fbpx

Sudite Bill Gatesu za zločine protiv čovječnosti, zbog njegovih mjera u vezi Covid-19, traži članica talijanskog parlamenta

Gates - Covid-19

Bill Gates već je ”ubrizgao” stotine milijuna dolara, uključujući 100 milijuna dolara putem Bill & Melinda Gates Fundacije, u razvoj cjepiva za COVID-19 i testiranje, kao ”dio međunarodnih napora za rješavanje krize uzrokovane koronavirusom”.

Govoreći u talijanskom parlamentu krajem prošlog tjedna, zastupnica i glasna protivnica prisilnog cijepljenja, aktivistkinja Sara Cunial, napala je suosnivača Microsofta, Bill Gatesa, dok je u isto vrijeme pozvala kolege zastupnike da se suprotstave svim planovima za obvezno cijepljenje protiv koronavirusa.

U bizarnoj žalbi, tvrdila je da “Gates već desetljećima radi na depopulacijskoj politici i planovima diktatorske kontrole globalne politike, s ciljem dobivanja prednosti u poljoprivredi, tehnologiji i energetici”. Zastupnica je zatim nastavila dalje tvrdeći da je milijarder rekao da se, ako se posao “dobro odradi na cjepivima, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10 do 15 posto” i da “samo genocid može spasiti svijet”.

Cunial je optužila Gatesa da je sterilizirao „milijune žena u Africi“ i da stoji iza pandemije paralize, koja je navodno „paralizirala“ pola milijuna djece u Indiji. Također je tijekom govora izdvojila teorije zavjere o koronavirusu povezane s 5G mrežom, tvrdeći da Gates surađuje s nekoliko multinacionalnih korporacija, koje posjeduju 5G mreže u SAD-u.
Stotine takvih teorija već su se pojavile uslijed izbijanja pandemije COVID-19; uključujući jednu koja tvrdi da je virus stvorio čovjek i da 5G tehnologija doprinosi pandemiji.

Govoreći o nacionalnim izolacijama, koja imaju za cilj širenje koronavirusa, zastupnica je tvrdila kako su “naša djeca ta koja će izgubiti najviše, oni koji su “silovane duše”. Prema njenim riječima, ”na taj način pravo na školovanje bit će dodijeljeno samo onima koji imaju s narukvice, kako bi ih se naviknulo na pokusni rok, kako bi ih se naviknulo na ropstvo i prisilno liječenje”.

U vezi Gatesovih težnji za ”ubrizgavanjem” silnih iznosa u navodni razvoj cjepiva protiv koronavirusa, Cunial je tvrdila da je “stvarni cilj svega toga potpuna kontrola” i “apsolutna dominacija nad ljudima, koji bi bili pretvoreni u zamorce i robove, kršenje suvereniteta i slobodne volje”. Zaključila je rekavši da ”sljedeći put kada primite telefonski poziv od ”filantropa” Bill Gatesa, trebate ga proslijediti izravno Međunarodnom kaznenom sudu, kako bi mu se sudilo za zločine protiv čovječnosti”.

Bill Gates navodi kako je upozorio Trumpa o opasnosti od pandemije još 2016.

Cunialin bijes nastao je otprilike tjedan dana nakon što je milijarder rekao za The Wall Street Journal, da je tijekom sastanka s Donaldom Trumpom, u prosincu 2016., upozorio tadašnjeg izabranog predsjednika na potencijalnu prijetnju pandemijom za SAD.

“Osjećam se užasno. Čitav smisao razgovora bio je u tome što bismo mogli poduzeti mjere te kako minimizirati štetu…Volio bih da sam učinio više da upozorim na opasnost“, istaknuo je osnivač Microsofta.

Razgovoru je prethodilo to što je milijarder donirao stotine milijuna dolara, uključujući 100 milijuna dolara preko Bill & Melinda Gates Fundacije, globalnim naporima, koji su usmjereni u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Gates je odvojeno opisao trenutne američke testove koronavirusa kao “neistinite” zbog njihove netočnosti i dugotrajnog vremena koje treba proći kako bi nastali rezultati, izjavivši za CNN krajem travnja da Washington “ne daje prioritet onima koji se testiraju i ne osigurava da ćete dobiti rezultate unutar 24 sata”.

Ranije je u razgovor za La Figaro, predvidio da se zbog COVID-19 život neće vratiti u normalu “za jednu ili dvije godine” i da će svijet možda proći kroz prvu fazu pandemije razvijanjem sustava, koji će funkcionirati “bez rizika povratka u eksponencijalnu fazu progresije epidemije”.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
46 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije

Jadan Kill Bill Gates koji je uzalud bacio novce jer nece niko njegovo cjepivo cak ni silom, osim onih kojima je ispran mozak i oni koji ce biti ucjenjeni da nece moci putovati, raditi i sl. dakle mozda samo 99, 98% stanovnistva…

Suze Roni
Gost
Suze Roni
4 mjeseci prije

Jos ces ti vidjeti koliko ce pritisaka biti oko toga.
Gates je uz to dionicar u najjacim farmaceutskim kompanijama pa ubire na sve strane.

Laci
Gost
Laci
3 mjeseci prije

Suze Roni koliko je Pernara u tvojoj tintari.

tihobl
Gost
tihobl
4 mjeseci prije

Medjunarodni sud treba podici optuznice za bioterorizam. Prvo stvari treba nazvati pravim imenom, a onda pokrenuti pravnike. Imaju oni alatke – genocid, udruzeni zlocikacki poduhvat, kriminalno udruzivanje za sticanje dobiti …
Lista saucesnika je prilicno siroka, pa bi se dosta smeca strpalo iza brave na nekoliko decenija, ne racunajuci glavne aktere koji bi zaglavili dozivotno.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije

Medunarodni sud nije u stanju suditi Nato zlocincima a kamoli ovim lovatorima! Bojim se da i njih financiraju!

tihobl
Gost
tihobl
4 mjeseci prije

Onda mogu poceti nacionalni sudovi, jedan po jedan. Nakon prvih desetak vecina bi se ohrabrila.

Potres u glavi
Gost
Potres u glavi
4 mjeseci prije

Samo dva pitanja, kako netko tko mješa viruse i mobilnu komunikaciju može biti ozbiljno shvačen i da li je istina (poveznica) ono što je u navodnicima da “samo genocid može spasiti svijet”, tj. da li postoji takav blesan da to može izjaviti a da je bitan u političkom svijetu ?

ja sam
Gost
ja sam
4 mjeseci prije

Ovo sto gov ova talijanska zastupnicva je istina. Zaista je Bill Gates na jednom predavanju izjavio da se, ako se posao “dobro odradi na cjepivima, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10 do 15 posto” i da “samo genocid može spasiti svijet”. Kad pronadjem video postavicu link gdje Bill govori o tome kako cjepiva mogu smanjiti svjetsku populaciju za 10 do 15%

ja sam
Gost
ja sam
4 mjeseci prije

https://www.youtube.com/watch?time_continue=380&v=JaF-fq2Zn7I&feature=emb_logo , obratite paznju na Billove rijeci od 4 min. i 40 sec

Davor
Gost
Davor
4 mjeseci prije

Mogao si pronaći s prevodom,da bude jasnije, ipak nam engleski nije materinji jezik,evo ja sam isti taj video s prevodom poslao pod tvoje ime,valjda će ga redakcija pustiti,nevidim razlog da ga nepuste…

Davor
Gost
Davor
4 mjeseci prije

I nije mi redakcija Logično objavila video s YouTube, video isti koji ste vi objavili,ali s PREVODOM,gdje Gates najavljuje cjepivo s kojim će reducirati broj populacije za 10-15%…Pitanje: Zašto nisu objavili? Kome smeta da se zna što ovaj govori?

istrazuj
Gost
istrazuj
4 mjeseci prije

ja sam,
To je to!
10-15% na 9 milijardi ljudi je dakle unistenje od 900 miliona – 1350 miliona!
Dakle vrli “humanista” Kill Bill nakon vakcina i kontrole radjanja (sterilizacija) smatra – da ce SAMO pobiti oko 1 milijarde ljudi!
Jako je NEzadovoljan zbog tog!

Sardelino
Gost
Sardelino
4 mjeseci prije

Neovisno o tome za za ili protiv B.G dajem tumačenje “faktograf” o namjeri B.G da cjepivima smanji brojnost ljudske populacije.
Objašnjenje faktografa:
Cjepiva bi trebala smanjiti smrtnost djece u siromašnim zemljama afrike a time bi se umanjila I potreba siromašnih obitelji da velikim brojem djece osiguraju život u starosti.
Cjepiva smanjuju smrtnost djece a time I potrebu za većim brojem djece u nadi da će barem neko dijete preživjeti.
Ovakvo objašenje ima logiku I držalo bi vodu
kad bi bili jedino povezano sa smanjenjem
ljudske populacije.

tiami
Gost
tiami
4 mjeseci prije
Kihot
Gost
Kihot
4 mjeseci prije

video koji je tiami postavio je izuzetno bitan, hrpa informacija za “mesiju” Gatesa. Npr. Idemia je tvrtka koja je Kinezima izradila tehnologiju prepoznavanja lica ( recimo Kinezi u velikim gradovima ne trebaju ni karticu ni čip već plaćaju tako da im kamera očita lice i automatski je povezana s njihovim računima…jeza) sad rade na masovnom projektu za Indijce, a drug gates daje firmi paru. Ugl obavezno treba odgledati. prijevod uključite putem autotranslate.

istina boli
Gost
istina boli
4 mjeseci prije

kihot
od kuda ti to da kinezi u velikim gradovima plaćaju gledanjem kamera u lice?……

Perun
Gost
Perun
4 mjeseci prije

Lopov i utajivac poreza …prevejani prevarant i kradljivac …..Bill Gates….osnivač ,,Microsofta” koji je pokrao vlastite prijatelje ….Mrcina ne mecena

puki
Gost
puki
4 mjeseci prije

svi su oni utajivaci poreza, zato svi imaju zaklade, preko kojih utajivaju milijarde poreza. kvaka je da je zaklada “dobrotvorna, neprofitna organizacija” i kao takva je oslobodjena poreza

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
4 mjeseci prije

Cunial je potpuno u pravu. Ovaj zločinac Gates, inače sa “predivnom” jednakokarakternom suprugom, je odavno zaslužio zatvaranje, suđenje i vješala. Ne smo on nego i Rockefelleri čiji je on mali od palube. Direktno je odgovoran za ovaj kaos kao i za sheme u pripremi poput globalnog cijepljenja za svo stanovništvo svijeta mRNA tipom cjepiva koje je sve samo ne provjereno i dokazano. “Svjestan” je po vlastitim riječima da će novo cjepivo imati nuspojave sa smrtnim ishodom za velik broj ljudi, ali to je naravno, radi “većeg dobra”, većeg dobra za njega i bandu eugeničara i luciferijanaca iz njegovog kruga. Priprema “aplikacije” za efikasno praćenje novog projekta izolacije sa južnokoreanskim vlastima. Kakva to nova izolacija? Govori o tome da će narednih godina “bioterorizam” izazvati nove žrtve u svijetu i moguće epidemije. Jedini “bioterorizam” koji smo do sada vidjeli je njegov. A nema namjeru stati dok ne postigne “održiv” broj stanovnika na zemlji koji ne bi uključivao većinu nas ali njega, njegovu necijepljenu kopilad i njegovo društvo iz Epsteinovog kruga sigurno bi.

“Zastupnica je zatim nastavila dalje tvrdeći da je milijarder rekao da se, ako se posao “dobro odradi na cjepivima, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10 do 15 posto” i da “samo genocid može spasiti svijet”. Ova prva tvrdnja je njegova osobna tvrdnja sa TEDTalk-a. Za ovu tvrdnju kako “samo genocid može spasiti svijet” ne znam gdje je izrekao (iako se stalno protura među svijetom multimilijardera i medijskih zvijezda koji nikako da spase svijet tako što će se ponuditi da postanu žrtve genocida – uvijek treba “genocidirati” neke druge).

Jedino mi nije jasno što je novinar Saša F. htio reći sa rečenicom: “U bizarnoj žalbi, tvrdila je da “Gates već desetljećima radi na depopulacijskoj politici i planovima diktatorske kontrole globalne politike, s ciljem dobivanja prednosti u poljoprivredi, tehnologiji i energetici”. Prvo , žalba nije “bizarna” – ako je” bizarna” to znači samo 2 stvari: ili je Saša F. prespavao zadnja 3 mjeseca pa nije upoznat sa opusom Kill Bill-a ili je tekst doslovno prepisao sa RT portala. Ako jest prepisao onda je mogao navesti izvor inače tekst ostavlja dojam da je to i njegov stav o izlaganju Cunial koje je korektno i ozbiljno.

“…nakon što je milijarder rekao za The Wall Street Journal, da je tijekom sastanka s Donaldom Trumpom, u prosincu 2016., upozorio tadašnjeg izabranog predsjednika na potencijalnu prijetnju pandemijom za SAD.” kaže se dalje u tekstu. Jeste li stekli dojam da se Kill Billu može vjerovati pa i po pitanju ove izjave? Do sada mu se moglo vjerovati jedino na temelju izjave “ako se posao dobro odradi na cjepivima, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10 do 15 posto” – nismo li se već osvjedočili o ovome promatrajući Plandemiju u tijeku?

Pa što je onda “bizarno” u izlaganju Cunial?
Na pitanje TREBA LI SUDITI razuman odgovor bi bio- TREBA. Osuditi i objesiti.

hrvat
Gost
hrvat
4 mjeseci prije

bravo
smrt za gamad

Borik
Gost
Borik
4 mjeseci prije

Doli Windowsi, pogotovo 8 i 10.

neznanje
Gost
neznanje
4 mjeseci prije

Matija
Mala škola razmišljanja:
Tko ima naj više djece? Siromašni i oni bez socijalnog osiguranja. Zašto? Djeca su im garancija budučnosti i standarda u starosti. Opće poznata činjenica.
Zašto cijepljenje i dobra zdravstvena politika? Naj više rođenih će preživjeti, odškolovati se, raditi, dobro zarađivati, imati jedno ili dvoje djece i u zdravlju dočekati starost, nešto slično kao u bogatim slojevima na zapadu ( uostalom i u Hrvatskoj).
Rezultat je smanjenje rasta populacije.
Da li ti je sad jasno kako razmišljaju pametni a kako to tumaće oni drugi.

Hamer
Gost
Hamer
4 mjeseci prije

Trebala je dodati još da od silnih milijardi koje posjeduje nije nahranio ni jedno gladno djete

muppet shou
Gost
muppet shou
4 mjeseci prije

Ovaj luđak, manijak je 100 X luđi od Dr. Mengele. Ovaj stvara holokaust za 7 miljardi ljudi. Lik sanja Aushwitz za cijelu planetu?
Ovo nije za zatvor ovaj je zreo za ludnicu. Ali opet ostaju njegovi prijatelji isto pleme blizu moči i novca koji se igraju Boga i sotone. Suditi divljaku bolesnome i svima koji ga pomažu i slijede.

Bosanac
Gost
Bosanac
4 mjeseci prije

Sad sve ove drzave koje su najvise najebale u statistici trebaju raspisat interpolovu potjernicu za Billom i slicnima mu 🙂 ako budu imali muda ko ova zastupnica Italijanskog parlamenta, ili recimo Venecuela raspise 50 miliona nagradu za glavu Billa 🙂

Max
Member
Max
4 mjeseci prije

Bravo gospođo vi ste vrlo hrabra osoba i govorite istinu

Kardinale
Gost
Kardinale
4 mjeseci prije

Ovaj psihički bolesnik je samo frontman još bolesnije kabala balaba barabas ekipe iza zavjese koja je u vrlo bliskoj suradnji sa sotonom i andjelom svijetlonošom, od Boga odbačenim princom luciferom. AntiKrist uzima položaj i jača svoje snage i bit če još ludila. Corona je trening prije finala. Trening za ovce na planeti.
Isuse dođi i čuvaj nas od svega zla ! Podari snagu i moral našim vodjama! Neka ih Isus vodi u mračnim vremenima.

djfnvaenfvruaenwrvnaqerwvuerw
Gost
djfnvaenfvruaenwrvnaqerwvuerw
4 mjeseci prije

Pošto radi za stvora i dio je stvorovog pretorijanskog čopora njemu može nauditi samo onaj tko ga je postavio na tu funkciju……………

istina boli
Gost
istina boli
4 mjeseci prije

Odličan video odličnog Semira Osmanagića koji staloženo i mirno objašnjava što se sve događa , ponovo i uporno, mogli bi reći kao da je upućeno svima onima koji još i dalje prde da ovo nije organizirani zločin protiv čitavog svijeta. Pitam se o čemu razmišljaju svi ti više pozicionirani krmci u policiji i vojsci da tako slijepo slušaju zločince i štite kompletan sustav. Tako i jebeni novinari koji nemaju veze sa novinarstvom, već se prodaju za lovu….a šta će biti sa svim tim protuhama ako zločinci uspiju? Cviliće i kukati jer definitivno neće dobiti svoj veliki dio kolača. Utopiće se u masi svih ostalih ljudi. To je znači pod uslovom da zločinci uspiju. A uspjeti neće. Jer istina se nezaustavljivo širi, stidljivo i polako, sve dok ne naleti na iskricu koja će zapaliti vatru. A kada vatra krene, zločinci će biti izbrisani sa lica zemlje. Tko nema vjere u sebe da će tako biti, uzalud mu je pričati i govoriti, jer ne vjeruje u vlastite riječi. Pogledajte odličnog Semira

https://www.youtube.com/watch?v=_fWo24cj97A

Bond, cigarete Bond?
Gost
Bond, cigarete Bond?
4 mjeseci prije

Semir Osmanagić?
Najveća poznata BH varalica van politike 🙂
Osobno sam ga upoznao u visočkim tunelima.
Njegovi ljudi(uposlenici) kopaju tunel i i zidaju tzv. suhozide i poslije “prodaju” priču kako su sve to pronašli.
Svojim očima vidio. Ne dade mi đavo mira i skrenem u jedan prolaz koji je trakom bio zapriječen a tamo tip i taćke pune kamena i zida suhozide. Kada me ugledao poče galamiti kako se ovdje ne smije i da idem nazad. Smiješno, da nije bruka i sramota koliko ljudi puši njegovu priču.

U ZATVOR
Gost
U ZATVOR
4 mjeseci prije

Bil Gejts u zatvor !!

puki
Gost
puki
4 mjeseci prije

ma tko ce mu suditi, kad su svi sudovi pod kontroliom kabale

ma kakvo sudjenje, vile i toljage u ruke i svi na ulice i bandera ne samo za njega, vec i za sve druge

Patriot
Gost
Patriot
4 mjeseci prije

Suditi ce mu Americki Patrioti. Propast NWO je jedino moguca na americkom tlu.

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije

Patriot, da američki ali prvo moramo uvjeriti te patriote da se radi o komunističkoj podvali u obliku Billa i da je sve to maslo komunista, ma šta to značilo, bitna je riječ “komunist” i onda će patrioti da se podignu, prije ništa od toga. Što im je u glavama, ne znam.

Patriot
Gost
Patriot
4 mjeseci prije

Slutim slijedeci scenarij; buduci da je stekao katastrofalnu reputaciju poslijednjih tjedana, Kill Bill ce se ‘povuci’ iz projekata. Povuci lazno i vuci konce iz sjene, bez medijskih istupa.
Sto se mene tice, ovome gmazu ne treba suditi. To se odmah stavlja na vjesala skupa sa svim svojim vazalima.
Zamislite kako bi bilo zivjeti u svijetu be ovakvih psihopata na pozicijama moci. Neprocijenjivo.

Bond, cigarete Bond?
Gost
Bond, cigarete Bond?
4 mjeseci prije

Patriot
Zamisli kako bi bilo živjeti bez takvih kao ti koji bi linčovali čovjeka na osnovu dokaza iz novinskih članaka i portala tipa Politikin zabavnik?
Javno pozivanje na vješanje bilo koga dokazuje koliko opasno može biti spoj interneta, neobrazovane i lakomislene osobe.

alex
Gost
alex
4 mjeseci prije

Sudite sebi zbog vlastite gluposti, Bill je samo biznismen.

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije

alex, znači ti braniš nekoga tko je u ime biznisa spreman ubiti milijardu ljudi ?
Znači SSovci su bili biznismeni, ubijali židove radi njihove imovine ?
Biznismen, čudan naziv za lika koji je pod stare dane prolupao skroz.

krik
Gost
krik
4 mjeseci prije

bill gates vidoviti milan

Frfa
Gost
Frfa
4 mjeseci prije

Sve šta mogu reči na ovaj članak je: KILL BILL.

Mikula
Gost
Mikula
4 mjeseci prije

“Georgia Stones” sve govori.

Drago
Gost
Drago
4 mjeseci prije

Osudit ga na smrt vješanjem kao najgoreg zločinca i ubojicu.

Perun
Gost
Perun
4 mjeseci prije

Ovo je moj uzor u informatici i slicnim stvarima ….Linus Benedict Torvalds (Helsinki, 28. prosinca 1969.), finski znanstvenik, kreator je Linux kernela. Iako je studirao računarstvo, fakultet nikada nije završio.
Linus je, inspiriran Minix-om, kojeg je napravio Andrew Tanenbaum, napravio operacijski sustav sličan Unixu, kojem je dao ime Linux. On je 1991. godine objavio prvu službenu verziju Linux kernela, 0.01. I danas je vrlo poznat i programira i dalje. P.S Vise Linuxa i vise likova poput L.Torvaldsa ….Windows OS je za sada na izuzetno niskom rejtingu vezanom za operativne sisteme ,jednostavno receno smece od operativnog sistema

Maro
Gost
Maro
4 mjeseci prije

Da ovako govori netko na Balkanu rekli bismo balkanska posla,ali u Italiji ?
Bill Gates sa svojom suprugom je okupio u svoj fond tolika sredstva da godisnje spasi u Africi barem 5 miliona ljudi od malarije i ostalih tropskih bolesti.To je covjek koji je zasluzio da mu se podigne spomenik na svakom kontinentu,a ne da se svijetom sire ovakove nebuloze koje imaju za cilj da “naljute” Gatesa,Bufeta i ostale,pa da odustanu od svog dobrocinstva i da svijet zaista dozivi masovno umiranje.Bogatasi okupljeni u njegovom fondu su svi do jednoga izjavili da svojoj djeci nece ostaviti ni dolara,a sta bi njima dodatni novac kad ni ovo sto imaju nebi uspjeli potrosit ni za hiljadu godina,a politika ih ne zanima,a da ih zanima vrlo brzo bi postali predsjednici svojih zemalja.Molim urednistvo da izbjegava objavljivanje gluposti jedne blesure koja pokusava pridobiti idiote da opet glasuju za nju.

John Balući
Gost
John Balući
4 mjeseci prije

Njega i takve, koji želi postati svima nama Bogovi, treba ih doživotno zatvoriti. Bill Gates i Soroši su sigurno jedni od tih lažnih Bogova koji želi biti.
Trebamo spriječiti koketiranje našoj vladi, sa tim zlim ljudima.

Patka
Gost
Patka
3 mjeseci prije

Vrlo je jasna ova rečenica “…dobro odradi na cjepivima, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10 do 15 posto”. To je istina! Ako bi se osnovne zdravstvene potrebe pružile ljudima u Africi i zemljama trećeg svijeta, bolesti, a time i smrtnost bi se smanjila. Ne vidim ništa loše u ovome, to je činjenica. Mislim da je cilj zadovoljiti osnovne ljudske potrebe: KROV NAD GLAVOM, pravo na ZDRAVSTVENU SKRB i ŠKOLSTVO! Zašto bi to pravo imale samo razvijene zemlje? pa svi smo na istom planetu..

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
46
0
()
x