Tramp obećava da će okončati “rodno ludilo” u školama

Trump
19 komentara

Bivši američki predsjednik Donald Trump obećao je da će, ako bude ponovo izabran u novembru, ukinuti sredstva školama koje promovišu “neprikladne” sadržaje djeci kao što su rodni identitet i kritička teorija rase. Također je obećao da će oduzeti federalna sredstva školama koje nalažu vakcine i maske, kao i zabraniti muškarcima da učestvuju u ženskim sportovima.

“Prvog dana potpisat ću novu izvršnu naredbu o smanjenju federalnog finansiranja za bilo koju školu koja gura kritičku teoriju rase, transrodno ludilo i druge neprikladne rasne, seksualne ili političke sadržaje u živote naše djece”, pretpostavljeni republikanski kandidat za rekla je Bijela kuća okupljenima u subotu na “Narodnoj konvenciji” Turning Point Actiona u državi Michigan.

“I neću dati ni jedan peni nijednoj školi koja ima mandat vakcine ili maske”, nastavio je, dodajući da će također “držati muškarce podalje od ženskih sportova” i u potpunosti podržati Drugi amandman, koji štiti pravo na Amerikanci da drže i nose oružje.

“Zaštitit ćemo nevine živote i vratit ćemo stvar koja se zove sloboda govora, jer nam je oduzimaju ovi radikalni nasilnici”, obećao je Trump nakon što je objavio da je dobio punu podršku od grupe za zastupanje prava na oružje Nacionalnog puškarskog udruženja. .

Trump je rekao da je obrazovanje jedan od glavnih prioriteta njegove predsjedničke kampanje, tvrdeći da sistem treba revidirati. On je ranije iznio planove za “razbijanje” Odjeljenja za obrazovanje, promjenu školskog programa i omogućavanje izbora direktora škola.

Optužujući demokrate da forsiraju “liberalnu indoktrinaciju američke omladine”, obećao je da će poništiti novu ekspanziju naslova IX administracije predsjednika Joea Bidena – koja ograničava škole koje se finansiraju iz saveza da sprječavaju transrodne učenike da koriste kupatila, svlačionice i zamjenice koje su usklađene s njihove identitete. Takođe je obećao da će blokirati doktore koji pružaju negu koja afirmiše rod, kao i zabraniti federalnim agencijama da promovišu “koncept spola i rodne tranzicije u bilo kojoj dobi”.

“Ljevičarsko rodno ludilo koje se gura našoj djeci je čin zlostavljanja djece. Veoma jednostavno. Evo mog plana da zaustavim hemijsko, fizičko i emocionalno sakaćenje naše omladine”, rekao je Trump u video obraćanju u januaru, u kojem je detaljno opisao niz politika osmišljenih da obuzda promociju LGBTQ agende.

Ljevičarsko ludiloSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tužno
4 mjeseci prije

Čekaj, a što je sa zidom prema meksiku!?

Tužno
4 mjeseci prije

Covjek od riječi!!!

In all, we compared 102 commitments Trump made to voters during the 2016 campaign with the final, verifiable results. As he leaves office, the complete tally is now in.

Trump kept 25 promises, compromised on 23 and broke 54 of them.

eks
4 mjeseci prije

Sve rečeno je O.K. , ali veliko je pitanje hoće li psihopate iz Deep State dozvoliti da se to ostvari. Oni ne prezaju od ubistva i nije isključeno da Tramp bude ubijen. Svaki normalan čovek podržaće to što je Tramp rekao, ali veliki broj nenormalnih ima moć i vlast . Zbog tih nenormalnih vladara USA je postala najveće zlo na planeti .

bla bla
4 mjeseci prije

obećava trump gledajući u kamere, a kad se kamere ugase skupa jede i pije s onima koji su mu “protivnici”, slično kao kod nas plenki i milanović

Zoki
4 mjeseci prije

Lik je napunio 78godina i blizi je demenciji nego ucinkovitosti. Na vrhucnu snage je, nema sta. Ne treba zaboraviti da su zakljucavanja i mjere bile za njegove ere, ne treba zaboraviti da je stakor Fauci bio u njegovoj ekipi i nastavio sa Bidenom, ne treba zaboraviti da je cirkuse po svijetu pravio skupljajuci srbe i kosovare za mir u Izraelu. Lik je komad budaletine s kojim jednako upravljaju elite kao i sa Bidenom, samo je ovaj malo divlji i bahatiji pa mu puste malo da se ko ker istrci. Nista drugacije nece biti pod njegovom ponovnom palicom u odnosu na sve prethodnike od Clintona pa na ovamo. Marionete obicne, samo je ovaj laprdalo i influenser

Cirkusant Trump je mason i poslusnik elita
4 mjeseci prije

Direktori velikih kompanija razočarani nakon sastanka s Trumpom:
Trump ne zna o čemu priča, uopće nije objasnio kako namjerava provesti bilo koju svoju politiku. Nekoliko direktora je kazalo da je okolišao i da u razgovoru nije uspijevao biti direktan. Među temama o kojima je površno govorio su smanjenje poreza i poslovna regulativa.
Prisutni na sastanku su primijetili i nedostatak energije kod Trumpa

Ante
4 mjeseci prije

Svi izbori su tamo namješteni! Prva Trumpova pobjeda je isto namještena od strane jedne države koju neću spomenuti. To čak ima zapisano na internetu za one koji imaju volje istraživati njihove izbore. Općenito su izbori oduvijek bili namještani samo naivni misle da tu ima demokracije dok se glasa.

Max
4 mjeseci prije

Neka održi riječ.

Schwarze Hunderte
4 mjeseci prije

NEĆE ! 30 % domorodaca mu je već toliko debilizirano da nijesu više ni za kakovu uporabu a pristiglo mu još 30 Miljuna polu – majmuna i još 30 pristiže 😱 ! Bjelci , tradicionalna svjetonazora BJEŽITE !!!!!

Lucija, prva
4 mjeseci prije

Nisi ti Tužni, nego OTUŽNI.

Ne, nije O’ tužni.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI