fbpx

UNICEF – jel itko čita ovo? Raskrinkajmo ih, skupa sa sluganskim Soroš-Gates medijima. Je li UNICEF odmah promijenio smjernice nakon saznanja iz WHO? Gdje su FAKTOGRAFCI?

Raskrinkavanje UNICEF-a

Istražujući, protupitkujući, konzultirajući se, a sad već i svakodnevno dobivajući silne izvore i dokumente od nepoznatih ljudi (kojima se zaista zahvaljujem), naletjeh tako i na ovaj UNICEF-ov. Zamislite svjetsku organizaciju za brigu o djeci! Kako providno!

U tim preporukama koje su mi dospjele putem maila, upada mi u oči, kao pravniku prije svega, prvi ulomak koji kaže:

Svrha dokumenta

„Ovaj dokument pruža smjernice donositeljima odluka, djelatnicima u javnom zdravstvu i zdravstvenim djelatnicima na području pedijatrije za informiranje o politici korištenja zaštitnih maski kod djece u kontekstu pandemije COVID-19. Ne odnosi se na korištenje maski od strane odraslih koji rade s djecom ili roditelja/skrbnika, kao ni na korištenje maski kod djece u zdravstvenim ustanovama. Ove privremene smjernice revidirat će se i ažurirati čim se pojave novi dokazi.“

Zamislite vi ovo, umjesto da je svrha ovog dokumenta primarno odnos prema djeci, za njihovu dobrobit, ovdje je sve bazirano kako baš djeci nametnuti nošenje maski, te kako će im to, a zahvaljujući ovim uputama, sve u kontekstu pLandemije (kako je ja od početka zovem) prenijeti DONOSITELJI ODLUKA!

Zaista vrlo brižno prema djeci cijelog svijeta. Mene ovdje zanima i još jedan detalj, s obzirom na nova saznjanja iz WHO, koja se također skrivaju od nas, od cijelog svijeta, ali „oštrom oku“ ništa ne može promaknuti.

Pitam ja taj UNICEF, tj. nihovih par uposlenika  u RH (kod izbora uvijek podobnih) hoće li – kako piše u Preporukama na kraju teksta,  „ako se bilo koji čimbenik promijeni, WHO i UNICEF će objavit i ažurirani dokument“  – hoće li zaista to i učiniti? Kada?

A taj zaključak iz Preporuka citiram:

„WHO i UNICEF nastavit će pažljivo pratiti sve novonastale dokaze o ovoj temi i situaciji radi utvrđivanja promjena koje bi mogle utjecati na ove privremene smjernice. Ako se bilo koji čimbenik promijeni, WHO i UNICEF objavit će ažuriranje dokumenta. U suprotnom, ovim privremenim smjernicama istječe šest mjeseci nakon datuma objave.“

Da je u WHO došlo do zaokreta uvjerite se i sami: poveznica, a ako baš želite čuti preciznu izjavu oko toga koju je na Panelu WHO iznio dr. Ryan preskočite na 1:01:33 da biste čuli točan citat dr.  Ryana.

A kako izgleda taj dokument UNICEF-a od 21. kolovoza 2020. potražite na poveznici. Preporuke za korištenje zaštitnih maski kod djece u zajednici u kontekstu bolesti COVID-19. Dodatak Preporukama za korištenje zaštitnih maski u kontekstu bolesti COVID-19

Što je u svemu ovome osobito bitno?

Ne mogu, a ponovo ne citirati ulomak iz prošlogodišnjeg  intervjua s cijenjom svjetskom znanstvenicom, ekspertom iz psihologije, psihopatologije i antropološke psihijatrije, prof. dr. sc. Milom Alečković. Ono što je u tom intervjuu iznijela profesorica Mila Alečković ne može nitko osporiti, ali nitko niti ne reagira. Dovoljno jasno svima koje ovo zanima. Čak se nisu javili ni tada, a nemaju razloga ni sada, ti  „eksperti“ – FAKTOGRAFCI.

