Trumpove pristalice udarale demonstrante Antife američkim zastavama tokom sukoba u glavnom gradu države Washington

Trumpove pristalice protiv Antife
13 komentara

Dva suprotstavljena događaja u gradu Olympia u državi Washington rezultirala su tučnjavama pristalica predsjednika Donalda Trumpa i Antife. Policija je potvrdila hapšenje osumnjičenog koji je navodno pucao tokom nemira.

Pro-Trump demonstranti koji su se okupili ispred Washington Capital State suočili su se sa kontra-demonstrantima koji su prisustvovali događaju nazvanom “Squash fascists”. Uslijedilo je nasilje, a video snimci na društvenim mrežama prikazuju pristalice predsjednika kako aktiviste Antife tuku američkim zastavama.

Čini se da se na drugim snimcima prikazuju maskirani demonstranti koji koriste suzavac protiv protivnika.

Takođe postoje izvještaji o pucnjavi tokom sukoba. Na jednom video snimku jasno se vidi kako Trumpov pristalica upire pištolj u demonstrante Antife. Na drugom se navodno vidi kako čovjek puca iz oružja.

Policija je kasnije potvrdila da je uhapsila pojedinca koji je „izgleda ispalio najmanje jedan metak iz pištolja u protivničku masu“. Dodali su da su se grupe demonstranata na kraju razišle dok su policajci “nadgledali kako bi osigurali da stvari budu mirne od sada”.

AntifademonstracijeDonald Trump
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Penzija
3 godine prije

Antifa ima pobjede samo protiv mojih penzionera.

Malivz
3 godine prije

Pa zar Amerikom ne teče med i mlijeko? Kakvi sad nemiri tamo? Pa tamo svi sanjaju Američki san i žive u izobilju. Tako da ne vjerujem da bi se to moglo dogoditi u Americi. To su sigurno Rusi snimili i sad vrše propagandu.

Daniel Plainview
3 godine prije

Mainstream mediji će osuditi ovaj homofobni napad, budući da Antifu čine pederčuge.

eu koloniija
3 godine prije

da konstatiramo da su trumpove pristalice izašle na mirni prosvjed. onda se kao kontraprosvjednici pojavile antife, koje su inače anarhisti, I došlo je do obračuna između te dvije grupe. policija se umješala I razdvojila te dvije grupe a u naslovu piše kako su “trumpove pristalice udarale demonstrante antife američkim zastavama” što bi trebalo vjerojatno da izazove gnjev kod dobronamjernih ali neupućenih. otprilike iz naslova se može iščitati da su prosvjednici antife sjedili mirno i pili svoje mlijeko a onda su došle divlje trumpove horde divljaka I napale ove mirne građane I to američkim zastavama. malo vam je naslov nategnut

Patriot
3 godine prije

Nedostaje informacija da je grupa Antifa šljama prva napala sa suzavcem i letvama. Naravno, napadaju jedino ako su 5:1 ili nemoćne penzionere i žene. Neće na megdan s Proud Boys jer uvijek popuše…

Bosanac
3 godine prije

Treba te anifashe neko dobro polomit da im vishe ne padne na pamet da izadju na ulicu.

Max
3 godine prije

Na što su spale SAD.

KISIK
3 godine prije

Nestalo im indijanaca?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI