Demokrati, u suradnji s ”mainstream” medijima i Big Techom namjestili ove izbore u svoju korist

Tucker Carlson
64 komentara

Ova izjava dolazi dok POTUS nastavlja osporavati izborne rezultate nizom tužbi u vezi s malverzacijama glasovima i prijevarama. Unatoč tome što je odbio priznati izbore regularnima, Trump je pozdravio odluku GSA-e u pogledu započinjanja procesa tranzicije prema predviđenoj administraciji Biden-Harris.

Voditelj Fox Newsa Tucker Carlson tvrdio je da se predsjednički izbori 2020. u SAD-u ne mogu nazvati “poštenima” u dobroj vjeri, zbog toga što su namješteni protiv Donalda Trumpa, u korist demokratskog kandidata Joea Bidena. Carlson je tvrdio da su Demokrati poduzeli brojne napore, uključujući dogovaranje s “Big Techom” i ”mainstream” medijima, kako bi namjestili ove izbore u svoju korist, a sve je to učinjeno neometano i vidljivo.

“Sustav je namješten protiv jednog kandidata, a u korist drugog. Namješten je na vrlo jasan i primjetan način. Svi smo vidjeli da se to događa. Namještali su izbore pred svima nama, a nitko nije ništa učinio u vezi s tim”, rekao je voditelj Foxa.

Carlson je tvrdio da su velike tehnološke tvrtke, poput Googlea i Facebooka, namjerno cenzurirale konzervativni narativ, istodobno promičući pro-demokratske i pro-liberalne teme. Prema njegovim riječima, demokrati su “iskoristili moć Big Techa” za pobjedu na izborima cenzuriranjem određenih “ideja,” koje su kružile internetom.

TV voditelj je dodao da su i mediji odigrali svoju ulogu, bez upiranja prsta u određene mreže ili internetske stranice. Tvrdio je da su se mreže dogovarale s Joeom Bidenom i njegovom potpredsjednicom, Kamalom Harris, tako da su ih polagano spominjali oko političkih pitanja ako budu izabrani.

“Joe Biden i Kamala Harris odbili su objasniti što će učiniti ako budu izabrani. To se prije nije dogodilo ni jednom predsjedničkom kandidatu u američkoj povijesti. Ali mediji su im to dopustili”, pojasnio je Carlson.

Tucker Carlson nije propustio priliku kritizirati način na koji su vođeni sami izbori. Posebno je kritizirao pouzdanost elektroničkog glasanja, tvrdeći da takvi strojevi nikada ne mogu biti pouzdani poput papirnatih listića i pritom je pozvao da se ovakva metoda glasovanja zauvijek odbaci jer “potkopava povjerenje u demokraciju”.

Domaćin Foxa nastavio je osuđivati Demokrate tvrdeći da su upotrijebili situaciju s Covidom-19 kao izgovor za promicanje glasovanja poštom, tvrdeći da su to učinili namjerno jer je ova metoda jako pogodna mogućnostima izborne prijevare.

“Demokrati su znatno povećali broj glasačkih listića za glasovanje poštom, jer su znali da će njihovi kandidati imati koristi od manje sigurnog glasanja i bili su u pravu”, tvrdio je Carlson.

Carlson je rezimirao da “nijedna poštena osoba” ne može predsjedničke izbore održane 2020. nazvati “poštenima”, s obzirom na sve postupke koje su poduzeli Demokrati kako bi izbore namjestili u korist Bidena.

Trump odobrava GSA-ov početak tranzicije, ali i dalje osporava rezultate izbora

Osuda TV voditelja zbog izbora održanih ove godine došla je kao ”vruća vijest” nakon vijesti o tome da je šefica uprave Općih službi Emily Murphy pokrenula postupke prijenosa na predviđenu administraciju Biden-Harris, dajući toj administraciji pristup dodatnim saveznim resursima i povjerljivim informativnim sastancima. Potez, kojeg su Demokrati željeli, pozdravio je predsjednik Donald Trump, koji je, međutim, odbio priznati rezultate izbora. POTUS je izjavio da će nastaviti voditi pravnu borbu za osporavanje rezultata glasovanja u nekoliko država.

Trenutni rezultati pokazuju da je Biden vodi s 306 glasova nasuprot 232, koliko ih je prikupio Trump. Trumpova kampanja, međutim, pokrenula je tužbe u nekoliko država radi osporavanja tamošnjih rezultata glasovanja, navodeći kao razloge tužbi kršenja zakona i prijevare. Kampanja tvrdi da nekim njezinim promatračima nije bilo dopušteno nadzirati prebrojavanje glasova u državama gdje su uočene “nepravilnosti” glasova birača i u državama gdje postoji velika količina glasačkih listića pristiglih poštom. Trumpov pravni tim također želi odbaciti kasno pristigle glasačke listiće u nekoliko država, koji su navodno korišteni za okretanje situacije u Bidenovu korist.

Predsjednikova kampanja također tvrdi da su određeni glasački aparati, koji sadrže softver sustava za glasovanje Dominion, mogli proizvesti netočne rezultate izračunavanja. Njihove tvrdnje su nastale nakon što se otkrilo da je jedan takav stroj za prebrojavanje glasova u jednom okrugu u državi Michigan, greškom pripisao 6.000 republikanskih glasova Demokratima.

američki izboriBig TechPOTUSTucker Carlson
Pretplatiti se
Obavijesti o
64 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Marko9
3 godine prije

…jos samo idioti vjeruju u bilo koju formu postenih izbora….izbori se kradu, manipuliraju i namjestaju prije nego sto su zapoceli a proces traje do zadnje ure…

Kao prvo neki radnik odmah ispada, kao drugo bez podrske novca ponovo ispada svatko, zatim bez podrske deep state nema ni sanse..itd

To vrijedi za svaku drzavu na svijetu.

Izbori i demokracija su opijum za sirotinju.

Tucker carlson
3 godine prije

Uvjeren sam da su ovo bili zadnji izbori u USA,vjerojatno Ce svijet pratiti taj trend.u vremenu koje dolazi,razotkriti Ce se sve karte.sha su big tech kompanije i koja im je svrha,Sha su farmaceutske kompanije i koja im je svrha..i posebno koja je svrha politickih marioneta koje su ovi postavili da se provede agenda.narod vise nema povjerenja..nikada ga nije trebao ni imati,manje bi bili pacificirani.hvala.

Mölltaler
3 godine prije

Ne razumijem. Svaki dan dva-tri članka o izborima u americi, a o najavljenom obaveznom cijepljenju u hrvatskoj ništa. Jučer je ministar unutarnjih poslova božinović najavio moguće obavezno cijepljenje, a predsjednik milanović (kojeg ste inače hvalili) je rekao da je on za obavezno cijepljenje i da će se on prvi cijepiti ako treba. Mislim da su izjave dvojice visoko rangiranih političara u Hr zaslužile bar jedan članak.

Busola
3 godine prije

Tucker Carlson je prodana duša koja se razotkrila zajedno s Foxom za ovih namještenih izbora američkih. Nakon držanja strane elitama i napada konstantnih na malog američkog čovjeka gubi ogromnom brzinom bazu gledatelja pa krenuo nakon batine koristiti mrkvu…

U par zadnjih tjedana broj gledatelja Foxa i Tuckera se najmanje prepolovio… Čovjek koji je radio za CNN služio je izgleda na FOX-u samo za primirivanje i kontrolu patriotskih snaga…

Ameri mu neke stvari neće zaboraviti, kao i stvaranju tipične podjele kao i kod nas. Oni su se okrenuli alternativnim medijima, društvenim mrežama …

Ps. Samo u zadnjih tjedan dana NEWSMAX je dobio milijun preplatnika , a npr. ba društvenu mrežu GAB se registriralo 5 milijuna novih korisnika

eu kolonija
3 godine prije

ova gospođica iz savezne agencije je bila pod ogromnim pritiscima prije nego je trump nju pozvao da pokrene prenos vlasti. ljudski od strane trumpa. međutim, meni se čini da tu nije kraj već početa. velika većina amerikanaca uostalom kao I njemaca, francuza itd. je ubijeđena da nešto nije u redu sa njihovim državama I vlastima u istim I osjećaju potrebu za borbu pa ako treba I oružanu za slobodu. dakle tek smo na početku. kraj će biti kada se pobiju ili protjeraju petokolonaši tipa macrona, angele, budena I njima sličnih sa oslobođenih prostora I dok se ne anuliraju produkti njihovog izbornog I etničkog inženjeringa. jedino su bijeli kršćani ugroženi od vankuvera do vladivostika

Max
3 godine prije

Ja ovome vjerujem Ali Trump ne izlazi s Dokazima a trebao bi ako ih ima

Spektator
3 godine prije

Demokracija će platiti zato što će pokušati odgovarati svima.
Siromasi će htjeti imetak bogatih. Demokracija će im to dati.
Mladi će htjeti biti uvažavani kao stari, žene će htjeti biti kao muški, stranci će htjeti prava starosjedilaca. 
A demokracija će im to dati.
Lopovi i prevaranti će htjeti važne državne funkcije. A demokracija će im to dati
A kad lopovi i prevaranti konačno demokratski preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci teže za moći nastat će gora tiranija nego u vrijeme bilo koje monarhije ili oligarhije. 
Sokrat oko 380 g. prije Krista.

puki
3 godine prije

samo da kazem ovo na jucerasnju vijest da je Macron najavio da je 2. val gotov.: ne vjeruj Danajcima ni kad darove donose- stara je izreka ne vjeruj Rotsildovom shupcicu, ni kad “darove najavljuije” jer kabala nece odustati od svog cilja, a i zasto bi, kada glupe ovce tako lijepo slusaju, sto god kabala naredi ne treba nama Macronova kobajagi milost, niti milost kabale. nema sada vise natrag, oni su htjeli rat i imat ce rat! oni su htjeli reset i imat ce reset! na kraju ce oni biti resetirani i nece ih vise biti! na kraju ce izgubiti sve i zmijskoj kabali bit ce zgazena njihova zmijska crvljiva glava za sva vremena a sva djubrad, koja sudjeluju u ovom planetranom zlocinu, na bilo koji nacin, ne samo polticari, stozerasi,virolozi i oni koji donose odluke, vec svi mediji, novinari i ostali neljudski sljam, koji sudjeluje u laganju– sve ih ceka… Čitaj više »

Chromosome
3 godine prije

Kabali je ovo pocetak kraja. Nece proci bez kaosa.

davor3
3 godine prije

Nakon što se godinama oslanjao na Roscomosa kako bi isporučio svoje astronaute u svemir, Washington sada planira sankcije ruskoj svemirskoj agenciji
Od svih predloženih sankcija, mjere protiv Roscosmosa očito bi bile najvažnije, jer se američki svemirski program već duže vrijeme oslanja na rusku tehnologiju. Od 2011. godine do početka ove godine, ruska svemirska letjelica Soyuz bila je jedino sredstvo za Amerikance da dođu do Međunarodne svemirske stanice. Američki sustav lansiranja Atlas V također se u velikoj mjeri oslanja na rusku svemirsku tehnologiju,  s prvom fazom koju pokreće motor RD-180.

“Nema sumnje da su jednostrane američke mjere usmjerene na” podrivanje “gospodarskog potencijala ruskih tvrtki”,

Stara kuka
3 godine prije

I gdje je sad hrpa dokaza koje je navodno prikupila “super odvjetnica” Sidney Powell? Nema ih. A neće ih ni biti iz više razloga. Prvi razlog je jer se takve prljave rabote rade u tajnosti i dokazi se ne ostavljjaju ležati na cesti pa da ih pokupi tko stigne. Drugi razlog je to što je Trump očigledno bio nemoćan spriječiti izbornu krađu iako je već mjesecima prije izbora bilo jasno da će se ona dogoditi. Već kada se vidjelo da deseci milijuna glasača dobivaju doma listiće , da se “zbog korone” ljude potiče da glasuju poštom i da je preko 35 milijuna glasača ranije pristupilo glasovanju bilo je jasno kakva će to kolosalna krađa biti. Nakon brojnih primjera muljaže s listićima koji stižu poštom na brojnim lokalnim izborima zadnjih 2-3 godine bilo je jasno da je poštansko glasovanje unaprijed osmišljeno samo dabi se moglo manipulirati brojem glasova po potrebi. Nažalost… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Tomi
3 godine prije

Sta vredi sad filozofirat o postenju i prevarama nema smisla to su gluposti. Vazi samo zakon jačeg izgleda da biden ima veci kalibar od trumpa zato je sad on glavni šerif

davor3
3 godine prije

Najviši njemački upravni sud presudio je da se vlada te zemlje ne može prisiliti da osigura da američki bespilotni zrakoplovi kontrolirani preko američke vojne baze na njemačkom teritoriju budu u skladu s međunarodnim pravom.

Slučaj su pokrenule grupe za ljudska prava u ime trojice jemenskih tužitelja koji tvrde da su njihovi rođaci ubijeni u američkom štrajku dronovima 2012. Naveli su da američka zračna baza u Ramsteinu na jugu Njemačke igra ključnu ulogu u releju leta kontrolni podaci koji se koriste za oružane udare dronovima u Jemenu.

“Ovdje govorimo o tajnom programu atentata koji svake godine ubije mnoštvo civila”, rekao je Gibson. “Jednostavno je neodrživ i unatoč današnjoj presudi očito nezakonit.”

Ah, taj Navalni

3 godine prije zadnji put uredio davor3
davor3
3 godine prije

Francuski senat donio je rezoluciju koja sadrži poziv vladi da službeno prizna Republiku Nagorno-Karabah, u srijedu je za rezoluciju glasalo 305 senatora od 306 prisutnih.

Prema rezoluciji, Senat poziva na trenutno povlačenje azerbejdžanskih snaga s teritorija zarobljenih u spornoj regiji od 27. rujna, međunarodne istrage ratnih zločina i uporabe zabranjenog oružja. Štoviše, senatori su preporučili vladi da “izvuče zaključke o ulozi koju imaju turske vlasti i razmotri najvažnije mjere zajedno s europskim partnerima”.

chosmos
3 godine prije

Čuo sam da i Bajden želi sebi i svojoj porodici da obezbijedi doživotni imunitet od krivičnog gonjenja te da može dobiti još 2 mandata nakon 2024.god. Diktator jedan.

Draguljće
3 godine prije

Jedan u nizu neznačajnih tekstova za hrvatski narod, koji kopa kontejnere, ostaje bez posla itd.
Savjet, manje kopirate propagandne tekstove ušljive amerike. Copy Paste nije dobar recept.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI