Skrivene 5G antene, prisilna zapljena automobila, regrutacija imigranata i brutalna cenzura

5G Apokalispa

Dok svijet tone u ludilo i dok nas mainstrem mediji hrane antiruskom mržnjom, istovremeno ignorirajući strašne zločine Izraela, u pozadini se dešavaju mnoge stvari izvan fokusa javnosti. Globalisti se polako pripremaju za svoj završni udarac protiv nas i kao u šahu, sve figure polako dovode u pozicije za napad.

Cenzura određenih tema prelazi granicu demokratskih društava koja se polako pretvaraju u otvoreno fašistička društva koja promoviraju jednoumlje. Tako je ovih dana u Francuskoj donesen zakon prema kojemu će se kritiziranje medicinskih procedura (cjepiva uključena) kažnjavati sa 45.000 Eura ili tri godine zatvora.

U Kanadi se priprema slični zakon za sve one koji govore pozitivno o ugljenu i nafti i koji ne žele tkzv. „zelenu tranziciju“. U Europskoj Uniji na snagu je stupio Akt o digitalnim uslugama koji je u stvari ništa drugo nego prikrivena forma cenzure, najjača koja je uvedena do sada, i koja će dati skoro pa neograničene ovlasti vlastima da sami odlučuju što je to „štetan sadržaj“ i da ga uklanjaju, čak i ako se ne krši nijedan zakon.

Tiranija i fašizam u Europskoj uniji ide toliko daleko da Europska Komisija predlaže zakon po kojem će moći po vlastitoj volji prisilno zaplijeniti bilo koji automobil, koji ne zadovoljava najnovije ekološke norme. Radi se o brutalnom kršenju prava na privatno vlasništvo i uvođenju kontrole kretanja, a sve pod krinkom brige za okoliš.

Za to vrijeme telekom kompanije u našoj regiji grade ogromnu mrežu 5G antena, koje montiraju na privatne kuće i pritom ih kamufliraju u dimnjake. Idu toliko daleko da čak i crtaju na njima i lažnu čađ, da izgleda kao pravi dimnjak. Ova izuzetno podla i pokvarena praksa onemogućuje ljudima da znaju koliko blizu antena zapravo žive, a sve se radi pod krinkom „estetskih razloga“

O ovoj i drugim temama poslušajte u najnovijoj epizodi podcasta Indigo Ratnik.

5GCenzuraIndigo Ratnik
Pretplatiti se
Obavijesti o
50 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jomla
2 mjeseci prije

Što bi rek’o naš drugar Max: Očekivano!
Sve je vodilo i vodi onome o čemu se ovdje govorilo. Osim kad upadnu trolovi i skrenu diskusiju, pa se onda neki osobno prepucavaju… jbg… 😛 😛

alexosijek
2 mjeseci prije

Što se tiče 5G, 6G – ili bilo kojeg G, jako je tu čudno kako se zanemaruju npr. trafostanice, koje postoje u blizini stambenih naselja dugo vremena. To o 5G i ostalim napravama – dobro, evo pitanje opet: čemu konkretno to služi, te kako će se implementirati? Da su šteta samim svojim postojanjem, ne samo 5G, nego bilo koja vrsta TKC odašljača – dokazali su, čak i na sudu, francuski stočari kojima su u blizini farmi građene iste, dok im se nakon toga rađalo sve više deformirane stoke. Odašiljači, ne samo 5G, jer se ovdje radi o puno opasnijim stvarima – se nalaze i u uličnim svjetiljkama, raznim prometnim stupovima, i to definitivno nije od jučer, nego se instalira već dulji niz godina. I sve je vezano uz struju. Električno polje. I da se jako dobro razumijemo – sve te instalacije ne nanose štetu samo čovjeku, nego svima. Cijeloj prirodi.… Čitaj više »

eks
2 mjeseci prije

Svo zlo dolazi od zapada , na čijem čelu su psihopate USA . Naravno, to ne znači da na zapadu nema pametnih i normalnih ljudi, ali oni ne mogu stati na put ludacima – psihopatama fašistima. Korporativni fašizam je uspostavljen na zapadu i širi svoje krake po celom svetu. Ima onih koji to ne žele videti, a ima i onih koji to ne mogu videti jer su , jednostavno rečeno, glupi .

iiiistina
2 mjeseci prije

…….Globalisti se polako pripremaju za svoj završni udarac protiv nas i kao u šahu, sve figure polako dovode u pozicije za napad.eeeee Da nije EL……..zbilja si znakovit i doziraš ……..pa kopirati ću ostavštinu borca koji je platio glavom nuđenje istine:William Cooper ( 1943 – 2001 ) Istina mora pobjediti u svakom slučaju, bez obzira kome šteti ili koristi, želimo li nastaviti živjeti na ovoj planeti. U ovom trenutku možda više nije važno što želimo. Važno je šta moramo učiniti kako bismo osigurali svoje preživljavanje. Stari ustroj u procesu je sigurnog uništenja i Novi svetski poredak kuca na vrata. Grčevito se držati prošlosti sigurno je samoubistvo. Ostati apatičan znači sigurno porobljavanje. Naučiti istinu i onda djelovati u skladu sa tim u ovom je trenutku jedini način da preživimo… Ne budemo li djelovali zajedno i osigurali budućnost kakva nam je potrebna tada sigurno zaslužujemo budućnost koja nas čeka , ma kakva god… Čitaj više »

BlueZg
2 mjeseci prije

Pa i sami ste podastrijeli informaciju o tome da Erste financira birn. Kaj više reći? 🇵🇸🇷🇺🇧🇾

Koja
2 mjeseci prije

Prostorno zrače na sve strane osim “na dole”! Eto tako, odlučiš li se dozvoliti im da to čudo montiraju na tvoj krov… tako ti “plaćaju”! Malo li je, a? S obzirom da će ih u svakom slučaju načičkati gde god zamisle bolje ti je da se sam “prijaviš” nego da ga ture kod tvog komšije! Da.. Koja tako čuo

roberto
2 mjeseci prije

Dobro,ide sve lagano prema točki pucanja.(psihičkog mislim kod ljudi)
Eh,kad bi se sve ove godine počelo rušit,to bi bilo dobro..jer možda za koju godinu, bu kasno..
Eno i kod mene na vikendici,ide širokopojasni internet(mi još nismo ni struju uveli,ima agregat) normalno projekt europske unije..nije baš da treba,al nek se najde..;);););)..
jbtimnsztruetugssusuig

eks
2 mjeseci prije

Zbog kontrole medija po svetu od strane korporativnih fašista – psihopata pod dirigentskom palicom imperije zla (USA) , imamo stanje : mnogo je pametnih u svetu za koje niko ne zna , ali zahvaljujući istim medijima vidimo da ima mnogo budala za koje svi znaju .

Lucija, prva
2 mjeseci prije

Kepec je upravo donio zakon po kojem može zapljienit imovinu građanima koji kritiziraju njegov specialni rat.

Ivan
2 mjeseci prije

27.00 min.
Kopija Rimskog carstva?

To je za drugu dimenziju politike.” !!!
2 mjeseci prije

EU i Zahod klize u digitalni Srednji vijek metodama i djelovanjem gori od već viđenoga komunizma i fašizma zajedno… Hoće li ostalome (ostatku) ččovječanstva to biti prihvatljivo i srušiti “trulost” zapada ili će sami “kmetovi” zZapada srušiti vladavinu kmetovskoga robovlasništva (u suštini) nove generacije će svjedoćiti i suditi. Prisilna regrutacija imigranata teško pa oni odbijaju integraciju u despotiju od koje su pobjegli… povjest se ponavlja

trtmrt
2 mjeseci prije

jedan poznanik je stavio vip toranj u svoje dvorište prije par godina.cca. 3000kn mjesečno.susjedi pipizdili ali mu ne mogu ništa.za sad su takotako zdravi ali far ne lupa bjima u prozore…

trtmrt
2 mjeseci prije

Danijel pozdrav.Umjesto što si trošio lovu na skupu emf boju mogao si staviti najobičniju mrežicu za komarce na zid i alu rolete…

Max
2 mjeseci prije

Otvorni rat protiv nas.

iiiistina
2 mjeseci prije

Da…….nije…….EL…….???… pa baš i ne ideš s nama u razmjenu mišljenja i nalaza pa evo koga zanima sinočnji istup: ……..U dubinama pod našim nogama leži svijet koji prkosi mašti. To je područje tajnovitosti, moći i kontrole, skriveno od znatiželjnih očiju masa iznad. Ova tajna mreža, poznata kao Duboke podzemne vojne baze (DUMBS), zamisao je Projekta Mk Rand, koji se zloslutno naziva i Alternativa 2. Pripremite se dok krećemo na putovanje kroz sjene zavjere i otkrivamo šokantnu istinu iza ovo zagonetno podzemlje. Alternativa 2: Zlokobna agenda. U analima tajnih operacija, Alternativa 2 stoji kao svjedočanstvo dubine ljudske ambicije i prijevare. Izrađena u sjeni od strane znanstvenika zabrinutih zbog nadolazeće propasti Zemlje, Alternativa 2 ocrtala je jezivi plan za preživljavanje. Ali za koga opstanak? Svakako ne za obične ljude, već prije za nekolicinu elita – poslušne robove i njihove iluminatske sotonske gospodare krvne loze. Pod krinkom ekološke krize, Alternativa 2 postavila je… Čitaj više »

Гавран
2 mjeseci prije

Alu folije efikasno štite, sa jednom komplikacijom, odbijaju zračenje, pa treba biti pažljiv.
U principu su zračenja koja proizvodimo u samom stanu vrlo jaka.
Stavljanjem folije na zid odbijaju se nazad i time pojačavaju.
Savremeni izolacioni materijali upijaju zračenje i uzemljeni su.
I foliju verovatno treba uzemljiti. Ko ima merni uređaj može bolje da ispita tu oblast.

Josip
2 mjeseci prije

A dovoljno je samo otkinuti nekoliko glava zidovske hobotnici koja konce vuce iz sjene. Medu prvima Swabu, Sorosu, Rotchildu, Gatesu i njihovim potomcima..

goran
2 mjeseci prije

nema više tog mainstream medija koji če mene uvjeriti u nešto što jednostavno nije istina.
ful je jednostavno ja njima više NIŠTA NE VJERUJEM.
mogu oni pričati priče marku maruliću a ne meni.

Prazni džepovi
2 mjeseci prije

Prvo su padale mrtve ptice….pa mrtve ribe ….nasukani kitovi….pčele….i sad su na redu iznenada mrtvi lj…!

Tim
2 mjeseci prije

Mogu raditi što hoće dok ljude ne prebaci. A onda ćevapi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI