Trka protiv vremena

Trka s vremenom

Ne postoje tajne koje vreme ne otkriva – Jean Racine

Većina osoba koja je, bez ozbiljnjijih nuspojava, primila eksperimentalno Covid-19 vakcinu se pita – čega se to “antivakseri” toliko plaše da i dalje tvrdoglavo odbijaju da stanu u red kako bi nam se svima, napokon, “život vratio u normalu”. Ipak, pošto su te “bezopasne i efikasne” inekcije tako dobro odradile svoj posao, poznato je da će svi ti zamorčići zbog slabljenja imuniteta zauvek morati da primaju boostere, što bi samo po sebi trebalo da im bude dovoljan dokaz da se njihov život nikada neće vratiti u normalu – sa ili bez antivaksera.

Skeptici vakcina ukazuju na zvanične cifre koje potvrdjuju više miliona povreda i desetine hiljada smrtnih ishoda, čime se postavlja pitanje, da li su vakcinisani koji su izbegli loš ishod primili placebo ili su oni pak tempirane bombe koje će jednog dana biti aktivirane.

Da bi pokušali to razjasniti, forenzični analitičari su uporedili serijske brojeve sa proizvodnih linija troje najvećih firmi za Covid-19 vakcine sa bazom podataka VAERS (Sistem Prijave Neželjenih Reakcija od Vakcina) – www.vaers.hhs.gov. Analizom je utvrđeno da više od 90 % registrovanih nuspojava i smrtnih ishoda kod primaoca emanira od samo 5 % proizvodnih šarža, a kod ostalih šarža nisu registrovane ozbiljne reakcije. U slučaju Moderne, neke proizvodne serije su povezane sa 50 puta većim brojem ozleda i smrtnih ishoda u poređenju sa ostalim šaržama te firme.

Jedna osoba koja nikada nije bila antivakserski opredeljena je Dr. Robert Malone, američki virolog i infektolog, izumitelj mRNK tehnologije za vakcine koju primenjuju Pfizer i Moderna. On se nije žurio vakcinisati protiv Covida-19, ali zbog planiranog putovanja za Evropu je aprila prošle godine ipak odlučio da primi Modernu, jedinu opciju koja mu je tada bila pružena.

Dr. Robert Malone

Dr. Malone ovako opisuje svoje iskustvo: “Uvek se dobro raspitam i prostudiram nove lekove i vakcine koje primam, i bio sam ubeđen da sam i ovog puta tako postupio. Vlasti su nas uveravale da su te vakcine vrlo bezbedne. Nikada nisam mogao zamisliti da su klinički podaci bili iskvareni i čak falsifikovani – kao što sada znamo da su bili.”

“Prva doza je bila u redu, bez ikakvih problema. Druga doza me je zamalo ubila. Posle injekcije osećao sam uobičajeni umor i bol u mišićima, ali onda su počele palpitacije srca i otežano disanje. Posle par dana stanje mi se pogoršalo – ne idem često kod lekara ali sam na moju sreću imao ranije zakazani termin kod doktora. Ona je proverila pritisak koji je bio skočio kroz krov. Pošto je ona takođe kardiolog, uradila je dodatne testove i prepisala mi je lekove za pritisak, koji je sada pod kontrolom. Osećam da joj dugujem svoj život.”

Dr. Malone insistira da, pre davanja pristanka, svi moraju biti detaljno informisani o riziku i benefitu pojedinačnih vakcina, kao i da maloletnici i osobe koje su preležale virus ga ne bi trebale primiti: “Kada postoji rizik mora postojati i izbor, saglasnosti nema ako su rizici skriveni.”

Sajt na kojem osobe koje su primile vakcine firmi Moderna, Pfizer i Janssen (Johnson & Johnson)   www.howbadismybatch.com mogu ukucati broj doze koje su primili da bi uporedili serijski broj šarže (production batch #) sa bazom podataka registrovanih nuspojava za tu proizvodnu seriju; posebno se navode serije proizvedene za američko tržište i ostatak sveta (outside USA). Kada je Dr. Malone ubacio serijske brojeve za njegove dve Moderna doze nije našao ništa neobično za prvu dozu, ali se druga doza pokazala kao rizična za veliki broj primaoca:

BATCH: Proizvodna šarža

ADRs (Adverse Reactions): štetne reakcije

DEATHS: smrtni ishodi

DISABILITIES: onesposobljenji/invalidnosti

LIFE THREATENIG ILLNESSES: bolesti koje ugrožavaju život

Za sada nema objašnjenja za razlike u proizvodnim serijama tih firmi kao i da li se u šaržama koje se nisu pokazale kao problematične radi o drugačijoj formulaciji, slabijoj koncentraciji nanočestica – ili su te čestice samo u “standby” modusu – u očekivanju odgovarajućeg 5G signala da bi bile aktivirane.

Grafinske nano čestice u inekciji Pfizer-BioNTech

Ovalne strukture pronađene u inekciji Pfizer-BioNTech

Istraživački tim IBM korporacije je 2008. ustanovio da se radiotalasi u opsegu 26 GHz  mogu koristiti za komunikaciju sa grafinskim nano mrežicama; naučni časopis Scientific American u članku od 20. 10. 2020. piše: “Mogućnost detekcije i kontrole električnih moždanih aktivnosti će uskoro temeljito transformisati medicinu i društvo. Obrasci električnih aktivnosti u mozgu mogu otkriti ljudsku percepciju… Novi metodi stimulacije mozga pružaju mogućnost lečenja neuroloških bolesti… i kontrolisati ponašanje. U prelasku ovog praga, koji puno obećava, bićemo suočeni sa teškim etičkim pitanjima.“

Vive la Résistance – nakon 2. Svetskog rata se ponovo formira francuski otpor protiv totalitarizma; snimak iz Tolousea, jedna od sve češćih sabotaža protiv 5G relejne mreže, ključne komponente “4. Industrijske revolucije” Karla Schwaba. Ove godine se planira uvođenje druge faze (FR2) mreže 5G  u opsegu 24.25 GHz do 52.6 GHz.

Vreme će otkriti istinu – pitanje je samo, da li će tada biti prekasno za čovečanstvo?

Možete sve ljude obmanuti neko vreme, i neke ljude sve vreme, ali ne možete sve ljude obmanuti sve vreme – Abraham Lincoln

cjepivoCovidvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
30 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Malek
2 godine prije

Ne bih se prerano veselio da sam na mjestu globalista. Što sve dalje, ovaj njihov master plan se sve više pokazuje manjkav i preambiciozan.

preseren3
2 godine prije

Gotof je!
Jer i sam patim zbog hipertenzije, kao paceri nazivaju visok krvni tlak, znam, kad sam prihvatio prve tablete za regulaciju, ubio sam svoj sistem, koji u nekom mometu nije bio sposoban kompenzirati stres, koji se nakupio. Sada, šta god radio, ne mogu taj sistem vratiti, mada stresa nema više…
Tako to rade. Zavisnost.

Kujundžuša
2 godine prije

Reci ti njemu znanstveniku i izumitelju. Reci.

Kujundžuša
2 godine prije

A Bill i Melinda odavno to napravili, izgleda da ide njihovim koracima. Nasljednik i kreator buducih plandemija- Jelena i Đoka hehe

Čudan lik
2 godine prije

Stvarno???

Napiši ime firme, OIB, vlasničku strukturu, objavi vlasnički list, nabroji sve čime se ta tvrtka bavi i čime se bavila, popis zaposlenih sa iznosima plaći,…

ILI…

Iznosiš krive premise a samim time pišeš i pogrešne zaključke. Lp

Sardelino
2 godine prije

Da istina, bilo je u vijestima.
Ali mu je olakotna okolnost priključenja u vlakić farmaceuta što se njegova firma bavi razvojem lijekova a ne cijepiva mRNA za kovid.

duk
2 godine prije

daj kakav link

duk
2 godine prije

previše čitaš index kamo i spadaš,kupili su firmu koja se bavi kvantnom medicinom i liječenjem interferonima

Max
2 godine prije

Ovi moji zlostavljači majka i ujak su bili ludi i prije a nakon cjepljenja su totalni zombiji senilni nasilne spodobe koje se tupo kesare agresivni. a što očekivati o luđaka koji majku bace na respirator.

Lucija, prva
2 godine prije

“Jedino kome su korisne su institucije koje profitiraju na ogromnom broju PCR testova koje radimo samo zato što ljudi žele dobiti covid-potvrde. Više se nitko ne testira da vidi je li bolestan, već samo da dobije covid-potvrdu. Za te testove mi svi kao društvo plaćamo 10-11 milijuna kuna svaki dan.

KOLARIĆ kaže za bi za mjesec dana počeli razgovarati o ukidanju potvrda. Još mjesec PCR testiranja znači cca još 30-40 milijuna kuna prihoda za njegovu instituciju.”

Гавран
2 godine prije

Reply to preseren3
Pojedosmo govno gubeći vreme i odgovarajući tebi veštačkoj inteligenciji na pitanje. Jedino teši da govno manje truje od vakcine!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI