fbpx

Russiagate kum Obama promoviše najnoviju zavjeru NWT, ovaj put to je Putin + Covid-19

Vladimir Putin i Barak Obama

Kakve veze ima Joe Biden sa člankom New York Timesa koji su čak i kritičari ruskog predsjednika Vladimira Putina opisali kao „inkompetentan“? Oba su dobili odobrenje od bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame.

„Demokratija zavisi od informisanog građanstva i socijalne kohezije. Evo primjera kako se dezinformacije mogu proširiti društvenim medijima i zašto mogu naškoditi našoj sposobnosti da odgovorimo na krize “, objavio je Obama na Twitteru u srijedu, pozivajući se na članak objavljen tri dana ranije.

Napisan od strane William S. Broad, vrhunskog naučnog novinara New York Timesa, članak ne sadrži stvarnu nauku – samo spisak veša teorija zavjere koji Rusiju i lično Putina optužuju za „diskreditaciju Zapada i uništavanje njegovih neprijatelja iznutra. “

“Analitičari kažu” da Putin lično “igra glavnu ulogu u širenju lažnih informacija” o vakcinama, koronavirusu i o bilo čemu drugom, tvrdi Broad.

Koji analitičari? Pa, Broad navodi samo tri profesionalna Rusomrzca po imenu, koristi dvije potpuno nepovezane priče od prije nekoliko godina koje su uopšteno “krivile Rusiju za dezinformacije“, i navodi „izvore“ kao što je zloglasna „Intelligence Community Assessment“ koja krivi Rusiju za predsjedničke izbore 2016. godine.

Sjećate se toga? “Dogovori Trump-Rusija” tvrdnje da je Rusija “hakovala našu demokratiju” da su demokrati četiri godine nastojali da objasne gubitak od Donalda Trumpa i pokušali da ga zbace sa vlasti – sve dok to nije isteklo prošlog maja i oni su moral da izmisle lažnu zavjeru „Ukrainegate“ da ga ustvari zbace sa vlasti – a novinske kuće poput Timesa i Washington Post-a iskoristili to za dobijanje Pulitzera? Ili je sve to nestalo u magli, uslijed višemjesečnog ispiranja mozga izazvanog izolacijom zbog koronavirusa?

U maju 2019. godine, Broad je napisao još jedan hit komad u potpuno istim crtama, samo užeg obima: optužio je RT America da podržava Putina izvještavajući o teorijama da 5G bežične mreže mogu biti opasne. Bez obzira što su glavne američke novinske kuće o tom pitanju izvještavale na potpuno isti način – Broad je vidio „RUSIJA“ i morao je uskočiti.

Tada je, takođe, odlučio da ne intervjuiše stvarne naučnike, već Russiagate-huškače kao što je Ryan Fox, izvršni direktor New Knowledge – ozloglašena novinska kuća koja je okrivila Rusiju za vlastitu botovsku kampanju na izborima za Senat 2017. u Alabami.

Primamljivo je pokušati izdvojiti Broadlijevu posljednju objavu liniju, po liniju, ali to bi bilo suludo. U potpunosti je sastavljena od samoljubivih citata, nagovještaja, insinuacija, transpozicija, tropa i reciklirane propagande – ozbiljno, čak sadrži i malo o tome da je Putin bio u KGB-u i dugogodišnju „Gerasimovu doktrinu“.

Ilustracije radi, jedan od Broad-ovih citata “stručnjaka” sadrži liniju o “oblaku ruskih uticaja”, koju novinar NY Timesa ovako opisuje: “Igrači, rekao je, vjerovatno uključuju državne glumce, obavještajne operativce, bivše osoblje RT-a i digitalne timove Jevgenija Prigožina, tajnog oligarha i Putinovog povjerenika koji je finansirao farmu trolova u Sankt Peterburgu.”

“Vjerovatno!” Takođe ste izostavili kuhinjski sudoper.

Nije čudo što je jedan otvoreni Putinov kritičar, Sergey Radchenko, opisao to kao “najnekompetentniji članak o Rusiji u New York Times u skorije vrijeme”. Takođe je Obamino odobravanje nazvao “pomalo zabrinjavajućim” – i s obzirom na to da živi i radi u Welsu, to bi lako moglo biti neko podcjenjivanje Britanaca.

Ako su nas glavni mediji u medijskim izvještajima o predsjedničkim izborima u 2016. godini i poslije toga naučili bilo čemu, trebalo bi da je to prepoznavanje lažnih vijesti. Nije iznenađenje što Obama promoviše propagandu Timesa – zajedno sa Post-om, to je praktično postala zvanična „Pravda“ Demokratske stranke – ali postoji nešto duboko cinično u vezi sa čovjekom koji je bukvalno predsjedavao američkim policijskim upravama i obavještajnim agencijama, te stvarao prvobitnu prevaru “Russiagate” koju sada želi da produži.

U međuvremenu, demokratski medijski kompleks zavija kako Trump traži da optuži Kinu, SZO i bilo koga drugog za pandemiju, za koju tvrde da je nekako isključivo njegova greška i nikog drugog. Ali čekaj, mislio sam da je Putinova? Možemo li naravoučenije dobiti ovdje?

U tome i leži problem. Politički i medijski establišment na Zapadu decenijama se oslanjaju na upravljanje naracijom kako bi dobili i zadržali vlast.

Kada su to pokušali učiniti sa izborima 2016., nisu uspjeli – i razotkrili su se kao bajkoviti car bez odjeće. Oni koji se sjećaju te priče možda se sjećaju da se car isprsio i nastavio dalje, pa koji izbor je imao? Upravljači naracijom sada rade isto, isprsili su se čak i kada njihove laži i šaljivi postupci postaju progresivno apsurdniji i smješniji.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
44 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ive
Gost
Ive
7 mjeseci prije

Psi laju a Putin jase dalje

Savonarola
Gost
Savonarola
7 mjeseci prije

Putin je već za života postao legenda.Koliko će se još za slijedecih 16 godina njegove vladavine napisati članaka svake vrste.

Red Dog
Gost
Red Dog
7 mjeseci prije

Tvrdio je i jedan swedistanski ministar da Putin stoji iza svega.
Dok nije televizija otkrila da to radi jedna swedistanska lujka sa grupom od 15 000 sledbenika na FB.
I ona se buni sto su je proglasili ruskim spijunom 🙂

Abe IV. Nepotvrdjeni
Gost
Abe IV. Nepotvrdjeni
7 mjeseci prije

NWT?

Mrčikola
Gost
Mrčikola
7 mjeseci prije

Tkz. house nigeri su oduvijek sramota crne rase. Zato th hollywoodska propaganda i prikazuje kao pozitivce.

Dejan
Gost
Dejan
7 mjeseci prije

Evo jedan zanimljiv tekst

KAKO FUNKCIONIŠE 5G KORONA?

Evo kako je u stvari sve ovo podlo zamišljeno i kako ”funkcioniše” ovo sa koronavirusom (COVID 19) i šta u stvari treba da objave sve televizije, novine i drugi mediji, jer isključenje 5G mreže i blokada Nato ili drugih aviona koji zaprašuju znače trenutni nestanak epidemije i ozdravljenje bolesnih! Ako to ne uradi neko odgovoran iz adekvatnih institucija, onda će to morati da uradi sam narod!

Pa da vidimo:

1) DNК čoveka se sastoji iz dva spiralna lanca, dok se DNК virusa sastoji iz jednog lanca.

2) Visokim vibracijama (frekvencijama) vrši se razdvajanje dva lanca DNК čoveka u određenim delovima, tako da se na svaki implementira jedan lanac DNК virusa. Tako se stvore dva dvostruka modifikovana (inficirana) lanca DNК ćelije, koja na ovaj način biva zaražena. Dalje umnožavanje se vrši geometrijskom progresijom!

3) Кako se to radi?
Iz aviona se prvo vrši ”zaprašivanje ” kemtrejlsima, nano česticama aluminijuma, barijuma i sl. pod izgovorom neutralisanja (borbe) protiv klimatskih promena, Ili određenim otrovima (tipa Sarina), koji u blažoj varijanti indukuje tegobe slične onim izazvanim Кovidom. Zajedno sa ovim česticama izbacuju se milijarde virusa sličnih dimenzija.

4) Udisanjem čovek ubacuje oba sadržaja i onda na ”scenu” stupa 5G. Bez 5G, osetili bi se simptomi samo zagađenja ali se virus ne aktivira. Кada se pacijent javi (iako bez Кovid virusa) sa sličnim simptomima izazvanim ovim agensima, smešta se u karantin koji je obavezno pokriven sa 5G mrežom (sajam). Aktivacijom 5G dolazi do ubacivanja virusnog koda (sekvenci) u DNК čoveka. Dalje, dolazi do ekstremnog zagrevanja okolnih molekula (kroz koje inače prolazi nano aluminijum, jer je manjih dimenzija), jer nano čestice osciluju ili se vrte ogromnom brzinom. Frekvencija 5G ide i do 90 GHz, a to je 90 milijardi puta u sekundi. Eto zašto su nano čestice, tj. njihove dimenzije prilagođene – da uđu u rezonancu sa frekvencijom 5G, počnu da osciluju ili se vrte u tom ritmu, zagrevajući okolne molekule ćeline i podižu njihovu energiju i temperaturu! Stravična zloupotreba Tesline tehnologije koju su ukrali i decenijama je čuvali izolovanu!

5) Zanimljivo je da su prve žrtve pored pčela, slepi miševi, koji su posle pčela na drugom mestu po važnosti za biosistem(e)!Tako su napravili novi virus Кovid 19 koji je nastao implemetacijom SARS virusa u sekvencu proteina slepog miša. Tako napravljene viruse skladište u ogromnom broju (bukvalno u bočici) i zaprašuju stanovništvo zajedno sa drugim agensima iz aviona. Znači na milijarde virusa se lansira na zamlju prilikom svakog leta!

6) Kada čovek udahne tako veštački napravljen virus (od slepog miša) on ne oboljeva od virusa dok se ne aktivira 5G, ali ima respiratorne tegobe zbog uticaja drugih agenasa i otrova. Imuni sistem se uspešno brani od Кovida (ovaj nije aktivan tj. implementiran u ćeliju, jer je DNК ćelije stabilan), sve dok ne počne razarajuće dejstvo 5G. Onda počinje zaraza i njeno širenje, ali ne opet sa čoveka na čoveka, već se eskalacija simptoma javlja istovremeno kod svih na istoj lokaciji na opisan način)! Onda testeri konstatuju zarazu (zato nije ni bitan kvalitet ili pouzdanost testa, jer vinovnici pouzdano znaju (javljeno im) da je zaraza prisutna ili uporastu).

7) Zato su u svim žarištima, pored 5G mreža obavezno javlja atmosfersko zagađenje – u Lombardiji, Кini, SAD itd. (sejanje virusa slepog miša sa nanočesticama). Iz istog razloga je zagađenje u Beogradu, okolini i drugim mestima, jer po svaku cenu hoće da naprave što veću katastrofu, da bi uveli sve rigoroznije vanredne mere, krišom uveli 5G na više lokacija (dok je narod zatvoren u kućama tokom 24 časa dugog policijskog časa) i tako imali alat za kontrolu.

8) Onda dolazi vakcina kao zaštita, koju će izmučeni koji leže, jer će biti tretirani sa 5G na druge načine! Promenom frekvencije generisaće se glavobolja, visoka temperatura i sl. do granice izdržljivosti, tako da posle nekog vremena pacijenti sami traže vakcinu. Pošto je prime (vakcinu), 5G prelazi u drugi radni režim, ne izazivajući prethodne tegobe i dalju aktivaciju virusa, tako da bolesnik misli da je izlečen tj. zaštićen. U stvari primio je vakcinu u kojoj je mikro, tj. tečni nano čip! Sa time je stvar završena, on (pacijent) postaje kiborg, idealan biorobot sa kojim rade što god hoće.

9) To je krajnji cilj – šaka maltuzijanista koja namerava da ubije deo populacije a ostatak da pretvori u biorobove, tako što će im čipovanjem uništiti neuro veze, transmitere, pinealnu žlezdu i razum i daljinski upravljati sa njima. Radi to i to – i on će da radi. Tako su stvoren i ISIS!

10) U početku se radilo na neutralisanju biljnih virusa i izučavanju energije koje bi ih neutralisale. Ali to se radilo sa Teslinim frekvencijama, vrlo niskim frekvencija i 100% bezopasnim – čak povoljnim za zdravlje i izlečenje uopšte. U takvoj atmosferi virus se ne ubija, ali nikada ne može da se implementira u DNК domaćina, tako da je potpuno bezopasan bez obzira na koncentraciju.

11) Šta je stvaralo zabunu kod lekara? Bezopasan je, svako ga ima, a opet se dešavaju oboljenja. Sve zavisi od radnog moda 5G – kada počne sa radom određene frekvencije dolazi do infekcije. Nivo se opet kontroliše spolja – povećanjem ili smanjenjem intenziteta, shodno koliki tempo zaraze hoće postići sa obzirom da reaguje i imunitet.”

12) Podižite otpornost organizma, uzimajte namirnice koje vrše detoksikaciju ćelija, pijte dosta vode (pročišćene) i alkalizujte krv kako bi bili jači za ovu borbu. Pozitivno mislite, izbegavajte stres, paniku i strah koji dodatno aktiviraju virus. Nosite zaštitne maske kako bi što manje udisali nanočestice. Uđite na podešavanja na vašem mobilnom telefonu, idite na mobilne mreže i pod opcijom mrežni režim rada sa 4G/3G/2G automatsko povezivanje promenite na 3G/2G automatsko povezivanje kako bi što manje bili pod uticajem visokih frekvencija. Noću isključujte mobilne telefone….

Čuvajte se sami ako neće drugi!

SamoPitam
Gost
SamoPitam
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Ne znam gdje si čitao, ali ako možeš postavi/pošalji im ovo ili daj link, pa ću prenijeti:

“Isključite struju prije nego odete spavati, ako su vam stari osigurači svaki odvijte i ostavite do ujutro, u slučaju novih samo oborite jedan po jedan…”

Bobi
Gost
Bobi
7 mjeseci prije
Reply to  SamoPitam

A šta sa škrinjom?

EU dismr
Gost
EU dismr
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Dejan, tekst je “zanimljiv”‘?? Vjeruješ u nadrobljeno u tekstu ? Vrh vrhova 5G mreža i virus .. Čuvaj se sam ako neće diler ..
I ne idi ispod aviona kad oprašuje .. 🙂 😉

Dejan
Gost
Dejan
7 mjeseci prije
Reply to  EU dismr

Eu dismr
hmm šta da kažem… preneo sam jednu informaciju a neka svako sam za sebe izvuče zakljuke. U vezi 5G se pominjalo na više mesta da ona svojim zračenjem izaziva dejstvo korona virusa. Da li je to povezano ili spada u teoriju zavere koja nema osnova videćemo, vreme će pokazati. Sada možemo samo da prikupljamo informacije i slažemo mozaik…

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije
Reply to  EU dismr

@EU dismr
Ako si pametan nećeš ići ispod aviona koji šprica herbicid. Zato su avio zaprašivanja zabranjena.
Ako misliš na chemtrailove, zanimljivo je da ih na nebu Hrvatske nije bilo u zadnja 4 tjedna, od početka karantena i izolacija. Nebo je bilo kristalno čisto u većini gradova, kako čujem od kolega.

Prije nekoliko dana, chemtrailovi su se ponovo pojavili, što je vrlo zanimljivo. Trebalo bi se pitati čiji su to avioni kad je zračni promet gotovo prekinut a iznad nekih naših gradova izgleda kao da imaju La Guardia- New York aerodrom u susjedstvu.

EU dismr
Gost
EU dismr
7 mjeseci prije
Reply to  MatijaVZHR

MatijaVZHR, mislio sam na chemtrailove ( tj.karikirao tu priču u koju ne vjerujem). Postoji puno drugih načina, koji nebi bili vidljivi sa tla.

žrec
Gost
žrec
7 mjeseci prije
Reply to  MatijaVZHR

Matija. Točno…nebo je bilo tjednima čisto i danas je bilo zašareno chemovima. Pa je sad i vrijeme čudno. Najavljivali sunčano i mirno, a od popodne je bilo oblačno a sad i vjetrovito.

Bosanac
Gost
Bosanac
7 mjeseci prije
Reply to  MatijaVZHR

Matija
Danas su letjeli iznad Bosne…ko nekad

Kaj ti
Gost
Kaj ti
7 mjeseci prije
Reply to  EU dismr

Citaj vecernjaka dismiru 😉

EU dismr
Gost
EU dismr
7 mjeseci prije
Reply to  Kaj ti

Kaj ti , always s’krilcima .. 🙂

Geto
Gost
Geto
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Ne znam sta da kazem na ovo, Dejane.
Moguce je i ujedno jako zabrinjavajuce.
To bi znacilo da mi kao obicni gradjani sveta, u ovom ratu za neprijatelje imamo sopstvene politicare, pripadnike nase vojske i nase policije.
Zar su svi u toj igri? Svi politicari?
Kinezi, Rusi, Francuzi, Nemci…svi zajedno protiv nas?
U tom slucaju, kakve su nam sanse da budemo neporazeni? Kako da se borimo?
Ako nisu svi umrezeni u to zlo, zasto ne istupe oni koji nam mogu imenovati trovace ljudske vrste, pa da ih lepo dematerijalizujemo zubima i golim rukama?

Dejan
Gost
Dejan
7 mjeseci prije
Reply to  Geto

Geto
deluje kao da si se juče probudio i saznao neke užasavajuće stvari. Pa ovde se o tim užasavajućim stvarima komentariše mesecima. Elita je protiv čovečanstva. Jasno kao dan. Svi smo mi robovi za elitu i baterije za energiju za neke druge igrače. A kako ćeš da se boriš? E to jwe dobro pitanje. Najbolje što možeš da uradiš za sebe je da se povežeš sa svojim bićem, svojim istinskim ja a tu već ulazimo u domnen mistike.

Geto
Gost
Geto
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Razumem te. Radim na tome, ali ne u kontinuitetu. Svaki put kad’ se ozbiljnije posvetim duhovnom sazrevanju, nesto lepo ili ruzno (najcesce) se desi i promeni mi posvecenost za 180 stepeni. Znam da treba ostati dosledan i strpljiv na tom putu.
Clanak na “Transformaciji svjest – Sjeti se ko si” govori upravo o tome.
Kao smernice kombinujem spiritualne clanke i psihologiju. K.G. Jang mi deluje najuverljivije.
Znaci ti ovu borbu dozivljavas kao spojeni napad na covecanstvo kroz materijalni i duhovni svet…sad’ te razumem.
U tom slucaju, danasnjica se moze poistovetiti sa Otkrovenjem iz Biblije…tacnije sa periodom Ziga zveri i rodjenjem Antihrista.
Dakle, ovo je uvod u konacni, najkrvaviji rat.
Neverovatno…
Mada, smatrao sam neverovatnim da ce nas bombardovati kompletan NATO, kao i da ce mi bivsa postati bivsa…
Istovremeno uzbudjujuce i zastrasujuce.

Lucija
Gost
Lucija
7 mjeseci prije
Reply to  Geto

Geto
Dobar dio Jungovih stavova nisu baš samo -Jungovi, npr alterego, sinhronicitet… Znao je raditi u timu…

Za razliku od pi*darija i gluposti koje se ovdje prodaju pod duhovnost…
Evo malo prave duhovnosti. Šaman. Već su držali jedan obred…sad ide drugi.

“По његовим речима, обред ће трајати око два сата. Он је специфичан по томе што „неће истеривати вирус“, већ га „смиривати“.

„Ми не вршимо обред како бисмо се заштитили од короне. Корона је жив организам и треба је поштовати. Агресивна људска природа га је створила. Ми се лоше понашамо, када бежимо од ње“, нагласио је он.

„Ми се не боримо против пандемије. Обред је знак поштовања. Треба да прихватимо вирус као лекцију. Мислим да поштовање вируса и штити Републику Алтај од њега. Треба корону смирити, да се врати у природу одакле је и дошла“, закључио је Кине.”, rs.sputniknews.com
R. Altaj ima jedan slučaj korone.

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Polako s tim 5G utjecajem. Možda jest a možda i nije. Još nema čvrstih podataka sa terena o utjecaj na zdravlje jer je kratko u pogonu.. Ova mreža je prvenstveno zamišljena za totalni nadzor osoba, prometa (i električnih prometala) u realnom vremenu te gradnji takozvanih “pametnih gradova” za one dovoljno glupe da u njima žive (a ima ih, nije da će ih faliti).
Utjecaj na populaciju (fertilnost, duljina života) danas je moguće postići putem bio agensa ili sa nanotehnološkim xenobotovima u cjepivima (odgođeno djelovanje) ili djelovanje pod vanjskim utjecajem (recimo pojava novog virusa, uobičajenih sezonskih infekcija, dugotrajne visoke temperature, neionizirajuće zračenje a koji mogu djelovati kao okidač).
Stanje sa 5G treba budno pratiti ali bez barem ozbiljnih indicija ne treba praviti dramu. Za dramu ćemo imati vremena, bez brige, kad dođe vrijeme.

Kihot
Gost
Kihot
7 mjeseci prije
Reply to  MatijaVZHR

@MatijaVZHR Danas je letio toliko nisko da si skoro spremnike mogao vidjet golim okom, i šprica ga šprica. I nitko ih ne doživljava, a iznad nas matematička bilježnica. A zračni promet obustavljen kao… Lakrdija.

Kaj ti
Gost
Kaj ti
7 mjeseci prije
Reply to  MatijaVZHR

Od koga ti ocekujes ozbiljne informacije? Sheep fuckera?

Lucija
Gost
Lucija
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Dejan

Ne bi li tu trebalo komentirati barem nešto o Obami/ Putinu?

😃😂🙅😶😲
Samo nešto: “Imuni sistem se uspešno brani od Кovida (ovaj nije aktivan tj. implementiran u ćeliju, jer je DNК ćelije stabilan), sve dok ne počne razarajuće dejstvo 5G…”

Ček’, ček. Znači sad priznajemo odjednom i virus i imuni sustav? Ništa “egzosomi” ?
Pomaže li “duhovnost”?

Virusi su ulazili u stanice i ulaze a da im ne trebaju nikakve frekvencije. Kod Covida – “spike- ovima”.

Pri tome mora savladati obranu koja je višestruka.
Postoje npr antitijela koja brane ulaz u stanicu. Postoje antitijela koja označavaju virus za uništavanje za druga antitijela…postoje T limfociti i drugi trikovi imunog sustava osim antitijela…
Postoje antitijela koja uništavaju stanicu ako je virus ušao…
I sve to od postanka ljudske vrste i prije postanka…

Čekaj, jadan ne bio. Tek si saznao za dnk i rnk…polako…
Btw ” tesline struje” nisu niskofrekventne.
Ako ne širiš defetizam, širiš – paniku. Gluposti širiš uvijek.

Ive
Gost
Ive
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Deajane, brate komentar ti je grozno dugacak i nemam volje takve komentare citati, a vjerojatno nisam jedini.

Alex
Gost
Alex
7 mjeseci prije

Crni, bijeli, ili pola-pola, Ameri su jednaki trtljopi*di go*njose*i…i medicinski fenomeni : više se*u na usta nego na čmar😖🤧

Geto
Gost
Geto
7 mjeseci prije

Imam jedno pitanje za pratioce ovog portala.
U periodu od proteklih mesec dana, primetno je da se u velikom broju komentara (kako na “Logicno”, tako i na RT i na gomili srpskih informativnih sajtova) spominje zavera putem korona virusa (99% istinito) od strane (e ovde dolazimo do biti) SATANISTICKIH sledbenika i pedofila, koji sacinjavaju jezgro Iluminata (duboke drzave) i “krem” Holivuda, muzicke industrije i bogatih industrijalaca.
Meni su te informacije bile poznate i pre, ali ne u toj meri kao do skorasnjeg gledanja dokumentarnog filma “The fall of Cabal””.
Podatke koje su izneli u “TFOC” prevazilaze moje poimanje ZLA u ljudima…polazeci od pretpostavke da su njihove tvrdnje tacne.
Spona pedofilije i satanistickih ritualnih zrtvovanja (najcesce) dece medju poznatim licnostima imenuje Bil Gejtsa, Hilari Klinton (ocekivano), Baraka Obamu, Toma Henksa, Dzoni Depa, etc.
Rekao bih da lupetaju i da tu nema istine…da nisam upoznat sa hapsenjem i “samoubistvom” Dzefri Epstajna.
Milijarder, pedofil, ktitor “ostrva za uzivanje” – gde se medju poznatijim gostima navode Bil Klinton, kao i Mark Zakerberg (FB).
Daljim “kopanjem” po netu, naisao sam na dodelu Zlatnog globusa 2020e, gde je domacin dodele nagrada (Riki Dzervejs) dao sebi za pravo isprozivati vrh filmske industrije za seksualno zlostavljanje i pedofiliju. Kisele face i vestacki smeh prisutnih i ujedno prozvanih, odao mi je utisak “gde ima dima, ima i vatre”, te sam nastavio sa trazenjem dodatnih informacija.
Tako sam otkrio “The Storm”, navodnu nadolazecu planetarnu akciju masovnih hapsenja pripadnika Iluminata (Makron, Merkelova…) i pedofila, kao i znacajnijih trgovaca oruzjem, narkoticima i ljudskim organima, a da iza svega toga kao inicijator stoji niko drugi do Donald Tramp.
Te tvrdnje iznosi putem interneta, javnosti nepoznata osoba pod imenom “Q” ili udruzenje i pratioci doticnog pod imenom “Qanon”.
E, sad’, ono sto mene zanima jeste sledece – na osnovu kojih informacija i izvora vi (koji to cinite na “Logicno”) nazivate odredjene politicare i javne licnosti “satanistima”?
Svaki odgovor je dobrodosao.
Hvala svima.

Dejan
Gost
Dejan
7 mjeseci prije
Reply to  Geto

Geto
Nemoj mnogo da se obazireš na The Storm i slične grupe koje najavljuju hapšenaj kabale. Mnogo je takvih bilo do sada. Pa i sad se pominju hapšenja – uhapšen je direktor FED pisalo je na nekom portalu, odmah se prenelo preko drugih mreža i ovde su neki komentatori to prenosili i likovali. A direktor FED se i dalje pojavljuje u javnosti. Onda ide dalje priča od tvrdokornih teoretičara zavere da je direktor uhapšen zaista a da se u javnosti pojavljuje njegov dvojnik. Na taj način može bilo šta da se kaže. Ako Tramp bude uhapsio Makrona I Merkelovu to će biti najveće svetsko čudo, veće nego svih sedam svetskih čuda zajedno. Možeš da čitaš i Cobru koji godinama priča o oslobadjanju i o demontiranju toplet bombi ali to je samo priča koja ide iz godine u godinu a ništa se ne dešava. Mogu ti navoditi gomilu takvih primera gde se stalno najavljuju neki epohalni dogadjaji a ništa od toga se ne dešava. Treba biti pronicljiv i razborit u sagledavanju takvih materijala.
A za tvoje pitanje na osnovu kojih informacija znamo da su političari i neke javne ličnosti satanisti mogu da ti kažem na osnovu dostupnih informacija sa neta, materijala o tome, izjava raznih ljudi koji su pisali knjige i davali svedočanstva, na osnovu istraživačkog rada Dejvida Ajka i svih drugih. Možda će ti neki komentatori postaviti konkretne linkove koji te zanimaju, Ja te mogu savetovati da kreneš sa Dejvidom Ajkom jer je on opširno pisao o tim satanističkim kultovima.

Geto
Gost
Geto
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Hvala, brate!
Poznat mi je Ajk.
Nije mu trebalo da spominje Reptilijance, jer je time kod mnogih doveo u pitanje istinitost svojih navoda.
Licno, po tom pitanju, ostao sam neutralan.
Gledao sam njegovo gostovanje na kanalu London Real, a vezano za koronu i 5G.
Zanimljivo je da je YT nakon par dana uklonio taj intervju.

Geto
Gost
Geto
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Nisam bio upoznat sa Cobra – Toplet Bombs.
Hvala za info.
Kroz citav zivot, strah od coveka mi je nepoznanica. Covek je nesto sa cime se mogu boriti fizicki i mentalno, nebitno u kakvom ce se obliku ispoljiti rezultat.
Ovo o cemu ti govoris…nesto nematerijalno, nesto skoro nemoguce za unistiti…to mi stvara jezu.
Vodi me ka zakljucku da je “TO” onaj strah koji sam osecao kao dete u mracnoj sobi.
Neko prisustvo…hladno, tamno…i najcesce je ispod kreveta.
Znaci da se sve bolesno, negativno, tuzno, bolno, katastrofalno…da pripisati “tome”…a da mi kao jedinu sansu imamo u obliku dostizanja produhovljenisti i time stvoriti neki vid energetske i neprobojne membrane, koja ce nas stititi.
Nesto poput “dark – light force” u Ratovima zvezda. Hmmm…
Deki, hvala na vremenu i odgovoru. 👍

Geto
Gost
Geto
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Deki, jos samo jedno.
Pokusavao sam da saznam malo vise o Siriji i razlogu prisustva velikog broja svetskih sila na tom prostoru. Nisam pristalica verovanja da je u pitanju nafta i geopolitika.
Sirija je lokalitet za koji se vezuje Isus, Muhamed, Sumeri i Anunakiji.
Da li se tamo nalazi nesto? Neki objekat, gradjevina, konstrukcija?
Da li znas nesto o tome?

Dejan
Gost
Dejan
7 mjeseci prije
Reply to  Geto

Pre će biti Mesopotamija. Sem što je bliski istok prepun nafte, tu su i drevne civilizacije. A u vezi ezoterije pominje se da se na prostoru Iraka nalazi najveći dimenzioni portal. Da li je to tačno ili nije sam istraži. To ti niko ne može potvrditi i sve ostaje na ličnim istraživanju.

Geto
Gost
Geto
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

👍

žrec
Gost
žrec
7 mjeseci prije
Reply to  Geto

Geto.
1. Q-anon se emitira iz Langleya. Služi da umrtvi trumptarde koji misle da je Trump njihov. Gledaj radije True news Ricka Willsa.
2. Sirija je jako bitna u eshatologiji. Prouči vjerske knjige. Guglaj i Genie oil i tko su mu dioničari.
3. Općenito je bliski istok jako bitan, najmanje zbog nafte. Nafta služi da se zamagle pravi razlozi.

glineni golub
Gost
glineni golub
7 mjeseci prije
Reply to  žrec

bravo žrec .. oni mogu preci na nove tehnologije da hoce i to sutra..al poanta je yebati muhu u letu…

Geto
Gost
Geto
7 mjeseci prije
Reply to  žrec

Hvala, zrec. 👍

Max
Member
Max
7 mjeseci prije
Reply to  Geto

@guest_406823 iz toga kolega što se mnogo njih bavi sotonizmom kabalom i sličnom izruguje vjeri iubija ljude svojin djelima. Onaj tko istinski vjeruje u Boga ne bi mogso to činito npr biti članom lubanja i kosti i narediti ubojstva civila-

Geto
Gost
Geto
7 mjeseci prije
Reply to  Max

@ Max
Ne mozemo znati u kojim procentima ljudske populacije je smanjena vera u Boga danas naspram, recimo, 1920e…ali je sigurno rec o velikom broju.
Moderni ritam zivota je vecinom oslonjen na tehnoloski napredak i materijalizaciju naucnih dostignuca, a to je nesto opipljivo i samim tim prihvatljivije delu mozga koji se rukovodi logikom.
Vera, s’ druge strane, dolazi iz srca, duse…iz dubine, a to je danas postojece u tragovima.
Cak i sam gubim veru u ljubav, a istovremeno ubedjujem sebe da vera u Boga nije poljuljana…dok sa druge strane, Bog jeste ljubav.
Ako nikako drugacije, dokaz postojanja dobra i ljubavi mora proizaci kao suprotnost trenutno jako izrazenoj mrznji i zlu na planeti, a kao produkt neospornog zakona dualizma.

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije

Farma trolova u St. Petersburgu? Možda. Ali ima jedna veća. NSA.

Ruby
Gost
Ruby
7 mjeseci prije

Čovjek i ljudožder na slici.

Max
Member
Max
7 mjeseci prije

Još jedan proturuski pamflet na kakve smo navikli iz njihovih medija.

Bosanac
Gost
Bosanac
7 mjeseci prije

Jedan mali RT koji pomaze Trumpu da opstane protiv CNN, ABC …itd. :), drugo je pitanje sad da’l nam lagano namjestaju Trump-a za neku bitnu stvar u narednom mandatu … pa ga kasnije svi lagano 🙂 …nikad se ne zna s ovim kladionicarima iza zavjese sto trenutno vode svijet

Цицка
Gost
Цицка
7 mjeseci prije

Ako je ovo vestacki virus onda je verovatno nastao do SAD demokrata .

Ive
Gost
Ive
1 mjesec prije

Zasto mene ovo Obama jako asocira na OBMANA?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik