Trumpov pravni tim podiže tužbu kako bi osporio rezultat izbora u Wisconsinu nakon ovjere

Trump
8 komentara

Prije toga je guverner države, Demokrat Tony Evers, potvrdio rezultat izbora, na kojima je Joe Biden pobijedio na glasovanju u Wisconsinu s razlikom manjom od 1%, unatoč tome što je POTUS-ova kampanja osporavala ishod.

Pravni tim američkog predsjednika Donalda Trumpa podnio je tužbu za osporavanje rezultata predsjedničkih izbora u Wisconsinu na Vrhovnom sudu države, objavila je kampanja POTUS.

U posljednjoj tužbi nastojat će se osporiti rezultati na temelju navoda o četiri točke prekršaja postupka glasanja. Tvrdnja Trumpovog tima uglavnom se usredotočuje na prozivanje kršenja u glasanju poštom, za što je predsjednik već dugo govorio da je metoda koja jevrlo pogodna prijevarama.

“Današnja tužba uključuje četiri slučaja s jasnim dokazima nezakonitosti, poput nezakonitog mijenjanja omotnica s glasačkim listićima u odsutnosti, brojanja glasačkih listića koji nisu imali potrebnu prijavu, previđanja nezakonitih zahtjeva za neodređenim zatvaranjem i održavanja nelegalnih događaja glasanja pod nazivom Demokracija u parku,” objavila je kampanja.

Predsjednikov pravni tim osporava valjanost oko 220.000 glasačkih listića u odsutnosti, sugerirajući da su mogli biti nepropisno podneseni i time nevažeći. Ako Vrhovni sud Wisconsina odbaci glasove, to bi promijenilo ishod izbora u državi, gdje je Biden pobijedio s manje od 1% razlike, odnosno oko 20.000 glasova, čime bi POTUS dobio još 10 glasova Izbornog kolegija na 232 koja je već imao ima.

Wisconsin postaje posljednja država bojnog polja u pogledu osporavanja Bidenove navodne pobjede

Nova runda u Trumpovoj pravnoj bitci oko izbornih rezultata i navodnih kršenja i prijevara birača dolazi dan nakon što je demokratski guverner Wisconsina Tony Evers potvrdio rezultate prebrojavanja, pozivajući se na svoju “dužnost” da to učini. Guverner je naglasio da su državni izborni dužnosnici osigurali da Wisconsin ima “sigurne, poštene i učinkovite izbore.”

Evers je objavio svoju odluku 30. studenog, nakon što su državne izborne vlasti završile prebrojavanje glasova u dva okruga:Milwaukeeju i Daneu, koje nisu uspjele preokrenuti situaciju u korist sadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa, koji je zatražio ponovno brojanje. Nekoliko drugih država u kojima Trump osporava rezultate, točnije Arizona, Nevada, Michigan i Pennsylvania, već su potvrdile rezultate glasanja, dok je Wisconsin postao posljednja država na bojnom polju koja je to učinila.

Trumpova kampanja inzistira na tome da su u cijeloj zemlji na predsjedničkim izborima 2020. godine postojale brojne prijevare i kršenja prava birača.No, Trumpov tip dosad ipak nije uspio značajno pomaknuti ishod izbora putem tužbi na temelju tih navoda. POTUS je naime kao razlog naveo iodbijanje dopuštanja nadzora promatračima GOP-a nad brojanjem glasova, posebno glasačkih listića, za koje tvrdi da su vrlo skloni manipulacijama. Između ostalog, predsjednik i Republikanska stranka ukazali su na “propust” u strojevima za glasanje Dominion. Propust Dominiona, koji je otkriven u okrugu Michigan, navodi se kao mogući razlog zašto su neki Trumpovi glasovi odjednom postaliBidenovi.

Sam je predsjednik više je puta izjavio da su Demokrati, koji su zaduženi za gradove, “namjestili” ove izbore u korist Joea Bidenate on i dalje odbija priznati poraz. Obećao je da će pravno osporiti izborne rezultate, koji trenutno pokazuju Bidena u vodstvu sa sveukupno 306 glasova Izbornog kolegija.

Američki izbori 2020Donald TrumpPOTUS
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
BanOvan
3 godine prije

Strumpfe, ‘ebali te oni, dizi tu vojsku ili se pokrij usima!
Nabij im sve te laznjake u dOOpe ili se dohvati Melanije.

Max
3 godine prije

Prvo se ide legalnim putem a dalje će se vidjeti.

3 godine prije

Mislim da se polako stvara sve preciznije i preciznija slika – nevidjene pljacke izbora.
Na pocetku su cionisticki mediji – svi u glas krecali “sve je cisto”… Nakon njihove nevidjene cenzure i manipuacija…
Dakle ni MSM ni “socijalne mreze” prigusile su i cenzurirale svaku informaciju sa onog kompjutera Bidenovog sina…
To je bio prosto nevjerovatan banditizam, a ne samo uskracivanje infoemcije, nego bukvalno banditizam Cenzure.

Kako vreijeme prolazi – bukvalno more dokaza izlazi.
Sokantnih dokaza!
Preporucujem svakom ko zeli friske vijesti o nevidjenoj pljacki tzv “izbora” (gore nego u Avganistanu) – ovo je jedan od portala koji cesto objavljjuje novosti (cak i previse cesto!):
https://www.thegatewaypundit.com/

Ovdje jedan advokat – detaljno uvijek obrazlaze juristicko stanje u zadnjih par sedmica…
Odlican je:
https://www.youtube.com/channel/UCQa62kyOcsyhVUqyvRCbDNQ

3 godine prije zadnji put uredio Žx
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI