Tanzanija, Burundi, Haiti – sve 3 zemlje odbile cjepivo, sva 3 predsjednika mrtva

Mrtvi predsjednici

Sve maske su pale. Globalna kabala zločinaca i manipulatora jasno i glasno pokazuje svoju moć i šalje poruku svim šefovima zemalja, o tome što će im se dogoditi ako ne slušaju svjetsku vladu iz sjene.

TANZANIJA

Tanzanija je bila prva zemlja koja je jasno i glasno odbila sudjelovati u korona predstavi. Ne samo da su odbili cijepiti svoju populaciju, odbili su testirati i odbili su prijavljivati brojeve slučajeva COVID-19 Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji. Štoviše, John Magufuli, predsjednik Tanzanije, inače biolog, razotkrio je prevaru sa korona testovima i dao nam, sada već legendarne, pozitivne papaje po kojima su PCR testovi dobili nadimak papaja-testovi. Razotkrio je i osramotio organizatore lažne pandemije, a predstavnike SZO-a protjerao iz svoje zemlje.

Predsjednik Tanzanije ubrzo je iznenada umro, navodno zbog srčanih problema. Više o tome smo pisali ovdje

Je li predsjednik Tanzanije ubijen?

BURUNDI

Njegov kolega Pierre Nkurunziza, iz susjednog Burundija, mu se uskoro pridružio i Burundi je tako postala druga Afrička zemlja koja je odbila cjepiva za COVID-19. Također, izbacio je predstavnike SZO iz svoje države i optužio ih za nedopustivo miješanje u unutrašnje poslove svoje države.

Predsjednik Burundija umro je također iznenada, također od problema sa srcem, i to sa samo 55 godina.

HAITI

Haiti je također bila zemlja koja je odbila sudjelovati u cijepljenju. Do dana današnjeg, to je jedina zemlja iz Zapadne hemisfere koja dosad nije dala niti jednu dozu cjepiva svojim stanovnicima. Zapravo čak su i odbili besplatna cjepiva koja im je nudila SZO.

Unatoč tome, slučajevi umrlih od COVIDa 19 su bile izuzetno male, jedna od najmanjih na svijetu. Takozvani „medicinski stručnjaci“ to nisu mogli nikako objasniti.

Zbilja, to je manipulatore sigurno boljelo, da jedna mala siromašna zemlja, ne pristaje na cjepiva, i to besplatna, a istovremeno kod njih nema bolesnih. To bi moglo poslužiti kao primjer drugim zemljama kako cjepiva nisu potrebna, a to je nedopustivo.

Predsjednika Haitija kojeg ubio je vojni odred odlično istreniranih ubojica koji su upali u njegovu rezidenciju i upucali njega i suprugu. Identitet ubojica još nije do kraja utvrđen, ali prema zadnjim informacijama radilo se o timu od 28 Kolumbijaca i Amerikanaca. Za sada se čini da su dvojica ubijena, a desetak ih je uhvaćeno, uključujući 2 Amerikanca. Kolumbija je inače vjerni saveznik SADa, i poznato je da se tamo uvježbavaju vojni odredi koji se onda šalju preko granice u Venezuelu da vrše sabotaže i agitacije protiv vlade Nicolasa Madura.

BJELORUSIJA

Spomenimo i Bjelorusiju, to je još jedna zemlja koja je odbila sudjelovati u korona predstavi. Predsjednik Lukašenko je još uvijek živ, ali samo zato jer su svi pokušaji atentata dosad bili neuspješni. Barem prema njegovim tvrdnjama. Lukašenka im nije jednostavno ubiti, jer je Rusija njegov susjed i moćan saveznik. Ali Bjelorusija se zato nalazi pod brutalnim sankcijama svih zapadnih zemalja.

ZAKLJUČAK

Ima li netko još uvijek toliko naivan da vjeruje da su ovo sve samo slučajnosti? Ne treba biti posebno pametan da čovjek shvati što se ovdje dešava. Globalna zločinačka kabala šalje poruku šefovima država i pritom se više niti ne skriva iza lažnih srčanih udara, avionskih nesreća, i ostalih metoda koje su im toliko omiljene. Sada jednostavno pošalju odred ubojica.

Sad možemo bolje razumjeti u kojoj su poziciji šefovi naših država, razni plenkovići, vučići i ostali. I zašto se tako ponašaju. Svjetska vlada iz sjene ih stišće da guraju cjepiva, doslovce pod prijetnjom smrti. A s druge strane, ako nastave s ovime što rade, i s onime što najavljuju na jesen, navući će na sebe osvetu naroda. Iskreno, ne bih im bio u koži.

BurundicjepivoHaitiJohn MagufuliJovenel MoisePierre NkurunzizaPlandemijaTanzanija
Pretplatiti se
Obavijesti o
514 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Hagar
2 godine prije

Predsjednik Burundija je umro prvi.

Zagor
2 godine prije

Kratko pitanje, molim odgovor.

Favipiravir – pomaže ili ne?

Emiliano Zapata
2 godine prije

Ovakav clanak preplasice ionako preplasen narod da nesto poduzme!
Biti ce : “ako su ovo uradili predsjednicima, sta ce tek meni!” i nikad korona proci nece…

CAN
2 godine prije

Ubijeni su jer nisu plesali po notama psih0pata.

“Geneza patokratije u bilo kojoj zemlji je u toj meri rasplinut proces da je teško tačno
ukazati kada počinje. Ukoliko razmotrimo one istorijske primere koji bi u tom pogledu
mogli biti relevantni, najčešće ćemo moći da vidimo figuru autokratskog vladara čija je
mentalna osrednjost i infantilna ličnost otvorila vrata ponerogenezi ovog fenomena. Dok
god je zdrav razum zajednice dovoljno uticajan, njen instinkt za samoodržanjem je u
stanju da rano nadvlada ovu ponerogenezu. Stvari postaju različite kada već postoji
aktivna jezgra ove bolesti i kada ona može da zagospodari u vidu infekcije ili uvođenja
silom… ”
(AML -politička ponerologija)

A kad vladari stanu uz svoj narod -završe često kao ova tri gospodina iz naslova..nama treba reakcija na vladu koju imamo.
Počivali u miru.

2 godine prije zadnji put uredio CAN
LAKOTA
2 godine prije

Nažalost,prema nekim informacijama, i predsjednik Bjelorusije Lukašenko je ubijen,ovo je doubler kao i Joe Biden u SAD-u…

Emiliano Zapata
2 godine prije

Jadni Plenkovici i Vucici,ha?
GLUPOST NA M2!
Sta ne daju ostavke i javno kazu da ih daju zbog straha za zivot!
Jos bolje sto ne uvedu izravnu demokraciju putem tehnologije pa nek gradani odlucuju!
Ko ce izvrsit atentat na citav narod Srbije, Hrvatske, Tanzanije, Burundia, Slovenije, Haitia? Ha?
Da je npr. IP predsjednik, hrabro bi poginio za svoj narod a ne ove kukavice…

Faust
2 godine prije

Haiti je bio i žrtva katastrofalnog zemljotresa 2010.Simptomatično je da su slijedeći dan u “vizitu” došla dva predsjednika,Bush i Clinton,kao da su znali da će biti zemljotres pa su se slučajno zatekli u pravo vrijeme na mjestu zločina.

Zagor
2 godine prije

A ovako se zemlja vraća na “ispravan” kolosjek.

tps://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/privremeni-premijer-haitija-zatrazio-americku-vojnu-intervenciju-placenici-zele-posijati-dodatni-kaos-15087043

nepoželjni
2 godine prije

Milanović: Ljudi će poludjeti od korone, prihvatimo to kao karijes, a ne tešku bolest
 Autor: Poslovni hr , 12. srpanj 2020. u 10:04

Milanović nakon cijepljenja protiv COVID-19 poručio: Bolje je cijepiti se nego se razbolitiPozivam sve koji žele, ali i one koji ne žele i dvoume se, da se cijepe, da uzmu ovo ili bilo koje od verificiranih cjepiva”, poručio je nakon što se cijepio predsjednik Hrvatske Zoran MilanovićStipe Majic |
07.01.2021

Milanović: Ako se ne cijepite, život će vam biti jadan. Gledat će vas kao izopćenikeIndex Vijesti
18.6.2021.

Eto vidite kako je promjena retorike dobra za život … (ne znam za zdravlje, naročito ono mentalno, ali evo ga – živ je!;)

2 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Cupo
2 godine prije

Plenki ajd stisni jajca pa odbij i ti nesto….

onaj najgl... Dalton
2 godine prije

Tri zemlje odbile cjepivo, tri predsjednika mrtva…
Koja koincidencija!!
P.S.
”Privremeni premijer Haitija zatražio američku vojnu intervenciju!”
Koja koincidencija!!

2 godine prije zadnji put uredio onaj najgl... Dalton
davor
2 godine prije

Sveto pravilo glasi : slušajte farizeje što govore ali ne činite i ne budite kao oni. Dakle Putin čini ovako već desetljećima, i to je to. Jel Putin poludio kad su ruski olimpijci i paraolimpijci dobili međunarodni izgon ni krivi ni dužni? Nije, prihvatio je stav farizeja, nije se bunio ali nije postupio dalje kao i oni. Nije ganjao pravdu, samo je okrenuo drugi obraz. Jel Putin poludio kad je izbio Covid? Nije, već je prvi napravio cjepivo. Bojim se da je već prekasno, vakcinaciju su već odavno prihvatili znanstvenici dok neki predsjednici žive u fantaziji, naravno to nije razlog da ih se ubija ali znamo da u politički neozbiljnim i nediscipliniranim državama su ubijani i za puno manje.

2 godine prije zadnji put uredio davor
Stjepan
2 godine prije

Puka slučajnost!

A neg.
2 godine prije

Ubio ga je nevidljivi neprijatelj. Političari budite odgovorni – ne želimo vas izgubiti.

PeroZombi
2 godine prije

Moram, nešto komentirati, nije direktno vezano na članak, ali nas pogađa.
Jućer sam slučajno naletio na stranicu:
https://www.pmf.unizg.hr/chem?@=1mftu#news_8980
Hospira, a Pfizer company – Prigorje Brdovecko – nisam znao da Pfizer ima kompaniju u Hr, a iako sam rođen i cijeli život živim u ZG-u nikad nisam čuo za Prigorje Brdovecko.
Pogled na Google maps daje vrlo zanimljive podatke: praktički to je dio Savskog Marofa:
https://www.google.com/maps/@45.8681182,15.7173018,548m/data=!3m1!1e3
i lijepo se vidi da je dotićna firma nastala na terenu pokraj Plive (tj. njenih ostataka), a da je preko puta još jedan objekt koji pripada Pfizeru. Očito su se menađerčići iz Plive prodali
Pfizeru.
Ono što mogu samo komentirati da nismo ni svjesni koliko je Pfizer lešinara oko nas

2 godine prije zadnji put uredio Logic
ledeno doba
2 godine prije

Evo što je William F. Engdahl, prije 6 godina pisao o Clintonovima, njihovoj Zakladi i njihovim sumnjivim poslovima u Haitiju: Još prije nego što je objavila svoju kandidaturu za jednog od kandidata Demokratske stranke za novog predsjednika SAD na izborima krajem 2016. Hillary Clinton opet je dospjela u jedan prljavi skandal. Taj skandal bi čak mogao pokvariti njen cilj sa kojim je toliko obsjednuta-da konačno postane predsjednicom SAD. A također pokvariti i zadovoljstvo njenom mužu, koji je ništa manje obsjednut sa ciljem, da se ponovo vrati u središte moći. U ovom novom skandalu radi se o državi Haiti, karipskoj otočnoj državi, koja je toliko propatila, ne samo od potresa, već i od kaosa i pljačke, koji su joj nanijeli Clintonovi i njihovi prijatelji i rođaci. Bill Clinton je očigledno zloupotrijebio svoju poziciju i okoristio se od potresa u siječnju 2010. koji je odnio preko 300 000 žrtava, Radi se o nepotizmu-“rođačkom poslovanju” u… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

…II … Potražnja za imenima trenutnih članova uprave firme VCS, u listama firmi na stranici Bloomberg/Business Week , nije donijela nikakve rezultate. U jednoj vijesti o firmi od 12. 3. 2015. na Bloombrgu se kaže: “dalji podatci o članovima uprave poduzeća nisu dostupni”. Je li dakle firma VCS “očistila” svoje knjigovodstvo, da bi spriječila dalje skandale, koji bi mogli umanjiti šanse Hillary da postane predsjednička kandidatkinja Demokratsle stranke, što je nekoliko tjedana ranije izgledalo gotovo izvjesno, nakon što je javnosti postao poznat skandal o e-mailovima u State Departmentu? Sve više izgleda, da su majlovi, koje je Hillary Clinton slala, za vrijeme dok je bila ministrica vanjskih poslova, i koje ona sada ne želi predati američkoj vladi kako to nalaže zakon, sadržali eksplozivne podatke o njenoj ulozi u Haitiju nakon potresa. Na javnost je izišla činjenica da je Hillary, dok je bila ministrica vanjskih poslova u State Departmentu (američko ministarstvo vanjskih… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

III… Pogledajmo preciznije Zakladu Clinton i u upravi Zaklade nalazimo interesantne ljude. Bruce Lindsey je predsjednik uprave Zaklade Clinton. Njega opisuju kao jednu vrstu Cintonovog »consiglierea«, ono kao “odvjetnika mafije”, koji uklanja sve probleme iz obitelji. Lindsey je još odavno na strani Clintona, još od vremena kada je Bill bio guverner Arkansasa a Hillary odvjetnica u odvjetničkom uredu Rose. Za vrijeme 8 godina službe u Bijeloj kući, Lindsey je bio savjetnik predsjednika Clintona. Danas je Lindsey predsjednik uprave Zaklade Clinton. Za vrijeme predsjednikovanja Billa Clintona, Republikanci su bili napali Lindseya da je u Aziji sakupljao novac za Demokrate i Clintonove fondove za pravnu pomoć, u vrijeme postupka koji je bio pokrenut protiv njega, za oduzimanje predsjedničke funkcije, zbog afere Lewinsky. Lindsey je se u Bijeloj kući sastajao sa sumnjivim osobama iz područja “fundraisinga” (nabave financiranja), kao što su John Huang i James Riady. Republikanci su pretpostavljali da je Lindsey, koji je u… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

IV Onda su njih dvojica Clinton i Giustra, pozvali i još jednog Meksikanca koji se zove Carlos Slim, koji im je za početne fondove Inicijative Clintona i Giustre, dao još 100 milijuna dolara. Njih trojica su, čini se, neposredno nakon potresa u Haitiju, rado surađivali; sa Clintonom na čelu kao zasebnim izaslanikom UN-a za Haiti stvorili su još jedan dodatni fond od 20 milijuna dolara za financijsku pomoć malim poduzećima koja su poharna u potresu na Haitiju. Prema listi koju magazin Forbes objavljuje svake godine, Carlos Slim je jedan od najbogatijih, možda čak i najbogatiji čovjek na svijetu. Njegovo se bogatsvo procjenjuje na oko 81,6 milijardi dolara i na toj listi Forbesa za 2014., Slim je bio na 2. mjestu iza Billa Gatesa. Slim je vlasnik Telmexa, najveće telekomunikacijske firme u Meksiku, plus vlasnik, još cijele mreže banaka, firmi i zrakoplovnih kompanija. Prije nekoliko godina Slim je sa 250 milijuna dolara postao… Čitaj više »

Puž
2 godine prije

Visoka frekvencija polovično napisanih defetistićkih članaka i copy paste-anja iz mainstream medija i portala poput SOTT-a? Meni je sve jasno… stoga bih bio lud da na to trošim previše svog dragocjenog vremena. Odsada ču vijesti pratiti samo jedan dan u tjednu…

2 godine prije zadnji put uredio Puž
ledeno doba
2 godine prije

V.. Dakle, Zaklada Clintonovih ima posla sa Carlosom Slimom, meksikanskim milijarderm i navodnim poslovnim partnerom vodećih meksikanskih narko-kartela, koji je član uprave RAND Corporation, organizacije bliske CIA-e i Pentagonu i suvlasnik New York Timesa. A Hillaryn mlađi brat Tony Rodham dobio je koncesije za jedan zlatni rudnik u Haitiju, za jednu firmu, koja u stvarnosti skoro da ne postoji. Čitava ova stvar jako smrdi. Poznata haitijanska odvjetnica i aktivistica za ljudska prava Ezili Dantò optužila je Billa Clintona, zasebng izaslanika UN-a za Haiti, da je u ulozi šefa haitijanskih fondova za pomoć bio odgovoran za 6 milijardi dolara novaca koji su sakupljeni za međunarodnu pomoć Haitiju, Ni 1% od tog novca nije stiglo haitijanskoj vladi, – kaže ona. Clinton je imao potpunu kontrolu nad tim novcem. Dalje je rekla: Hillary i Bill Clinton “otvoriii su Haiti” kao svoj privatni posjed za korištenje. Oni su koristili resurse Svjetske banke, State Departmenta, USAID-a, UN-a, usluge privatnih… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

…VI Michel Martelly, bliski rođak spomenutog bivšeg premjera Jean-Maxa Bellerivea, prije nego što je postao predsjednik u Haitiju je bio poznati pjevač, pod umjetničkim imenom “Sweet Micky”. Martelly je podržavao paravojni “Front za napredak Haitija”, koji je stvorila CIA i predložio da se ponovo uspostave haitijanske oružane snage, koje je 2005. ukinuo tadašnji predsjednik Aristide, zato što su sa terorom služile bivšem diktatoru Duvalieru. CIA je protjerala popularnog haitijanskog nacionalista i demokratski izabranog predsjednika Aristidea i prisilia ga na egzil u Južnu Afriku. Kako tvrdi Ezili Dantò, Hillary i Bill Clinton omogućili su da Martelly, ljubitelja kokaina i glazbenik, postane predsjednik, da bi zataškali svoju vlastiti korupciju. Na kraju Danto naglašava: novac za pomoć žrtvama potresa koristi pajdašima Clintonovih, donatorima Zaklade Clinton iz velikih koncerna, partnerima Clintonovih iz luksuznih hotela, vojnom kompleksu, industriji i tajnim službama, te, uobičajenim washingtonskim “uličnim razbojnicima” iz pojasa Beltway (predgrađe Washingtona), kao što je koncern Chemonics.… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

iz vijesti sa ms medija: “…Capak danas je na presici Stožera komentirao jučerašnje izjave o osam smrti hospitaliziranih u Dubravi. Riječ je o osobama koje su primile obje doze cjepiva. Naime, liječnica iz KB-a Dubrava kazala je da je osam osoba umrlo nakon dvije doze. HZJZ je ranije javio da nema nijedan takav slučaj. “Mi do jučer nismo dobili nikakvu obavijest od Dubrave, to je nedopustivo”, rekao je Capak.” ——— dakle očito je da se u KB Dubrava, našla jedna poštena liječnica koja je to iznjela na javnost i sada je Papak mnogo uvređen i iznenađen. hoće li ta liječnica dobiti otkaz a evo iz rubrike, realna satira (Monti Pajtonovci su za ovo amateri) Lažnostvenik Bernard Kakić, pardon Kaić, je za Index izračunao koliko se može spriječiti bolesti i smrti kod cijepljenih. “S obzirom na to da je do sada cijepljeno oko milijun ljudi s dvije doze, ovdje donosimo izračun… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

austrijski šef državne agencije zdravlja priznao: bez PCR testa nitko ne bi znao za pandemiju

Dr. Franz Allerberger, je ravnatelj austrijske Agencije za zdravlje i sigurnost ishrane (AGES). To je državna institucija, koja otprilike ima sličnu funkciju, kao kod nas HZJZ

u intervju, prije nekoliko tjedana, on je rekao: “Da u cijelom svijetu nije bilo PCR testova, mislim da nitko ne bi primjetio pandemiju”

On je također kritizirao maske, rekavši, – svrha jednostavnih štofnih maski i medicinskih maski izvan domova i bolnica nije bila medicinska, već politička. Mnoge mjere imale su uglavnom političko-socijalni učinak. On je osudio to što je temeljena medicinska njega smanjena i uvjetovana PCR testovima. Neprihvatljivo je da su stare osobe koj trebaju njeghu morale umrijeti usamljene i prepuštene same sebi.

ttps://www.epochtimes.de/gesundheit/ages-chef-ohne-pcr-tests-waere-die-pandemie-niemandem-aufgefallen-a3547847.html

Allerberger uskoro krajem kolovoza ide u mirovinu i vjerojatno je to razlog, što je sada progovorio.

ttps://youtu.be/Ujrscw4wPcw

Puž
2 godine prije

Afričke nacije su generalno u banani i bez ovakvih spika, neke više neke manje. Uglavnom zahvaljujuči kolonijalistićkom nasljeđu… Normalno da če se nad njima trenirati največa strogoća. A da ne spominjemo da eugenićari pikiraju baš na njih.
Nego!?! Kaj nije več odavno došlo vrijeme da pametan človek shvati da bi trebal prestat investirat svoju energiju u takav kolektiv i u takav sistem, koji nam se nameće od rođenja protiv naše volje?

2 godine prije zadnji put uredio Puž
ledeno doba
2 godine prije

njemački parlament je prije nekoliko tjedana u zadnjoj sjednici, usvojio prijedlog za produženje takozvanog zakona o zaštiti od infekcije za još jednu godinu. To je onaj faktički fašistički zakon, koji je taj parlamenet po nalogu kabale, donio prošle godine i poštrio ga još jednom u studenom. Po tom zakonu, se otvoreno oduzimaju skoro sva temeljuna građanska prava i čak je ukinuta nepovredivost vlastitog stana. očito po uzoru na kineske kabalo-pajdaše, gdje se to već odavno primjenjuje. ovo što su sada produžili za još godunu dana, učinuli su skriveno, da se vlasi ne dosjete. Naime, prijedlog o glasanju za produženje zakona o zaštiti od infekcije, neovisno od tzv. epoidemiološkig stanja, uopće nije bio na dnevnom redu. Već, je na dnevnom redu bio nacrt novog zakona o reformi financiranja zaklada. Dakle, ono što malo koga interesira u javnosti. I u taj nacrt o zakonu o zakladama, ubačeno je u na stranici 5… Čitaj više »

Zagten
2 godine prije

Pitanje je samo kojs sila moze natjerati sve predsjednike i vladare na svijetu da rade istu stvar. Znam da ce biti posprdnih komentara, ali ta sila nije ljudska.

ledeno doba
2 godine prije

ova trojica državnika, bili su pošteni, neiskvareni i nisu bili povezani sa kabalom, usudili su se talasati i uklonjeni su vjerojatno su i oni imali svojih mana i svojih korupcijskih aferica i slično.. ali to nije poanta: poanta je da su njih trojica, što se tiče, ovog cijelog kabalinog globalizacijskog sranja, bili pošteni i neiskvareni i nisu htjeli igrati kako reponje sviraju… međutim, mislim,,da su većina drugih državnika, glavnih stožeraša i virusologa, na ključnim pozicijama u svim državama, uključeni u kabalinu mrežu i odavno su uvedeni, inicirani u okultne satanske rituale… zlostavljanje i žrtvovanje djece i slično… i tako ih kabala drži ucjenom na uzdi, da moraju vršiti to što vrše.. kladio bih se da je i cijela vrhuška kod nas, kao i svi ti “stručnjaci”, dežurni paničari u medijima, uključena u sotonističke rituale i da svi imaju prljavi veš…. zato ne smiju talasti slična je sudbina, kao ove afričke odnosno haitijanskog… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

pa Sorošev kućni list Gvardijan, je krajem prošle godine, na svom portalu faktički objavio najavu smrti tanaznijskog predsjednika.
Napali su ga kao antivaksera i otvoreno napislai da ga treba maknuti (naravno, oni su to mislili, maknuti sa poloćja predsjednika)…
vidio sam nalsovnu stranicu tog članka, negdje, ako se ne varam, netko je i ovdje na forumu bio objavio screen shot tog članaka sa portala Gvardijana

Krle
2 godine prije

“Nothing personal, it’s just a business”. Nije ova od jučer ali nikome nije smetalo kad se tek pojavila. Danas svijet počiva na ovakvom moralu. Sve je dozvoljeno ako donosi korist. Tako se ponašaju svjetske institucije, vlade, političari pa i obični ljudi, svako u okviru svojih mogućnosti. Ovdje se ubiste od “borbe” protiv cijepljenja s svijet gori pred vašim očima.

gigi pinna
2 godine prije

Budi human – daj cjepivo članu HDZ-a, SNS-a, SDA….

2 godine prije

“… Takozvani „medicinski stručnjaci“ to nisu mogli nikako objasniti….”

haha…
Pa sta bi mogli glupaci, papagaji i ubojice tzv “doktori” objasniti…
Tim idiotima ni na kraj pameti na pada da NEMA nikakve “epidemije” – a da je sve bazirano na laznom “testiranju”…
Cak ni danas nakom 18 mjeseci tim idiotima – to nije jasno…
(minimalno 50% onih najgluplljih se vec “vakcinnisalo” i sebe i vjerovatno i vlastitu djecu, a onih ostalih 50% koji izbjegavaju vakcinu ali cute i uspricavaju je drugim ljudima i djeci – jesu jos i gori sljam)

Sasa
2 godine prije

“Sad možemo bolje razumjeti u kojoj su poziciji šefovi naših država, razni plenkovići, vučići i ostali. I zašto se tako ponašaju. Svjetska vlada iz sjene ih stišće da guraju cjepiva, doslovce pod prijetnjom smrti. A s druge strane, ako nastave s ovime što rade, i s onime što najavljuju na jesen, navući će na sebe osvetu naroda. Iskreno, ne bih im bio u koži.”

Pa postoji jos i mogucnost ostavke na funkciju, ali je nijedan od aktera ne koristi. Valjda se svi oni osecaju ne zamenljivi.

Vesna Šipuš
2 godine prije

Jeste li čuli za najnoviji uradak našeg premijera Plenkovića? Kaže: “Nitko se neće moći šišati kod frizera ako se ne cijepi.” Ma nemoj, velim ja, uzmem škare, britvicu i češalj i ošišam se. Kako je to činio Homo krapiniensis? Sigurno nije išao frizeru. Tako sada imamo izvorni hrvatski zaštićeni proizvod PLENKIZURA, jedinstven u svijetu, Kozmosu, pa i šire. Plenki se okružio spodobama koje misle da glava služi samo zato da bi se na njoj nosila frizura. Tako sam ja postala prva promotorica Plenkijeva epohalnog izuma, njegova provedbena djelatnica i prva manekenka (sliku vam neću pokazati, volim biti vladarica iz sjene). Predlažem da Plenki ovaj najnoviji patent skupo proda svojoj prijateljici Ursuli fon der Lažen, lijep su par za svaku pohvalu. PLENKIZURA SVIMA, A NE SAMO NJIMA.

Marsovac
2 godine prije

Ne trebamo traziti vodje, jer oni nam nece pomoci ni u kom smislu. Trebamo traziti sebe i braniti svoje ulice, svoje kvartove, svoja sela. I to treba ciniti svim sredstvima. Trebamo braniti slobodu jedni drugima. I nikada ne govoriti sta ja mogu ja sam mali pojedinac. Nisi mali pojedinac, ti si ogromna stijena u planini i to sebi svaki dan moras ponoviti. Ljudi imaju strah da izgube ono za sta nisu ni svjesni da to u stvari i nemaju. Strah od gubitka posla je toliko irelevantan u odnosu na situaciju u kojoj se nalazimo. Tri organizovane porodice su sposobne prezivjeti zajedno. Potrebno je samo posloziti svoje glave i svatiti u kakvom vremenu zivimo i sta nam je prijetnja. Da li ce ti taj posao koji radis pomoci da opstanes. Ne nece sigurno. Ne moze se nista postici ni promijeniti bez zrtve i odricanja od nekog svog konfora. Desavale su se… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

neki kolege ovdje na forumu govore o tome, kad bi poznati sportaši izišli u javnost i kad bi se oni kao nešto suprostavili.. ma hoće hurac… evo što rade gnjide… Andrej Kramarić se javno cjepao u HZJZ-u i pozvao na cjepanje… Time je ova gnjida za mene pokazala svoje pravo licr. Mučko đjubre… ghovno od čovjeka, štakor…. i suodgovran za zločin jer ga javno reklamira, i on će odgovarati jednog dana Ovo koronarno-fašističko EP uopće nisam pratio, ali kada se sjetim, za koga smo mi navijali i sekirali se ranijih SP-ova i EP-ova.. za ove majmune… nemoralne gnjide, krkani puni love, hebite se svi đjbradi Kramarić igra za umjetni, plastični klub TSG Hoffenheim, čiji je mecena i de fakto vlasnik, milijarder Dietmar Hopp, koji je zajedno sa gatesom, ujedno i suvlasnik farmaceutske firme Curavax, koja je također htjela proizvesti cjepivo, ali su odustali–ko fol pod izgovorom– da je cjepivo slabo… Čitaj više »

Zvrk
2 godine prije

Isto mi je čudno to za Haiti.
Pa baš ovaj presjednik Moise je ništa drugo nego ispostava prije svega obitelji Clinton da nastavlja prati novce za njih i obavljati neke nepoćudne eksperimente.
Nije valjda da je u jednom trenutku otišao s kolosijeka?
Za one koji vole simboliku Moise je francuski naziv za ime Mojsije.

Zvrk
2 godine prije

Danijele, propustio si spomenuti da je u međuvremenu ubijen predsjednik Čada. Svega par dana nakon što je osvojio novi mandat. Je li možda i on skrenuo s kolosijeka pa je postao potrošna roba? O tome ovaj portal ni komentatori nisu razglabali.

ijsrnfbviefnviwenfvn
2 godine prije

Ma to je slučajno što vam je, oni se brinu o nama i našem zdravlju, zato nas kolju milenijima…………….

Uno
2 godine prije

Turkmenistan…

31.03.2020. Zabrana korištenja riječi ‘koronavirus’…

07.07.2021. Proglašava se obavezna vakcinacija protiv COVID-19…

Izgleda šašavo, ali predsjednik Gurbanguly Berdymukhamedov još uvijek gazi travu…

Tupko Glupko
2 godine prije

Jutarnji list – ‘Ako postoji jedna tema u kojoj se slažem s Milanovićem, to je BiH. Zabrana ulaska necijepljenima u RH? Ni govora!‘

Umemorirajte u glavi ovu najnoviju Plenkovićevu izjavu i datum njegove objave.

S jedne strane prijeti obveznim cijepljenjem svima u Hrvatskoj, a sa druge strane govori da nema niti govora o zabrani ulaska necijepljenima (premda se zna da cjepivo štiti tek nekih 60% protiv delta soja koji postaje prevladavajuć u Europi), što su u 90% slučajeva – strani turisti.

U 2019. je u Hrvatsku ušlo 19 milijuna stranih turista, u Covid 2020. 5,5 milijuna:

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske – U 2019. godini 21 milijun turista, 5 posto više nego u 2018., noćenja 2,4 posto više (gov.hr)

DOLASCI I NOĆENJA TURISTA U 2020./TOURIST ARRIVALS AND NIGHTS, 2020 (dzs.hr)

Komentirat ćemo članak na Logičnom o ovome na jesen, ako ne i prije.

2 godine prije zadnji put uredio Tupko Glupko
Zorule
2 godine prije
2 godine prije zadnji put uredio Zorule
Jadranka S
2 godine prije

Imam potrebu vam objesniti zbog vas jedan dio iskustva nakon buđenja da shvatite svijesnost (oni znaju kada ste probuđeni).
(Buđenje je umiranje tijelu).
Jednog dana stajala sam u gradu uz rub mora, pogledala u pravcu neba i vidjela crvenu zraku(kao lasersku) koja je pogodila moje fizičko srce.

Slijedeći put na drugom
mjestu dva puta u leđa.

Probajte shvatiti SVIJESNOST.

Stjepan
2 godine prije

Nisam još nikome zaželio zlo niti da dobije koronu ali tebi autoru i tebi sličnima želim, želim da dobiješ koronu, ne da umreš , nego da se patiš kako se i ja patim već 2 mjeseca nakon što sam prebolio koronu i sada se borim sa posljedicama, koju sam negdje ne znajući pokupio i jedva preživio, 18 dana ne jesti ne moći do toaleta doći, temperaturu 39 40, 9 dana imati, čas ti je zima misliš da ćeš se zalediti ni četiri jorgana te ne mogu utopliti i onda nakon 6 sati zimice iz sekunde u sekundu krene temperarura ne polako 37 pa 38 nego odmah počneš goriti, izgubiš glas ne možeš govoriti cijelo tijelo ti treperi kao da si na vibraciju uključen, sreća moja nisam imao upalu pluća da sam još to imao, ne bih ovo sada mogao tebi želiti da okusiš čari korone i da je dobiješ !!… Čitaj više »

Legendarni Grk
2 godine prije

Predsjednik Jovenel Moïse je pokušavao objaviti muljaže ekipe Clinton u vezi velikog potresa koji je 2010. pogodio Haiti. Naravno da to nije zgodno za bankarsku oligarhiju, pa su ga eliminirali po kratkom postupku. “Nakon razornog zemljotresa na Haitiju januara 2010. godine (za koji je američki Pentagon verovatno „intuitivno predosetio” da će se dogoditi pa su vojne brodove za „spasavanje” uputili u region dan pre zemljotresa), Klinton je sa ćerkom odmah počeo da prikuplja novac i šalje pakete sa hranom i vodom na Haiti. Zbog velikog broja nevladinih organizacija koje rade na Haitiju ova država se u žargonu često naziva i Republika nevladinih organizacija. NVO sektor je tako okupaciona sila koja pažljivo motri da se Haićani nikada ne otrgnu iz ropstva i od vlastelinske pljačke iz Britanije i Francuske, kako su jednom umalo uspeli isplativši im sva dugovanja. Tako i dve godina nakon potresa oko 360. 000 Haićana živi pod šatorima… Čitaj više »

rimtu
2 godine prije

Najveća suša u povijesti.

lear ZI
2 godine prije

Pojavljajo se skupine, ki opazujejo otroke, pa niso pedofili……….očitno,…. kaj pa veš…….. ps: Janši še kar grozijo.
Prijeten dan še naprej.

Meštar
2 godine prije

Evo i sad neka netko kaže da cjepivo ne štiti!

Diego Delgado
2 godine prije

Dobar članak, puno toga govori tko zna čitati između redaka.
Ono šta me nasmijalo je to da je privremeno izabrani predsjednik pozvao CIA i FBI da pomognu oko otkrivanja naručitalje, koji apsurd počinitelje zovu da otkrije tko je počinitelj.
Kladim se da će izvještaj CIA-e biti da je kriva Sirija ili sigurno Iran nem atko drugi.
Sve je to maslo ubojica iz CIA-e, a kad znate da vansku politiku amerike oblikuje hazarsko-cio-jevrejski lobiji onda znate tko je u konačnici naručitelj.
Do kada će ta zla ološ gurati svijet u propast.
Kada će goyiam naučiti….comment image

Krmak
2 godine prije

VIKINZI SU IMALI JEDAN LIJEP OBICAJ KAD BI IH NEKO DOSAO SEXATI U SELO, ONDA BI SE VADILE SJEKIRE I CEKICI ODINOVI.
KAD SU IM UZELI 1000 GOD KASNIJE SJEKIRE SADA TRCU POLUGOLI SA DUGINIM ZASTAVICAMA. I STIGOSE KABALA SA CJEPIVIMA

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI