljanje buducim pandemijama. To u prijevodu znaci da ce se SZO financirati donacijama a da ce SZO donositi odluke koje drzave moraju postivati, neovisno o zakonima i ustavima drzava. SZO postaje iznad zakona drzava i svaka rijec im postaje obavezujuca za drzave, bez mogucnosti da se propitivaju krsenja ljudskih prava. Pod krinkom medicinskog fasizma uz pomoc medija, privatne elite ce drzave onemoguciti da imaju ikakva prava i formiraju svoje krizne stabove i odluke. U prijevodu, kada SZO kaze da je pandemija, sve drzave to prihvataju i odluke dolaze iz SZO kao obavezujuce po svakom pitanju suspendujuci funkcioniranje drzave. Pandemija prestaje kada SZO to kaze. A finansijer je tko? Onaj tko najvise plati upravljace svijetom, a cisto sumnjam da ce SZO ikad biti vise u… Čitaj više »

ttt
2 godine prije

Predviđa sljedeću krizu? 😀 😀 :D…on ih stvara

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI