Sudite Bill Gatesu za zločine protiv čovječnosti, zbog njegovih mjera u vezi Covid-19, traži članica talijanskog parlamenta

Gates - Covid-19
46 komentara

Bill Gates već je ”ubrizgao” stotine milijuna dolara, uključujući 100 milijuna dolara putem Bill & Melinda Gates Fundacije, u razvoj cjepiva za COVID-19 i testiranje, kao ”dio međunarodnih napora za rješavanje krize uzrokovane koronavirusom”.

Govoreći u talijanskom parlamentu krajem prošlog tjedna, zastupnica i glasna protivnica prisilnog cijepljenja, aktivistkinja Sara Cunial, napala je suosnivača Microsofta, Bill Gatesa, dok je u isto vrijeme pozvala kolege zastupnike da se suprotstave svim planovima za obvezno cijepljenje protiv koronavirusa.

U bizarnoj žalbi, tvrdila je da “Gates već desetljećima radi na depopulacijskoj politici i planovima diktatorske kontrole globalne politike, s ciljem dobivanja prednosti u poljoprivredi, tehnologiji i energetici”. Zastupnica je zatim nastavila dalje tvrdeći da je milijarder rekao da se, ako se posao “dobro odradi na cjepivima, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10 do 15 posto” i da “samo genocid može spasiti svijet”.

Cunial je optužila Gatesa da je sterilizirao „milijune žena u Africi“ i da stoji iza pandemije paralize, koja je navodno „paralizirala“ pola milijuna djece u Indiji. Također je tijekom govora izdvojila teorije zavjere o koronavirusu povezane s 5G mrežom, tvrdeći da Gates surađuje s nekoliko multinacionalnih korporacija, koje posjeduju 5G mreže u SAD-u.
Stotine takvih teorija već su se pojavile uslijed izbijanja pandemije COVID-19; uključujući jednu koja tvrdi da je virus stvorio čovjek i da 5G tehnologija doprinosi pandemiji.

Govoreći o nacionalnim izolacijama, koja imaju za cilj širenje koronavirusa, zastupnica je tvrdila kako su “naša djeca ta koja će izgubiti najviše, oni koji su “silovane duše”. Prema njenim riječima, ”na taj način pravo na školovanje bit će dodijeljeno samo onima koji imaju s narukvice, kako bi ih se naviknulo na pokusni rok, kako bi ih se naviknulo na ropstvo i prisilno liječenje”.

U vezi Gatesovih težnji za ”ubrizgavanjem” silnih iznosa u navodni razvoj cjepiva protiv koronavirusa, Cunial je tvrdila da je “stvarni cilj svega toga potpuna kontrola” i “apsolutna dominacija nad ljudima, koji bi bili pretvoreni u zamorce i robove, kršenje suvereniteta i slobodne volje”. Zaključila je rekavši da ”sljedeći put kada primite telefonski poziv od ”filantropa” Bill Gatesa, trebate ga proslijediti izravno Međunarodnom kaznenom sudu, kako bi mu se sudilo za zločine protiv čovječnosti”.

Bill Gates navodi kako je upozorio Trumpa o opasnosti od pandemije još 2016.

Cunialin bijes nastao je otprilike tjedan dana nakon što je milijarder rekao za The Wall Street Journal, da je tijekom sastanka s Donaldom Trumpom, u prosincu 2016., upozorio tadašnjeg izabranog predsjednika na potencijalnu prijetnju pandemijom za SAD.

“Osjećam se užasno. Čitav smisao razgovora bio je u tome što bismo mogli poduzeti mjere te kako minimizirati štetu…Volio bih da sam učinio više da upozorim na opasnost“, istaknuo je osnivač Microsofta.

Razgovoru je prethodilo to što je milijarder donirao stotine milijuna dolara, uključujući 100 milijuna dolara preko Bill & Melinda Gates Fundacije, globalnim naporima, koji su usmjereni u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Gates je odvojeno opisao trenutne američke testove koronavirusa kao “neistinite” zbog njihove netočnosti i dugotrajnog vremena koje treba proći kako bi nastali rezultati, izjavivši za CNN krajem travnja da Washington “ne daje prioritet onima koji se testiraju i ne osigurava da ćete dobiti rezultate unutar 24 sata”.

Ranije je u razgovor za La Figaro, predvidio da se zbog COVID-19 život neće vratiti u normalu “za jednu ili dvije godine” i da će svijet možda proći kroz prvu fazu pandemije razvijanjem sustava, koji će funkcionirati “bez rizika povratka u eksponencijalnu fazu progresije epidemije”.

Bill GatesCOVID-19Talijanski parlamentvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
46 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
3 godine prije

Jadan Kill Bill Gates koji je uzalud bacio novce jer nece niko njegovo cjepivo cak ni silom, osim onih kojima je ispran mozak i oni koji ce biti ucjenjeni da nece moci putovati, raditi i sl. dakle mozda samo 99, 98% stanovnistva…

Potres u glavi
3 godine prije

Samo dva pitanja, kako netko tko mješa viruse i mobilnu komunikaciju može biti ozbiljno shvačen i da li je istina (poveznica) ono što je u navodnicima da “samo genocid može spasiti svijet”, tj. da li postoji takav blesan da to može izjaviti a da je bitan u političkom svijetu ?

Perun
3 godine prije

Lopov i utajivac poreza …prevejani prevarant i kradljivac …..Bill Gates….osnivač ,,Microsofta” koji je pokrao vlastite prijatelje ….Mrcina ne mecena

MatijaVZHR
3 godine prije

Cunial je potpuno u pravu. Ovaj zločinac Gates, inače sa “predivnom” jednakokarakternom suprugom, je odavno zaslužio zatvaranje, suđenje i vješala. Ne smo on nego i Rockefelleri čiji je on mali od palube. Direktno je odgovoran za ovaj kaos kao i za sheme u pripremi poput globalnog cijepljenja za svo stanovništvo svijeta mRNA tipom cjepiva koje je sve samo ne provjereno i dokazano. “Svjestan” je po vlastitim riječima da će novo cjepivo imati nuspojave sa smrtnim ishodom za velik broj ljudi, ali to je naravno, radi “većeg dobra”, većeg dobra za njega i bandu eugeničara i luciferijanaca iz njegovog kruga. Priprema “aplikacije” za efikasno praćenje novog projekta izolacije sa južnokoreanskim vlastima. Kakva to nova izolacija? Govori o tome da će narednih godina “bioterorizam” izazvati nove žrtve u svijetu i moguće epidemije. Jedini “bioterorizam” koji smo do sada vidjeli je njegov. A nema namjeru stati dok ne postigne “održiv” broj stanovnika na… Čitaj više »

Hamer
3 godine prije

Trebala je dodati još da od silnih milijardi koje posjeduje nije nahranio ni jedno gladno djete

muppet shou
3 godine prije

Ovaj luđak, manijak je 100 X luđi od Dr. Mengele. Ovaj stvara holokaust za 7 miljardi ljudi. Lik sanja Aushwitz za cijelu planetu?
Ovo nije za zatvor ovaj je zreo za ludnicu. Ali opet ostaju njegovi prijatelji isto pleme blizu moči i novca koji se igraju Boga i sotone. Suditi divljaku bolesnome i svima koji ga pomažu i slijede.

Bosanac
3 godine prije

Sad sve ove drzave koje su najvise najebale u statistici trebaju raspisat interpolovu potjernicu za Billom i slicnima mu 🙂 ako budu imali muda ko ova zastupnica Italijanskog parlamenta, ili recimo Venecuela raspise 50 miliona nagradu za glavu Billa 🙂

Max
3 godine prije

Bravo gospođo vi ste vrlo hrabra osoba i govorite istinu

Kardinale
3 godine prije

Ovaj psihički bolesnik je samo frontman još bolesnije kabala balaba barabas ekipe iza zavjese koja je u vrlo bliskoj suradnji sa sotonom i andjelom svijetlonošom, od Boga odbačenim princom luciferom. AntiKrist uzima položaj i jača svoje snage i bit če još ludila. Corona je trening prije finala. Trening za ovce na planeti.
Isuse dođi i čuvaj nas od svega zla ! Podari snagu i moral našim vodjama! Neka ih Isus vodi u mračnim vremenima.

djfnvaenfvruaenwrvnaqerwvuerw
3 godine prije

Pošto radi za stvora i dio je stvorovog pretorijanskog čopora njemu može nauditi samo onaj tko ga je postavio na tu funkciju……………

istina boli
3 godine prije

Odličan video odličnog Semira Osmanagića koji staloženo i mirno objašnjava što se sve događa , ponovo i uporno, mogli bi reći kao da je upućeno svima onima koji još i dalje prde da ovo nije organizirani zločin protiv čitavog svijeta. Pitam se o čemu razmišljaju svi ti više pozicionirani krmci u policiji i vojsci da tako slijepo slušaju zločince i štite kompletan sustav. Tako i jebeni novinari koji nemaju veze sa novinarstvom, već se prodaju za lovu….a šta će biti sa svim tim protuhama ako zločinci uspiju? Cviliće i kukati jer definitivno neće dobiti svoj veliki dio kolača. Utopiće se u masi svih ostalih ljudi. To je znači pod uslovom da zločinci uspiju. A uspjeti neće. Jer istina se nezaustavljivo širi, stidljivo i polako, sve dok ne naleti na iskricu koja će zapaliti vatru. A kada vatra krene, zločinci će biti izbrisani sa lica zemlje. Tko nema vjere u sebe… Čitaj više »

U ZATVOR
3 godine prije

Bil Gejts u zatvor !!

puki
3 godine prije

ma tko ce mu suditi, kad su svi sudovi pod kontroliom kabale

ma kakvo sudjenje, vile i toljage u ruke i svi na ulice i bandera ne samo za njega, vec i za sve druge

Patriot
3 godine prije

Slutim slijedeci scenarij; buduci da je stekao katastrofalnu reputaciju poslijednjih tjedana, Kill Bill ce se ‘povuci’ iz projekata. Povuci lazno i vuci konce iz sjene, bez medijskih istupa.
Sto se mene tice, ovome gmazu ne treba suditi. To se odmah stavlja na vjesala skupa sa svim svojim vazalima.
Zamislite kako bi bilo zivjeti u svijetu be ovakvih psihopata na pozicijama moci. Neprocijenjivo.

alex
3 godine prije

Sudite sebi zbog vlastite gluposti, Bill je samo biznismen.

krik
3 godine prije

bill gates vidoviti milan

Frfa
3 godine prije

Sve šta mogu reči na ovaj članak je: KILL BILL.

Mikula
3 godine prije

“Georgia Stones” sve govori.

Drago
3 godine prije

Osudit ga na smrt vješanjem kao najgoreg zločinca i ubojicu.

Perun
3 godine prije

Ovo je moj uzor u informatici i slicnim stvarima ….Linus Benedict Torvalds (Helsinki, 28. prosinca 1969.), finski znanstvenik, kreator je Linux kernela. Iako je studirao računarstvo, fakultet nikada nije završio.
Linus je, inspiriran Minix-om, kojeg je napravio Andrew Tanenbaum, napravio operacijski sustav sličan Unixu, kojem je dao ime Linux. On je 1991. godine objavio prvu službenu verziju Linux kernela, 0.01. I danas je vrlo poznat i programira i dalje. P.S Vise Linuxa i vise likova poput L.Torvaldsa ….Windows OS je za sada na izuzetno niskom rejtingu vezanom za operativne sisteme ,jednostavno receno smece od operativnog sistema

Maro
3 godine prije

Da ovako govori netko na Balkanu rekli bismo balkanska posla,ali u Italiji ?
Bill Gates sa svojom suprugom je okupio u svoj fond tolika sredstva da godisnje spasi u Africi barem 5 miliona ljudi od malarije i ostalih tropskih bolesti.To je covjek koji je zasluzio da mu se podigne spomenik na svakom kontinentu,a ne da se svijetom sire ovakove nebuloze koje imaju za cilj da “naljute” Gatesa,Bufeta i ostale,pa da odustanu od svog dobrocinstva i da svijet zaista dozivi masovno umiranje.Bogatasi okupljeni u njegovom fondu su svi do jednoga izjavili da svojoj djeci nece ostaviti ni dolara,a sta bi njima dodatni novac kad ni ovo sto imaju nebi uspjeli potrosit ni za hiljadu godina,a politika ih ne zanima,a da ih zanima vrlo brzo bi postali predsjednici svojih zemalja.Molim urednistvo da izbjegava objavljivanje gluposti jedne blesure koja pokusava pridobiti idiote da opet glasuju za nju.

John Balući
3 godine prije

Njega i takve, koji želi postati svima nama Bogovi, treba ih doživotno zatvoriti. Bill Gates i Soroši su sigurno jedni od tih lažnih Bogova koji želi biti.
Trebamo spriječiti koketiranje našoj vladi, sa tim zlim ljudima.

Patka
3 godine prije

Vrlo je jasna ova rečenica “…dobro odradi na cjepivima, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10 do 15 posto”. To je istina! Ako bi se osnovne zdravstvene potrebe pružile ljudima u Africi i zemljama trećeg svijeta, bolesti, a time i smrtnost bi se smanjila. Ne vidim ništa loše u ovome, to je činjenica. Mislim da je cilj zadovoljiti osnovne ljudske potrebe: KROV NAD GLAVOM, pravo na ZDRAVSTVENU SKRB i ŠKOLSTVO! Zašto bi to pravo imale samo razvijene zemlje? pa svi smo na istom planetu..

pepljuga
3 godine prije

Odnijet ce ga vrag 😡 tamo mu je mjesto

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI