Sirijska zračna baza Tijas (T-4) jutros gađana raketnim projektilima

Napad na Siriju
68 komentara

Sirijska zračna baza Tijas, također poznata kao T-4, istočno od pokrajine Homs, napadnuta je projektilima, izvjetila je Sana, pozivajući se na svog dopisnika.

Nekoliko raketa pogodilo je u ponedjeljak ujutro zračnu bazu sirijske vojske u guverneratu Homs, priopćila je novinska agencija Sana, pozivajući se na svog dopisnika.

“T-4 zračna baza je napadnuta raketnim projektilima. Nije isključeno da je to napad Sjedinjenih Država “,  javlja agencija. Protuzračna obrana je presrela većinu projektila, javljaju izvori Sputnika. Pentagon tvrdi da SAD ne vrši nikakve napade, bar ne za sada.

Prema Ministarstvu obrane Rusije, napad je izveo Izrael s dva zrakoplova F-15. Tri projektila su pogodila cilj, a pet ih je presretnuto i uništeno.

9. travnja između 02:25 i 02:53 (Brčko distrikt vrijeme), dva zrakoplova su bez ulaska u Sirijski prostor ispalili projektile zrak-zemlja na sirijsku zračnu bazu T-4 (Tijas). Izraelski zrakoplovi su napad izvršili s teritorija Libanona.

U napadu nije ozljeđen niti jedan ruski vojnik, tvrdi Ministarstvo obrane Rusije.

Raketni napad na Siriju – Moskva: Bazu su gađali izraelski zrakoplovi

Pretplatiti se
Obavijesti o
68 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Franjo
6 godine prije

Eto rusi ce izraziti zabrinutost i to je to

tuf
6 godine prije

Kažu da je u vrijeme napada iznad baze viđen izraelski špijunski zrakoplov. Vjerni su u podršci svojim dragim sjekačima glava.

čokolino
6 godine prije

U trenutku znaju ko je otrovao škripala, u trenutku znaju ko je izvršio napad sarinom………a kad lete rakete niko nema pojma ni čije su ni odkud s ispaljene i prave se mutave.
Čak če na kraju ispasti da je rakete ispalio Putin lično.
Niđe logike………

ALIBI
6 godine prije

proxi izraelci iz sigurne udaljenosti

Globalista
6 godine prije

Bílí su to izraelski avioni,dva su oborena.Cilj tog napadá dá sionisti u Americi uvuku Izrael u rat i unistenja izraela .

Duki
6 godine prije

Ako su izraelski oboreni eto rezervnih dijelova za naše 16?????

Filip889
6 godine prije

Nevjerojatno je da Macron prijeti Assadu, a ne može riješiti probleme u predgrađima svojih gradova.

čitalac
6 godine prije

Šta sad?
Pored sve vrhunske tehnologije, silnih radara koji otkrivaju i ptice stotinama kilometar daleko Rusi ne znaju ko je raketirao aerodrom?

Buva_Bosko55
6 godine prije

Kako trenutno stvari stoje, Izrael napada iranske polozaje po Siriji. U cijeloj prici, ovo je za win-win situacija i za Trumpa i Putina, a bome i za sve nas. Samo neka ostane na tome

Sasa S
6 godine prije

Junacki…nema sta…ko god je neka javno prizna da ucestvuje u ratu,.UN verifikuju…cisto na kraju zbog odstete..

mmm
6 godine prije

Rusije prije par Dana:unistit chemo sve projektile pa cak I sredstva s kojih su ispaljeno.
Rusije nakon napada: samo vi udarajte ,nemate vi toliko projektila za napade koliko mi imamo papira za pisati ostra upozorenja

17 novembar
6 godine prije

uskoro treba ocekivati americke napade

Vovadin
6 godine prije

U martu se na bazi T-4 nalazila ruska avijacija 3x Мi-8, 2x Ka-52, 1x Мi-28, 1x Мi-35. Postoji satelitski snimak https://t.me/wargonzo/884

rodoljub
6 godine prije

Bazu su raketirali Izraelci , ali sa teritorije Libanona . Znaci, nisu ulazili u prostor Sirije , nego su ilegalno usli na teritoriju druge drzave i odande lansirali rakete . Prema izvestaju ruskog MO , Lansirano je 8 raketa, od kojih su 5 oborene .

davor
6 godine prije

Mogu se Izraelci praviti ludi koliko god hoće ali cijeli svijet zna što rade i kome i kakvu ljagu bacaju na neizraelske židove.

Surov
6 godine prije

Dali su Rusi uopće uz Siriju zbog dobrih namjera i koristi ili samo glume dobre namjere?Dakle, Izrael se svako malo umiješa i izraketira što god mu padne na pamet i vjerojatno testira svoje mogučnosti i priprema se za napad na Iran. Da Rusi imaju dobre namjere osim koristi onda bi bar Izraeleu poručili da odjebu,pa mogli bi im usput kazati,a što bi bilo da vam rasturimo malo Tel aviv? No,politika je znamo što,a Putin igra svoju igru,a SAD i zapad ga testiraju i pomalo prave svjetskim teroristima,a prozapadne države im vjeruju. Svakako trenutno situacija u svijetu nije nimalo ružičasta,a na obzoru se nevidi političar od formata. Kokoš u Londonu,psihopata u Parizu(da nije bi li oženio babu stariju od sebe 25 godina),a onaj u Washingtonu,pa recimo da ste žensko bili za bilo kakav novac onakvo čudovište pustili da vas kara?. Zaradila je Melania svaku centu,a isto mislim da joj se nakon… Čitaj više »

Borac2
6 godine prije

Oboreni projektili su dokaz da je SAA opet revitalizirana. Sve ostalo su price za malu djecu.

Lindita
6 godine prije

Ako je to sve, dobro je … idemo dalje … a ako nije …..

Vovadin
6 godine prije

“Перехватить три ракеты не удалось из-за того, что развернутые в Сирии комплексы радиоэлектронной борьбы (РЭБ) в начале атаки столкнулись с подавляющим воздействием извне. Источник внешнего воздействия пока установлен не был.”

Vovadin
6 godine prije

u slobodnom prevodu: presresti tri rakete se nije dalo iz razloga što su se sredtstva radio elektronske borbe razmještena u Siriji, našlaa pod podavljaućim dejstvom izvana. Izvor vanjskog dejstvado sada nije ustanovljen

Hafez
6 godine prije

Trebali su im Rusi odmah rušit avione prije napada, i to je to. Kad se ubuduće dogode drugi, treći napad, šta onda?
A sigurno hoće, dok im se ne pokažu zubi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.