Trump: “Steve Bannon je nakon posla izgubio i razum”

Stephen Bannon
3 komentara

Bivši glavni strateg Bijele kuće, Steve Bannon, “nakon što je izgubio posao u Bijeloj kući, izgubio je i razum”. Ovo je mišljenje izrazio predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump.

Bannon je susret sina američkog  predsjednika s ruskim odvjetnikom u Trump Toweru u New Yorku tijekom predizborne kampanje nazvao “izdajničkim” i “nepatriotskim” korakom.

“Nakon što je otpušten, izgubio je ne samo posao, nego i razum”, rekao je Trump, izvještava Euronews.

Trump je dodao kako Bannon “nema posebne veze” s njegovom pobjedom na izborima, a nakon nje je “davao lažne informacije medijima kako bi pokazao značajnijim nego što je doista bio”.

Na pitanje može li se taj čin smatrati izdajom, glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders je rekla da je Trump bio “bijesan i iznerviran zbog ove izjave” i skrenula je pozornost na Bannonovu nedosljednost.

“Mislim da je ovo samo smiješna optužba. Ako govorimo o izjavama gospodina Bannona, podsjetit ću vas na njegov jednosatni intervju u kojemu je istraživanje ruskog uplitanja u predsjedničke izbore nazvao velikom farsom”, rekla je Sarah Sanders.

Steve Bannon je radio ne samo u izbornom sjedištu već i administraciji Donalda Trumpa, gdje je bio glavni strateg predsjednika, sve do njegova otkaza u kolovozu prošle godine. Trump je tada zahvalio Bannonu na njegovoj službi i ulozi koju je odigrao u predizbornoj kampanji.

Tko je Stephen K. Bannon, „siva eminencija“ Trumpove administracije
Šok u Bijeloj kući – Trump sumnja da Bannon organizira curenje povjerljivih podataka

Stephen K. Bannon
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivo
6 godine prije

Ove se više ne može zvati ni “režim iz washingtona”, više su ono kao Moira Orfei Washington.

Kajzer Soze
6 godine prije

Osveta je najslađa kada se jede hladna !

Zvrk
6 godine prije

Bannon je prije političkog angažmana bio poznat kao investicijski bankar u Goldman Sachsu. To daje dosta prostora sumnji.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI