Putin je dopustio da ukrajinski sukob izmakne kontroli

Putin
188 komentara

Kao što sam stalno upozoravao, samo je pitanje vremena kada će Putinov beskrajni rat izmaknuti kontroli. To vrijeme je sada.

Rat se proširio daleko od Donbasa u ruske gradove – Belgorod iz kojeg je bilo evakuacija, Tulu, Kalungu, Brjansk i Moskvu – i vojne baze, rafinerije nafte i koncertne dvorane. Napade uglavnom odbija ruska protuzračna obrana, ali napadi pokazuju da se sukob proširio izvan Donbasa u Rusiju. NATO sateliti i osoblje daju obavještajne podatke za ukrajinske napade na Rusiju. Članice NATO-a objavile su da većina članica NATO-a već ima trupe koje služe različitim kapacitetima u Ukrajini.

Primjećuje se gomilanje snaga NATO-a oko Rusije. Američki tenkovi i oklopna vozila poslani su u grčke luke. Pogledaj ovo.

U Rumunjskoj se gradi najveća vojna baza u Europi blizu granice s Ukrajinom. Pogledaj ovo.

Rumunjski vojnici zajedno sa svojim američkim instruktorima izvode vježbe s moldavskim vojnicima, vjerojatno s namjerom okupacije Transnistrije, odcijepljene pokrajine u kojoj 2000 ruskih vojnika čuva veliko skladište oružja iz sovjetskih dana. Pogledaj ovo. Postoje naznake da bi SAD i NATO mogli premjestiti vojnike u Odesu kako bi spriječili rusku vojnu potporu Pridnjestrovlju i spasili posljednju ukrajinsku luku na Crnom moru. Prelazak NATO snaga u Odesu mogao bi biti dio općeg prelaska NATO vojnika u zapadnu Ukrajinu.

Podsjetimo, američki državni tajnik Antony Blinken nedavno je izjavio da će Ukrajina sigurno biti uključena u NATO i da je taj proces u tijeku. I okupacija Odese od strane NATO snaga i članstvo Ukrajine u NATO-u su Putinove crvene linije koje bi morao provoditi ili bi bio diskreditiran u očima Rusije i svijeta.

Ove činjenice upućuju na to da Macron, francuski predsjednik, nije govorio gluposti kada je rekao da je potrebno spasiti Zapad od poraza koji bi uništio njegov prestiž slanjem NATO i francuskih trupa u Ukrajinu. Kao što sam ranije upozorio, prestiž se miješa u sukobe, a sukobi izmiču kontroli. Kako bi to izbjegao, Putin je trebao upotrijebiti dovoljno sile da odmah prekine sukob. Ovaj neuspjeh izazvao je širi rat.

Nemojte se zavaravati da su ovi skupi događaji samo blef da se Putin prisili na mirovni sporazum povoljan za Ukrajinu. To su potezi prema općem ratu.

To je rat koji je Putin izazvao pokušavajući ga izbjeći.

Kao što sam nedavno napisao, Putin ima vrlo kratko vrijeme da prekine otpor Ukrajine prije nego što gurne Rusiju u ratu sa Zapadom.

Napomena: Geoffrey Pyatt, dužnosnik američkog State Departmenta koji se urotio s Victorijom Nuland da postavi marionetsku vladu u Ukrajini nakon što je Washington svrgnuo izabranu vladu, objavio je da američka vlada namjerava spriječiti ruski arktički razvoj tekućeg prirodnog plina. “Naš cilj je osigurati da Arctic LNG i2 bude mrtav u vodi.”

Zvuči kao da se planira još jedan “plinovod Nord Stream” događaj. Hoće li Putin i treći put nakon naftovoda i Crocus City Hall odbiti imenovati Washington kao počinitelja?

Autor: Dr. Paul Craig Roberts

NATOPutinRatrusijaSADukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
188 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
vanja
18 dana prije

Vešt vladar i slab strateg,ostaće u istoriji.

trolling queen
18 dana prije

A što ako griješite, Mr Roberts? Što ako se po Rumunjskoj i Moldaviji utvrđuju pozicije i obrambena linija budućih, još jačih, hladnoratovskih granica…I vi jako dobro znate što su napisali i Clausevitz i Sun Tzu – nikada se rat ne vodi na nekoliko strana, makar ako ga misliš dobiti. Prednost Rusima u ovom sukobu donosi samo jedno – logistika (koju svi podcjenjuju) i gledaju na ratni sukob kroz Hollywod – gdje vojska ima neograničene zalihe metaka (na sebi), gdje vojnik ne treba hranu, vodu ili malo se odmoriti i odspavati. Pokretanje većeg sukoba u Ukrajini preko Rumunjske i Moldavije, ili preko Poljske – je jedna logistička noćna mora. To je nemoguća misija – ukoliko nekako misliš dobiti taj rat. Koliko bi trebalo ljudskih snaga kako bi se u Ukrajini nešto ozbiljnije postiglo (i kako bi na kraju i gdje “ušetali” u Ukrajinu)?! Milijun, dva milijuna?! Nemoguća misija!! Ovi svi baš… Čitaj više »

վիշապ
18 dana prije

Mi smo u ratu, došlo je vrijeme boli,
razjarene svjetske sile prijete jedna drugoj
dok ponos ne zavlada onima koji se boje gubitka vlasti,
a oni će učiniti prvi korak.

Vrijeme će uskoro završiti.

Ova generacija je sada napravila svoj izbor i proživjet će žetvu tih izbora….

Ovaj naraštaj, sudjelovat će u borbi, u borbi rođenoj slobodnom voljom,
proizvod nasilja i produkt ljudske neosviještenosti.

Ne vidi ‘Golijata’, koji se diže sa sve većom snagom i više moći nad čovječanstvom,
zastrašujući sve sjenom smrti, a ovaj ‘Golijat’ je nuklearna energija.

Toliko toga će biti promijenjeno i pogođeno radioaktivnošću.

Starlight
18 dana prije

Nije Putin dopustio da ukrajinski sukob izmakne kontroli jer Putin i ne vlada Rusijom, kao što ni Zelenski ne vlada “Ukrajinom” ili Bajden SAD… Krejg Roberts, kao i mnogi drugi, “ugledni analitičari” iz “analize” izostavlja cionističke gospodare globalnog monetarnog sustava, za razliku od npr. Jurij Roške koji konstatuje da Putin nije svemoćni diktator već istureni čovjek kabalističko-cionističkog bloka u Rusiji. Ukrajinska kriza je itekako pod kontrolom global cionista i predstavlja jednu od faza kreativnog uništavanja starog poretka u cilju izgradnje novog, kao i planove za izgradnju Nove Hazaraje ili “Izraela2.0” na dijelu teritorije današnje Ukrajine. Chbadski Židov Zelenski je na “vlast” došao uz podršku svojih Chabad burazera, gdje je kroz seriju “Sluga naroda”, u kojoj je igrao ulogu “predsjednika” Ukrajine, unaprijed najavljen njegov dolazak u Kijevsku “predsjedničku” palatu. Serija se emitovala od 2015 do 2019 pod pokroviteljstvom Chbadskog milijardera-Židova Igora Kolomojskog i bila je, gle “čuda”, jako popularna. Zelenski zbilja… Čitaj više »

Վիշապ
18 dana prije

Zašto validacija na izrečenoj istini?!

Vox
18 dana prije

Ekonomski su Rusi odigrali odlično (uz pomoć NR Kine i ISLAMSKOGA SVITA ne računajući ove lažne muslimane na Balkanu). Šta se tiče vojnoga dila tu se slažen sa autoron. Rusi su potpuno podbacili i zbog te svoje nesposobnost, sporosti i mrljavosti AKO SE UBRZO NE TRGNU A VRIMENA JE MALO, mislin da će izazvati WW3, jer će NATO mislit da su preslabi i ući će u Ukrajinu….sva ta osvajanja tih sela po Donbasu (iako izvanredno utvdjenih) a koja traju po 4 ili 6 miseci za jedno selo, mislin da je PONIŽAVAJUĆE ZA JEDNU SUPER SILU…a ta ruska sporost može po mom mišljenju dovest (autor teksta to previdja) do još jedne moguće katastrofe, a to je da Ukrajinski režim uništi nuklearnu centralu ENERGODAR pri Zaporožju a koja ima 6 velikih reaktora….

nepoželjni
18 dana prije

Ma ništa tu Putin nije više kriv od svih ostalih uključenih u sukob i oko njega, jer je taj sukob samo dio agende stvaranja novog poretka i svi u tom sukobu samo izvršavaju svoj dio posla (Putin je mogao u samom početku Ukrajinu sravniti sa zemljom i zatrti život u njoj ali “scenario” nije tako bio napisan)………………..

Max_mo
18 dana prije

Mogli bi očekivati sljedeći naslov: “SAD dopustio da rat u Ukrajini izmakne kontroli”.

tihobl
18 dana prije

Isto tako i Iran je kriv sto ne raspali raketama po Izraelu. Sruse im ambasadu i iranci ni da mrdnu.
I Putin je kriv, dopustio je da mu NATO napada Belgorod i druge gradove, a Putin jos nije odgovorio po gradovima NATO zemalja.

Pol nije primjetio da je Rusija unistila poprilicno NATO oruzja i vojnika. Ove prijetnje da ce NATO otrkriti da se njihovi vojnici bore u Rusiji nista promjeniti nece – ruski narod to zna.
Rusi znaju da se bore sa citavim NATO+ i da ga polako melju. Zuriti se ne smiju, moraju dati Kini vremena za pripremu. Juce sam objavio da je Kina pustila u rad robotizovanu fabriku koja proizvodi 1000 krstarecih raketa dnevno (svabe imaju 300 ispravnih taurusa).

Pedeseta godisnjica NATO je proslavljena agresijom na SR Jugoslaviju. 75. bice oplakana zbog agresije na RF. 80. godisnjice “odbrambenog” saveza nece biti.

Grdi
18 dana prije

Ako Putin ne uspije doci ce Medvedev …… a sto onda? ….

eks
18 dana prije

Rat u Ukrajini izazvao je fašistički NATO , nastavljajući hitlerov Drang nach Osten. Putin je morao intervenisati da bi se Rusija odbranila i zaustavio nacizam . To je suština .

tuf
18 dana prije

Vrlo pompozne izjave koje spadaju u ‘concern troll’ kategoriju. Preuveličava se značaj neki događanja, no neke opasnosti su i ispravno navedene. Prije svega straha od francuskog, poljskog ili američkog upada u Ukrajinu – nema. To je pokerski blef jer znaju da se ne bi dobro proveli, na nema povoljnog scenarija s pozitivnim ishodom po njih i da bi im se to vrlo brzo obilo o glavu među biračima. Pobogu, jedva s dna kace skupljaju artiljerijsku municiju i otrijeznili su se po pitanju značaja F-16. PZO obrana Ukrajine je totalno razvaljena, evo Rusi ovih dana uništavaju termoelektranu čak i u Kijevu. To da se rat proširio na teritorij Rusije je potpuni nonsens. Povremeni teroristički napadi su više nego očekivani, ali nemaju nikakav taktički ni strateški značaj – homogenost Rusa se samo povećala a nanešena (u sukobu očekivana) šteta se brzo sanira. Reći da se rat proširio na Rusiju podrazumijeva trajno uklinjavanje… Čitaj više »

Гавран
18 dana prije

Kada se pogleda mapa Ukrajine sa Surovikin linijom u najdaljem čošku.
Kada se zapitamo što mostovi nisu bombardovani.
Što Rusi vode vremenski dug rat sa minimalnim snagama.
.
Pa jasno je da se radi o ratu sa celim zapadom i uništenju njihovih ukupnih vojnih potencijala.
Drag queen, dobrodošli u rusku stepu.
.
Brzim završavanjem rata u Ukrajini celokupni preostali potencijali demokratičara bi bili slobodni da se usmere na Iranski i Kineski pravac.
.
Čuveni kineski novinar reče:
Amerikanci nam sugerišu da pomognemo u uništenju Rusije, da bi nas lakše uništili.
.
Inače u nedostatku vojnika amerika misli da zatvorene članove kartela pošalje u rat.
U vezi sa tim CIA vodi pregovore sa svojim deoničarima, bosovima kartela.
.

Schwarze Hunderte
18 dana prije

Sad će to NATO junaci da isprave
😁 🤣

Ivan Bgd
18 dana prije

Kod Orvela, dryave su u neprestanom ratu. Mozda je stvaran ili ne, nije ni bitno, ali to ratno stanje je neophodno da bi se stanovnistvo drzalo u neprekidnom stanju stresa, straha i poslusnosti.
Naravno svaka slicnost je slucajna.

Dragačevac
18 dana prije

Posle bitke svi su generali.
lako je kritikovati…

Гавран
18 dana prije

A. Mlakar
РУСИЈА СРАВНИЛА СА ЗЕМЉОМ УКРАЈИНСКИ ЕНЕРГЕТСКИ СЕКТОР ОСТАЛЕ САМО НУКЛЕАРКЕ, А И ЊИМА ПРЕТИ КОЛАПС

Ivek
18 dana prije

Ma ne pita se putin niš..vladaju vladari u sjeni koji su koknuli ljude cijepivom za koronu. Ovdje je cilj ubit što više ukrajinaca i rusa da bi se sprovela multikulti raznolikost s uvozom indijaca, nepalaca, filipinaca i ostale sirotinje s primjesama pederluka trans i lgbt perverzija, parada po trgovima s visećim pimpekima šta imamo u hr. I bojim se da će se to istvariti u ukrajini i u rusiji..ove šta su pokokali su žrtve da bi se napravilo mjesta novima.

Tысяча = Tisuća
18 dana prije

Citam po internetu komentare i vijesti o ratu i zamislite svuda pise i svuda se protura: Putinov rat, Putinova vojska, Ukrajina potopila Putinov brod, Putin bombardira Odesu itd Nigdje necete naci napisano Zelenski rat, Zelenski vojska itd. Tako mozemo naci da je Putin prebacio svoje vojnike na polozaj x i tamo ukrajinska vojska je pobijedila ili bila porazena. Dakle Putin vs Ukrajina a ne Rusija vs Ukrajina Putin vs Zapad a ne Zapad vs Rusija Necete naci ni NATO rat protiv Rusije, nego mozda NATO protiv Putina. Francuska, Finska, USA protiv Putina. Engleska ne ratuje protiv Rusije nego protiv Putina..itd Dakle ista situacija kad je krenuo Hitler na Rusiju, on nije bio protiv Sovjetskog Saveza, protiv Rusije on je bio protiv Staljina, zhidova i boljsevizma a razarao je ruske gradove i tretirao ruske vojnike u zarobljenisvu tako da za njih nisu vazile nikoje konvencije, pljackao je ruske gradove i streljao… Čitaj više »

Gad
18 dana prije

Ne laprdati bezveze.

Drago
18 dana prije

Zar su zapadni kreteni zaboravili sta je rekao Kineski predsjednik.Ako se nato umijesa u rat u Ukrajini Kina stoji iza Rusije.Moji zapadnjaci tj. nazadnjaci vezite gace.

18 dana prije

E moj Kregu, Putin je sve rekao u “decembarskom ultimatumu” ali izgleda da ga niko nije shvatao ozbiljno…

Zvone
18 dana prije

Mislim da Putin ne radi za svoje ljude več za prave gospodare svjeta. Uostalom to rade i drugi šefovi država.

IL Partigiano
18 dana prije

Jos jedna reportaza kako se Rusi povlacu prema Uralu.
Ako NATO-vci stisnu Rusiju, Rusija ce opaliti A bombe na Ukrajinu.
To je receno natovcima direktno u lice.
Neka biraju.
U tom slucaju Rusija nema sto izgubiti, ako netko nema sto izgubiti onda je najopasniji.
Za natovce ili zapad Ukrajina nije pitanje zivota ili smrti.
Ovaj rat u Ukrajini je za Rusiju egzistencijalno pitanje i to natovci znaju i oni su rezilali da ovo Rusiji bude rat za zivot ili smrt.

držnedaj
18 dana prije

Kina šalje poruku da će “podržati Rusiju” ako Zapad eskalira “Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov sastao se u utorak s kineskim predsjednikom Xi Jinpingom, poslavši jasnu poruku Zapadu da će dvije zemlje nastaviti svoje strateške veze. Sastanak je uslijedio dan nakon što je američka ministrica financija Janet Yellen posjetila Kinu, upozorivši tu zemlju da ne sklapa partnerstvo s Rusijom. Sastanak Lavrova i Xija, posebno neposredno nakon posjeta Yellen, “poruka” je Zapadu da će Kina “čuvati leđa Rusiji” ako Zapad eskalira sukob u Ukrajini, rekao je odvjetnik i novinar Dimitri Lascarus u srijedu u emisija Sputnjik “Kritični čas”. “Vrijeme takvih najava puno govori”, rekao je Lascarus, misleći ne samo na posjet Yellen nego i na sve provokativnije napade na Rusiju od strane ukrajinskih obavještajaca, poput masovne pucnjave izvan Moskve za koju je Rusija, među ostalim provokacijama, okrivila Ukrajinu i okrivio svoje pristaše u SAD-u i Velikoj Britaniji. “Naravno da imamo… Čitaj više »

eks
18 dana prije

Zapadne psihopate su sve ratove pokretali radi pljačkanja tudjih resursa i sticanja profita na nesreći i tragediji naroda koje su napadali. To je poznata stvar. Kada je Rusija u pitanju, tu je kod pohlepnih psihopata zapada , osim namere pljačkanja resursa , prisutna i rusofobija koja je poprimila patološki karakter . USA-NATO-VB su svetsko zlo .

Crescent
18 dana prije

Amerikanci nam ne znaju reći tko je digao u zrak Sjeverni tok, ali su slučaj terorističkog napada u Moskvi riješili za 15 minuta?

Max
18 dana prije

Putin odugovlači iz svojih strateških razloga jednim dijelom i zbog Kine ali i zbog Srednjeg Istoka. Nije bilo moguće tek tako jurnuti u rat.

JoeP
18 dana prije

Koje navlakuše po obrascu šta bi bilo kad bi bilo, bez obzira sa koje navijačke strane dolaze 🙂
Meni je opće ludilo kad bilo ko govori i šta bi bilo da je bilo. Ja ću se suzdržat i od onoga šta će bit kad bude jer neznam. Eto i pomrčina je prošla kad i kako je najavljena pa sad ako neko zna oće li nuklearni rat neka napiše kad će tako da odma znam i da ne berem djetelinu i kidam listiće oće, neće 🙂

dupla kamilica
18 dana prije

Pa jel nije eliti cilj da rat potraje, nemaju ništa od ekonomske krizice.

kiza
18 dana prije

Roberts je ekonomista, a ne vojnik, kada NATO trupe dođu u Ukrajinu ko će to i kako snadbjevati logistikom od hrane goriva municije.Zamislite dužine linija snadbjevanja.Putin i sada ratuje u rukavicama, jer je svjestan da ratuje sa dijelom ukrajinske nacije koji je pronacistički.A ako i kada NATO vojska uđe u Ukrajinu vjerujte, da će se nivo razaranja promijeniti, a nije isključeno i daće udariti po logističkim centrima preko granica Ukrajine.

Zoro
18 dana prije

Rusija i njen presjednik nisu naivni ni brzopleti, jedini razlozi ovako dugog trajanja denacifikacije i demilitarizscije su pod jedan obnova vojnoindustrijskog kompleksa i opće jačanje zemlje za budući rat sa zapadon, pod dva čišćenje elite od zaostalih prozapadnih elemenata i jačanje patriotizma i kod omladine i onih šta nisu neprijatelji ali su bili dezorjentirani politikom devedesetih i tri štednja Ukrajine i ukrajinaca od nepotrebnog stradanja nakon izlaza vojske na zapadne granice Sovjetskog Saveza, uključivo Pribaltiku i Moldaviju, nastupiće trenutak ili ili, tada mora ići ultimatum zapadu o raspuštanju natoa ili povlačenju na granice 89 godine, ako ne ide dogovorom moraće vojnom silom Rusija ne može biti ponovo Supersila dok joj anglosasi zuje blizu njenih granica, tu prijetnju treba maknuti bez obzira na cijenu, ako ne može ova ekipa šta sada vodi državu čekače se novi JV Staljin ovaj put sa mnogo moćnijim oružjem nego prije, linija podjele će tada biti… Čitaj više »

Telac Sitnog Zuba
18 dana prije

” Američki tenkovi i oklopna vozila poslani su u grčke luke”
.”U Rumunjskoj se gradi najveća vojna baza u Europi”

Pa amerikenjci zaradjuju milijarde na industriji oruzja a mi ovce svi placamo, mee mee mee….
I to je bit ovog rata uz onaj cilj potaknuti drzavni udar i maknuti Putka i postaviti nekog svog slugu i onda opet kao u doba Gorbacova i pijanog Jeljcina crpiti ruska prirodna bogastva za sitnu lovu a Rusi neka zive u bijedi kao u doba ove dvojice….

Noname
18 dana prije

Ruska vojska je na putu da postane najveća i najsmrtonosnija u Europi. Ruski kontingent u Ukrajini se u dvije godine povećao za 15%. Izjavio je to vrhovni saveznički zapovjednik NATO-a u Europi Christopher Cavoli na saslušanju u američkom Kongresu. Sada je broj ruskog vojnog osoblja u Ukrajini znatno veći nego u vrijeme početka SVO-a, citira Cavolija Business Insider. “Tijekom prošle godine Rusija je povećala broj svojih vojnika na prvoj liniji s 360 tisuća na 470 tisuća”, rekao je glavni zapovjednik NATO-a, navodeći kao uvjet da Rusija podigne dobnu granicu za regrutaciju s 27 na 30 godina. Ovo povećanje, prema Cavoliju, znači da će Ruska Federacija moći povećati “broj raspoloživih vojnih obveznika za 2 milijuna u narednim godinama”. Pritom ne govori o porastu odlaska dragovoljaca u zonu Sjeverne vojne oblasti. “Sve u svemu, Rusija je na putu da zapovijeda najvećom vojskom na kontinentu. Bez obzira na ishod rata u Ukrajini, ruska vojska… Čitaj više »

վիշապ
18 dana prije

Još jedan pametnjaković koji zna sve o svemu a nezna vjerovatno obrisati vlastitu guzicu nakon sranja, a i ne treba.. jer sere kroz usta

Dumand
18 dana prije

Da ruje su prestigli germaniju po real ekonomiji. Sve ide po planu, amrima njihove kolonije rukama njihove ostali a kako se snađu mora se malo i pucati

Crescent
18 dana prije

Odavno bi Rusija zavrsila kao Libija, Sirija, Irak kad se ne bi mogla obraniti

Josip
18 dana prije

Putinu se ne zuri, iscrpljuje Ukrajinu i zapad po pricipu kuhane zabe bez velikih zrtava. Ne podcjenjujte Ruse, oni znaju sto rade..

NOME
18 dana prije

…..kao da izmiče kontroli je samo fora, kao npr sojevi i valovi u koroni….ništa se danas na svijetu ne događa bez kontrole, a kamoli ovaj rat u europi….eskalirati će sigurno, jer treba uvući što više zemalja u sukob , tako da ginu bijeli, hetero, i po mogučnosti večinom kršćani..

Sand
18 dana prije

Ruska vlada zapljenila imovinu od AGRA TERRA kompanija u Rusiji.

Russia Seizes Over 650,000 Acres Of Farmland And Other Assets From Company With Ties To ‘Unfriendly’ Country
Mislim da je vlasnik Amerika ili Holandija.

grom iz vedra neba
18 dana prije

Upravo suprotno. Sve ide po Putinovu planu. Samo što cilj nije Ukrajina. Ona je samo kolateralna šteta. I brzina nije brza nego spora. A i nije toliko ni sporo. Koliko su npr ameri bili u Afg… Uskoro cijeli zapad kapitulira. I vojno i ekonomski. Šteta… i mi smo na zapadu. Jbg…

Crescent
18 dana prije

Ovako pisu engleske propagandne novine.
Postaje sve očitije da je Komunistička partija Kine (KPK) zloćudni akter koji namjerava destabilizirati Zapad.

The Telegraph
It is becoming increasingly obvious that the Chinese Communist Party (CCP) is a malign actor intent on destabilising the West.

Sorry, gospodo, samo se pusete, napuhavate misice koje nemate..to nista ne steti Kini, nista, prozirni ste. Ljudi imaju internet, imaju znanje engleskog i imaju erudiciju..ustvari vi vase anglosaksonske novine najvise stetite sebi jerbo ljudi su najopasniji kad shvate da su zivijeli na vasim lazima i kad se probudu onda se okrenu protiv vas.

Aj..bas da vidim kako cete navrnuti narod da mrzi Kinu i kinesku robu

Վիշապ
18 dana prije

Vi u validaciji ste potpuno isiti ka i Smrdo.

Miro
18 dana prije

Putin je Jevrejsko smeće isto kao i Zelenski, Makron i svi Zapadni nazovi lideri.

Jadranka S.
18 dana prije

Najteže na svijetu je shvatiti jednostavnu stvar. Poteškoće dolaze iz unutrašnjosti ljudi.

onaj najglu...Dalton
18 dana prije

”Rat u Ukrajini je isplativa investicija za London i Washington.”

– britanski ministar vanjskih poslova Cameron, na tiskovnoj konferenciji nakon sastanka sa američkim državnim tajnikom Blinkenom…

Anglosaksonci bahato, samodopadno, a možda i pretjerano samouvjereno, sada otvoreno obznanjuju o čemu se radi..

P.S.
Slaveni izgleda imaju grešku u genetskom kodu…
Pa se vole ubijati međusobno.
Anglosaksonci, duševni kakvi već jesu, samo im pomažu da u tome iskažu sav svoj potencijal, oslobode sve svoje stvaralačke sposobnosti i kapacitete…,

vasemmi
18 dana prije

Bla bla bla..Putinu baš ništa nije izmaklo kontroli, Putin i saradnici melju Natostan u USreichini..do kraja, temeljito, od toga diže se kosa na glavi onima, koji još upravljaju Ojropom, a što se tiče terorističkih akcija Natostana budite bez brige, vojno i politički su potpuno beznačajni, i bit če ih još jer ih nije moguče u potpunosti sprečiti, a kad USReichina a možda i dio Ojrope nestane, neče ih više bit. Pozdrav.

gigi pinna
18 dana prije

Puste analize i preseravanja, samo treba citirati Lavrova kad je rekao da rat neće prije 2026. Bude li Rusija, kojim čudom, pristala na nekakve pregovore, to bi samo ubrzalo prijem kijevskih maloumnika u NATO. NATO u Odessi? To ne znači ama baš ništa – to neće spriječiti Rusiju da ne krene tamo. Samo se treba sjetiti one “do zadnjeg Ukrajinca” – tad će rat završiti.

Franjo Vinkovski
18 dana prije

Zapad je onaj koji je izgubio kontrolu nad Ukrajinom, a Rusija je sve više uspostavlja.

Гавран
18 dana prije

izgleda da je ponovo napadnuto najveće skladište gasa u Evropi-Strij.
Sa 3 kindžala koji inače mogu da prodiru u zemlju do 50 metara.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI