Rusija zabranjuje povorke ponosa i uvodi seksologe za pomoć homoseksualcima i osobama s drugim seksualnim poremećajima

Gej parada
155 komentara

Ruske klinike uvode seksologe za pomoć pacijentima s homoseksualnošću i drugim seksualnim poremećajima. Ova odluka dolazi nakon sve veće LGBT propagande, što Putin vidi kao moralno zapadno propadanje. Uredba stupa na snagu 1. srpnja.

Prema novom zakonu, stručnjaci će pomoći pacijentima s frigidnošću, impotencijom i seksualnim poremećajima poput fetišizma, mazohizma i sadizma. Uredba također spominje “netipične sklonosti” poput autoerotizma, homoseksualnosti i sodomije.

Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji  homoseksualnost nije mentalni poremećaj, ali Putin je prošlog prosinca potpisao zakon koji ograničava promicanje “LGBT propagande” u Rusiji, zabranjujući javno izražavanje života lezbijki, homoseksualaca, biseksualaca i transrodnih osoba.

Vlasti uvode zakone kako bi se zaustavile povorke ponosa koje promovira Zapad i koje su postale uzrok društvenih sukoba.

Pod novom uredbom ministarstva zdravstva, medicinsko osoblje će pomagati parovima u postizanju seksualne harmonije i savjetovati roditelje o seksualnom odgoju djece, sprečavajući prodor LGBT aktivista u škole.

Rusija želi razvijati svoje društvo tako da tradicionalna obitelj bude embrion Rusije, a što se potpuno sukobljava s aktualnom zapadnom indoktrinacijom društva.

HomoseksualnostLGBTvladimir putinzakon
Pretplatiti se
Obavijesti o
155 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
9 mjeseci prije

Očekivano.

eks
9 mjeseci prije

Sada će “društvo” rusofoba na ovom portalu popizditi, a takodje i oni koji pokušavaju dokazivati da su Rusi i vladari zapada ista ekipa . Ja sam govorio da su Rusi i vladari zapada slični kao oko i dupe. Sada očekujem izlive mržnje i frustracije od strane društva rusofoba.

međed
9 mjeseci prije

Kome je u interesu ta propaganda?
Istoj skupini koja promovira i digitalan novac, ali nemam dojam da se Putin bude borio i protiv digatalne rublje.
Dakle, tradicionalna obitelj uz digitalnu rublju, he, he.

Mrčikola
9 mjeseci prije

Čini mi se da bi Bosanci na ovo rekli; bacaju nas u sevdah…što ne riješe ekipu iz Gamelaj trovaćnice…onda slobodno neka sve “zebre” oboje u dugine boje…prvi bih im “skinuo kapu”.😁

Primat
9 mjeseci prije

lulu, ..molim te, ako imas volje, …odgovor na jedno pitanje.
…jel bi ti mogo,.. to sto si napisao, izvrsiti nad dva fredija merkjurija, koji se prase u uniformama temeljne policije, kad bi ih zatekao u haustoru, a di se vracas iz ducana, svaki dan doma s grincajgom?
i, ako bi, kako bi ih zatuko?
ako nebi, od koga bi ocekivao da to uradi, po slovu zakona?
lp

Mladen St
9 mjeseci prije

Hoće li Putin poslat generala Aleksandra Matovnikova zapovjednika Ruskih vojnih snaga u Bjelorusiji zbog javnog striptiza i tverkanja ? Rusija prema broju stanovnika ima najveći postotak abortusa u svijetu ,a oni se bave sexualnim preodgojem i kome će se na šta dignut kita .
Da se njima nebi dogodilo ka iz onog vica kad je učiteljica ušla u razred u mini suknji i sjela na katrigu pa vidi da su se muška dica uskomešala – u šta si se zagleda Ivice upita učiteljica učenika ,u vaša kolina odgovori Ivica ,sutra bez roditelja ne dolazi u školu ,a ti Stipe ,u vaše butine učiteljice ,sedam dana si kažnjen bez škole ,odmah će učiteljica ,diže se Mario i izlazi iz učionice,di ćeš Mario ,E jebiga učiteljice ja sam izgleda u kazni misec dana .

Emiliano Zapata
9 mjeseci prije

Na Ruskoj strani vakcinama i ratom provode depopulaciju nad svojim gradanima tako da im nije potrebno ovo s LJIGABT pa mogu glumit kako im je stalo do porodicnih vrijednosti. Jedna od tih vrijednosti je i minimalac od 200dolara.

Ivan Bgd
9 mjeseci prije

To je sve deo agende.
Na društvenim mrežama pojavio se snimak ukrajinske pesme o nacističkom saradniku Stepanu Banderi, koja se peva na „Prajdu“ u Minhenu.
Kome nije jasno mozda da potrazi pomoc vestacke inteligencije.

čudila se aman ja
9 mjeseci prije

…ništa više nije važno…važno je napisati Rusija I homose..lgbt i tome slično u istom naslovu, i to barem tri puta tjedno – lagano štivo -teška zafrkancija. Jedino,ako je ovaj način spominjanja Rusije “maskirovka” pred možebitnim Značajnim Čitateljima ,onda ,u redu.

Гавран
9 mjeseci prije

“Hrabri Nebinarni” ili jednostavnije rečeno Heksadecimalni služe novom svetskom poretku kao jedna od poluga za dalje preoblikovanje društva potrebama kapitala. Umesto da se drže devize “živi i pusti druge da žive”, Heksadecimalni u ulozi udarnog ovna razbijaju sve na šta ih gospodari usmere. Od početne borbe za svoje mesto pod suncem, otišli su suviše daleko.

Milka
9 mjeseci prije

‼️ Sind Chemikalien Schuld am Transgender-Boom? RFK Jr bestätigt, was lange als Verschwörungstheorie galt

#USRedaktion

US-Präsidentschaftsbewerber Robert F. Kennedy sorgte für einen handfesten Medienskandal: Während eines Interviews mit dem kanadischen Psychologen Jordan Peterson behauptete er, Schuld an einem Großteil des Transgender-Booms seien chemische Stoffe, denen die Menschen ausgesetzt seien.

Kennedy bestätigte damit eine Behauptung des US-Journalisten Alex Jones, der 2016 in seiner Sendung behauptete, die Chemikalie Atrazin führe unter anderem zu Homosexualität bei Fröschen – was Forschungen der US-Universität Berkeley auch bestätigt haben.

Der US-Journalist Mark Dice erklärt ein einem Beitrag nun, dass Atrazin unter anderem in großen Teilen der US-Trinkwasserversorgung zu finden ist. Außerdem befänden sich weitere Stoffe, die sich auf Geschlecht und Geschlechtsidentität auswirken in Lebensmittelverpackungen sowie Sportbekleidung.

Eva-Herman.net | Odysee

Hy berlavi
9 mjeseci prije

Hiber, šta ti misliš?

Tino
9 mjeseci prije

Ovi baš žele postat džamahirija. Ubacili u šestu.

Brzipuz
9 mjeseci prije

Bravo za Ruse i Putina. Malo nečega normalnoga u ovome svijetu. Ispada da je Putin čuvar normalnog i prirodnog svijeta.

Lucija, prva
9 mjeseci prije

Evo što je rekao jedan Rus o tome: Totalitarizam. Država koja stvara okvir za takve. Manjine koje nameću pravila. Usmjerenost na djecu. “Гендер-хирурзи зарађују огроман новац од својих операција. Али, нећемо глупо претпоставити да председници, премијери и законодавци великих и малих земаља учествују у „Месецима поноса“ искључиво да би подржали ту растућу индустрију.         Мени се чини да су трансродне особе весници надолазећег ТОТАЛИТАРИЗМА.         Сваки тоталитаризам је заснован на неприродности. Природа прави грешке, а медицина је одавно научила како да исправља неке од њих. Али, промена пола није исто што и елиминисање страбизма.         Пол је основа личности јер када имамо посла са странцем, пре свега гледамо да ли је мушкарац или жена.         Трансродна особа свој идентитет не дугује природи или породици, већ хирургу и држави. Штавише, улога ДРЖАВЕ је овде најважнија, јер она ствара оквир за ЖИВОТ ОВИХ НЕОБИЧНИХ СТВОРЕЊА.         Те особе су ропски зависне од… Čitaj više »

Гавран
9 mjeseci prije

Ne znam kako bi Hristos odgovorio na tvoj predlog (i starozavetni ) o grupnom smaknuću. Jureći ljude sekirama stižemo garantovano u pakao.

Dušan
9 mjeseci prije

@ LULU, A ZAŠTO TO NE ZNAJU KATOLIČKI SVEĆENICI I FRATRI, ŠTO SVE RADE MEĐU SOBOM BOLJE DA NE ZNAŠ!!! 😁👍🌍🌍

BanOvan
9 mjeseci prije

Rekoh li ja da ti pročitas Bibliju i ono sa sitnim slovcima jer su Mladjo i dziber pogubili očale.

tihobl
9 mjeseci prije

Украјински предсједник Володимир Зеленски предложио је парламенту нацрт закона којим би енглески постао службени језик страног комуницирања.

Према предложеном закону, локални званичници, као и полиција и припадници војне команде, морали би да знају енглески.

Сврха закона о језику је да промовише употребу енглеског као једног од језика међународне комуникације широм Украјине, наводи се у тексту закона објављеном на сајту Раде уз напомену да ће усвајање овог закона допринијети „активирању процеса интеграције Украјинаца у европску заједницу“.

Kad progura da moraju govotiti engleski sledece sto ce im nametnuti da moraju biti LGBT.

tihobl
9 mjeseci prije

Још један амерички председнички кандидат стигао је у Украјину. Овог пута у Кијев је стигао Мајк Пенис.

Antee
9 mjeseci prije

Rusija do Atlantika! (preko Portugala)

Tim
9 mjeseci prije

Možda tetkice izbjegavaju mobilizaciju pa to Putina žulja.

Ivek
9 mjeseci prije

pa oni su ih uzrokovali cjepivima.

Ivan
9 mjeseci prije

Konacno netko pametan u svijetu tko kaze popu pop a bobu bob.

Filip
9 mjeseci prije

Svi moderni pokreti poput LGBT-a su anticivilizacijski i antiljudski. Uvijek mi je zanimljivo da u vremenu novo-normalnog uopće treba objašnjavati ovakve stvari koje sami po sebi normalnom čovjeku jasne. Na žalost večinu svijeta drže sotonisti zamračenih umova pa se promoviraju sve moguće gadosti.
U zdravom društvu, ne potiču se demoni u čovjeku i zato se ne smiju normalizirati degeneracije i perverzije, već bi se trebale humano liječiti (kojih bi bez promocije bilo mnogo manje). Znam dosta mozgoravnatelja, ali ne znam baš za uspješne slučajeve liječenja (malo koja medicina danas liječi), stoga se nadam da Rusi imaju bar neko humano rješenje, da nije samo kažnjavanje, jer i to ne pomaže nikome. Ne znam puno o Rusiji, no čini mi se da barem ima puno bolji vektor kretanja (Bog, obitelj, tradicija) od ostatka svijeta.

Nena
9 mjeseci prije

Ako je to ponos ići gole guzice ulicom ja onda ne znam šta je to sram..

Demokracki
9 mjeseci prije

iiiii ovdje imamo jednog latentog pedera. svak se cese di ga svrbi brajo.

Tim
9 mjeseci prije

Naravno, kada to i je poremećaj. Luđake koji su opasni za okolicu, osobito djecu, medicina zatvara u posebne ustanove . Zašto ne zatvaraju i ove, kada znamo da nam vrebaju djecu?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI