Sve britanske zračne luke zatvorit će se u sljedećih 10 godina; govedina i janjetina zabranjeni kako bi se zaustavile “klimatske promjene”

Klimatske promjene
39 komentara

Kako bi ispunila svoje klimatske ciljeve bez emisija 2050., Ujedinjeno Kraljevstvo mora na kraju zatvoriti sve svoje zračne luke; zabrani svim svojim stanovnicima da jedu govedinu i janjetinu; i stati na kraj svakoj novogradnji posvuda.

Ovo je preporuka znanstvenika sa Sveučilišta u Oxfordu i Imperial Collegea u Londonu (ICL), koji strahuju da će dopuštanje ljudima da predugo žive normalnim životom dovesti do propasti planeta jer se topi u lokvi zagrijavanja.

Između 2020. i 2029. sve do posljednje zračne luke u Ujedinjenom Kraljevstvu, izuzev Heathrowa u Londonu i dvije glavne zračne luke u Glasgowu i Belfastu, morat će zatvoriti svoja vrata. Zatim, između 2030. i 2049., Heathrow, Glasgow i Belfast također će morati biti zatvoreni – što znači da nema više putovanja zrakoplovom.

Sve je to potrebno kako bi Velika Britanija poštovala naredbe Zakona o klimatskim promjenama, koji zabranjuje sve aktivnosti koje stvaraju bilo kakve “emisije”. Budući da baš svaka akcija nešto emitira, klimatski kultisti zapravo zazivaju masovni genocid nad čovječanstvom kao konačno rješenje klimatskih promjena.

Britanski globalisti žele ubrzati ciljeve neto nule od 2050. do 2035. godine

Kako bi bili sigurni da ljudima nakon 2050. godine više nije dopušteno činiti ništa osim umrijeti, znanstvenici s Oxforda i ICL-a također žele da britanski zakonodavci zabrane sve nove gradnje, uključujući stambene i industrijske objekte.

“Osnovna točka je da će svaka imovina koja koristi ugljik imati praktički nultu vrijednost 2050. godine”, navodi se u izvješću o tome kako će nova “zelena” ekonomija funkcionirati nakon što većina ljudskih aktivnosti bude prisiljena prestati.

“Ovo bi zauzvrat moglo potaknuti veću upotrebu u razdoblju do 2050. – na primjer, podizanje novih zgrada puno bržom stopom u sljedećih 30 godina, znajući da se izgradnja tada mora zaustaviti.”

Zanimljivo je da su sve ove preporuke dane u studenom 2019. upravo u trenutku kada se Wuhanski koronavirus (Covid-19) prvi put pojavio u komunističkoj Kini. U godinama koje su uslijedile, sve vrste “pandemijskih” ograničenja u kombinaciji sa stalnim “zelenim” pritiskom značajno su unaprijedile britansku agendu za 2050.

Pod naslovom “Apsolutna nula”, izvješće je sastavljeno u suradnji znanstvenika ne samo s Oxforda i ICL-a, već i sa Sveučilišta u Cambridgeu, Sveučilišta u Nottinghamu i Sveučilišta u Bathu.

Ujedinjeno Kraljevstvo je zapravo zakonski vezano neto nultim emisijama koje su joj nametnuli globalisti putem Zakona o klimatskim promjenama, što znači da će se preporuke iznesene u izvješću vjerojatno morati primijeniti kako zemlja ne bi prekršila svoje propisane klimatske smjernice.

Također postoji vrlo velika mogućnost da će se ciljevi do 2050. ubrzati za 15 godina kako bi se umjesto toga ostvarili do roka 2035. godine. Vlada Ujedinjenog Kraljevstva unijela je u zakon još u travnju 2021. novi cilj koji ostavlja samo 12 godina do ispunjenja svih ovih klimatskih ciljeva – uključujući zatvaranje zračnih luka.

“Osim smanjenja naše potražnje za energijom, isporuka nulte emisije s današnjim tehnologijama zahtijeva postupno ukidanje letenja, brodskog prijevoza, janjetine i govedine, čelika iz visokih peći i cementa”, dalje se navodi u izvješću.

„Dvije su ključne implikacije na to kako živimo svoje živote: prvo, zgrade će postati puno skuplje zbog ograničenja gradnje koja stvaraju značajne nestašice; drugo, prijevoz će postati puno skuplji jer će ograničenja zračnog prometa stvoriti višak potražnje za drugim oblicima prijevoza.”

klimatske promjeneVelika Britanijazatvaranjezračna luka
Pretplatiti se
Obavijesti o
39 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
damjan
1 godina prije

budala debilnih hehehe…

Amater
1 godina prije

gdje je kraj budalaštini …

dona
1 godina prije

kako će narod sve te svoje političare potamaniti,još ni jedan nije skraćen za glavu zato su raširili svoje pipke , ali kad bude jedan završio pod zemljom stvari će se početi drastično mijenjati

baltik
1 godina prije

idiote koji krive co2 i čovjeka treba privatno ignorirati, a službeno iza brave i na promatranje. dok služe iza brave neka slučajno ne jedu bilo sto sto sintetizira co2.

baltik
1 godina prije

..ili ono sto co2, po njima, emitira.

Tupko Glupko
1 godina prije

Što im to vrijedi kada im dođu vjetrovi iz Njemačke gdje se jedna trećina električne energije proizvede iz ugljena 😁
A tek kada im dođe zagađenje iz Afrike, Kine i Indije 😃
Jbt, na što se srozao Oxford i Cambridge 😅

tihobl
1 godina prije

Lako je britancima smanjti emisiju CO2 – samo pobiju stanovnistvo.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Sto bi volio nasamo porazgovarat s tim znanstvenicima ali i onima kojima padne napamet sprovodit to.

Jednostavno receno
1 godina prije

Čudna li čuda, ovca je opasna al zato tone i tone goriva što vojska sprži, tone i tone baruta što spali nikom ništa, al zato krava je opasna????

onaj najglu...Dalton
1 godina prije

Ti znastvenici su poludili skroz-naskroz…
Pa oni govore da treba ukinuti Veliku Britaniju.
Jer previše zagađuje okolinu…

P.S.
Baba, šta ti kažeš?
Kakvi su, još bi i Čarlsa III potjerali na zavod za zapošljavanje
A tek je dobio posao…
Sa okruglim pečatom.

Rudar
1 godina prije

Imam ja bolji prijedlog, zatrpati tunel prma Francuskoj, pomorsku i zračnu blokadu Britanskog otoka, presjcanje svih komunikacijskih kabela sa Europom.
Neka se zabavljaju sa amerikancima.

Max
1 godina prije

Svuda luđaci.

Promatrač
1 godina prije

…niš se vi ne brinite, ovo su budalaštine koje se moraju dogoditi kao i da se rat, stradanja, glad i bolesti moraju dogoditi, tako je prorokovano i tako će biti. Budite sretni jer to znači da je “njihov” kraj blizu!!

alexosijek
1 godina prije

Ovo je super ideja..trebaju srušiti i sve tk-veze i elektrane, ma šta će im to..onda ponovo vratiti druide i kralja Artura…i da vidiš, od ovakve glupave tvorevine – Britanija postaje zemlja iz bajke…lp

Dokurčilomi
1 godina prije

Ma sve će ukinuti i pozatvarati ali vojnu industrija i njene proizvode nikada.

NOVI STARI
1 godina prije

zašto ne izvrše kolektivnu samoeutanaziju,,,brzo gotovo, ne treba čekati 2050

Ivan Bgd
1 godina prije

Do pre neki mesec to su bile teorije zavera, ismevali su ljude koji su govorili o tome!
Nazalost, nema ko da kaze: Sad je dosta! i oni ce nastaviti da se rugaju zdravom razumu izmisljajuci sve vece ludosti i gluposti, jer rade po sistemu sto gore to bolje. Haos ono u cemu se zlo oseca prirodno i zadovoljno.

Ivan
1 godina prije

Sva anglosaksonska govna treba strpati u ludacku kosulju 🙂

goran
1 godina prije

vauuuuu koja šteta propast če aviokompanije uhh nemogu zbog toga spavati hahahahahahaha.

Мунгос
1 godina prije

Немогуће да ће свим становницима забранити говедину и осталу нормалну храну. Мањем броју биће то дозвољено и омогућено, а моја Теорија каже да ће ти привилеговани бити Мудраци и понеки Заслужни.
Нажалост, Теорија ће бити доказана тек када се то деси. Тренд као такав никад се не може узимати као доказ.
Иначе, мора се признати да Гретени дрмају Уједињеним Краљевством, више и од Немачке.
Страшно шта све може учинити Закон о златној милијарди. Ратови нису потребни уопште.

Osam Šezdeset
1 godina prije

Svo globalno zagrijavanje, unazad dvadeset i kusur godina, umjetno je stvoreno chemtrailsima, koji osim što nas truju stvaraju i efekt staklenika, kroz koji sunce prodire ali se zadržava toplina i u tome se lijepo dunstamo, dragi moji logičari, samo dokle, pitam ja vas.

Prazni džepovi
1 godina prije

Black Rock ( Larry Fink) – Otvoreno društvo ( soroš) – WEF ( schwab) kuhari ove agende

Ivan Bgd
1 godina prije

Novi biser, za klimatske promene okrivljuju pirinac.
Eto, nisu samo krave krive vec i pirinac! Kad to kaze struka i nauka, sigurno je tako!
I ljudi veruju u te i takve gluposti?
Zato mogu da rade sve ovo…

Jaja
1 godina prije

Dok sam ja živ jest će se i janjetina i govedina a ovi supci me mogu povuci za q

Tim
1 godina prije

Razina CO2 u atmosferi je optimalna, mi ne idemo prema globalnom zatopljenju, već prema mini ledenom dobu. Klimatske promjene su u potpunosti uobičajene kroz cijelu zemljinu povijest. Recimo, srednji vijek je bio pakleno vruć, a nakon toga je bilo perioda kada je sjeverni Jadran bio zamrznut. Sjetimo se dana kada je Zagreb bio evakuiran radi jake zime. Kažete zatopljenje, dobro, pa gdje je onda proljeće? Zemlja sama regulira nivo Co2 u atmosferi, pogledajte za koliko vremena su od livada narasle šume. Mislim da će sve ove klimatske promjene, katastrofe, pandemije, krize, ratovi i bolesti nestati istog trena kada se uklone uzroci, a to su svjetske elite i njihovi sluge, domaći i strani političari. Jebali nas oni autićima na struju, migracijama, vjetroelektranama, kukcima, travom, pojebimo mi njih jednom pošteno, uzmimo im svo bogatstvo, zločincima živote i nema nikakvih problema za ljudski rod.

Krkić
1 godina prije

bolesnici

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI