Saudijski princ poginuo u avionskoj nesreći

Avion
8 komentara

Saudijski princ Talal bin Abdulaziz bin Bandar bin Abdulaziz Al Saud preminuo je u 62. godini, objavila je u četvrtak saudijska monarhija. Izvještaji arapskih medija tvrde da je princ poginuo u avionskoj nesreći.

Saudijski kraljevski sud je u kratkom saopćenju objavio prinčevu smrt, navodeći da će se dženaza-namaz za preminulog kraljevića klanjati u džamiji Imama Turki bin Abdullaha u Rijadu.

Princ Talal bin Abdulaziz bio je sin princa Bandara i unuk prvog saudijskog monarha, kralja Abdulaziza. Rođen 1961. godine, bio je potpukovnik Kraljevskog saudijskog ratnog vazduhoplovstva i služio je kao pomoćnik šefa obavještajne službe u GIP-u, saudijskoj obavještajnoj agenciji, od 2004. do 2012. godine.

Iako izjava suda nije otkrila uzrok smrti, libanonska novinska agencija Al Mashhad objavila je da je princ umro kada se njegov borbeni avion F-15 srušio tokom vježbe sa zračnim snagama ranije u četvrtak.

avionska nesrećaPrincsaudijska arabija
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
DZuro DZak_ovic
4 mjeseci prije

Nije radila klima u avionu

Biti-ili-ne-biti
4 mjeseci prije

Prije dva tjedna su misteriozno nestale dvije autorice serije Pad Kabale: Janet Ossebaard i Cyntha Koeter. Sumnja se da su ih likvidirali zbog tih filmova koji raskrinkavaju nastanak Kabale i njihovo djelovanje kroz stoljeća. Ovdje je svih 28 prevedenih epizoda serije Pad Kabale 2: bitchute. com/playlist/1zGJYp51uQ63/ Ranije sam objavljivao zanimljive citate iz tih epizoda. Ovdje je prva serija Pad Kabale 1, sve epizode u jednom komadu: bitchute. com/video/4eyyDTmIcLXC/ Nakon što je napustila svoj dom, prije 2 tjedna, neki izvori na internetu su objavili da je Janet Ossebaard, autorica grandioznog serijala “Pad Kabale” vjerojatno počinila samoubojstvo??? Nitko ne kaže da je tijelo pronađeno, samo da je počinila samoubojstvo. Već sada je previše hrabrih ljudi koji su se bavili najtežim poslom – borbom za istinu u ovom teškom vremenu ubijeno, ( službeno “samoubojstvo”), odnosno eliminirano na razne načine, od kojih su mnogi izgledali kao prirodna smrt ili prometne nesreće. Ako je istina… Čitaj više »

Max
4 mjeseci prije

Je li to onaj što je biciklirao po Dubrovniku? Teško ih je razlikovati a slike nema, Pokoj mu duši. ako je nije okaljao bombardiranjem Jemenske djece i žena.

nessy
4 mjeseci prije

Krasno, poginuo je u F-15, za vrijeme vojnih vjezbi, a ilustracija je putnicki avion. Ako Mohamed bin Salmana zovu MbS, onda je ovaj TbAbBbAaS, za prijatelje Tarab Ass.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI