Sud zabranio da St. Peterburg postane “središte europskog gay turizma”

LGBT - Rusija - Amerika
41 komentar

Iako se tvrdi da su pripadnici LGBT zajednice vrlo dobri potrošači i poželjni turisti, negdje novac nije ključan u donošenju odluka o tome hoće li ili neće neki grad ili mjesto biti prozvano “poželjnom gay destinacijom”.

Naime, Smolninski Okružni sud u St. Peterburgu je donio odluku u upravnom sporu između LGBT aktivista i gradskih vlasti, te zabranio tri javna okupljanja, uključujući i takozvani skup prema kojem “St. Peterburg postaje centar europskog gay turizma”.

Po mišljenju predstavnika LGBT manjina, Gradski odbor za pravna i sigurnosna pitanja je prekršio svoje legitimne ovlasti. Nakon toga su se žalili sudu, gdje su namjeravali osporiti odluku Gradske uprave, koja, prema mišljenju tužitelja i LGBT aktivista, stvara prepreke u ostvarivanju prava i sloboda.

U žalbi je od suda zatraženo da poništi odluku Gradskog odbora, jer je nezakonita i zahtijeva koordinaciju najavljenih javnih događaja. Sud je odbio udovoljiti tužbi LGBT aktivista”, priopćio je Ured za odnose s javnošću sudova u St. Peterburgu.

Predstavnici LGBT zajednice su već izjavili da će se žaliti na odluku Smolninskog Okružnog suda u St. Peterburgu.

LGBTpresudaSt. Peterburgsud
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
6 godine prije

….nevjerovatno;naši djedovi su se borili za radnička prava a današnja djeca njihovi unuci bore se za pravo da hebu što hoće.

Vlastimir
6 godine prije

Svaka čast Rusima.Još nisu zastranili.

tuf
6 godine prije

Eto novog razloga za americke sankcije, sada ce na sva zvona udariti kako je Rusija netolerantna, ne postuje gradjanska prava, seksualne manjine… Mozda Nikki sazove Vijece sigurnosti zbog toga ? Trump zaprijeti nuklearnom odmazdom ? Od tih sizofrenika nista nije previse za ocekivati.

mars
6 godine prije

Pa možda bi bilo poželjno da se, recimo, na globalnom nivou organizuje jedan pokret džeparoša, lopova, obijača i sličnih “profesija”, te da oni sa svojim zvaničnim statutom, obilježjima i zastavom krenu širom svijeta organizovati parade svog “ponosa”, na kojima bi se borili za zaštitu svojih prava i sloboda, te među širokim masama vršili promocuju vlastitih zanimanja. S obzirom na to čime se bave, mora da su puni love, pa bi kao takvi bili izuzetno dobri i poželjni potrošači i idealna prilika za gradove domaćine da razvijaju “DŽLO” (džeparoško-lopovsko-obijački) turizam, a svaka eventualna zabrana njihove parade bi bila, sa stanovišta ekonomije, poslovno diletantski potez, a sa stanovišta društvenih odnosa, ugnjetavački potez koji drastično krši ljudska prava i slobode. Zato kada su to mogli LGBT, možete i vi džeparoši, lopovi i obijači – vaše pare nisu ništa manje vrijedne od para ovih prvih.

Đuro
6 godine prije

Popularizacija pederluka fascinira!
Gay loby je nevjerojatno jak!

Kajzer Soze
6 godine prije

Neki gulag je mnogo bolja lokacija od St. Peterburg pa predlažem sudu da tamo odrede mjesto na kome će se bjelosvjetski i ruski pederi slobodno okupljati i dovoditi turiste

Linda
6 godine prije

Gay nije kosher zivot pa je dobro da ne bude dernek na ulici. Dovoljno je da se ljudi vole u svojim sobama. Ovo skakutanje po ulicama u gacicama je degutantno.
Putin je vrlo razumna osoba I sigurno slusa svoj narod. Bravo
Sex u sobi ne na uluci. Hetero ili homo isto

rodoljub
6 godine prije

I ovi su na platnom spisku zapadnih rusofoba . Vise od polovine ucesnika na gej paradama u Srbiji bili su oni koji nisu gej, nego su ucestvovali “po zadatku” , a bilo je i onih koji su to radili za novac , sve da bi prikazali vecu “masovnost” parade . To je provereno – tacno .

Spock
6 godine prije

U Hrvatskoj se gay balon toliko ispuhao da mole Boga da ih neko natuče pa da budu u medijima. Ali ništa, teški ignore i mislim da je to pravi način.

Franc
6 godine prije

Ako bi se negdje na kugli zemaljskoj našlo 1000 km2 pa da se na napravi LGBT država, i nek tamo održavaju svaki dan paradu. Najbolje, da je to u susjedstvu neke vahabitske države, koja če sigurno podržavati to

HEKPCT
6 godine prije

Kad će konačno parada ovršenih, nezaposlenih, siromašnih… A valjda pedera ima više pa zato svako malo neka njihova šetnja. Brate, čini se da je svaki drugi peder koliko su dosadni, ko proljev.

Sahista
6 godine prije

Rusi su ponosan jak narod sahista ,vrsnih inzinjera, akademika. Tano su odavno homosexualci shvatili da je lijepo sexati se u miru sobe umjesto masturbirati “slobode” po ulicama.
Putin je genije I ova globalisticka “briga” za ped..e je propao projekt.
Kad ce bankari organizirati parade jadnika sta rade za 2900 kuna.

Sahara
6 godine prije

Imam prijatelje homice I pricaju mi da im ove parade samo zagorcavaju zivot.
Cak I rabin kaze da su gay parade zlo.

Mikojan
6 godine prije

Rusi su trebali dati malo drugačije objašnjenje.
Onoga trenutka kada će Rusija biti dio Europe, pardon, sastavni dio Europske Unije, tada ćemo razmatrati vašu ideju, do tada se ne prihvaća.

dron
6 godine prije

nije u redu da nije bio javni natjecaj za evropsku gay prijestolnicu a u krajnjoj liniji rusija nikako nije dio europe ni u cemu pa mi nije jasno kako da to nitko nije primjetio RUSIJA NIJE U E U R O P I

krivA
6 godine prije

…ma lipo je bit u snovima i sanjat dok spavas…ali..ma za pegulu uvik te niko probudi..! Pa…dobro vam jutro dobei nasi LEGEBETACI.

Hijena grize zlato
6 godine prije

Globalizam I neoliberalizam nisu po Mojsiju.
Ovo je sprdacina sa ovim paradama. Rusi su genijalci, bravo !!!!!!!

Baba Vanga
6 godine prije

Koliko ce se njih zaliti jedan ili udruzenje evropskih pedera ☺

Perun
6 godine prije

Zašto Sankt Peterburg kad ima atraktivnijih lokacija u azijskom dijelu: Sibir ili Tunguska pa bi mogli imati euroazijski centar gay turizma. Čuvala bi ih ruska vojska jer oni su jako nježni a radi zaštite od pomahnitalih homofoba bilo bi dobro podići kakav zidić od nekih 5 metara da ovi ne mogu preskočiti. Turistički centar mogao bi se zvati Pederovsk. Ulaz besplatan, izlaz se plaća.

Majk Majers
6 godine prije

No feget party u predivnom Peterburgu

17 novembar
6 godine prije

ovo je u zagrebu normalna pojava kad vrazeci paradiraju jos dobiju i koji aplauz

kikiriki
6 godine prije

I kazu zabranili geypve… to me podsjeca na onu vasu komunisticku, zaustavite rojter..aj logicno objavite ovo…..

https://www.vecernji.hr/vijesti/snimka-izazvala-skandal-u-ruskom-zrakoplovstvu-kakva-sramota-1220523

Ante
6 godine prije

Da se pokuša u bilo kojoj Europskoj zemlji uvesti parada protiv korupcije policija bi ih suzavcem rastjerala.

Titi
6 godine prije

Parade budalastina. Homici se fuckaju od stare Grcke I uredno to radili bez ovih hollywood derneka ili parada.

čitatelj portala
6 godine prije

Naime, Smolninski Okružni sud u St. Peterburgu je donio odluku u upravnom sporu između LGBT aktivista i gradskih vlasti, te zabranio tri javna okupljanja, uključujući i takozvani skup prema kojem “St. Peterburg postaje centar europskog gay turizma”.
Bravo Rusi!!!!!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI