Putinovo upozorenje zapadnom vodstvu: ‘Rat nije crtani film’

Putin o ratu
100 komentara

Američki političari poput senatora Lindsaya Grahama i Chucka Schumera samo su dva najveća grabljivca u Washingtonu D.C. koji žele rat s Rusijom, Kinom i Iranom i s kim god je na njihovom opsežnom popisu neprijatelja dok svijet ne bude u plamenu.

Ovi političari koji primaju ogromne doprinose od industrije oružja, multinacionalnih korporativnih interesa, velike nafte i izraelskih lobističkih grupa i tako dalje su psihotični ratni huškači koji izgleda ne razumiju teške posljedice svjetskog rata s rastućim globalnim silama. Jedan od senatora, Lindsay Graham, republikanac iz Južne Karoline, znate, žestoki momak s najvećim ustima koji obično izbacuje svoju ludost na mainstream medijskim mrežama, slučajno je jedan od najglasnijih navijača rata.

Graham je bio u američkim zračnim snagama i Zračnoj nacionalnoj gardi Južne Karoline u aktivnim i pričuvnim ulogama, ali ne u bilo kakvim borbenim sposobnostima, nije bio vojnik, zapravo, bio je odvjetnik koji nikada nije vidio bitku izbliza.

Martha Raddatz iz ABC Newsa intervjuirala je Grahama početkom 2023. o situaciji u Ukrajini i rekao je: “Moramo brzo učiniti dvije stvari, učiniti Rusiju državnim sponzorom terorizma prema američkom zakonu što bi Kini otežalo davanje oružja Rusiji i moramo sada početi obučavati ukrajinske pilote na F-16.”

Onda je nekoliko mjeseci kasnije Graham posjetio Zelenskog i rekao da “Rusi umiru” i da je u smislu podrške SAD-a to “najbolji novac koji smo ikada potrošili”. Rusija je ubrzo nakon Grahamovih nepromišljenih izjava izdala nalog za uhićenje. Godinu dana kasnije, Graham je dospio na ruski popis ‘ekstremista i terorista’.

CNN-ov nedavni naslov ‘Schumer predvodi kongresno izaslanstvo u Ukrajini na obilježavanju 2. godišnjice ruske invazije’ rekao je: “Čelnik većine u Senatu Chuck Schumer je u Ukrajini kako bi ponovio potporu SAD-a zemlji i pojačao pritisak na republikance u Zastupničkom domu kod kuće da izglasaju zakon o inozemnoj pomoći koji uključuje daljnju pomoć Ukrajini i Izraelu.”

Bilo je i drugih senatora, svih demokrata koji su išli sa Schumerom pozdraviti Zelenskog,

“Jack Reed iz Rhode Islanda, Michael Bennet iz Colorada, Richard Blumenthal iz Connecticuta i Maggie Hassan iz New Hampshirea putovali su sa Schumerom kao dio kongresnog izaslanstva kako bi obilježili dvogodišnjicu ruske invazije i sastali se s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenski, navodi se u priopćenju iz njegova ureda.”

Schumer je rekao CNN-ovom Wolfu Blitzeru da će, prema Schumerovom “briljantnom” opažanju, pobijediti ako Kongres da više pomoći Ukrajini,

“Rekao je ako dobijemo pomoć, ako Ukrajina dobije pomoć i mi glasamo za dodatni paket, oni će dobiti rat,” nastavio je Schumer “Imaju trupe, još uvijek imaju sjajan plan i imaju mnogo bolje borbene sposobnosti nego Rusi.”

Možemo reći da je senator Chuck Schumer ili u zabludi, na ozbiljnim drogama ili je samo zla osoba koja želi da Rusija, Iran i drugi s popisa neprijatelja postanu još jedan Irak ili Libija.

Američki političari su psihopatski kriminalci koji vjeruju da američka vojska može poraziti Rusiju i Kinu u svjetskom ratu, ali stvarnost je da su snage SAD-a i NATO-a izgubile na bojnom polju od manje strašnih protivnika kao što su talibani u Afganistanu i borci otpora u Iraku. Rusija, Kina i Iran su drugačiji, nisu na istoj razini kao Afganistan ili Irak, mnogo su vojno jači.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron još je jedan europski političar u zabludi. Još jedan žestoki političar koji nikada nije bio u vojsci koji želi započeti rat s Rusijom. Jedna činjenica o Macronu bila je da je bio bivši investicijski bankar jedne od vodećih globalističkih tvrtki, Rothschild and Co. Prema Reutersu, “Oko 20 europskih čelnika okupilo se u ponedjeljak u Parizu kako bi ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu poslali poruku europske odlučnosti o Ukrajini i suprotstaviti se narativu Kremlja da će Rusija sigurno dobiti rat u trećoj godini.” Ono što je Macron rekao trebalo bi zabrinuti Rusiju: “U ovoj fazi nema konsenzusa… da se postrojbe pošalju na teren”, rekao je Macron novinarima. “Ništa ne treba isključiti. Učinit ćemo sve što moramo da Rusija ne pobijedi.”

Prošlog je tjedna ruski predsjednik Vladimir Putin održao je govor Saveznoj skupštini u Moskvi i upozorio zapadne nacije na pokušaje započinjanja rata s Rusijom. Putin je rekao

“Zapad je izazvao sukobe u Ukrajini, na Bliskom istoku i u drugim regijama diljem svijeta dok je neprestano propagirao neistine. Sada imaju drskosti reći da Rusija gaji namjere da napadne Europu. Možete li vjerovati?” Potom je govorio o tome što zapadne sile pokušavaju učiniti kada Ukrajina izgubi rat, “a u isto vrijeme biraju mete za napad na našem teritoriju i razmišljaju o najučinkovitijem sredstvu uništenja. Sada su počeli govoriti o mogućnosti raspoređivanja vojnih kontingenata NATO-a u Ukrajinu.”

Putin je spomenuo što se dogodilo u prošlosti kada su bivša europska carstva poput Napoleone Francuske i nacističke Njemačke pokušala napasti Rusiju i oboje su bile poražene kao rezultat, “Ali sjećamo se što se dogodilo onima koji su svoje kontingente jednom poslali na teritorij naše zemlje prije.” Putin je jasno dao do znanja zapadnim silama da postoji nova Rusija koja ima sposobnosti koje mogu nanijeti ozbiljnu štetu europskom kontinentu:

Danas će svi potencijalni agresori imati mnogo teže posljedice. Moraju shvatiti da mi također imamo oružje – da, oni to znaju, kao što sam upravo rekao – sposobno pogoditi ciljeve na njihovom teritoriju. Sve što sada izmišljaju, plašeći svijet prijetnjom sukoba s nuklearnim oružjem, što potencijalno znači kraj civilizacije – zar to ne shvaćaju?

Problem je u tome što su to ljudi koji se nikada nisu suočili s dubokim nedaćama; nemaju pojma o strahotama rata. Mi – čak i mlađa generacija Rusa – izdržali smo takva iskušenja tijekom borbe protiv međunarodnog terorizma na Kavkazu, i sada, u sukobu u Ukrajini. Ali oni i dalje o tome razmišljaju kao o nekakvom akcijskom crtiću

Putin je u pravu, Lindsay Grahams i Emmanuel Macron u svijetu su političari u zabludi koji ne znaju što znači biti u pravom ratu.

Ratovi uništavaju zemlje, pogledajte samo što se dogodilo Iraku, Libiji i Palestini, SAD-NATO i Izrael su stvorili pakao na zemlji za civile u tim zemljama koji su najviše patili, mnogi od njih su morali otići stvarajući izbjeglice u procesu.

U SAD-u postoje mnoge priče o veteranima koji su bili bivši vojnici ili marinci koji su iskusili prave ratove koji su završili s posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP), mnogi su počinili samoubojstvo ili razmišljaju o samoubojstvu, neki postanu ovisni o drogama i alkoholu, a popis se nastavlja.

Američki i europski politički establišment koji promovira rat ne zna ništa o ratu. Najbliža stvar ratu za mnoge od ovih političara je gledanje holivudskih filmova u kojima rat izgleda kao šetnja po kolaču. Što nije u redu s ovim ljudima?

Autor: Timothy Alexander Guzman

NATOPutinRatrusijaSADukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
100 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
1 mjesec prije

Dokle god ih se životno ne ugrozi i to u vlastitoj kući – sigurno stati neće !!! Dakle … Tel kada ih se počne progoniti poput zveri iii uništavt im ” businesses ” tek tada će sami preklinjat za ” truce ” no se budući radi o ljudsku otpadu ne treba im davat zraka ….

Starlight
1 mjesec prije

Ovaj “geopolitički” članak stoji na sajtu Globalresearch.ca kojim operiše Michel Chossudovsky. Inače, Chossudovsky je sin ruskog židovskog emigranta, karijernog diplomate Ujedinjenih nacija i akademika Evgeny Chossudovsky i irske protestantke Rejčel Salivan. Odrastao u Švicarskoj, Chossudovsky se preselio u Kanadu i pridružio se Univerzitetu u Otavi 1968. godine.

Malo, malo i eto Židova i to iz Švice… Izgleda da je ovaj Chossudovsky po nalogu Rotšilda kojeg spominje u tekstu, angažirao Timoti Aleksandar Guz-mana da sastavi ovu “geopolitičku čorbu”

O autoru:

Timoti Aleksandar Guzman

Timoti Aleksander Guzman je “nezavisni” istraživač i pisac sa fokusom na političke, ekonomske, medijske i istorijske sfere. Objavljivao je u Global Research, The Progressive Mind, European Union Ekaminer, Nevs Beacon Ireland, VhatRealliHappened.com, EIN Nevs i nizu drugih alternativnih sajtova za vesti. Završio je Hunter College u Njujorku.

Bruno
1 mjesec prije

Kako kažu u “ZG 80” “Bil’ jebo babu?” ” Dva puta za pare. ” Macron je pun k’o brod. Nisi hrabar ako možeš prčiti babu, već glup. Učiniti sve što je potrebno. Potrebno je baciti atomsku bombu na Rusiju. Bacaj. Pa nije Rusija otočić u francuskoj Mikroneziji, pa da možeš tri bombe aktivirati u jednom danu. Ipak je to sređena država. Demokratskija od bilo koje zapadne. Demokracija na zapadu se svela na možeš pokrasti sve, bez posljedica , ako si član vladajuće stranke.

noppo
1 mjesec prije

Za zapadne woke političare spranih mozgova (neki i bez njih) rat je u stvari crtani film. Iz Hollywooda, naravno. Dragi rusi, oni se neče opametiti. Povečavati če samo svoju mržnju prema svima koji ne misle kao oni.

roberto
1 mjesec prije

Pa za te tkz.zapadne elite,rat i je igra…pa zato možda pozvat naše tkz.pol elite,da krenu branit svoju domovinu ukrajinu.(vjerovali ili ne,u RH u 2023g. najviše nekretnina su kupili ukrajinci,valjda oni kaj su po Aspenu ratovali ili po Šladmingu).Zato ovim riječima pozivam naše političke elite da krenu u oslobađanje Ukrajine…

Andrej srbine,
Ukrajina zove te!!;););)

Ziv je Geza
1 mjesec prije

Odite na imbex i procitajte komentare o potapanju ruskog broda i bit ce vam jasno sa kakvim jazavcima Rusija ima posla.

držnedaj
1 mjesec prije

Stvarno si naivan bez obzira na iskrenost.

tihobl
1 mjesec prije

Zapad je ko Mirko S. Kojotovski koji salno pravi planove protiv Ptice Trkacice.

Iva
1 mjesec prije

Lečite se!

ZZZ 🇭🇷
1 mjesec prije

Proradio je iz tebe zadrti hiber

IL Partigiano
1 mjesec prije

Hoce li George Galloway ista promijeniti u Engleskoj.

eks
1 mjesec prije

Da li si bio kod psihijatra ? Ako jesi, nije pomoglo. Neizlečiv si . Ako nisi, idi odmah . Možda će ti moći pomoći, a možda i neće. Takav mentalni poremećaj teško se popravlja .

Dax
1 mjesec prije

Pogledaj u povjest, gdje je Hrvatska bila i što je dobila ulaskom u kraljevinu Srba Hrvata i Slovenaca.

alexosijek
1 mjesec prije

Jel’ se sjećate Željko kad ste se vratili na portal i u nekoliko navrata pisali protiv Hrvatske i Hrvata. Sjećate se kako sam vam odgovorila onda – i ne, nije to zato bilo da uvrijedim bilo koga, ili da se potežem sa nekim. To je bilo samo i jedino zato – što je nama Hrvatima jednostavno zabranjeno iznositi činjenice – i to traje jaakkooo dugo. Hrvatska, kakva god bila jest bila DRŽAVA kada to Srbija nije bila. Pogledajte samo datum nastanka Srbije kao države. I da, Hrvatska kao država je bila u sastavu Austro-Ugarske Monarhije; i da – Hrvati su bili izuzetno cijenjeni vojnici toga doba. Ali, nastankom prve države tzv SHS, onda kraljeve YU, pa najnovije YU —- Hrvate se jednostavno ušutkalo, a bogami i tamanilo kako je tko i gdje htio. Da nije bilo prokletih Engleza, povijest ovih krajeva ne bi izgledala ovako – niti bi bilo toliko… Čitaj više »

Max
1 mjesec prije

To sam odavno napisao.

Ziv je Geza
1 mjesec prije

Evo makron proziva gradjane eu i kaze da su kukavice,jer ne traze pusku vise za istocni front.

Bio je Zhukov u pravu kada je onomad vidio de gola netom prije potpisivanja kapitulacije Njemacke, pa ga je upitao onako u prolazu, sta ste i vi pobjednici?

eks
1 mjesec prije

Gnjido jedna, kako te nije sramota da tako kenjaš ?

Ico
1 mjesec prije

Putin ima vojnu moć da Ukrajinu “sravni sa zemljom”. I London!

Luksi
1 mjesec prije

Ee Zeljkane koji si ti zivi pacenik! Pa ti lijezes i ustajes sa Srbima (u glavi), svaki minut i sekund u zivotu Srbima posvecen! Vjeruj zemljace meni kao Srbinu, nemaju oni tj mi takvu vaznost, ni priblizno!. Pa prosjecan Hrvat ima svakako, ponekad, nocni kosmar sa Srbima u glavnoj ulozi, tek toliko da ne izgubi identitet pravog Hrvata, ali ti zemljace si daleko otisao, ti zivis u tom kosmaru. Nego, ne daj se, drmni koju ljutu ponekada makar sa nekim jaranom Srbinom, sigurno imas takvog. Nece ni njemu ni tebi nista biti od toga (cak i ako Rusi pobijede, prodeveraces ti i to kao i sve ostalo,kao i drugi Hrvati). Pozdrav

Tupko Glupko
1 mjesec prije

A jest vas navukao Zeljko sa obratom teme od Rusije i Zapada o kojima se piše u tekstu na Logičnom na Hrvate i Srbe – 60 komentara je za sada izvukao.

Baš ste naivni.

Ovakve trolove poput njega treba jednostavno – ignorirati.

Čudi me da je portal uopće to dozvolio.

goran
1 mjesec prije

pa neka ratuju onda američki senatori i svi predsjednici zapadnog svijeta koji nikad nisu vidjeli vojsku nemam ništa protiv.
ali ako misle da če narod nahuškati dok oni svoje guzice čuvaju na sigurnom,a a neće moči ove noći globalističko stoko

Zpyutre
1 mjesec prije

Na ovom portalu caruje glupost

македонец
1 mjesec prije

dok ne počne rat🔥🧨 u 🇺🇸 ova 💩 neče se smriti !

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI