Rusija će zabraniti posvajanja u zemljama koje su prijateljski nastrojene prema transrodnim osobama

Trans operacije na djeci
20 komentara

Zabrana koja se uglavnom odnosi na članice NATO-a pripremala se šest mjeseci

Ruski zastupnici dovršavaju nacrt zakona kojim bi se blokirala posvajanja u zemljama koje dopuštaju postupke promjene spola, otkrio je u ponedjeljak zastupnik Državne dume Vasily Piskarev.

Piskarev, koji predsjeda Duminim Odborom za sigurnost i borbu protiv korupcije, procijenio je zabranu u studenom prošle godine, ističući da je ona uglavnom pogodila zemlje članice NATO-a. Udomljena djeca trebaju odrastati “u normalnoj obitelji u kojoj postoje otac i majka”, rekao je tada.

“Dokument je u završnoj fazi revizije”, rekao je Piskarev tijekom sastanka parlamentarnog odbora u ponedjeljak. Sva nadležna ministarstva i agencije već su dale svoj doprinos, dodao je.

Inicijativa nastoji zabraniti posvajanje ruske djece u bilo kojoj zemlji koja dopušta promjene spola “u bilo kojem formatu”, bilo kirurškim zahvatom ili primjenom kemijskih blokatora puberteta.

SAD i mnogi njegovi saveznici prihvatili su takve postupke posljednjih godina, nazivajući ih “rodno afirmirajućim”. Brojni javni dužnosnici diljem Zapada obećali su svoju odanost LGBT stvarima prošli tjedan, na “Međunarodni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije” (IDAHOBIT).

Rusija je 2013. zabranila posvajanje djece istospolnim parovima, a prošle je godine uvela oštra ograničenja na promjenu spola. Ruska pravoslavna crkva je od tada predložila zabranu međunarodnih posvajanja u zemljama koje dopuštaju postupke “promjene spola”, što su zatim pokupili zakonodavci.

Državljanima nekoliko zemalja već je zabranjeno posvajanje ruske djece. ‘Zakon Dime Jakovljeva’ iz 2013. zabranio je posvajanje od strane Amerikanaca, nakon što je rusko siroče koje je usvojio par iz Virginije ostavljeno u automobilu devet sati i umrlo od toplinskog udara.

U kolovozu 2022. u Državnoj dumi bio je prijedlog da se zabrana posvajanja proširi na sve “neprijateljske zemlje”. Slanje ruske djece tamo bio bi “udarac na budućnost nacije”, tvrdili su, budući da Zapad “uništava tradicionalne vrijednosti”. Predsjednik Vladimir Putin usprotivio se, međutim, rekavši da bi način na koji je nacrt zakona kršio prava Ukrajinaca koji žive na teritoriju Rusije.

LGBTPosvajanjerusijaTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
2 mjeseci prije

Ta … Kakva uopće posvojenja van zemlje 😈 ?!

Ivan BGD
2 mjeseci prije

Protiv sam “izvoza” (prodaje) dece u inostranstvo, mada bar ima trunke zdravog razuma (i dobre namere i brige), da u porodici postoji tata i mama, a ne dva tate ili mame i slicno. Naravno da i u heteroseksualnim zajednicama ima zlikovaca i nastranih ljudi, jedino sto je taj procenat u odonsu na celokupnu populaciju mali, dok je kod homoseksualnih i transrodnih blizak 100%, zato je ova odluka/zakon potpuno na mestu.

2 mjeseci prije

kad vec imaju visak djece sto ne odgajaju janjicare

Max
2 mjeseci prije

Razumna odluka.

Zoro
2 mjeseci prije

demografska katastrofa u Rusiji a oni daju dicu na posvajanje u strane zemlje,
raspad Sovjetskog Saveza je većim dijelom uzrokovan truleži Sovjetske elite, onda je nastala katastrofa devedesetih, još nije u potpunosti stasala nova patriotska elita, ovo su staci stare elite i njihovo poštovanje prema takozvanom pravu i takozvanim demokratskim slobodama i procedurama, jeba…a ih demokracija ako se ne riješe tih demokratskih mantri neće od Rusije ostat puno za pedeset godina, smanjit će se demografski i zemljopisno do neprepoznatljivosti, tsčno po željama njihovih neprijatelja

Гавран
2 mjeseci prije

Na Evrosongu je nemoguće sresti normalnu osobu.Erdogan je takođe rekao da je njegova vlada bila u pravu što je 2012. godine odučila da Tursku drži podalje od panevropskog muzičkog takmičenja.

Antee
2 mjeseci prije

Bar jedna zemlja za koju je sigurno da se neće zataškavati šverc bijelog roblja uu sprezi hrvatskih političara, sudstva, medija,psihičkih bolesnika i afričke mafije trgovaca ljudima.

vrlodrag
2 mjeseci prije

Majmunske boginje selektiraju i uklanjaju one koji su društveni otpad.

vrlodrag
2 mjeseci prije

U Torontu ispred glavne zgrade policije stoji kip policajca kako u ruci drži ciglu koji zida na masonsku piramidu.

Eto čija je to zemlja.

Jadranka S.
2 mjeseci prije

Jedine žrtve su nedužna djeca!
Rijeka života teče: od ljubavi, prema braku i djeci.
Dijete nije stvar. Život se nikada nemože posjedovati.
Dijete je čisti život – neokaljan.
Svako dijete ima urođeno pravo da ga roditelji, nitko nemuči i postavljaju mu uvjete, jer je svačije najosnovnije pravo traganje, potraga, vlastiti životni put.
Dječje misli još nisu sazrijele, još uvijek su u obliku sjemena. Još uvijek su samo potencijal, ali će samo uz slobodu i ljubav koju im roditelji pružaju postati stvarnost, ostvarit će ih.
A radi se potpuno suprotno.
Po cijelom svijetu hodaju mrtvaci, oni koji su izgubili svoju dušu, a da nisu ni spoznali što je ona.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI