Cjepiva su tu, a marketinška agresivnost neviđena!

Opasna cjepiva

I opet CDC! Sastojci cjepiva = otrovne supstance za čovjeka! Sve znamo, sve je provjerljivo, zašto šutimo?

Što se ove godine događa oko cjepljenja protiv sezonske gripe? Prema informacijama sa stranica HZJZ, (Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo) objavljeno 19. listopada 2020. , sezona gripe 2020/2021 bogato je opskrbljena cjepivima, kao nikada do sada. Cijepljenje protiv gripe ove godine „ počelo je u ponedjeljak, 19. listopada, a cjepivo je besplatno za osobe s povećanim rizikom od razvoja komplikacija.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo ove godine je naručio četverovalentno cjepivo protiv sezonske gripe koje će kao i dosadašnjih godina biti besplatno za osobe koje imaju povećani rizik od komplikacija gripe. Sastav ovogodišnjeg cjepiva protiv gripe sukladan je preporuci Svjetske zdravstvene organizacije za ovu sezonu, a temelji se na rezultatima kontinuiranog praćenja genskih i antigenskih osobina cirkulirajućih virusa gripe u prethodnoj sezoni.

Sastavni dio cjepiva protiv gripe za sezonu 2020/2021 su sljedeći cjepni sojevi:

 A/Guangdong-Maonan/SWL1536/2019 (H1N1)pdm09

Prema teško pronađenim podacima HALMED-a konačno sam pronašla vrlo šturu informaciju o sastavu ovog cjepiva:

„FARMACEUTSKI PODACI – Popis pomoćnih tvari – Otopina pufera:

  •  natrijev klorid
  • kalijev klorid
  • natrijev hidrogenfosfat dihidrat
  • kalijev dihidrogenfosfat
  • voda za injekcije

A/Hong Kong/2671/2019 (H3N2)

Na stranicama HALMED-a o ovom soju ništa ali na stranici: https://go.drugbank.com/drugs/DB15704

Nađoh vrlo zanimljive informacije, točnije nema informacija. Tako za navode kako je to IVR-208 (H3N2) inaktivan formaldehid – TIP: Biotehnologija.

A onda slijede podaci za koje piše NIJE DOSTUPNO!

Za:

  • Indikacije
  • Farmakodinamiku
  • mehanizam djelovanja
  • Apsorpciju
  • Količine
  • Vezanje za proteine
  • Toksičnost
  • Farmakogenomski učinci
  • Kategorija lijeka
  • Proizvođač
  • Cijene
  • Patenti
  • Država
  • Eksperimentalna svojstva

Nakon ovoga što reći osim ništa pouzdano i ništa za primjenu osim na vlastitu odgovornost. A posljedice?

B/Washington/02/2019 (B/Victoria)

Opet HALMED nema ništa o ovome a na stranici može se naći samo osnovne podatke običnom i neukom čovjeku, primatelju ovog čuda potpuno nejasno. Preporučam znalcima ali i znatiželjnicima pogledati na linku.

Nije li sve to prevelika opasnost a odgovornost, ta tako problematična riječ koja uopće ne odražava odgovornost, postala je potpunoma deplasirana.

B/Phuket/3073/2013 (B/Yamagata)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28129386/

https://virologyj.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12985-018-1085-5

Na ova dva linka može se naći nešto informacija meni izvan struke nepoznatih, no treba ih svakako proslijediti prof. Velo Markovskom, dr Srećku Sladoljevu, dr Nadi Jurinčić, prof. Valeriju Vrčeku, prof. Krešimiru Paveliću, pa sve do prof. Didiera Raoulta. Što bi se dogodilo da svaki potencijalni primatelj na osobni zahtjev (jer nažalost one dementne i nesposobne donositi samostalne odluke u domovima za starije ili u svojim domovima nitko niti ne pita za ništa) ZATRAŽIO precizan sastav, znači, sastojke cjepiva? Takvo što im se ne može izdati. Kao niti za ostala cjepiva. Prema tome, svi oni koji se cijepe protiv sezonske gripe moraju računati na rizik od posljedica, a one su mnogobrojne. Kakva će biti „lutrija“ u pojavi istih samo Bog zna.

I, gdje je tu ODGOVORNOST? A stalno nam trube: BUDIMO ODGOVORNI! Zašto ONI nisu odgovorni?

Na stranicama HZJZ piše:

Još uvijek je tijeku distribucija prvog dijela cjepiva protiv gripe tako a osobe koje imaju povećani rizik od komplikacija započele su cijepljenje  19. listopada 2020. Ove je godine nabavljeno 460.000 doza, što je više od procijenjenih potreba početkom godine. Naime, početkom godine se tražilo od liječnika koji cijepe da na temelju odaziva na cijepljenje procijene potrebe za ovu jesen. Ukupno je traženo 449.300 doza, a nabavljeno 460.000 doza. Zbog povećanog interesa koji se nije mogao predvidjeti u siječnju, u tijeku je nabava i dodatnih 130.000 doza.“

Moje vrlo kratke informacije u telefonskim kontaktima s dvoje poznatih mi vlasnika tvrtki – distributera u Hrvatskoj govore sasvim drugačije!

I ovo je na stranicama HZJZ:

Većina cjepiva koje se distribuira ide liječnicima obiteljske medicine te očekujemo da će se cjepivo u zdravstvene ustanove distribuirati u tri dijela. Trenutno je u distribuciji 220.000 doza cjepiva, a za dva tjedna će se distribuirati preostalih 240.000 doza. Dodatne količine od 130.000 doza se očekuju početkom prosinca. Zbog dinamike distribucije svi koji se žele cijepiti neće to moći uraditi u sljedeća dva tjedna, već će velik dio osoba trebati pričekati isporuku drugog dijela cjepiva koja će biti na raspolaganju u ambulantama početkom studenog. Također oni koji ne uspiju niti u studenom doći do željenog cijepljenja, moći će se cijepiti dodatnim količinama dostupnim u prosincu.

Borba s cjepivima, za koja ne možete dobiti niti popis sastojaka, ukazuje odmah na činjenicu kako tu nešto ne štima. A da je tome tako lako provjere svi oni koji idu na cijepljenje, da li djece ili na ovo sezonsko –  protiv gripe.

Zatražite popis sastojaka cjepiva. Zbog sebe ili svoje djece, učinite to. Danas je to neophodno više nego li ikada. Potražite toksikološku službu, stručnu osobu. Zatražite pojašnjenje oko popisanih sastojaka. Ako ne uspijete u državnoj ustanovi imate privatnih laboratorija, učiniti će analizu.

A potom pitajte samo jednu rečenicu u vezi popisa koji posjedujete:  „Da li su ovi sastojci kategorizirani? Točnije, jesu li benigni ili otrovni?“ Na vašem popisu sigurno će te naći slijedeće susptance: formaldehid, polisorbat 80, živa, aluminij, fenoksietanol, kalijev fosfat, natrijev fosfat, sorbitol. To su samo neki, ima ih još bezbroj.

Znate što će te čuti? Moraju vam reći i to s lakoćom da su svi oni toksični za ljudska bića… Koriste za fertilizante… pesticide… Za zaustavljanje rada srca… Za konzerviranje ljudskog tijela… Kod nas su ti sastojci svrstani u različite kategorije, no u svakom slučaju otrovni su. Zašto?

I, što se događa ako to sve cjepivom protiv gripe ili ovim nadolazećim i pet puta najmanje brže proizvedenim od standarda, ako bi ga primili? Što bi se dogodilo ako bi takva cjepiva kontinuirano, po planu zdravstvenih institucija i danas, unosili u svoju djecu?

Pošten toksikolog, savjestan i odgovoran rekao bi vam zasigurno kako bi vas se moglo čak i optužiti za nemar i za kriminal čak možda i za namjerno ubojstvo!!!

Čak i za zlostavljanje djeteta. Mogli bi vam oduzeti dijete zbog toga. To je zaista kazneno djelo.

Nažalost, proizvođači cjepiva za sve to kažu:  sve su to sastojci za cjepiva s vezujućim agensima kako ih tijelo ne bi izbacilo, a sve kako bi se razina antitijela održavala unedogled (godinama).

A sad pročitajte koji su to sve sastojci do sada upotrebljavani u cjepivima, kako u cjepivima za sezonske gripe,  tako i tim silnim serijskim ubacivanim cjepivima za djecu, od rođenja:

 Možete saznati više o svim tim sastojcima i na CDC web stranicama.  Nema dugo objavili smo informaciju o njihovom skrivenom radu, skrivenim podacima i njihovoj obradi oko COV-19 pod šifrom „PIC“, kad evo opet su tu.

Kao što smo objavili, CDC je povezao gripu, zajedno s Cov-19 i upalom pluća u smrtnosti, s novim imenom, nazvanim “PIC”, točnije, skrivenim podacima oko Cov-19.

https://www.coreysdigs.com/health-science/covid-19-pt-2-cdcs-new-pic-and-the-hidden-data/

Preporučam vam, uključite se, budite odgovorni prema sebi i svojim najbližima, učinite svatko svoje istraživanje. Obratite pozornost na MSDS odnosno Sigurnosno-tehnički list (Safety data sheet) od svih tih navedenih kemikalija. Pročitajte tisuće recenziranih studija koje su procjenjivale biološke posljedice koje te kemikalije mogu imati na tijelo, posebno kada se ubrizgavaju. One tada postaju potencijalna „bomba“ s nepoznatom reakcijom kao i vremenom  iste.

 A sad idemo na činjenice oko cjepiva, zaključak na kraju donesite sami.

Faktične činjenice o sastojcima cjepiva potražite na linku:

https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

#educatebeforeyouvaccinate #injectionisdifferentthaningestion #learntherisks #informedconsent

https://www.facebook.com/drryanberlin/posts/10160167051315215

O životinjskoj krvi u cjepivima: 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1620411/pdf/amjphnation00376-0090.pdf

O hrani u cjepivima kao što su kikiriki, ulje i drugo, pokazuju uzroke alergiju na hranu:

https://vaccinesafetycommission.org/pdfs/08-2015-Journal-Food-Allergies.pdf?fbclid=IwAR1_LCjNcaF36gVwoqz3k59njsc4ShWeJIi-cMZK3tt_VqydCL2vnB0AQdM

Vodič za cjepiva:

https://vaccine.guide

Preporučam  vam knjigu Carrie  Liebich  Pobjednička majka,  osobito 10. poglavlje.

www.VictoriousMother.com   (dostupno na Amazonu), od stranice 230.

Te grafikon na stranici 233.

I jedna osobito zanimljiva informacija za kraj: smrtnost novorođenčadi je PALA  ZA 30 POSTO od početka Covida -19!  Što mislite zašto?

Zato što se „briga o bebama“  kroz cijepljenje ne provodi u ovim vremenima. Na našu sreću. Stoga, ne dozvolimo da nas se tretira kao stoku. Moramo učiti  danas više nego li ikada prije.

https://twitter.com/epigwhisp/status/1335119445270794241?s=20

https://twitter.com/i/status/1335119445270794241

Tko će za sve ovo odgovarati?

Hoće li uopće?

CjepivaCjepljenjeCOVID-19Pandemija
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Hum
3 godine prije

Ma jasno je sve. Imam pitanje za sve u Hrvatskoj. kako možete poštivati ” mjere” a znate da u susjednoj BiH nema skoro ništa. Sve radi. Skijališta puna. Čovjek na čovjeku. Plenki podijelio lovu pa svi šute?. Jednostavno ne razumijem. Ne mislim na čitatelje portala logično nego mentalni sklop ljudi koji glume da hara neka kuga, a mrvu dalje nigdje ništa.

Vendetta
3 godine prije

Kalijev klorid se koristi za zaustavljanje srca između ostalog.

Q T
3 godine prije

Pozdrav svima,
Na adresi StopMedicalDiscrimination.org skupljaju se potpisi grupe AmericanFrontlineDoctors koji vrlo jasno govore o PLandemiji i eksperimentima globalnih “dobrotvora”.
Treba im 1milijun potpisa da bi mogli stvarno nešto pokušati napraviti. Do sada je skupljeno oko sto tisuća potpisa.
To je stvarno najmanje što možemo napraviti-podržati svaku inicijativu koja se protiv ovoga bori.
Potpišite ljudi i dijelite-usmeno, pisano kako god možete

A neg.
3 godine prije

Neće odgovarati nitko i nikada. Zašto? Zato jer su svi kupljeni. Kako je npr. završila afera sa svinjskom gripom?

Jedan poznanik davnih dana ‘dobro’ je konstatirao, nije meni šta oni kradu nego šta ja ne mogu. Ovo je na žalost prevladavajuće razmišljanje ‘čovjeka iz naroda’ i za nas sve ostale – smrtna presuda. Jednostavno smetamo.

odgovorni građanin
3 godine prije

Budite odgovorni i cijepite se … cjepivom za koje nitko ne odgovara.
Shawn Skelton je to učinila prije nekoliko dana, cijepila se protiv C19: https://t.me/infoplatz/2781

piždro
3 godine prije

Evo još jedan primjer agresivna i prisilna uvođenja NWO pod službom ‘naših’ vlada-nwoslugara. sad se vidi da je čovjecanstvo ubačeno u stupicu – ili šprica otrov i prividna ‘sloboda’, il šikaniranje i represije : Demokracija je prošlost. Rođen je novi svjetski poredak ” uncut-news ch 13. siječnja 2021 Ista se agenda koristi u cijelom svijetu Zaključavanje je produljeno za daljnja tri tjedna, između ostalog i zbog britanske varijante virusa korone. Vlada kaže da je “vrlo zabrinuta” zbog dolaska ove varijante u Nizozemsku. Na konferenciji za novinare u utorak navečer, premijer Rutte nazvao je slike i brojke iz Velike Britanije “alarmantnim, a to je u najmanju ruku”. Rutte i De Jonge nadalje su rekli da cijepljenje donosi “malo svjetla na kraju tunela”. Također su zatražili od OMT-a hitan savjet o policijskom satu. “To je drastična mjera koju nitko ne čeka, ali moramo je shvatiti ozbiljno”, rekao je Rutte. Dijabolički plan Dugotrajno… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio piždro
3 godine prije

@redakcija
Svi ovi prilozeni Twitter linkovi su suspendirani…
Satanisticka banda sa Twittera – ne dozvoljava da se iznose podatci koji raskrinkavaju ZLOCIN, u kojem ta ista banda masovno sudjeluje…
Postoje li druge poveznice…?
A mozda bi dobro bilo svu dokumenataciju ovakvog tipa uskladistiti (i fizicki isprintati) – izvan ove cionisticke Teror mreze…

3 godine prije zadnji put uredio Žx
indy
3 godine prije

JA,JA NIFSMO FZNAJI JA JA JA SS,GEŠTATEN,ITD.puno mira ,puno zajedništva,a ne opet 19….,i opet imam još snage,al narodu pun k……indy

Bosanac
3 godine prije

Evo čitam sad u Srbiji “demokratija” u pogledu vakcina:

Srbija: Za vakcinaciju se prijavilo 175.000 ljudi, mogu birati koju vakcinu žele primiti
Mogu birat hoćel Ciklon A,B il’ C

yff668
3 godine prije

Za koji mjesec kreće represija obaveznog cijepljenja.Spremajte se!Pokazatelj bi mogla biti Francuska jer je tamo odaziv minoran. Nadalje …danas članak u Večernjem. 14.01..R.Markovičić Moko priveden zbog širenja vijesti o prisiljavanju staraca u Petrinjskim dvoranama na cijepljenje .Čovjek navodno ima dokaze za tu tvrdnju jer su mu cijepili mater od kuma…

Đorđe
3 godine prije

Cjepiva??? Šta su cjepiva???

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI