Tucker Carlson želi da intervjuiše Putina

tucker-carlson
89 komentara

Bivši voditelj Fox Newsa Tucker Carlson zatražio je intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, rekla je u nedjelju glavna urednica RT-a Margarita Simonyan.

„Carlson snažno insistira na intervju sa Vladimirom Putinom“, rekla je Simonjan u emisiji koju je emitovao TV kanal Rossiya-1. “Bilo bi sjajno da neko sasluša i obavijesti predsjednika o ovome.”

Carlson nije komentarisao ovo pitanje. Putin rijetko daje intervjue jedan na jedan stranim medijima. Njegov posljednji poduži razgovor sa zapadnim novinarom bio je sa voditeljicom CNBC-a Hadley Gamble na marginama foruma Ruske energetske sedmice u Moskvi u oktobru 2021.

‘Tucker Carlson Tonight’, koja se emitovala na Fox-u od 2016. do 2023., bila je najbolje ocijenjena emisija na američkim kablovskim vijestima. Carlson je iznenada otpušten sa kanala u aprilu. Prema novinaru, prekid je bio uslov nagodbe koju je Fox News postigao sa Dominion Voting Systems, koji je tužio kanal za klevetu zbog izvještavanja o predsjedničkim izborima u SAD-u 2020. godine.

Carlson je od tada pokrenuo vlastitu emisiju na X, platformi društvenih medija koja je ranije bila poznata kao Twitter, i intervjuirao nekoliko republikanskih kandidata za predsjednika 2024, uključujući bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i bivšeg potpredsjednika Mikea Pencea. Poznat je kao glasni kritičar vojne i finansijske pomoći Vašingtona Ukrajini tokom njenog oružanog sukoba sa Rusijom.

IntervjuPutinTucker Carlson
Pretplatiti se
Obavijesti o
89 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
JoeP
7 mjeseci prije

Ja mislim kako bi ga Putin radije dao Megyn Kelly 🙃

witchie
7 mjeseci prije

Uf, ako se Putin složi, Tuckera će pregledati izvana i iznutra prije nego ga puste do predsjednika.

Lima
7 mjeseci prije

To bi bio i bit ce najgledaniji intervju u povjesti…
Dve najvece legende ikad💪🏻💪🏻💪🏻

Schwarze Hunderte
7 mjeseci prije

I dobit će ga !

Panonicus
7 mjeseci prije

Želim večerati s Monikom Beluci!!

Auslender
7 mjeseci prije

Eh da Tucker zna ono što ja znam,a možda i zna ali glumi jer ipak Hollywood je to brale….

Auslender
7 mjeseci prije

Eh da Tucker zna ono što ja znam,a možda i zna samo glumi jer ipak Hollywood je to brale….

Mahatma
7 mjeseci prije

Oliver Stone je odradio solidan posao.

Nalet
7 mjeseci prije

OffTropic Cjepocid Prema studiji objavljenoj u časopisu Cureus, razvijene zemlje koje zahtijevaju najviše doza cjepiva za novorođenčad imaju najgore stope smrtnosti među djecom mlađom od pet godina. Istraživači Neil Miller, direktor Instituta za medicinska i znanstvena istraživanja u Novom Meksiku, i Gary Goldman, proveli su nekoliko analiza na temelju podataka iz 2019. i 2021. kako bi ispitali vezu između broja cijepljenja u ranom djetinjstvu koje zahtijevaju razvijene zemlje i stope smrtnosti novorođenčadi, dojenčadi i djece do pet godina. Studija je otkrila da se djeca u razvijenim zemljama koja zahtijevaju više neonatalnih cijepljenja često suočavaju sa štetnim posljedicama koje povećavaju smrtnost u djetinjstvu, što sugerira da davanje više cjepiva dojenčadi ne rezultira manjim brojem smrtnih slučajeva. Neke zemlje, dojenčadi daju cjepiva protiv hepatitisa B i Calmette-Guerin (BCG) bacila tuberkuloze. Studija je otkrila da su zemlje koje zahtijevaju oba cjepiva zapravo imale značajno lošiju stopu smrtnosti dojenčadi u usporedbi s državama koje ne zahtijevaju nijedno cjepivo. Istraživanje Millera… Čitaj više »

Mrčikola
7 mjeseci prije

Vjerojatno je da u Americi postoji struja koja bi željela da Amerika izađe iz ovog rata i prestane bacati novac na Ukrajinu.
Struja koja bi da se nastavi od Rusije kupovat jeftino, a “saveznicima” prodavat skupo…uz, kakav takav, socijalni mir.
Sada, u ovom “modu sankcija”, to rade samo oni najpovlašteniji, koji, naravno, imaju i direktnu korist od “poklanjanja” oružja.
Ako bi došlo do razgovora između Tuckera i Putina, i ako bi on bio objavljen u “javnim” Usa medijima, vjerojatno bi značilo da se stvorila kritična masa onih kojima je pun kufer (kuhrac)😁 daljnjeg osiromašenja Amerikanaca i Amerike zbog rata u Ukrajini.., ili, čak, to da sama “administracija” traži način da se izvuče iz daljnjeg financiranja Ukrajine, zbog “želje javnosti”…ali procjenu će i odluku, svakako, donijeti majstori…e, a i lakše je ukrast izbore ako je razlika u podršci kandidatima manja. 😁

Max
7 mjeseci prije

Jedan ima što pitati a drugi ima što odgovoriti. Nedostaje mi istoimeni prijatelj.

Robert
7 mjeseci prije

Jako je opasno za anglosaksi ako se Rusija ne porazi u Ukrajini.

Ranko
7 mjeseci prije

Kakva igra
Mislim da jos treba da se odvoji Evropa od Afrike(resursa) Od Rusije je to već završeno,I da Evropa još ekonomski nazaduje,taman toliko da se ne može oporavit pa sve i da se završi rat u Ukrajini završi e onda će Amerika već naći način da se pomiri sa Rusijom.
Biće Tramp ili neki drugi Tramp,nije ni bitno,a mislim da I ovaj novinar tu ima jednu od glavnih sporednih uloga.

Keki
7 mjeseci prije

Uuuuu može. Čak kislim da bi ovaj rado i pristao. A internet to neće izdržati.

ufffgtr
7 mjeseci prije

predvidam 500M pregleda

Martin
7 mjeseci prije

On to pokušava unazad par godina, ali ako do toga dođe …taj intervju slomit će internet…

hiber
7 mjeseci prije

O tebi bi se mogao napraviti serial , zahjebo bi oba a gledatelje oduševio idiotizmom i retardiranošču

hiber
7 mjeseci prije

O tebi bi se mogao napraviti serial , zahjebo bi oba a gledatelje oduševio idiotizmom i retardiranošču

C.F.
7 mjeseci prije

Super bi bilo da interviju bude u subotu, da u nedelju cijeli dan mozemo komentirati a u ponedjeljak opet na posao..

Lucija, prva
7 mjeseci prije

“Pope Francis told young Russians gathered for the All-Russian Meeting of Catholic Youth in St. Petersburg on Friday”:

“You are the heirs of great Russia. Never give up this legacy . Go ahead with this,” said the Pope.

“Never forget the legacy,” Francis said. “You are the heirs of Great Russia: Great Russia of saints, rulers, Great Russia of Peter I, Catherine …”

The Ukrainian Foreign Ministry said in response: “It’s a shame that Russian great-power ideas, which are the cause of Russia’s chronic aggression , consciously or unconsciously come from the lips of the Pope”

SOX
7 mjeseci prije

A,ti si onaj koji skuplja minuseeeee!!!!!

IVO ŠAMANIC
7 mjeseci prije

IZGLEDA DA SI NEŠTO NESPOMOCAN JER NE OSJEČAŠ PTAZNINU U GLAVI U KOJOJ NEMA MOZGA ZGUBIDANU JEDAN IDI I POTRAŽI MOZAK A DA NEMOŽEŠ JER TO JE GLAVA PRAZNA ZGUBIDANU JEDAN JADNI

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI