Rusko ministarstvo za vanredne situacije šalje dva aviona s humanitarnom pomoći za Gazu

Unistena Gaza
8 komentara

Rusko ministarstvo za vanredne situacije poslalo je dva aviona Il-76 za isporuku humanitarne pomoći za civile u Pojasu Gaze, saopštila je u petak pres služba ministarstva.

“U skladu sa dekretom ruskog predsjednika, dva aviona Il-76 ruskog ministarstva za vanredne situacije poslana su za transport humanitarnog tereta stanovništvu Pojasa Gaze”, rekao je portparol.

Ukupna težina isporuke je 28 metričkih tona. Sastoji se od raznih lijekova, hemostatika i materijala za zavoje.

Teret će biti predat članovima egipatskog društva Crvenog polumjeseca, koji će ga isporučiti u enklavu.

Ministarstvo je ranije isporučilo 27 metričkih tona hrane za stanovnike Gaze.

gazaIl-76IZRAELrusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
6 mjeseci prije

Evo par informacija off topic, ali zanimljive. Njemački izvoz u rujnu ove godine je manji za 7,5% nego u rujnu prošle godine. Za kolovoz je 5,8%. Njemački izvoz u SAD u rujnu je za 4% manji nego u kolovozu. Izvoz robe u ostale članice eurozone je u istih tih mjesec dana pao za 2,4%. To vam je gospodarska politika vladajuće njemačke “semafor” koalicije – Covid gospodarske mjere, energetske sankcije Rusiji, zatvaranje nuklearnih elektrana… Otiđite na web-stranicu koronavirus sa hr domenom. Opet su počeli prikazivati kartu Hrvatske sa ucrtanim županijama i brojevima viroznih, tj. PCR pozitivnih po njima. HZJZ službeno preporuča jednu (nekima petu) dozu svima od 1.11., do tada su preporučivali samo starijima od 65 i osobe sa kroničnim bolestima. Zanimljivo da propagiraju potpuno novo i neispitano Covid mRNA cjepivo za navodni novi soj XBB.1.5 (koja su došla unazad mjesec-dva), a ako ga neće biti dovoljno za sve zainteresirane, preporučuju… Čitaj više »

tatamata
6 mjeseci prije

a hiberova ekipa salje bombe ,,, ajd svi humani

Nekoime
6 mjeseci prije

Bolje bi bilo da pomoć Gazi isporučite direktno iz aviona. Po Izraelu.

Jomla
6 mjeseci prije

28 metričkih tona u 2 aviona? To Cesne ili oni poljoprivredni? 😛 😛

Max
6 mjeseci prije

Humano.

6 mjeseci prije

pomoc da ali i nek se zna od koga je. na svaki proizvod treba napisati “pomoc od ruskog naroda”. slati proizvode dugotrajnijeg koriscenja radje nego one koje ce oni pojesti i zaboraviti. jos kad bi pomoc isla neposrednije, ruski crveni kriz i tako, ne egipcani, da ne misle da je pomoc od egipta.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI