fbpx

UNICEF – jel itko čita ovo? Raskrinkajmo ih, skupa sa sluganskim Soroš-Gates medijima. Je li UNICEF odmah promijenio smjernice nakon saznanja iz WHO? Gdje su FAKTOGRAFCI?

Raskrinkavanje UNICEF-a

Istražujući, protupitkujući, konzultirajući se, a sad već i svakodnevno dobivajući silne izvore i dokumente od nepoznatih ljudi (kojima se zaista zahvaljujem), naletjeh tako i na ovaj UNICEF-ov. Zamislite svjetsku organizaciju za brigu o djeci! Kako providno!

U tim preporukama koje su mi dospjele putem maila, upada mi u oči, kao pravniku prije svega, prvi ulomak koji kaže:

Svrha dokumenta

„Ovaj dokument pruža smjernice donositeljima odluka, djelatnicima u javnom zdravstvu i zdravstvenim djelatnicima na području pedijatrije za informiranje o politici korištenja zaštitnih maski kod djece u kontekstu pandemije COVID-19. Ne odnosi se na korištenje maski od strane odraslih koji rade s djecom ili roditelja/skrbnika, kao ni na korištenje maski kod djece u zdravstvenim ustanovama. Ove privremene smjernice revidirat će se i ažurirati čim se pojave novi dokazi.“

Zamislite vi ovo, umjesto da je svrha ovog dokumenta primarno odnos prema djeci, za njihovu dobrobit, ovdje je sve bazirano kako baš djeci nametnuti nošenje maski, te kako će im to, a zahvaljujući ovim uputama, sve u kontekstu pLandemije (kako je ja od početka zovem) prenijeti DONOSITELJI ODLUKA!

Zaista vrlo brižno prema djeci cijelog svijeta. Mene ovdje zanima i još jedan detalj, s obzirom na nova saznjanja iz WHO, koja se također skrivaju od nas, od cijelog svijeta, ali „oštrom oku“ ništa ne može promaknuti.

Pitam ja taj UNICEF, tj. nihovih par uposlenika  u RH (kod izbora uvijek podobnih) hoće li – kako piše u Preporukama na kraju teksta,  „ako se bilo koji čimbenik promijeni, WHO i UNICEF će objavit i ažurirani dokument“  – hoće li zaista to i učiniti? Kada?

A taj zaključak iz Preporuka citiram:

„WHO i UNICEF nastavit će pažljivo pratiti sve novonastale dokaze o ovoj temi i situaciji radi utvrđivanja promjena koje bi mogle utjecati na ove privremene smjernice. Ako se bilo koji čimbenik promijeni, WHO i UNICEF objavit će ažuriranje dokumenta. U suprotnom, ovim privremenim smjernicama istječe šest mjeseci nakon datuma objave.“

Da je u WHO došlo do zaokreta uvjerite se i sami: poveznica, a ako baš želite čuti preciznu izjavu oko toga koju je na Panelu WHO iznio dr. Ryan preskočite na 1:01:33 da biste čuli točan citat dr.  Ryana.

A kako izgleda taj dokument UNICEF-a od 21. kolovoza 2020. potražite na poveznici. Preporuke za korištenje zaštitnih maski kod djece u zajednici u kontekstu bolesti COVID-19. Dodatak Preporukama za korištenje zaštitnih maski u kontekstu bolesti COVID-19

Što je u svemu ovome osobito bitno?

Ne mogu, a ponovo ne citirati ulomak iz prošlogodišnjeg  intervjua s cijenjom svjetskom znanstvenicom, ekspertom iz psihologije, psihopatologije i antropološke psihijatrije, prof. dr. sc. Milom Alečković. Ono što je u tom intervjuu iznijela profesorica Mila Alečković ne može nitko osporiti, ali nitko niti ne reagira. Dovoljno jasno svima koje ovo zanima. Čak se nisu javili ni tada, a nemaju razloga ni sada, ti  „eksperti“ – FAKTOGRAFCI.

Prof. Alečković je istaknula kako nošenje maski kod djece ima svoje političko-pravne, medicinske, epidemiološke  ali i psihološko-psihijatrijske argumente.

Navodim taj dio citirajući prof. Alečković:

Političko-pravni argumenti

1. Nošenje maski je dekret koji se svodi na preporuku, a ne zakon. Ništa što nije izglasano kao zakon u zemljama EU ne može da bude obavezujuće.

 2. Deklaracija o pravima  čoveka i gradjanina UN u članu 5 štiti  svakog  čoveka od fizičkog i psihičkog mučenja, svakog roditelja, kao i Konvencija o pravima deteta (La Convention Internationale relative aux Droits de lEnfant (1989), articles 8, 9, 13, 14, 16), kao i Ms. Mary Lawlor , Special Rapport on the situation of human rights defender on 1 May 2020, following the Human Rights Council decision 43/115., as well as Madame Dr Najat Maalla M’Jid, specijalni izaslanik UN za pitanja terora nad decom

([email protected]  enfance, procédures spéciales ; [email protected])

3. Presuda Suda u Strazburu protiv obaveze nošenja maski na javnim mestima, odnosi se i na populaciju dece koja nisu ugrožena populacija, budući da ne postoji nijedan dokaz za suprotnu tvrdnju, te štiti decu od nasilnog nametanja maski

4. Dokle god traje ispitivanje parlamentarne medicinske nemačke komisije EU (ACU, the Extra-Parliamentary Corona Investigation Committee) o zloupotrebama i lažima u vezi sa virusom COVID 19, dotle nijedna institucija nijedne zemlje EU ne sme da tera ljude na mere čija se osnovanost tek ispituje: German physicians formed an extra-parliamentary inquiry commission to expose the truth – the Coronavirus was never dangerous, the lockdown was unconstitutional, the motives were never health concerns, it was always only about money and power. – Extra-parliamentary Inquiry on corona COVID-19

5. Tim pariskog advokata, predsednika advokatske kancelarije CAB ASSOCIES i predsednika Association REACTION 19, Maître CARLO ALBERTO BRUSA , 63, rue de la Boétie, 75008 Paris svim policijama, žandarmeriama, opštinama i školama EU prosledio je mogućnost krivične prijave protiv svakog ko vrši ZLOUPOTREBU POLOŽAJA I MOĆI kako bi ljude terao na neopravdane mere, a posebno na meru nošenja maski kod dece. Svi učitelji, nastavnici koji budu terali roditelje da deci stаve maske, odgovaraće krivično za zloupotrebu moći i službenog položaja, kao i žandarmi ili policajci.

6. roditelji u EU imaju pravo da svoje dete ispišu iz škola kojima nisu zadovoljni, a i to da decu školuju daljinski ili čak sami u kući, s tim da su deca u obavezi da na kraju godine idu na ispit matematike i jezika

Medicinski i epidemiološki argumenti

Maske propuštaju virus, a i veoma su štetne
Dr Pr Didier Raoult
Dr Peronne
Dr Nicole Delepine
Dr Pavel Vorobiev
Pr Dr Philippe Brouqui
Pr Dr Jean-Christophe
Lagier Pr Dr Matthieu Million
 Pr Dr Philippe Parola
Dr Gilbert Deray
Dr Jean Dominique Michel
 Dr Marie Hocquart
Dr Nicole Délepine
 Dr Claudio de Simone
Dr Pascal Trotta
Dr Denis Agret
Dr Stoian Alexov
Dr Steven Gundry
 Dr Beda M. Stadler
Dr Rashid Butar
Dr Hendrick Streeck
Dr Stephen Smith
Dr Jean-Luc Harousseau
DrStephano Montanari
Dr Claus Köhnlein
 Dr Nada Jurincic
Dr Louis de Benito
Pr Denis Rancourt
Dr Koen Berends, Holland Institute for Public H
Dr Alexandra  Henrion Caude
Médecins pour la vérité, Espagne
I jos 300 najvecih svetskih lekara kažu :

Višečasovno nošenje maski smanjuje ceo imunitet organizma, stvara nedostatak kiseonika tj hipoksiju u mozgu, posebno kod dece, smanjuje sve kognitivne sposobnosti i može da dovede do gubljenja svesti, a u trajnoj posledici do ishemije mozga.

Psihološko-psihijatrijski argumenti

Deca koja su u periodu ranog detinjstva i identifikacije naterana da nose maske, pokazuju sledeće psihopatološke pojave: nesigurnost, konfuziju, rastrojenost i nedostatak pažnje, kognitivno-intelektualne poremećaje, neurotične pojačane smetnje i strahove, sve do kompletnog autizma.

DR Guy Roux,
DR Ariane Bilheran
DR Sophie Cadalen
DR Serge Hefez (France)
DR Dominique Battig( Suisse)
DR Vladimir Gavrilov (Russie)
DR Stephen Baskerville (USA)
DR Adriano Segatori (Italie)
DR Mila Aleckovic-Bataille (France)
Etc..

Professeur Dr Mila Aleckovic Bataille, Sorbonne, Société Internationale de Psychopathologie de l’Extression„

Ima li još itko tko može kompetentno negirati sve navedeno? Tko su svi ti koji se  –  provodeći ovu tiraniju  nad djecom i roditeljima –  nadaju kako će izbjeći odgovornost? Predlažem svima, prije svega roditeljima, poslušajte prof. Alečković, svjetsku znanstvenicu i eksperta, a rekla je u intervjuu kao što i često ponavlja na mnogim TV: „Manja je šteta ispisati dijete iz škole jednu godinu već mu uništiti  zdravlje i cijeli život.“ A sve što je UNICEF trebao učiniti propustio je. Nije prvi puta.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
58 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Uzdaj se use...budi
Gost
Uzdaj se use...budi
1 godina prije

Zanimljivo….

Biti ce dobro
Gost
Biti ce dobro
1 godina prije

Sto nam rade:/

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije

Roditelji djece u Eu imaju pravo da školuju djecu od kuće.
Imaju samo država mora imati tu regulativu a Hr je među malobrojnim koje to nemaju…
..’Manja je šteta ispisati jednu godinu iz škole ”
Hm,,,o tome bi se dalo diskutirati, ja osobno ne vidim nikakvog dobra u tome.

Tucker Carlson
Member
Tucker Carlson
1 godina prije

Gdje su faktografci..eh,valjda im je isplata danas.usput da pitam,gdje nam je debeli djuro??da se barem javi da je zdrav i ziv.hvala.

Muppet shou
Gost
Muppet shou
1 godina prije

FINANCIJSKO MOCNI MANIJACI KAMATARI DOSLOVNO KORISTE SVE PODLOSTI ZA UBITI COVJECANSTVO, EKONOMIJE KAKO BI BRIZNO PONUDILI RIJESENJA KROZ KAMATE, EXPERIMENTALNO CJEPIVO I STO CUDA. PCR TESTOVI, KARANTENE SU NACIN IZIVLJAVANJA NAD ZDRAVIM LJUDIMA. DOKLE? DOK IM SE DOZVOLI.

Ive
Gost
Ive
1 godina prije

Nacuo sam pricu kako po Covid bolnicama osoblje pacijentima KRADE NOVAC< NAKIT < BANKOVNE KARTICE treba malo pisati o toj temi.

Sebo
Gost
Sebo
1 godina prije

Youtube video iz članka i account su već izbrisani….. eto di su Faktografci. Rade svoje i cenzuriraju

nvfsefnviuerouverugv
Gost
nvfsefnviuerouverugv
1 godina prije

Koja dresura budučih borgova, huuuhhhh…………………..

Max
Member
Max
1 godina prije

Bravo za hrabrost draga Arna! Borite se protiv zločina nad djecom.

learzi
Gost
learzi
1 godina prije

Onaj, ko napravi “Nova cesarska oblačila” i ponudi ih na tržište, nema više problema. Narod če sam, da sve uradi. Isto je sa pandemijom.
ps: ovaj put,ne želim, da budem u koži novinara i lekara.

RENEW
Gost
RENEW
1 godina prije

Če bi jaz objavila sliko črnega otroka, ki ga žejo muhe bi šla v čuzo. A rasisti na UNICEF lahko. Tisti jumbo plakat izkazuje zanemarjanje otrok, celo zanikrnost in niti slučajno ne bi smel predstavljati Afrike. Afričanke niti slučajno tako ne zanemarjajo svojih otrok, ker so večinoma dobre mame. Upam,… Pročitaj više »

nazgul75
Member
nazgul75
1 godina prije

Gospođo Arna, u intervjuu Sase Borojevica na Balkan info imate ‘ponesto’ I o Unicef-u, koji se nama I dalje ‘prodaje’ kao svjetska organizacija za zaštitu djece, a rukovodeći ljudi te ‘organizacije’ (dvojica) osuđeni kao pedofili. Da li je potrebno ista vise za reći (ako je ta informacija tačna, a recimo… Pročitaj više »

Joe
Gost
Joe
1 godina prije

video link ne radi

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.
Izbornik