Trump poziva na održavanje novih izbora, odmah nakon što su se pojavili dodatni pokazatelji da su izbori 2020. pokradeni

Donald Trump
4 komentara

Bivši predsjednik Donald Trump, kao i većina njegovih desetaka milijuna pristalica koji su glasovali za njega 2020. godine, dobro znaju da mu je reizbor ukrala ljevičarska duboka država.

I sada, konačno, traži da se nešto učini o tom pitanju.

“Dakle, sada je konačno ispalo da je FBI sakrio priču o prijenosnom računalu Huntera Bidena prije izbora znajući da bi, da to FBI nije učinio, ‘Trump lako pobijedio na predsjedničkim izborima 2020.’, objavio je Trump na svojoj platformi Truth Social.

“Ovo je golema prijevara i uplitanje u izbore na razini nikad viđenoj u našoj zemlji. LIJEK: Proglasiti pravog pobjednika ili, a to bi bilo minimalno rješenje, proglasiti izbore 2020. nepopravljivo kompromitiranima i raspisati nove izbore, odmah!” Dodao je.

Nepotrebno je reći da ne postoji nikakva šansa da vlastodršci održe nove izbore, a ako bi ih netko ozbiljno pokušao raspisati, pravi domaći teroristi s ljevice rušili bi i uništavali, bez prestanka dok ne bi više bilo što za uništiti.

Ipak, činjenica da su Amerikanci dopustili da se predsjednički izbori i tko zna koliko utrka s lošim glasačkim listićima također izravno ukradu, znak je da je naša demokratska republika možda preslaba i da neće izdržati još dugo. Jer nema sumnje da su izbori pokradeni.

“Moramo imati saslušanja. I to je ono čemu se veselim u republikanskoj većini u Zastupničkom domu,” rekla je zastupnica Lauren Boebert (R-Colo.) u svibnju nakon gledanja dokumentarnog filma “2000 Mules” koji je producirao Dinesh D’Souza pušten na slobodu.

Film sadrži sve dokaze koje je politički i medijski establišment zahtijevao otkad su Trump i njegov pravni tim tvrdili u tjednima nakon izbora u studenom 2020. da je ishod nezakonito izmijenjen; dokaz da su duboka država Washingtona i njihovi prijatelji u medijima i dalje odbijali vjerovati.

“Ako možemo imati geo-praćenje kada je u pitanju 06. siječnja, i doći do domova ljudi koji su držali natpis ispred Capitola i ako ih možemo pozvati na razgovor, onda neka ih FBI pozove na razgovor, no onda svakako mislim da možemo koristiti tu istu tehnologiju za istraživanje onih koji su možda ilegalno skupljali glasačke listiće i koje su možda plaćali neprofitne organizacije” nastavila je ona, dodajući da bi voljela istragu “ako je bilo koja od tih” informacija u filmu “dokaziva”.

U travnju, prije izlaska dokumentarca, osnivač i izvršni direktor Turning Point USA Charlie Kirk razgovarao je s Catherine Engelbrecht i Greggom Philipsom iz skupine za integritet glasanja True the Vote, koji su oboje bili glavni istraživački tim za ‘2000 Mules’. I oboje su rekli da su pronašli mnoštvo video snimaka i dokaza s mobitela koji dokazuju da su glasačke kutije bile pune ilegalnih glasačkih listića za Joea Bidena.

CharlieKirk.com je izvijestio:

”Philips je primijetio da su radnje punjenja glasačkih kutija u raznim dijelovima zemlje, uglavnom u državama s podjednakim brojem glasova, slijedile dosljedan obrazac, pri čemu je svaka operacija uključivala “niz skupljača, sabirno mjesto ili skladište za sve glasačke listiće, grupiranje onih glasačkih listića, a zatim ubacivanje tih listića u kutije od strane, kako smo ih zvali, ‘mazgi’.”

“I kad smo počeli spajati komadiće i dijelove, stvarno nam je sinulo: ‘Pa, ovo zvuči kao ono što se događa u Atlanti ili u San Luisu, Arizona’. Ovo je bila zavjera, ovo je bio organizirani kriminal”, rekao je.

U jednom trenutku intervjua, Engelbrecht je govorila o “sudbonosnom trenutku” kada je pogledala Philips i upitala: “Kako da srušimo kartel?”

“Tada smo počeli koristiti izraze kao što su zalihe, mjesta za odlaganje, mazge, trgovina ljudima i zlostavljanje birača jer to je ono što gledamo”, objasnila je.

Nema sumnje da su izbori 2020. ukradeni od Trumpa. Ima puno pravo raspisati nove izbore, čak i ako ih nikada neće dobiti.

glasanjeSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
1 godina prije

U državi izuzetnih su novi izbori već za dva mjeseca – 8. studenoga.

Biraju svih 435 zastupnika u Zastupničkom domu, kao i 35 članova od njih 100 u Senatu.

endura
1 godina prije

Uspavljivač, sve manje mu vjerujem. Svijet gori, on prica o izborima i pored zvanične izjave Vrhovnog suda da su izbori ’20 pokradeni, kada bi imao puno pravo da komotno ušeta u Bijelu kuću i pohapsi bagru… ne vjerujte mu previše

Max
1 godina prije

Zahtijev je opravdan jer prošli izbori nisu bili pošteni.

Zoki
1 godina prije

Pogledao sam 2000 Mules. Odličan dokumentarac koji će promijenit stvari u SAD-u.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI