fbpx

Cjepiva su tu, a marketinška agresivnost neviđena!

Opasna cjepiva

I opet CDC! Sastojci cjepiva = otrovne supstance za čovjeka! Sve znamo, sve je provjerljivo, zašto šutimo?

Što se ove godine događa oko cjepljenja protiv sezonske gripe? Prema informacijama sa stranica HZJZ, (Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo) objavljeno 19. listopada 2020. , sezona gripe 2020/2021 bogato je opskrbljena cjepivima, kao nikada do sada. Cijepljenje protiv gripe ove godine „ počelo je u ponedjeljak, 19. listopada, a cjepivo je besplatno za osobe s povećanim rizikom od razvoja komplikacija.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo ove godine je naručio četverovalentno cjepivo protiv sezonske gripe koje će kao i dosadašnjih godina biti besplatno za osobe koje imaju povećani rizik od komplikacija gripe. Sastav ovogodišnjeg cjepiva protiv gripe sukladan je preporuci Svjetske zdravstvene organizacije za ovu sezonu, a temelji se na rezultatima kontinuiranog praćenja genskih i antigenskih osobina cirkulirajućih virusa gripe u prethodnoj sezoni.

Sastavni dio cjepiva protiv gripe za sezonu 2020/2021 su sljedeći cjepni sojevi:

 A/Guangdong-Maonan/SWL1536/2019 (H1N1)pdm09

Prema teško pronađenim podacima HALMED-a konačno sam pronašla vrlo šturu informaciju o sastavu ovog cjepiva:

„FARMACEUTSKI PODACI – Popis pomoćnih tvari – Otopina pufera:

 •  natrijev klorid
 • kalijev klorid
 • natrijev hidrogenfosfat dihidrat
 • kalijev dihidrogenfosfat
 • voda za injekcije

A/Hong Kong/2671/2019 (H3N2)

Na stranicama HALMED-a o ovom soju ništa ali na stranici: https://go.drugbank.com/drugs/DB15704

Nađoh vrlo zanimljive informacije, točnije nema informacija. Tako za navode kako je to IVR-208 (H3N2) inaktivan formaldehid – TIP: Biotehnologija.

A onda slijede podaci za koje piše NIJE DOSTUPNO!

Za:

 • Indikacije
 • Farmakodinamiku
 • mehanizam djelovanja
 • Apsorpciju
 • Količine
 • Vezanje za proteine
 • Toksičnost
 • Farmakogenomski učinci
 • Kategorija lijeka
 • Proizvođač
 • Cijene
 • Patenti
 • Država
 • Eksperimentalna svojstva

Nakon ovoga što reći osim ništa pouzdano i ništa za primjenu osim na vlastitu odgovornost. A posljedice?

B/Washington/02/2019 (B/Victoria)

Opet HALMED nema ništa o ovome a na stranici može se naći samo osnovne podatke običnom i neukom čovjeku, primatelju ovog čuda potpuno nejasno. Preporučam znalcima ali i znatiželjnicima pogledati na linku.

Nije li sve to prevelika opasnost a odgovornost, ta tako problematična riječ koja uopće ne odražava odgovornost, postala je potpunoma deplasirana.

B/Phuket/3073/2013 (B/Yamagata)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28129386/

https://virologyj.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12985-018-1085-5

Na ova dva linka može se naći nešto informacija meni izvan struke nepoznatih, no treba ih svakako proslijediti prof. Velo Markovskom, dr Srećku Sladoljevu, dr Nadi Jurinčić, prof. Valeriju Vrčeku, prof. Krešimiru Paveliću, pa sve do prof. Didiera Raoulta. Što bi se dogodilo da svaki potencijalni primatelj na osobni zahtjev (jer nažalost one dementne i nesposobne donositi samostalne odluke u domovima za starije ili u svojim domovima nitko niti ne pita za ništa) ZATRAŽIO precizan sastav, znači, sastojke cjepiva? Takvo što im se ne može izdati. Kao niti za ostala cjepiva. Prema tome, svi oni koji se cijepe protiv sezonske gripe moraju računati na rizik od posljedica, a one su mnogobrojne. Kakva će biti „lutrija“ u pojavi istih samo Bog zna.

I, gdje je tu ODGOVORNOST? A stalno nam trube: BUDIMO ODGOVORNI! Zašto ONI nisu odgovorni?

Na stranicama HZJZ piše:

Još uvijek je tijeku distribucija prvog dijela cjepiva protiv gripe tako a osobe koje imaju povećani rizik od komplikacija započele su cijepljenje  19. listopada 2020. Ove je godine nabavljeno 460.000 doza, što je više od procijenjenih potreba početkom godine. Naime, početkom godine se tražilo od liječnika koji cijepe da na temelju odaziva na cijepljenje procijene potrebe za ovu jesen. Ukupno je traženo 449.300 doza, a nabavljeno 460.000 doza. Zbog povećanog interesa koji se nije mogao predvidjeti u siječnju, u tijeku je nabava i dodatnih 130.000 doza.“

Moje vrlo kratke informacije u telefonskim kontaktima s dvoje poznatih mi vlasnika tvrtki – distributera u Hrvatskoj govore sasvim drugačije!

I ovo je na stranicama HZJZ:

Većina cjepiva koje se distribuira ide liječnicima obiteljske medicine te očekujemo da će se cjepivo u zdravstvene ustanove distribuirati u tri dijela. Trenutno je u distribuciji 220.000 doza cjepiva, a za dva tjedna će se distribuirati preostalih 240.000 doza. Dodatne količine od 130.000 doza se očekuju početkom prosinca. Zbog dinamike distribucije svi koji se žele cijepiti neće to moći uraditi u sljedeća dva tjedna, već će velik dio osoba trebati pričekati isporuku drugog dijela cjepiva koja će biti na raspolaganju u ambulantama početkom studenog. Također oni koji ne uspiju niti u studenom doći do željenog cijepljenja, moći će se cijepiti dodatnim količinama dostupnim u prosincu.

Borba s cjepivima, za koja ne možete dobiti niti popis sastojaka, ukazuje odmah na činjenicu kako tu nešto ne štima. A da je tome tako lako provjere svi oni koji idu na cijepljenje, da li djece ili na ovo sezonsko –  protiv gripe.

Zatražite popis sastojaka cjepiva. Zbog sebe ili svoje djece, učinite to. Danas je to neophodno više nego li ikada. Potražite toksikološku službu, stručnu osobu. Zatražite pojašnjenje oko popisanih sastojaka. Ako ne uspijete u državnoj ustanovi imate privatnih laboratorija, učiniti će analizu.

A potom pitajte samo jednu rečenicu u vezi popisa koji posjedujete:  „Da li su ovi sastojci kategorizirani? Točnije, jesu li benigni ili otrovni?“ Na vašem popisu sigurno će te naći slijedeće susptance: formaldehid, polisorbat 80, živa, aluminij, fenoksietanol, kalijev fosfat, natrijev fosfat, sorbitol. To su samo neki, ima ih još bezbroj.

Znate što će te čuti? Moraju vam reći i to s lakoćom da su svi oni toksični za ljudska bića… Koriste za fertilizante… pesticide… Za zaustavljanje rada srca… Za konzerviranje ljudskog tijela… Kod nas su ti sastojci svrstani u različite kategorije, no u svakom slučaju otrovni su. Zašto?

I, što se događa ako to sve cjepivom protiv gripe ili ovim nadolazećim i pet puta najmanje brže proizvedenim od standarda, ako bi ga primili? Što bi se dogodilo ako bi takva cjepiva kontinuirano, po planu zdravstvenih institucija i danas, unosili u svoju djecu?

Pošten toksikolog, savjestan i odgovoran rekao bi vam zasigurno kako bi vas se moglo čak i optužiti za nemar i za kriminal čak možda i za namjerno ubojstvo!!!

Čak i za zlostavljanje djeteta. Mogli bi vam oduzeti dijete zbog toga. To je zaista kazneno djelo.

Nažalost, proizvođači cjepiva za sve to kažu:  sve su to sastojci za cjepiva s vezujućim agensima kako ih tijelo ne bi izbacilo, a sve kako bi se razina antitijela održavala unedogled (godinama).

A sad pročitajte koji su to sve sastojci do sada upotrebljavani u cjepivima, kako u cjepivima za sezonske gripe,  tako i tim silnim serijskim ubacivanim cjepivima za djecu, od rođenja:

 Možete saznati više o svim tim sastojcima i na CDC web stranicama.  Nema dugo objavili smo informaciju o njihovom skrivenom radu, skrivenim podacima i njihovoj obradi oko COV-19 pod šifrom „PIC“, kad evo opet su tu.

Kao što smo objavili, CDC je povezao gripu, zajedno s Cov-19 i upalom pluća u smrtnosti, s novim imenom, nazvanim “PIC”, točnije, skrivenim podacima oko Cov-19.

https://www.coreysdigs.com/health-science/covid-19-pt-2-cdcs-new-pic-and-the-hidden-data/

Preporučam vam, uključite se, budite odgovorni prema sebi i svojim najbližima, učinite svatko svoje istraživanje. Obratite pozornost na MSDS odnosno Sigurnosno-tehnički list (Safety data sheet) od svih tih navedenih kemikalija. Pročitajte tisuće recenziranih studija koje su procjenjivale biološke posljedice koje te kemikalije mogu imati na tijelo, posebno kada se ubrizgavaju. One tada postaju potencijalna „bomba“ s nepoznatom reakcijom kao i vremenom  iste.

 A sad idemo na činjenice oko cjepiva, zaključak na kraju donesite sami.

Faktične činjenice o sastojcima cjepiva potražite na linku:

https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

#educatebeforeyouvaccinate #injectionisdifferentthaningestion #learntherisks #informedconsent

https://www.facebook.com/drryanberlin/posts/10160167051315215

O životinjskoj krvi u cjepivima: 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1620411/pdf/amjphnation00376-0090.pdf

O hrani u cjepivima kao što su kikiriki, ulje i drugo, pokazuju uzroke alergiju na hranu:

https://vaccinesafetycommission.org/pdfs/08-2015-Journal-Food-Allergies.pdf?fbclid=IwAR1_LCjNcaF36gVwoqz3k59njsc4ShWeJIi-cMZK3tt_VqydCL2vnB0AQdM

Vodič za cjepiva:

https://vaccine.guide

Preporučam  vam knjigu Carrie  Liebich  Pobjednička majka,  osobito 10. poglavlje.

www.VictoriousMother.com   (dostupno na Amazonu), od stranice 230.

Te grafikon na stranici 233.

I jedna osobito zanimljiva informacija za kraj: smrtnost novorođenčadi je PALA  ZA 30 POSTO od početka Covida -19!  Što mislite zašto?

Zato što se „briga o bebama“  kroz cijepljenje ne provodi u ovim vremenima. Na našu sreću. Stoga, ne dozvolimo da nas se tretira kao stoku. Moramo učiti  danas više nego li ikada prije.

https://twitter.com/epigwhisp/status/1335119445270794241?s=20

https://twitter.com/i/status/1335119445270794241

Tko će za sve ovo odgovarati?

Hoće li uopće?

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
41 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Hum
Gost
Hum
4 mjeseci prije

Ma jasno je sve. Imam pitanje za sve u Hrvatskoj. kako možete poštivati ” mjere” a znate da u susjednoj BiH nema skoro ništa. Sve radi. Skijališta puna. Čovjek na čovjeku. Plenki podijelio lovu pa svi šute?. Jednostavno ne razumijem. Ne mislim na čitatelje portala logično nego mentalni sklop ljudi… Pročitaj više »

Ćevapiusomunu
Gost
Ćevapiusomunu
4 mjeseci prije
Reply to  Hum

Tko li je ono jednom rekao “dajte mi moć medija i ja ću od naroda napraviti krdo svinja”

Makar danas svi internet i informacije nosimo u džepu i trebali bi biti informirani bolje nego za vrijeme ww2.

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije
Reply to  Ćevapiusomunu

Dezinformacije, lažne vijesti, propagandu to nosimo u džepu, i pokoju prognozu vremena.

tihobl
Gost
tihobl
4 mjeseci prije
Reply to  Hum

Ali vi ste dobili 30 milijardi evra, a mi smo dobili sipak. Vi ste placeni da postujete direktive iz Brisela, a u BiH koliko para toliko muzike. Ne moze nas ni onaj austorugarski prestavnik natjerati da postujemo glupe mjere.

Željko
Gost
Željko
4 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Nisu dobili, možda dobiju ali to je protočni bojler iz sjedišta EU kroz Zagreb i natrag u kasu EU, običan mali čovjek će isto vidjeti te novce kao i običan mali čovjek od kredita IMF, WB, ECB, etc. u BiH, dakle neće vidjeti niti kunu, kao što u BiH neće… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
4 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Nova kategorija: plaćeno samoubojstvo bezvrijednim papiricima. Vrijede samo dok netko vjeruje da vrijede.

Vendetta
Gost
Vendetta
4 mjeseci prije

Kalijev klorid se koristi za zaustavljanje srca između ostalog.

tihobl
Gost
tihobl
4 mjeseci prije
Reply to  Vendetta

Nesto gledam spisak hemikalija i zvuci mi poznato. Lici mi na rusku formulu za balzamovanje Lenjina.

Q T
Gost
Q T
4 mjeseci prije

Pozdrav svima, Na adresi StopMedicalDiscrimination.org skupljaju se potpisi grupe AmericanFrontlineDoctors koji vrlo jasno govore o PLandemiji i eksperimentima globalnih “dobrotvora”. Treba im 1milijun potpisa da bi mogli stvarno nešto pokušati napraviti. Do sada je skupljeno oko sto tisuća potpisa. To je stvarno najmanje što možemo napraviti-podržati svaku inicijativu koja se… Pročitaj više »

Kristobald
Gost
Kristobald
4 mjeseci prije
Reply to  Q T

…nikad mi nisu bile jasne te brojke.. šta će im baš 1.000.000 potpisa?
šta to bitno mijenja?
..osjećaj da smo “napravili nešto”, a nismo ništa zapravo.?

Q T
Gost
Q T
4 mjeseci prije
Reply to  Kristobald

Izgleda da ipak mijenja. Peticijama koje su skupile veći broj potpisa uspjelo se pokrenuti akcije koje su u Norveškoj vratile djecu obitelji od koje su bila odvedena. Spašeni su životi još nekih ljudi kojima su prijetili raznorazni sistemi. I u MSM medijima prije će nekako ipak procuriti info da su… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
4 mjeseci prije
Reply to  Q T

Mislim da nam je ipak neka šansa ako pomognemo doktorima koji javno govore o lažnoj bolesti, štetnim cjepivima i prisilama i ucjenama i zabranama putovanja, rada itd.
Jer ovi “cjepitelji” se pozivaju non-stop na znanost, na struku pa mislim da nam je bolje podržati dio struke koji se opire lažima.

Željko
Gost
Željko
4 mjeseci prije
Reply to  Q T

Gledao jednom FACE TV u BiH i kaže liječnica Senadu “pričekajte dragi Senade sa vakcinacijom, to uradite među zadnjim”, dva tjedna ta ista liječnica propagira, što bi rekli u ex YU EPP, za cjepiva, neka dr. Dizdarević!

Cezar
Gost
Cezar
4 mjeseci prije
Reply to  Željko

Pa sigurno je bila na preispitavanje i edukaciju u partijskom birou. Sada zna šta treba da se kaže u javnosti.

Q T
Gost
Q T
4 mjeseci prije
Reply to  Željko

Zato i mislim da treba podržati doktore koji se bore protiv korona laži. Stvar je u tome da treba što prije reagirati jer moguće da ako vide da nemaju podršku i oni sagnu glavu i odustanu. Možete pogledati njihove stranice American Frontline Doctors. Ne mogu reći za sve, ali doktorica… Pročitaj više »

A neg.
Gost
A neg.
4 mjeseci prije

Neće odgovarati nitko i nikada. Zašto? Zato jer su svi kupljeni. Kako je npr. završila afera sa svinjskom gripom? Jedan poznanik davnih dana ‘dobro’ je konstatirao, nije meni šta oni kradu nego šta ja ne mogu. Ovo je na žalost prevladavajuće razmišljanje ‘čovjeka iz naroda’ i za nas sve ostale… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  A neg.

Da, zbilja je tako kod većine !

Željko
Gost
Željko
4 mjeseci prije
Reply to  A neg.

Nažalost u pravu ste ! U Tuzli jedna liječnica, Židovka S.M. inicijali, odbija cjepivo i kazali joj da joj je onda ide otkaz, na što je ona rekla OK!! Jedina od tko zna koliko liječnika !!

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
4 mjeseci prije
Reply to  Željko

Pravi doktor ce uvijek imati posla.

odgovorni građanin
Gost
odgovorni građanin
4 mjeseci prije

Budite odgovorni i cijepite se … cjepivom za koje nitko ne odgovara.
Shawn Skelton je to učinila prije nekoliko dana, cijepila se protiv C19: https://t.me/infoplatz/2781

Starina
Gost
Starina
4 mjeseci prije

Odličan link koji me iznenadio jer sam uvidio da samo jedan kanal ili grupana Telegramu može imati do 200.000 članova. Koje izvanredno sredstvo za širenje istine!
Šta su ovi z Whatsappa dosad sve spriječili… Ajajaj
Ali vidim da enormno puno ljudi otvara Telegram račune..

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
4 mjeseci prije
Reply to  Starina

Signal je sigurniji. Otvoreni kod. Telegram nije otvorenog koda u serverskom dijelu.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  Starina

Otvorio danas.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije

Strasno!

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije

Evo još jedan primjer agresivna i prisilna uvođenja NWO pod službom ‘naših’ vlada-nwoslugara. sad se vidi da je čovjecanstvo ubačeno u stupicu – ili šprica otrov i prividna ‘sloboda’, il šikaniranje i represije : Demokracija je prošlost. Rođen je novi svjetski poredak ” uncut-news ch 13. siječnja 2021 Ista se… Pročitaj više »

Željko
Gost
Željko
4 mjeseci prije
Reply to  piždro

Ponavljam da mi je netko nekada rekao da će Bosna i Hercegovina biti svjetionik slobode i oaza ljudskih prava rekao bih mu da je lud ali Bosna i Hercegovina je, da ne ureknem, jedina slobodna teritorija u porobljenoj Europi !!

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  Željko

a Željko zato što se na nju najviše svalilo, a i platili su skupo školu.. kako no ide: ..putujem svjetom al Bosne nema, ni bolji ljudi ni ljepših žena.. dobro to je sto na veliku sreću nisu se svrstali zasad a nadam se i u buduće niukakve klanove nato, eu… Pročitaj više »

Hum
Gost
Hum
4 mjeseci prije
Reply to  Željko

Ne bih se složio za Sarajevo. Tamo su podlegli.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
4 mjeseci prije
Reply to  Hum

Zasto to mislis za Sarajevo?Ovdje sve radi,kafici,restorani,trzni centri,od svih mjera mi imamo samo policijski sat od 23 do 05,a i to nije vise strogo,cak su prestali pisati kazne vec te samo malo naruze i otjeraju kuci.

Hum
Gost
Hum
4 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

Imam prijatelje, kumove.. maske na otvorenom. Strah… ne svi naravno, ali od svih mjesta u BiH Sarajevo je najviše coronizirano. Nije samo moj dojam, drugi ljudi koji putuju stalno isto govore. Istine radi. Ali odbacit ce i Sarajevo ovo sranje.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
4 mjeseci prije
Reply to  Hum

To si u pravu za maske ali vise to ljudi nose zbog policije,ima i prepadnutih,mada je nekako i logicno da je glavni grad (ne sto je glavni da me ne shvatis pogresno,vec sto je ovde najveca koncetracija sluzbi i domacih i stranih) malo vise pod prismotrom nego ostali,ali realno vrlo… Pročitaj više »

Hum
Gost
Hum
4 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

U pravu si. Zato što je glavni grad mora biti primjer. A kuma kad dođe iz Sarajeva rukavice, dezinfekcija, maskice.i one oči raširene.Mi u čudu gledamo i podsmjehujemo se. “đava je straj”

Korso
Gost
Korso
4 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

Čemu služi taj policijski sat??

Novi kolac
Gost
Novi kolac
4 mjeseci prije
Reply to  Korso

Nisam siguran,vjerovatno da se ovima malo zamazu oci,inace ako radis nocnu smjenu u nekoj firmi dobijes potvrdu da se smijes kretati,taxisti isto mogu voziti.

Mladen
Gost
Mladen
4 mjeseci prije
Reply to  Željko

Kojoj državi pripada slobodni teritorij Republike Srbske?

Hum
Gost
Hum
4 mjeseci prije
Reply to  Mladen

BiH

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije

@Redakcija Logično Svi ovi prilozeni Twitter linkovi su suspendirani… Satanisticka banda sa Twittera – ne dozvoljava da se iznose podatci koji raskrinkavaju ZLOCIN, u kojem ta ista banda masovno sudjeluje… Postoje li druge poveznice…? A mozda bi dobro bilo svu dokumenataciju ovakvog tipa uskladistiti (i fizicki isprintati) – izvan ove… Pročitaj više »

indy
Gost
indy
4 mjeseci prije

JA,JA NIFSMO FZNAJI JA JA JA SS,GEŠTATEN,ITD.puno mira ,puno zajedništva,a ne opet 19….,i opet imam još snage,al narodu pun k……indy

Bosanac
Gost
Bosanac
4 mjeseci prije

Evo čitam sad u Srbiji “demokratija” u pogledu vakcina:

Srbija: Za vakcinaciju se prijavilo 175.000 ljudi, mogu birati koju vakcinu žele primiti
Mogu birat hoćel Ciklon A,B il’ C

yff668
Gost
yff668
4 mjeseci prije

Za koji mjesec kreće represija obaveznog cijepljenja.Spremajte se!Pokazatelj bi mogla biti Francuska jer je tamo odaziv minoran. Nadalje …danas članak u Večernjem. 14.01..R.Markovičić Moko priveden zbog širenja vijesti o prisiljavanju staraca u Petrinjskim dvoranama na cijepljenje .Čovjek navodno ima dokaze za tu tvrdnju jer su mu cijepili mater od kuma…

Đorđe
Gost
Đorđe
4 mjeseci prije

Cjepiva??? Šta su cjepiva???

POVEZANE VIJESTI

Izbornik