Prof. Alečković je istaknula kako nošenje maski kod djece ima svoje političko-pravne, medicinske, epidemiološke  ali i psihološko-psihijatrijske argumente.

Navodim taj dio citirajući prof. Alečković:

Političko-pravni argumenti

1. Nošenje maski je dekret koji se svodi na preporuku, a ne zakon. Ništa što nije izglasano kao zakon u zemljama EU ne može da bude obavezujuće.

 2. Deklaracija o pravima  čoveka i gradjanina UN u članu 5 štiti  svakog  čoveka od fizičkog i psihičkog mučenja, svakog roditelja, kao i Konvencija o pravima deteta (La Convention Internationale relative aux Droits de lEnfant (1989), articles 8, 9, 13, 14, 16), kao i Ms. Mary Lawlor , Special Rapport on the situation of human rights defender on 1 May 2020, following the Human Rights Council decision 43/115., as well as Madame Dr Najat Maalla M’Jid, specijalni izaslanik UN za pitanja terora nad decom

(urgent-action@ohchr.org  enfance, procédures spéciales ; srsaleofchildren@ohchr.org)

3. Presuda Suda u Strazburu protiv obaveze nošenja maski na javnim mestima, odnosi se i na populaciju dece koja nisu ugrožena populacija, budući da ne postoji nijedan dokaz za suprotnu tvrdnju, te štiti decu od nasilnog nametanja maski

4. Dokle god traje ispitivanje parlamentarne medicinske nemačke komisije EU (ACU, the Extra-Parliamentary Corona Investigation Committee) o zloupotrebama i lažima u vezi sa virusom COVID 19, dotle nijedna institucija nijedne zemlje EU ne sme da tera ljude na mere čija se osnovanost tek ispituje: German physicians formed an extra-parliamentary inquiry commission to expose the truth – the Coronavirus was never dangerous, the lockdown was unconstitutional, the motives were never health concerns, it was always only about money and power. – Extra-parliamentary Inquiry on corona COVID-19

5. Tim pariskog advokata, predsednika advokatske kancelarije CAB ASSOCIES i predsednika Association REACTION 19, Maître CARLO ALBERTO BRUSA , 63, rue de la Boétie, 75008 Paris svim policijama, žandarmeriama, opštinama i školama EU prosledio je mogućnost krivične prijave protiv svakog ko vrši ZLOUPOTREBU POLOŽAJA I MOĆI kako bi ljude terao na neopravdane mere, a posebno na meru nošenja maski kod dece. Svi učitelji, nastavnici koji budu terali roditelje da deci stаve maske, odgovaraće krivično za zloupotrebu moći i službenog položaja, kao i žandarmi ili policajci.

6. roditelji u EU imaju pravo da svoje dete ispišu iz škola kojima nisu zadovoljni, a i to da decu školuju daljinski ili čak sami u kući, s tim da su deca u obavezi da na kraju godine idu na ispit matematike i jezika

Medicinski i epidemiološki argumenti

Maske propuštaju virus, a i veoma su štetne
Dr Pr Didier Raoult
Dr Peronne
Dr Nicole Delepine
Dr Pavel Vorobiev
Pr Dr Philippe Brouqui
Pr Dr Jean-Christophe
Lagier Pr Dr Matthieu Million
 Pr Dr Philippe Parola
Dr Gilbert Deray
Dr Jean Dominique Michel
 Dr Marie Hocquart
Dr Nicole Délepine
 Dr Claudio de Simone
Dr Pascal Trotta
Dr Denis Agret
Dr Stoian Alexov
Dr Steven Gundry
 Dr Beda M. Stadler
Dr Rashid Butar
Dr Hendrick Streeck
Dr Stephen Smith
Dr Jean-Luc Harousseau
DrStephano Montanari
Dr Claus Köhnlein
 Dr Nada Jurincic
Dr Louis de Benito
Pr Denis Rancourt
Dr Koen Berends, Holland Institute for Public H
Dr Alexandra  Henrion Caude
Médecins pour la vérité, Espagne
I jos 300 najvecih svetskih lekara kažu :

Višečasovno nošenje maski smanjuje ceo imunitet organizma, stvara nedostatak kiseonika tj hipoksiju u mozgu, posebno kod dece, smanjuje sve kognitivne sposobnosti i može da dovede do gubljenja svesti, a u trajnoj posledici do ishemije mozga.

Psihološko-psihijatrijski argumenti

Deca koja su u periodu ranog detinjstva i identifikacije naterana da nose maske, pokazuju sledeće psihopatološke pojave: nesigurnost, konfuziju, rastrojenost i nedostatak pažnje, kognitivno-intelektualne poremećaje, neurotične pojačane smetnje i strahove, sve do kompletnog autizma.

DR Guy Roux,
DR Ariane Bilheran
DR Sophie Cadalen
DR Serge Hefez (France)
DR Dominique Battig( Suisse)
DR Vladimir Gavrilov (Russie)
DR Stephen Baskerville (USA)
DR Adriano Segatori (Italie)
DR Mila Aleckovic-Bataille (France)
Etc..

Professeur Dr Mila Aleckovic Bataille, Sorbonne, Société Internationale de Psychopathologie de l’Extression„

Ima li još itko tko može kompetentno negirati sve navedeno? Tko su svi ti koji se  –  provodeći ovu tiraniju  nad djecom i roditeljima –  nadaju kako će izbjeći odgovornost? Predlažem svima, prije svega roditeljima, poslušajte prof. Alečković, svjetsku znanstvenicu i eksperta, a rekla je u intervjuu kao što i često ponavlja na mnogim TV: „Manja je šteta ispisati dijete iz škole jednu godinu već mu uništiti  zdravlje i cijeli život.“ A sve što je UNICEF trebao učiniti propustio je. Nije prvi puta.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
58 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Uzdaj se use...budi
Gost
Uzdaj se use...budi
7 mjeseci prije

Zanimljivo….

.....
Gost
.....
7 mjeseci prije

Njemacki Bild pise da se u Francuskoj pojavila nova varijanta korone koja izbjegava PCR test. Naime pojavili se pacijenti koji imaju sve simptome korone ali PCR test kaze da su negativni. Nevjerovatno,koja fora?! I objava se poklapa sa odlukom EU o zvanicnom uvodjenju Covid Pasosa za vakcinisane,oporavljene od korone i… Pročitaj više »

Suzy
Gost
Suzy
7 mjeseci prije
Reply to  .....

Sve je kordinirano..ova Plandemija se planira 100 – ma godina
Samo covjecanstvo spava..
Probudimo se

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
7 mjeseci prije
Reply to  .....

Hvala na informaciji.to je lagano probijanje leda..kao Mogu i cijepljeni,oni koji su preboljeli i oni negativni.a onda dodje ta vijest iz francuske.samo vjerski corona fanatici nisu vec shvatili igranku.i mislim da Ce ti nasi sugradjani postati najgori neprijatelji obicnom covjeku.neku nadu polazem u to Sha smo stalno na nekom zacelju,slampavi… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
7 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Ja počinjem u tramvaju izbjegavati biti blizu starijih sugrađana, – a koji se voze baš u “Rush our u”,- u strahu da su skoro sigurno – cijepljeni…i kao takvi, ne samo ‘pozitivni’…

nvfsefnviuerouverugv
Gost
nvfsefnviuerouverugv
7 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

To si u pravu, treba čemo bježati od “cjepljenih spasonosnim cjepivom”.

mario
Gost
mario
7 mjeseci prije

Točno, virus kod cjepljenih mutira na neprirodan način i to je početak ozbiljne pandemije za godinu dana

mala lu
Gost
mala lu
7 mjeseci prije
Reply to  mario

Bravo!

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
7 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

podijeliti ce se ljudi..uopce ne sumnjam da ce dolaziti i do fizickih obracuna.

RENEW
Gost
RENEW
7 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Polni mutiranih sevov, ki so zaenkrat še prikriti. Gre za to, da virusu zanesljivo ni težko, zamenjati svojo konico ali postati še bolj nalezljiv.

mala lu
Gost
mala lu
7 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

😆😅😂😆😅😅😆

tedi
Gost
tedi
7 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

dobro zapazanje,dobili su virus i sada ga setaju,da zaraze sve oko sebe.
Sada se treba cuvati,mojima iz familije cijepljenima je zabranjen ulaz u kucu,j….e mi se zagrljaje.

tihobl
Gost
tihobl
7 mjeseci prije
Reply to  .....

Nevjerovatno,koja fora?!

Fora da uvedu analno testiranje kao pouzdanije. A za Donbas si u pravu, situacija je losa sa tendencijom pogorsanja.

nvfsefnviuerouverugv
Gost
nvfsefnviuerouverugv
7 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Oko 23-eg će pući.

nvfsefnviuerouverugv
Gost
nvfsefnviuerouverugv
7 mjeseci prije
Reply to  .....

Tvrdnja pa onda negacija, pa nešto iz mašte andresenovih bajki pa negacija istog dok cijelo vrijeme evo već godinu dana idu ka istom cilju, cjepljenje i onda sve ostalo. Simptomi “imanja” kurtone ne stanu u rat i mir tomove, koja dalabu moraš biti vjerovati u sve.

.....
Gost
.....
7 mjeseci prije

Jos malo pa i mi necemo imati vise snage boriti se za najblize, govoriti o cemu se radi jer cemo biti u potrebi da makar malo ostanemo normalni. Gusteri preuzimaju svijet i svako ko nije guster bice proglasen ludim. Ali mislim svakako da sijelo pocinje ove godine,najkasnije sledece. Cak i… Pročitaj više »

RENEW
Gost
RENEW
7 mjeseci prije
Reply to  .....

Z injekcijami bodo samo okrepili virus. Upam, da bo to dovolj ošibilo EU, da ne bo več razmišljala o zločinskih sankcijah , ki ubijajo otroke v Severni Koreji, Siriji in Venezueli. Prav tako upam, da bo zločinska EU plačala za pol milijona od lakote umrlih Iraških otrok in uničenje Libije.

tedi
Gost
tedi
7 mjeseci prije
Reply to  .....

C19 je izgleda plansko pljackanje drzava,njihovih resursa u suradnji sa njihovim vladajucim satrapima,koji sklanjaju novac na sigurno,nevidljivo. Nesto mislim da bitcoin ima veze sa virusom i cijepljenjem,sve je u teskoj magli,velike milijarde su u igri,jer se u tu igru ukljucuje VOJSKA,POLICIJA,TAJNE SLUZBE, MSM,POLITICARI I RAZNE NVO org. Lagano i tiho,cak… Pročitaj više »

Biti ce dobro
Gost
Biti ce dobro
7 mjeseci prije

Sto nam rade:/

Slonica
Gost
Slonica
7 mjeseci prije

Roditelji djece u Eu imaju pravo da školuju djecu od kuće.
Imaju samo država mora imati tu regulativu a Hr je među malobrojnim koje to nemaju…
..’Manja je šteta ispisati jednu godinu iz škole ”
Hm,,,o tome bi se dalo diskutirati, ja osobno ne vidim nikakvog dobra u tome.

Jovan
Gost
Jovan
7 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Pa odselite se u Austriju, RH je kaput

Faust
Gost
Faust
7 mjeseci prije
Reply to  Jovan

Zluradost ne pomaže.Srbija je najprocijepljenija i istovremeno ima najveći porast broja navodno zaraženih.Ako budemo razmišljali kao ti svi će mo biti kaputt.

RENEW
Gost
RENEW
7 mjeseci prije
Reply to  Faust

Tam se bo vsak trenutek začela izpolnjevati napoved tipa po imenu Geert Vanden Bossche. Ali boste postavili zid zraven Drine?

Suzy
Gost
Suzy
7 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Ocito lose gledate

Slonica
Gost
Slonica
7 mjeseci prije
Reply to  Suzy

Prosvijetlite me,.. koje vi benefite vidite u ispisivanju djeteta iz škole

mario
Gost
mario
7 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Odprogramiranje od zaglupljujućeg školskog sustava i čuvanje djetetova sveukupnog zdravlja

Žare
Gost
Žare
7 mjeseci prije
Reply to  mario

Tako je

mala lu
Gost
mala lu
7 mjeseci prije
Reply to  mario

Tako je!Ispiru im mozak i uče ih laži!

tedi
Gost
tedi
7 mjeseci prije
Reply to  mario

valjda je zdravlje vaznije od jedne g skole,koja i onako nis koristi 30 min. traje s. sat.

mario
Gost
mario
7 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Odprogramiranje od zaglupjujućeg
školskog sustava i čuvanje djetetova sveukupnog zdravlja

Maslina-Želja
Gost
Maslina-Želja
7 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Imam prijatelja u Francuskoj i ima 6 djece.Talijan i Žena Francuskinja….
Pravi Kršćani!! Uopće nedaju svoju djecu u školu.Djeca im sviraju po 2..3 instrumenta i oni ih obučavaju i dolaze im i muzičari u daju im sate ..
Da samo vidiš tu djecu!!!Radosni kao da su u Raju.

mala lu
Gost
mala lu
7 mjeseci prije
Reply to  Maslina-Želja

Imaju pravo na to?U Francuskoj?!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
7 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Alternativa su fiziološka oboljenja/ promjene na mozgu ?
Sumnjam da će ovo biti često…ali tko bi trebao riskirati?

Nadajmo se da će prevladati zdrav razum i u učionicama i doma.
Makar i “neslužbeno”. 🙂

Slonica
Gost
Slonica
7 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

“Neslužbeno ” još najbolje prolazi.
I dobro je dok je tako 😊

mario
Gost
mario
7 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Ne vidiš dobro

Slonica
Gost
Slonica
7 mjeseci prije
Reply to  mario

glavno da ti dobro vidiš.
Imaš još kakvu praznu poruku ili je dosada u pitanju….

mario
Gost
mario
7 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Slonice i slon bi vidio štetu na djeci od maski i zaglupljujućeg školskog sustava

tedi
Gost
tedi
7 mjeseci prije
Reply to  mario

pas skida masku sa nosa,probo, bijezi ko vrag od krsta kada ju vidi.

mala lu
Gost
mala lu
7 mjeseci prije
Reply to  Slonica

U školi im ispiru mozak.Sjećate se kako je vrla ministrica napravila reformu škole 2018.?E, Moja kćer ide po toj reformi u 2. razred osnovne.Iz prirode su imali 12 (!) stranica o zdravlju, zdravstvenim ustanovama, nazivima specijalista ( tko je za šta itd.), ubi Bože!Nakon toga malo nešto o zavičaju, onda… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
7 mjeseci prije
Reply to  mala lu

Sjećam se ,sjecam se i sto i jedne platforme, lozinki, šifri,zadaci na jednom a riješi na drugom.
Slažem se,ali jel ispisat dijete rješenje. ??
Držat ga doma…
Mislim da moj upis nije shvaćen..možda neki drugi put

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
7 mjeseci prije

Gdje su faktografci..eh,valjda im je isplata danas.usput da pitam,gdje nam je debeli djuro??da se barem javi da je zdrav i ziv.hvala.

rimtu
Gost
rimtu
7 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Nema ni malomorgena.

Muppet shou
Gost
Muppet shou
7 mjeseci prije

FINANCIJSKO MOCNI MANIJACI KAMATARI DOSLOVNO KORISTE SVE PODLOSTI ZA UBITI COVJECANSTVO, EKONOMIJE KAKO BI BRIZNO PONUDILI RIJESENJA KROZ KAMATE, EXPERIMENTALNO CJEPIVO I STO CUDA. PCR TESTOVI, KARANTENE SU NACIN IZIVLJAVANJA NAD ZDRAVIM LJUDIMA. DOKLE? DOK IM SE DOZVOLI.

RENEW
Gost
RENEW
7 mjeseci prije
Reply to  Muppet shou

To je, ker so dali računalniškega genija za glavnega zdravnika. Še Geert Vanden Bossche mu je pobegnil, ker vidi, da to nima srečnega konca. To je neumnost, da je računalničar brez znanja biologije in kemije zdaj vodja zdravnikov. Saj veste kaj se je zgodilo, ko so slikarja, morilca lastne nečakinje… Pročitaj više »

Ive
Gost
Ive
7 mjeseci prije

Nacuo sam pricu kako po Covid bolnicama osoblje pacijentima KRADE NOVAC< NAKIT < BANKOVNE KARTICE treba malo pisati o toj temi.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
7 mjeseci prije
Reply to  Ive

Da. Mog susjeda pokrali.
+ još je držao pin od kartice u novčaniku, pa su dizali i s bankomata.
Dubrava.

RENEW
Gost
RENEW
7 mjeseci prije
Reply to  Ive

Če njihov šef Bill lahko, zakaj bi oni ne smeli?

tedi
Gost
tedi
7 mjeseci prije
Reply to  RENEW

bravo,kakav sef takvi radnici.

Sebo
Gost
Sebo
7 mjeseci prije

Youtube video iz članka i account su već izbrisani….. eto di su Faktografci. Rade svoje i cenzuriraju

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
7 mjeseci prije
Reply to  Sebo

Podigli placu i nazad na posao.

RENEW
Gost
RENEW
7 mjeseci prije
Reply to  Sebo

Najslabša stran za video datoteke. Popolnoma zanič in ko je začel še štekati in kockati, ga ne gledam več.
Jaz raje gledam tole:
https://archive.org/details/ancientalienscollection

nvfsefnviuerouverugv
Gost
nvfsefnviuerouverugv
7 mjeseci prije

Koja dresura budučih borgova, huuuhhhh…………………..

Max
Member
Famed Member
Max
7 mjeseci prije

Bravo za hrabrost draga Arna! Borite se protiv zločina nad djecom.

learzi
Gost
learzi
7 mjeseci prije

Onaj, ko napravi “Nova cesarska oblačila” i ponudi ih na tržište, nema više problema. Narod če sam, da sve uradi. Isto je sa pandemijom.
ps: ovaj put,ne želim, da budem u koži novinara i lekara.

Franko
Gost
Franko
7 mjeseci prije
Reply to  learzi

U Sloveniji, papak, koji čuje na ime ka??n nema gde da beži. Očito to več zna, pa sad još više laja.

RENEW
Gost
RENEW
7 mjeseci prije

Če bi jaz objavila sliko črnega otroka, ki ga žejo muhe bi šla v čuzo. A rasisti na UNICEF lahko. Tisti jumbo plakat izkazuje zanemarjanje otrok, celo zanikrnost in niti slučajno ne bi smel predstavljati Afrike. Afričanke niti slučajno tako ne zanemarjajo svojih otrok, ker so večinoma dobre mame. Upam,… Pročitaj više »

nazgul75
Member
Active Member
nazgul75
7 mjeseci prije

Gospođo Arna, u intervjuu Sase Borojevica na Balkan info imate ‘ponesto’ I o Unicef-u, koji se nama I dalje ‘prodaje’ kao svjetska organizacija za zaštitu djece, a rukovodeći ljudi te ‘organizacije’ (dvojica) osuđeni kao pedofili. Da li je potrebno ista vise za reći (ako je ta informacija tačna, a recimo… Pročitaj više »

Joe
Gost
Joe
7 mjeseci prije

video link ne radi

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik