Republikanci Predstavničkog doma iznijeli plan za istragu bivšeg cenzora na Twitteru Vijaye Gaddea zbog otkrića o laptopu Huntera Bidena

Cenzura price o Hunteru Bidenu
9 komentara

Bivšu šeficu Twittera za pravdu, politiku i poverenje Vijayu Gadde će vjerovatno istražiti republikanci Predstavničkog doma kada preuzmu kontrolu nad odborima u januaru.

Interni dokumenti na Twitteru, “Twitter fajlovi”, koje je izbacio novinar Matt Taibbi, potvrdili su da je Gadde igrala ključnu ulogu u cenzuri priče o laptopu Hunter Biden uoči izbora 2020. godine.

“Pratimo ulogu Vijaye Gaddea u suzbijanju priče New York Posta na laptopu Huntera Bidena. Apsolutno planiramo da ovo dodatno istražimo. Ostanite sa nama”, rekao je glasnogovornik Odbora za pravosuđe Predstavničkog doma za sam Post.

Zastupnik James Comer, koji će predsjedavati nadzornim odborom Predstavničkog doma, rekao je da će svi koji su uključeni u suzbijanje priče o laptopu Hunter Biden biti priveden.

“U januaru, kada postanem predsjednik Nadzornog odbora Predstavničkog doma, mogu vam obećati ovo: svaki zaposlenik na Twitteru koji je bio uključen u suzbijanje priče o laptopu Huntera Bidena imat će priliku da izađe pred Kongres i objasni svoje postupke američkom narodu. “, rekao je Comer u intervjuu za Fox News.

Gadde je otpustio Elon Musk ubrzo nakon što je preuzeo kompaniju. Gadde radi u savjetodavnom odboru u Agenciji za kibernetičku sigurnost i infrastrukturnu sigurnost Ministarstva domovinske sigurnosti i pridružila se godinu dana nakon što je cenzurirala priču o Hunteru Bajdenu.

Agencija je saopštila da će Gadde dati preporuke agenciji kako da se bolje “bori protiv dezinformacija i dezinformacija”.

U junu su Gadde i njene kolege u komitetu napisale izveštaj koji je ohrabrio vladu da proširi svoju ulogu u uticaju na „informacioni ekosistem“ i preporučio da agencija nadgleda „platforme društvenih medija svih veličina, mejnstrim medije, kablovske vesti, hiper partizanski mediji, razgovorni radio i drugi onlajn resursi.”

BidenCenzuraHunter Biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

Je li to došlo vreme da se otera Bajden?
Dakle, ratnohuškač Bajden je pokrenuo rat koji ni mirotvorac Tramp neće moći da zaustavi ali… Trampov zadatak je da pokrene rat protiv Kine za koji Bajden nema previše volje.

Sličan sentiment se može videti i kod njihovog izbornog tela: demokratski orijentisani su neoliberali kojima Kina ne smeta ali Rusiju “ne mogu očima da gledaju” dok simpatizeri republikanaca Kinu stavljaju na prvo mesto među “problemima koje treba rešavati”.
Kad se podvuče linija, (gotovo) svaki Amerikanac je za neki rat… i dobiće predsednika koji će mu ga omogućiti.

eukolonija
1 godina prije

Dakle sve se uklapa u republikanski narativ a to je da demokrate guše slobode u Americi pa i slobodu govora. Žena koja je provodila, mimo američkog ustava, cenzuru na Twitteru umjesto da završi iza rešetaka dobila je zaposlenje u vladinoj agenciji. Biće veselo. Ima njih poduganlista. Ovo je početak

tihobl
1 godina prije

I ja bi istrazio ovu cigancicu.

Herc
1 godina prije

Useljenik Indijka ,kud ćeš gore,po ubrzanom postupku se dobija državljanstvo ,uslov zna s e glasanje za p deokrate.Uz pakije najveći smradovi, po onoj došli divlji išćerali pitome,dođe njih par familija ,kupe kuće ,pa uskoro cijela ulica pa kvart njihov jer domicilni uvide da tu više nema života ,rasprodaju i bježe na periferiju

Max
1 godina prije

Neka plate

Schroder
1 godina prije

Bivsa sefica za laz.Nadam se da ce propjevati? ona i svi oni koji su su krili istinu Bog je istina a sutona laze siri strah ,ALI BOG CE POBJEDITI

dupla kamilica
1 godina prije

Ovo je prejeftini napoj i za mene HC gojima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI