Trump tvrdi da Amerika umire, je li u pravu?

Trump-Umiranje Amerike
108 komentara

Nešto se čudno dogodilo Americi. Milijuni Amerikanaca pokazuju simptome onoga što se općenito naziva patološkim poremećajima, općenito poremećajima osobnosti, onih koji se obično pripisuju napuštanju od strane roditelja ili seksualnom zlostavljanju u djetinjstvu.

Vi to vidite svaki dan, ne samo u nasilju nad medicinskim sestrama ili školskim službenicima, već u općenitom tonu Amerike, ljutnji prožetoj glupošću i lošim manirima.

Simptomi su nedvojbeni jer su milijuni Amerikanaca privučeni vjerovanjima na “kultnoj razini”, uključujući politički i vjerski ekstremizam koji bi osramotio talibane (zabranjene u Rusiji).

Budimo i jasni. Amerika nikada nije imala pravu ljubav s istinom kada je u pitanju ono što je američku javnost učilo u školama ili indoktrinirano putem medija. Ono što su nekad kontrolirale samo odabrane elite poput Rockefellerove ili Fordove fondacije sada je palo u ruke poput Alexa Jonesa ili Joea Rogana.

Stare laži, svakako otrovne i podmukle, zamijenjene su različitim neukusnim stvarima, ali uz promjenu tona dolazi i do promjene kvalitete. Bolna retorika sada nije samo nerazumljiva, već smrdi na nepismenost i osnovno neznanje, jednostavno neznanje, nerazlikovanje dobrog od zlog.

No, jesu li stvari doista gore? Kad je Amerika “kupila” ratove laži kao što je Vijetnam ili još teži nacionalni bijes kao odgovor na 11. rujna, milijuni su umrli zbog ratnog profiterstva koje su u potpunosti podržali mediji i korumpirana vlada.

Dakle, kad milijuni najmanje obrazovanih ili intelektualno “ranjivih” Amerikanaca ispipaju cjepivo ili izborne podvale, oni mogu biti “potpuno u krivu”, ali jesu li?

Je li CIA namjestila američke izbore? Nije potrebno genijalno vidjeti “neviđenu ruku” čak ni u procesu odabira kandidata, a još manje sa samim izborima.

Najizraženiji primjeri su Bush 2000. ili Trump 2016. godine gdje su obično točne izlazne ankete bile isključene za “dvoznamenkaste”, nešto što bi statističari prijavili, ako je dopušteno, nemoguće.

Slično, ako Amerikanci ne vjeruju dr. Fauciju, može li se dogoditi da je američka medicinska zajednica uvijek tretirala javnost kao zamorce? Amerika ima najgoru dostupnost zdravstvene zaštite od bilo koje napredne nacije s profiterstvom moje “velike Pharmae” i medicinskih korporacija koje rade ruku pod ruku s korumpiranim političarima na stvaranju skandalozno propalog medijskog sustava koji je dugo harao američkim narodom.

Onda jednog dana dobijemo pandemiju i nitko se ne želi igrati. Tko je odgovoran? Je li to luđačko rubno izvješćivanje Fox Newsa ili je sve to unaprijed izrežirano društvo lakovjernih i samozadovoljnih potrošača zdravstvene zaštite?

Postoje dokazi da su se Sjedinjene Američke Države kao nacija mogle degradirati ne samo u nešto čime se ne može upravljati, već u nešto još gore, a ne samo u slom političke i društvene kohezije.

Svi izvještaji iz Sjedinjenih Država, bili to politički lideri ili stalni glasovi bijesnih Trumpovih pristaša, imaju jednu zajedničku stvar. Oni prikazuju odrasle Amerikance koji se ponašaju kao razmažena djeca, često buncaju, često nasilni, općenito iracionalni, a iznad svega dijele jednu zajedničku osobinu, a to je nedostatak kvalitetnog obrazovanja.

Slom odražava mnoge stvari, zasigurno neuspjeh američkih obitelji, škola, neuspjeh vjerskih vođa i najjasnije, nedostatak pozitivnih uzora među “društvenim elitama”.

Da budemo jasni, slavne su osobe uvijek bile mješovite, razmažene, privilegirane ili “propovijedane”. Nekolicina koji misle ili misle poput Eda Asnera, izrazita su manjina.

Drugi, poput Georgea Clooneyja, uključeni su u potporne organizacije poput Bijelih kaciga u Siriji, koje se više ne smatraju prvim odgovorima “čistih ruku” nakon što su ih vojske svjedoka optužile za potpuno sudioništvo u terorističkim činovima.

Ali istina je ružna. Amerika je doživjela potpuni “krah” u kojem su škole koje vode moćni sindikati učitelja i uz podršku političara nadjačale roditeljski autoritet i djelovale kao “kampovi za preodgoj” u ime neznanja i osrednjosti.

No, čak ni pristojne škole ne bi mogle nadjačati društvo koje je “zatucano” ne samo zbog bezumnih aplikacija za igre, loših škola, droga posvuda, jeftinih i dostupnih ili tabloidizacije medija.

Dobro financirana i pomno orkestrirana mržnja obrazovanih elita, poricanje znanosti i novootkriveno divlje prihvaćanje bilo čega zavjereničkog podsjeća na nešto sasvim svrhovito.

Zašto bi netko, neka skupina, neka kultna ili tajna organizacija htjela da vojno najmoćniju naciju u povijesti kontroliraju oni koji su sada uzdignuti na visoki autoritet, a koji su više nego nestabilni? Slušajte američke medijske osobe poput Tuckera Carlsona.

Ovog tjedna sramotnog bivšeg predsjednika Donalda Trumpa intervjuirao je osramoćeni bivši glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer na Newsmaxu, rubnoj mreži koja podržava nadmoćne podvale.

Bivši predsjednik izjavio je kako vjeruje da će Sjedinjene Američke Države biti uništene iznutra prije sljedećih predsjedničkih izbora. Spicer ga je pokušao ušutkati, ali nitko nije ušutkao Donalda Trumpa. Što je još gore, Trump je možda bio u pravu.

Trumpovo ponašanje u posljednje vrijeme postalo je iracionalnije nego obično nakon otkrića da je vojska uklonila zapovjedna ovlaštenja za Trumpa na temelju njihove procjene da će vjerojatno pokušati započeti nuklearni rat nakon neuspješnog pokušaja udara 06. siječnja 2021. godine.

General Milley, predsjedavajući Zajedničkog načelnika stožera, zapravo je dva dana nakon pokušaja udara nazvao svog kineskog kolegu, generala Li Zuechenga, uvjeravajući Kinu da Trumpu neće biti dopušteno napasti Kinu nuklearnim oružjem. Iz PBS-a, izvadak iz prijepisa vijesti:

Yamiche Alcindor:

General Milley poduzimao je izvanredne korake i vodio izvanredne razgovore s brojnim ljudima, među kojima je glavna, predsjednica Doma Nancy Pelosi.

To naravno, u vrijeme 08. siječnja, kada je predsjednica Pelosi pozvala generala Milleyja da kaže: Želim znati što radite kako biste bili sigurni da bivšem predsjedniku Trumpu nije dopušteno zloupotrebljavati nuklearne kodove ili nije dopušteno ući u neku vrstu vojne akcije koja nije mudra.

Tijekom tog poziva želimo to ispričati ljudima, tijekom tog poziva, predsjednica Pelosi je ovo rekla za predsjednika – bivšeg predsjednika Trumpa: „On je lud. Znate da je lud. On je lud. A ono što je jučer učinio, “misleći na okupaciju Capitola, napad na Capitol iz 06. siječnja,” ono što je jučer učinio daljnji je dokaz njegove ludosti.

Uz to, general Milley je odgovorio: “Slažem se s tobom u svemu.”

To su izvori na Capitol Hillu koji mi večeras potvrđuju te riječi.

Ono što vam ovo doista pokazuje je da netko poput generala Milleyja, na koga se ne gleda kao na političara, na demokrata ili republikanca, evo ga na telefonu s demokratom koji je meta bijesa bivšeg predsjednika Trumpa, rekavši: “ Slažem se s tobom.”

Također želim istaknuti još jedan razgovor koji je vodio general Milley, a to je bio s Ginom Haspel. Ona je bila bivša direktorica CIA-e. Evo što je Gina Haspel navodno rekla generalu Milleyju: “Na putu smo desničarskog udara”, opet, vraćajući se na tu ideju od 06. siječnja koja je zaista uzdrmala ljude.

To su izvanredni razgovori koji su uistinu u osnovi ideje da se na bivšeg predsjednika Trumpa gledalo kao na nekoga tko je bio labav top u vlastitoj administraciji.

Gledajući ovu najekstremniju situaciju, postoje dva načina da se optuži Trump kao “elita” spremna žrtvovati 100 milijuna u okrutnom pokušaju da zadrži vlast ili nešto gore.

Što ako je Trump, kako mnogi njegovi sljedbenici vjeruju, jednostavno jedan od njih? Trumpovo obrazovanje je mrljavo, njegovi fakultetski zapisi klasificirani su kao tajne nacionalne sigurnosti, a postoji i jedno pitanje, da je optužen da je nekome platio ne samo da polaže prijemne ispite, već i da mu je pohađao fakultet, polagao testove, pisao radove.

No, iste stvari čujemo i o bivšem potpredsjedniku Dicku Cheneyju i bivšem predsjedniku Georgeu W. Bushu, jer obojica dijele ključne karakteristike s Trumpom:

  • Odbojnost prema istini
  • Vrlo niske vještine verbalne komunikacije
  • Duga povijest osobnih slomova i/ili zlouporabe supstanci
  • Nema vidljive povijesti stvarnog zaposlenja

Kad bismo uzeli te iste četiri karakteristike i primijenili ih na mnoge, na primjer Tuckera Carlsona ili Joea Rogana ili Rusha Limbaugha ili Seana Hannityja ili možda većinu članova američkog Kongresa, mogli bismo pronaći neke dosljednosti.

Zaključak

Neki od njih mogli bi simbolizirati napuštanje “stručnosti” kao izvora poštovanja prema Amerikancima. Za rad s teškom opremom, za pravilno postavljanje pločica ili tepiha ili za operaciju mozga potreban je pravi talent i stručnost.

Oni koji imaju stvarnu i specifičnu stručnost sada su gurnuti u stranu u javnosti gdje svatko s uređajem, pristupom internetu i slučajem narcisoidnih poremećaja osobnosti sada može postati stručnjak za cjepiva, politički komentator ili stručnjak za svemirska putovanja ili vojsku tehnologija.

Mogu biti na televiziji ili biti izabrani na visoke javne funkcije.

Isto vrijedi i za “činjenice” ili “informacije”. Nova definicija „slobode“ i „uvjerenja“ proširena je tako da uključuje zahtjeve da se sve „činjenice“ ili „informacije“ smatraju „jednakim“.

Ako vjerujete da ste kralj Švedske, to se uvjerenje mora ne samo poštovati, već i braniti od drugih, često nasiljem nad prigovorima i pravima drugih.

Ovako funkcionira današnja američka “nova misao”.

Cjepiva mogu uzrokovati trudnoću, mogu uzrokovati sterilitet, mogu se koristiti za praćenje, kontrolu ili čak sprječavanje bolesti. Sve su samo “informacije” ili “činjenice”, pa čak i “alternativne činjenice”.

Ništa više nije u redu i oni koji neprestano govore nisu lažljivci ili kriminalci, oni su domoljubi.

Dobrodošli u Ameriku.

Author: Gordon Duff

AmerikaDonald Trump
Pretplatiti se
Obavijesti o
108 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
NeBudiOvca
2 godine prije

Cijeli svijet umire, od čega se veliki broj ljudi sa neskrivenim entuzijazmom ubija sam

Teodora
2 godine prije

Prešli ste na drugu stranu?

AJeTo
2 godine prije

Amerika trune. Da umire, značilo bi da je još živa.

RENEW
2 godine prije

Že leta je mrtva samo, da tega še ne vedo. ps://healthimpactnews.com/2021/24526-deaths-2317495-injuries-following-covid-shots-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions/

Kažun
2 godine prije

Melting pot je ispunio svrhu,parazit traži
novog domaćina i resurse.

gostgost
2 godine prije

Amerika je već mrtva. To će se tek vidjet kroz 2 godine.

Vladimir
2 godine prije

Čudan članak o Trumpu koji je doveo USA do najmanje nezaposlenosti u povijesti.Imao je veliku podršku samo oni koji upravljaju s covid fasizmom su bili protiv njega.Tada dolazi kaos izmisljene pandemije koju nitko nije proglasio i nekoliko ubojstava crnaca u gradovima gdje vladaju demokrati ali sve su pripisali Trumpu a da ne govorimo o krajnje sumnjivim izbornim rezultatima.Po meni bilo bi poželjnije da se u trenutku kad dug USA iznosi nekoliko godišnjih BDPa,piše o Bidenu koji pokazuje mentalnu nesposobnost za viditi državu koja je pred financijskim slomom te je glede toga Trump u pravu

Max
2 godine prije

Da rekao je istinu

Sven
2 godine prije

Mislim da je ovo preveliko generaliziranje. I da se daje prevelik znacaj razgovorima nekolicine ljudi i opcem znanju vecine ljudi. Sve u svemu blazena kalifornija kao u onoj pjesmi kalifornija to je bio moj san. Mislim da je suvisno uopce raspravljati raspada li se ili ne kad je kod njih puno bolje nego na balkanu. I route 66 se raspala pa opet izvlace korist iz nje. Da biram zemlju za ugodan zivot na samome vrhu bila bi kalifornija zbog puno stvari.

neznanje
2 godine prije

Napokon jedno normalno viđenje na ovom portalu. Da je prijevod bolji?! Bilo bi to previše za tražiti. Ipak je ovo samo…

mQstar
2 godine prije

Od logicno.com očekujem ispriku zdravom razumu – zbog ovog: Gordon Duff

2 godine prije

Amerika ne umire nego se degeneriše – ali ovo je tema za ozbiljnu analizu koja bi morala da bude dugaaaaačka. “Amerika umire, Amerika propada, Amerika tone…” – ovakvih tekstova ima na gomile i sve ih je više ali u njima ima samo konstatacija umesto da se ozbiljnije sagledaju uzroci – o kojima se najmanje piše iako su suština svega. Da li je moglo spontano da dođe do propadanje tog društva? Da li iko ozbiljan to može da pomisli? Ako i može onda neka pogleda ostala društva, pa i svoje, kako bi imao bolju sliku. Kad shvatimo da ceo zapadni svet tone onda uzrok moramo tražiti dalje od američke vlasti. Da američki predsednik nije taj “koji se pita” vidimo kada gase prvo Trampovu a sada i Bajdenovu izjavu za medije. A kad shvatimo da američkim, nemačkim, britanskim, našim društvom upravlja neko ko nije zvanična vlast i da to upravljanje ne ide… Čitaj više »

Grozomorni
2 godine prije

I što reći svakome na svijetu tko je ikada imao ikakvih kontakata sa rođenim amerikenjcem jasno je; prirodno glupi, arogantni,slabog znanja i još slabijeg obrazovanja.Sve vrijednosti gledaju kroz prizmu novca. U drugoj polovini osamdesetih imao sam ponudu da dodjem u Ameriku, ali dok sam čekao vizu malo sam čitao i istraživao o toj “obećanoj” zemlji – državi te sam i pored ponudjene godišnje plaće 6 – 7 znamenki odlučio ostati u Zapadnoj Evropi, ali i tu sam pogriješio trebao sam se zaputiti put istoka. Jer zapadna Evropa prepuna je predrasuda o osobama slavenskog podrijetla, i nikada neće prihvatiti da je jedan Slaven jednakovrijedna njima. Sada sam prestar da se vraćam na Balkan pun kriminala i korupcije i nacional etničkih predrasuda ili da krenem prema istoku. No proputovao sam Evropu upoznao je uzduž i poprijeko ali moja djeca na njihovu žalost ne slušaju savijete bazirane na osobnom iskustvu, previše su statični… Čitaj više »

ico
2 godine prije

Koja nesuvisla bljuvotina od teksta, došlo mi je slabo… Pa ovo je dno dna!!!

Rabid Infidel
2 godine prije

Kakvo je ovo smeće od članka???? Čemu?

Annabella
2 godine prije

Koji zbrkan i besmislen članak!

Jery
2 godine prije

Ovakvih nebuloza nisam procitao vec dugo vremena. Sve od tada kada smo jos kao djeca citali šund literaturu i stripove o americkom divljem zapada! Iskreno rečeno, niti me ne zanima svo to smeče u kojem živi americki izmanipulirani narod. Vrijeme je da se od njih distanciramo i živimo svoj način života i da jim trajno zabranimo pristup našem društvu!
FUJ!

Praetorian
2 godine prije

Ako padne Amerika, simbol i tvrdjava demokracije (bez obzira na sve moguce primjere suprotnog ali to cemo ostaviti za drugi put, jer ona to zaista i je bila, navise od svih drugih) sto onda ne bi prestala i u ostatku svijeta.
Znaci onog trena kada su pokrali izbore u Americi, sada je sve moguce u bilo kojoj drugoj drzavi na svijetu..osim u Kini i slicnim opce deklariranim komunistickim diktaturama. Pa pogledajmo Australiju ekperimentalni poligon..
Da je jedan glas ukraden, izbori bi se morali ponistiti, a ovdje se radi o milijunima glasova. Jednostavno si nisu mogli dozvoliti da ih Trump opet iznenadi i pobijedi, kao sto je napravio protiv Killary

dulebg
2 godine prije

Oni koji imaju stvarnu i specifičnu stručnost sada su gurnuti u stranu

neverovatno, tko bi se tomu nadao??!

Rosie Skye
2 godine prije

PAŽNJA SVIMA:
Ako vam je potreban hitan i učinkovit Čarobnjak za vraćanje bivšeg partnera, obratite se dr. Ogundele na WhatsApp -u ili Viber Chatu: +27638836445. On će vam svojim moćima pomoći u bilo kojem problemu koji imate, u vezi, braku ili osobnom. Vjerujem mu jer mi je već pomagao, vratio mi je muža nakon 24 sata rada, rekla sam mu da ću svoju priču podijeliti na svakom forumu jer je to moj način zahvale, da mu ljudi zahvaljuju za mene i saznati više o njemu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI