Stručnjaci savjetuju Bidena da ne potpiše “Sporazum o pandemiji” Svjetske zdravstvene organizacije koji porobljava svijet medicinskom diktaturom

Joe Biden
38 komentara

Stručnjaci za zdravstvo i politiku poslali su savjete predsjedniku Joeu Bidenu da ne potpiše sporazum Svjetske zdravstvene organizacije i njezinih 194 zemlje članice o “prevenciji, pripravnosti i odgovoru na pandemiju”, inače nazvan WHO CA+, budući da je rok za finalizaciju “Nultog nacrta” iza ugla.

WHO CA+, koji organizacija nije željela identificirati kao ugovor, ali funkcionira kao ugovor, dat će ovlasti WHO-u nakon što proglasi globalnu hitnu zdravstvenu situaciju. Rok za nacrt bit će u svibnju. Prošao je kroz netransparentan proces pregovora i izmjena od svog početka, iz kojeg je javnost u biti bila isključena, a očekuje se da će ga čelnici potpisati ove godine.

Ciljevi za Sjedinjene Države, kako ih je postavila Bidenova administracija, su “ojačati globalnu arhitekturu zdravstvene sigurnosti, uključujući jačanje WHO-a, te uključiti se u tekuće pregovore za izmjenu međunarodnih zdravstvenih propisa (IHR) i razvoj Pandemijskog sporazuma”. Informacijski list Bijele kuće od 30. prosinca 2023. navodi: “Globalna zdravstvena sigurnost ključna je za međunarodnu sigurnost i solidarnost i ne može se postići sama.”

Prema WHO-u, sporazum će, nakon što ga potpišu članice, biti pravno obvezujući. “Konvencije, okvirni sporazumi i ugovori su svi primjeri međunarodnih instrumenata, koji su pravni sporazumi sklopljeni između zemalja koji su obvezujući”, rekao je WHO.

Ustav SAD-a daje predsjedniku ovlasti za sklapanje ugovora, koji su sporazumi između Sjedinjenih Država i stranih entiteta, “pod uvjetom da se dvije trećine prisutnih senatora slažu”. Međutim, čini se malo vjerojatnim da će proći u Senatu s obzirom na žestoko protivljenje republikanaca. “Sjedinjene Države imaju teži proces ratifikacije ugovora nego većina drugih država članica”, rekao je bivši američki veleposlanik u Ujedinjenim narodima Andrew Bremberg. “Tako da je u novijoj povijesti tijekom posljednjih nekoliko desetljeća bilo razvijanja novih međunarodnih ugovora, ali ne nazivanja ugovorima, kako bi se izbjegao proces ratifikacije.”

Za zastupnika Chrisa Smitha (R-NJ) i Brada Wenstrupa (R-OH), ovaj je sporazum “još jedna korumpirana stranputica stranačke politike u obliku guranja pobačaja na zahtjev.” Komentator Washington Examinera Zachary Faria odražavao je osjećaj i u članku napisao da je cijela stvar laž. “WHO je progutao kinesku propagandu na veliko, dopuštajući Wuhan koronavirusu (COVID-19) da se proširi svijetom bez upozorenja za druge zemlje, iako je Tajvan već puhao u zviždaljku o ozbiljnosti virusa. U međuvremenu, Kina ostaje članica WHO-a država s autoritetom nad ovim sporazumom, dok je Tajvan još uvijek odbačen i ignoriran od strane organizacije”, rekao je.

Također je istaknuo da nije bilo ozbiljnih reformi od strane WHO-a koje bi objasnile takav neuspjeh, a sporazum u kojem Kina ima pravo glasa također to neće učiniti. “Ovaj sporazum neće učiniti ništa za globalnu pripremu za pandemiju. To je samo još jedan izgovor za Ujedinjene narode da nametnu svoju moć zemljama diljem svijeta”, primijetio je Faria.

Zagovornici sporazuma tvrdili su da je njegova svrha osigurati financiranje i ovlasti kako bi WHO mogao poboljšati svoj odgovor na pandemiju. “Države članice WHO-a razvile su više globalnih pravno obvezujućih sporazuma, konvencija, sporazuma i drugih vrsta međunarodnih instrumenata za zaštitu i promicanje zdravlja ljudi, uključujući sam Ustav WHO-a, Okvirnu konvenciju WHO-a o kontroli duhana i Međunarodna zdravstvena pravila”, stoji u priopćenju. na web stranici. Međutim, za kritičare, nacrti koje su dosad mogli pregledati vjerojatno neće postići ovaj cilj.

Sporazum će samo oživjeti neučinkovite mandate javnog zdravstva

Za druge ljude koji su upoznati s tim, sporazum bi WHO-u samo dao ovlasti da pokrene karantene i izdaje mandate za maske, testiranje i cjepiva. Ipak, podaci iz nekoliko zemalja koje su slijedile sasvim različite politike, poput Švedske, Tajvana, Njemačke i Južne Koreje, pokazuju da su drugi pristupi bili jednako, ako ne i više, uspješni.

Postoje izvješća koja ukazuju na to da liječnici pokušavaju koristiti druge lijekove za borbu protiv koronavirusa i njegovih simptoma, uključujući hidroksiklorokin i ivermektin. Također, dokazano je da cjepiva protiv COVID-19 nisu bez rizika. Posljednjih godina pojavili su se dokazi koji pokazuju pad stope cjepiva u SAD-u jer je WHO prekinuo raspravu o rizicima i ograničenim dobrobitima navedenih cjepiva. Bivši glavni medicinski savjetnik Bijele kuće Anthony Fauci priznao je u svom svjedočenju odabranom pododboru Zastupničkog doma o pandemiji da ovaj strogi pristup vjerojatno dovodi do oklijevanja oko cjepiva.

Obaveze javnog zdravstva, poput karantena, također su dovedene u pitanje. Istraga vlade Ujedinjenog Kraljevstva to istražuje, ali poput WHO-a izbjegava najosjetljivije teme iz straha da ne uznemiri Kinu i dopušta mnogim ministrima da izbjegnu krivnju za lošu politiku.

Štoviše, Roger Bate, suradnik u Međunarodnom centru za pravo i ekonomiju, rekao je da je nadzor nad tijelima UN-a, uključujući WHO, vrlo slab, a jedino pravo ograničenje je prijetnja uskraćivanjem sredstava. Međutim, privatni akteri, kao što je Zaklada Gates, osiguravaju velik dio svojih sredstava za specifične projekte, tako da vladine prijetnje uskraćivanjem općih sredstava postaju sve slabije.

BidenPandemijasvjetska zdravstvena organizacijaWHO CA+
Pretplatiti se
Obavijesti o
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ime
2 mjeseci prije

da da.
vukovi se žale da bi vukovi mogli pojest ofce.
how yes no.

Tucker
2 mjeseci prije

Pisale ovce pismo vuku da ih ne kolje.da..hvala.

Ivan Bgd
2 mjeseci prije

Biden, mudra glava, on se za nesto pita – kao da li mu se svidja sladoled ili bi vise voleo lilihip.

Željko
2 mjeseci prije

Nije problem “marioneta”, svi su bili isto, u WH, nego problem je ako to urade Putin i Xi !

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

Najžalosnije u svemu je što će vladajući po europskim državama prvi trčati da ovo potpišu i daju vlastito stanovništvo na obvezno klanje genetski modificiranim cjepivima kada WHO proglasi novu plandemiju, a čiji pozamašan dio proračuna plaća zaklada Bill & Melinda Gates.

Pa europska EMA je doslovno baš sve preuzimala što se tiče odluke o Covid cjepivima i Covid mjerama od američke FDA sa par mjeseci zakašnjenja!
Još jedna europska filijala pod potpunom kontrolom izuzetnih.

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

Prva tri privatno-javna financijera WHO su redom SAD, Zaklada Bill & Melinda Gates i Velika Britanija koji zajedno čine jednu trećinu njihovog proračuna!

Od te love, tek jedna petina se dobija novcem poreznih obveznika!

Sve drugo partnerstva, filantropi, banke, nevladine organizacije itd.

Svega 51% proračuna WHO se financira direktno od država članica!

Ovi podaci su javno objavljeni 2020. godine WEF-ovim stranicama, samo u web-tražilicu napišite “Weforum org How is the World Health Organization funded?” da ga pronađete.

I tom i takvom WHO čiji je godišnji proračun 2,5 milijarde dolara (što je kikiriki u svjetskim razmjerima) sve države članice žele dati ovlasti da čine sa njihovim građanima što žele!

Mengele bi bio izuzetno ponosan!

Ico
2 mjeseci prije

Pristupanjem SZO, dotična država, treba shvatiti da ulazi u Auschwitz kod poznatog
gospodina Josepha Mengelea!

Max
2 mjeseci prije

To je sporazum s vragom, a Biden je senilni Faust.

No.1
2 mjeseci prije

Sve bliže smo globalnoj legaliziranoj eutanaziji, koj če se vršiti cjepivima koji če biti navodno i propagandno prikazivana kao cjepiva protiv prehlada.
Gospodari rade sve, da zadrže pri životu samo milijardu robova i od toga ne odustaju ni pod cjenu ratova i uvođenja kontroliranih anarhija.

Biti-ili-ne-biti
2 mjeseci prije

Naravno da će stara pudlica bankarske oligarhije to ipak potpisati.

Emiliano Zapata
2 mjeseci prije

Sto jos neko vjeruje da on nest odlucuje?

BlueZg
2 mjeseci prije

Tu sad ništa konkretno ne piše o balkanu niti itko poteže to pitanje u javnosti. Opet smo guske u magli. Gdje se može naći popis država koje su već potpisale, koje još uvijek nisu potpisale i one koje izričito ne žele potpisati i kao takve su se već izjasnile? 🇵🇸🇷🇺🇧🇾

Прави Драцо
2 mjeseci prije

“Svjetske zdravstvene organizacije koji porobljava svijet medicinskom diktaturom”

Globalno ujedinjeni kapitalisti porobljavaju svijet kapitalističkom diktaturom.
SZO je samo oruđe, a medicina je samo izgovor. Popu pop, bobu bob.

DZuro DZak_ovic
2 mjeseci prije

Pricam ti priču

Rudar
2 mjeseci prije

Ne razumem ja to, kakav WHO-SZO, tko su oni, što su oni, kakvu vojsku imaju, kojim snagama raspolažu?
Sve te UN i ine organizacije služe samo za isisavanje novaca poreznih obveznika.
WHO prijaviti lokalnoj policiji da su teroristi i neka ih sve pohapse, posao od par sati,
pa zar je to neki problem ?

Lucija, prva
2 mjeseci prije

“There is currently no agreement regarding the legal format of the future pandemic treaty.
More than 70 states, including the European Union and United Kingdom, are advocating for a strong legally binding international treaty.
In contrast, other countries, including the United States, India and Brazil, are reluctant to commit to a legally binding agreement.”

Posve jasno zašto Indija neće.

Lucija, prva
2 mjeseci prije

Dr. Leslyn Lewis The WHO Pandemic Treaty Jan 17, 2024 — MORE THAN 40 PARLIAMENTARIANS FROM 30 DIFFERENT COUNTRIES SIGN a … Canadian members include: Mohamed Iqbal Ravalia. 👈 Hon. Marcus ———– The Lancet thelancet.com  WHO pandemic accord: full adherence to the principle of … by A Soliman · 2023 — The WHO CA+ WAS DRAFTED BY COUNTRIES through THE INB’S PROCESSES and is expected to be agreed upon by the World Health ———— UK Parliament PETITION. parliament.uk › peti… DO NOT SIGN any WHO Pandemic Treaty unless it is approved via … “We want the Government to commit to not signing any international treaty on pandemic prevention and preparedness established by the World Health…” Ima i kod House of Commons od Engleza. ———– Dr. Leslyn Lewis The WHO Pandemic Treaty Jan 17, 2024 — The final treaty will be presented and signed at the 77TH WORLD HEALTH ASSEMBLY MEETING IN MAY 2024. Should it be adopted under Article 19…”… Čitaj više »

zzzzz
2 mjeseci prije

mi ćemo prvi potpisati

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI