Vatikan na svojoj velikoj konferenciji o zdravlju ugošćuje Faucija, Chelsea Clinton, šefove Pfizera i oligarhe iz Big-Tech kompanija

Papa Franjo - Vatican
219 komentara

Kreatori cjepiva, mormonski starješine, Chelsea Clinton, zagovaratelj pobačaja, zagovornica kontrole stanovništva Jane Goodall, aktivistica New Agea, ugledna britanska muslimanska znanstvenica i američka glumica, i zagovarateljica pobačaja, poznata po tome što je pozirala gola, sve će ovo biti govornici na predstojećoj vatikanskoj konferenciji o ”zdravlju”. Među 114 govornika navedena su samo dva govornika iz katoličkog klera.

Vatikan je najavio svoju petu međunarodnu zdravstvenu konferenciju o temi “Istraživanje uma, tijela i duše.” Na njoj planira ugostiti na desetke globalističkih govornika, kao i govornika koji promiču pobačaj, kao što su Chelsea Clinton, izvršni direktori tvrtki Pfizer i Moderna kao i ravnatelja američkog Nacionalnog instituta za zdravlje Anthonyja Faucija. Konferencija pod nazivom „Istraživanje uma, tijela i duše. Kako inovacijski sustavi i sustavi isporuke poboljšavaju ljudsko zdravlje“, trebala bi se održati od 06. do 08. svibnja.

Na događaju, kojem su domaćini papinsko Vijeće za kulturu, Zaklada Cura, Zaklada za znanost i vjeru (STOQ) i Stem for Life (SFLF) pojavit će se nevjerojatnih 114 govornika.

Govornici uključuju istaknuta i raznolika imena poput izvršnih direktora tvrtki Pfizer i Moderna, s time da tvrtka Pfizer također proizvodi i tablete za pobačaj; ravnatelj Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) Francis Collins, koji zagovara upotrebu fetalnog tkiva u istraživačkim projektima; voditelj Google Healtha, David Feinberg; i Anthony Fauci iz američkog Nacionalnog instituta za alergiju i zarazne bolesti, čiji su savjeti, koje je on predložio vladinim dužnosnicima, igrali veliku ulogu u gašenju američkih crkava prošle godine.

Direktor NIH-a Francis Collins ima dugu povijest politika koje su usmjerene protiv života. On se prethodno pohvalio otkrićem navodnih “znanstvenih dobrobiti,” koje proizlaze iz istraživanja fetalnog tkiva, tvrdeći da bi se takav rad mogao provoditi “s etičkim okvirom.”

Na konferenciji u Vatikanu pridružit će mu se izvršni direktor Salesforcea, Marc Benioff, koji se čvrsto uskladio s globalističkom, liberalnom elitom, zalaganjem za zabranjivanje e-pošte Republikanaca i članova Trumpove kampanje nakon prosvjeda održanih na Capitol Hillu 06. siječnja, kao i zabranom svih klijenata i korisnika koji bi čak i dovodili u pitanje legitimitet i ispravnost održavanja američkih izbora iz prošle godine. Benioff je također poznat po promoviranju LGBT ideologije, a Time ga opisuje kao “jednog od najotvorenijih rukovoditelja” u pogledu LTBG aktivizma.

Na konferenciji će također govoriti predstavnica Ujedinjenih naroda Jane Goodall, osoba koja podržava kontrolu populacije; New Age aktivist Deepak Chopra; rock gitarist Joe Perry; mormonski starješina William K. Jackson; izvršni predsjednik britanskog Odbora učenjaka i imama, šeik dr. Asim Yusuf; model i osoba koja se bori za pobačaj Cindy Crawford, kao i osramoćeni bivši prefekt Tajništva za komunikacije, monsinjor Dario Viganò.

Brojni drugi zdravstveni stručnjaci, predstavnici američkih saveznih agencija, sveučilišni predavači, visoki dužnosnici tvrtki i glazbenici također čine određen broj govornika. Među 114 govornika navedena su samo dva katolička svećenika. Događaj koji se održava u Vatikanu promovira se putem poruka na društvenim mrežama “#UniteToPrevent i #UniteToCure,” odnosno ”#UjedinjeniKakoBismoSpriječili i #UjedinjeniKakoBismoIzliječili.

Čini se da se slika, koja promovira konferenciju temelji na poznatom Michelangelovom prikazu Stvaranja Adama. Na novoj slici dvije ruke sežu jedna prema drugoj, s time da su obje prekrivene jednokratnim rukavicama. Zapravo, logotip konferencije je krug ljudi koji se drži za ruke, obojen bojama LTBG zastave i smješten uz prekrižene ključeve i papinsku tijaru.

Domaćini događaja su kardinal Gianfranco Ravasi, predsjednik Papinskog vijeća za kulturu, s glavnim tajnikom STOQ-a monsinjorom Tomaszom Trafnyjem i Robinom L. Smithom, koji je osnivač, i predsjednik Zaklade Cura i Stem for Life te potpredsjednik i direktor STOQ-a.

Međutim, trio neće biti moderatori događaja. Ta će uloga pripasti desetero “svjetski poznatih novinara,” poput izvršne potpredsjednice Forbesa Moire Forbes, Katie Couric i novinara velikih ljevičarskih, medijskih korporacija poput CBS-a, CNN-a, MSNBC-a i Wall Street Journala.

Hoće li konferencija u Vatikanu ignorirati Boga?

Možda, zbog nedavne deklaracije Vatikana o njihovim financijskim poteškoćama, konferenciju podržavaju brojne velike organizacije poput Sanford Health, Akkad Holdings, zaklade John Templeton, tvrtki Moderna i crkve Kristovih svetaca posljednjih dana.

Prvi navedeni cilj konferencije je poticanje „otvorenog dijaloga“ i njegovanje „interdisciplinarnog pristupa rješavanju glavnih zdravstvenih izazova širom svijeta.“

Sljedeći je cilj “ispitati interakciju uma, tijela i duše i razgovarati o tome što znači biti čovjekom i kako transformirajuće medicinske tehnologije postavljaju nove izazove oko ljudskog poboljšanja i tumačenja uma, tijela i duše.”

S obzirom na malu prisutnost katoličkog svećenstva na konferenciji i s obzirom na to da će konferencijom upravljati sekularni i radikalno lijevo-orijentirani novinari, ostaje za vidjeti hoće li se ovaj cilj odnositi na katoličko učenje o odnosu čovjeka i Boga i hoće li ova konferencija zanemariti katoličku teološku i filozofsku misao u vezi s dušom.

Nedavna enciklika pape Franje Laudato Si, vodeća je tema trodnevne konferencije. Citirajući dokument, konferencija ima za cilj “olakšati razgovor o tome kako oblikujemo budućnost našeg planeta, što uključuje sve, jer ekološki izazovi, kroz koje prolazimo, kao i njegovi ljudski korijeni nas brinu i utječu na sve nas.”

U deset ciljeva navedenih za predstojeću konferenciju, koja se treba održati ove godine, papinsko Vijeće za kulturu nije se osvrnulo niti na odnos s Bogom niti na katoličku crkvu. U sklopu konferencije održat će se i manji okrugli stol pod nazivom “Premošćivanje znanosti i vjere.” On će biti usmjeren na “odnos religije i duhovnosti prema zdravlju i blagostanju, uključujući odnos između uma, tijela i duše.”

Fauci bi trebao otvoriti konferenciju

Dan otvorenja konferencije predvodit će intervencija Anthonyja Faucija, ravnatelja Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti i glavnog zdravstvenog savjetnika predsjednika Joea Bidena, koji je nedavno uvjeravao Svjetsku zdravstvenu organizaciju u predanost Bidenovog financiranja pobačaja. Fauci je prošle godine izjavljivao da bi spolni odnosi s nepoznatim osobama bili sigurniji od primanja svete pričesti za vrijeme širenja Covida-19.

Fauci je više od godinu dana plašio američki narod u pogledu wuhanskog koronavirusa, unatoč tome što koronavirus ima smrtnost od samo 0,15 % i što se mogao učinkovito liječiti ivermektinom, hidroksiklorokinom, vitaminom D i cinkom. Teme konferencije kreću se od “Jesmo li ono što jedemo? Poboljšanje čovjeka, Zdravo živjeti i doživjeti 120 i više godina“ i „Održiva zdravstvena zaštita: zaštita našeg okoliša.“

Samo je šest tema ”na daljinu” povezano s religijom. Te će teme obrađivati stvari poput “Religijske prehrambene prakse i zdravlja” i “Kako definirate dušu?”

Konferencija će također obrađivati pitanja vezana uz trenutnu dominaciju svjetskim aktivnostima u pogledu odgovora vlada svijeta na Covid-19. Uz pomoć nazočnosti izvršnih direktora Pfizera i Moderne, čija pobačajima okaljana cjepiva izazivaju sve više smrtnih slučajeva i ozbiljnih poremećaja, na konferenciji će se raspravljati o “revolucionarizaciji” stanične terapije, “Sveobuhvatnim Covid-19 rješenjima“ kao i ”Novim naraštajima cjepiva.“

Papa Franjo zatvorit će događaj dajući sudionicima privatnu, virtualnu audijenciju.” Prva ovakva konferencija dogodila se 2011. godine. Na prethodnim su se događajima pojedinci poput zagovarateljice LBGT ideologije, pop zvijezde Katy Perry obraćali prisutnima o temi transcendentalne meditacije.

Ovogodišnja konferencija okupit će najveći broj govornika dosad. Ono što je evidentno jest da će i ovogodišnja konferencija još snažnije nastaviti s protureligijskim i protukatoličkim temama.

Još jedan udarac proročkom svjedoku Crkve protiv gnusnog zločina ubojstva prerano rođenih beba

Vjernici su na društvenim mrežama već izrazili zaprepaštenje planiranom konferencijom. Komentirajući izmanipuliranu sliku Stvaranja Adama, britanski komentator Đakon Nick Donnelly napisao je: „Vatikanski pastiš Michelangelova Stvaranja Adama izlaže njihovu promociju„ pseudo-mesijanizma, koji za cilj ima proslavljanje čovjeka umjesto Boga i na mjesto Boga postavljanje čovjeka.“(CCC 675 ).

U komentaru dostavljenom medijima, đakon Donnelly rekao je da su osude pobačaja od strane pape Franje poništene izborom govornika, koji će se pojaviti na tom događaju. Postoji neobičan nesklad između onoga što papa Franjo govori o pitanju pobačaja i njegovih postupaka. Iako je papa Franjo izdao neke vrlo snažne izjave, u kojima osuđuje pobačaj, sve te njegove izjave u suprotnosti su s onime što on čini.

2016. javno je pohvalio Emmu Bonino, koja se hvalila potpomaganjem 10.000 nelegalnih pobačaja, osobi koja je predvodila legalizaciju pobačaja u Italiji. 2018. godine dao je veliku papinsku čast nizozemskoj militantnoj aktivistici za pobačaje Lilianne Ploumen, šest mjeseci nakon što je vodila kampanju za prikupljanje 300 milijuna dolara za financiranje pobačaja širom svijeta.

Godine 2020. glavni mediji svijeta slavili su papu zbog njegovog javnog prihvaćanja korištenja dijelova ljudskih stanica za stvaranje Covid-19 cjepiva. Točnije, cjepiva za koronavirus proizvode se od mrtvih stanica pobačenih beba.

Sada će papa iskazati dobrodošlicu u Vatikan Chelsea Clinton, potpredsjednici Clintonove zaklade, koja promiče pobačaje, planirano roditeljstvo u industrijskim razmjerima, kao i izvršne direktore Moderne i Pfizera, istih onih čije tvrtke proizvode cjepiva zasnovana na stanicama mrtvih beba.

Uključivanje istaknutih zagovornika pobačaja, poput Chelsea Clinton, kao govornika na Vatikanskoj konferenciji, još je jedan udarac proročkog svjedoka Crkve protiv gnusnog zločina ubojstva nerođenih beba. U slučaju pobačaja, djela zaista govore više od riječi.

Sličnu zabrinutost izrazio je ”RestoringtheFaith Media” koji je primijetio: „Izgleda kao da je Covid religija pomračila katoličku vjeru u Rimu. Uz vlastitu liturgiju, odnosno društveno udaljavanje, sakramentalna pomagala to jest maske, sredstva za dezinfekciju ruku, pa čak i vlastite sakramente, kojim oni govore da ćete imati život u sebi samo ako dopustite ubrizgavanje tog zagađenog seruma u vaša tijela, na djelu je potpuno izrugivanje s vjernicima i vjerom u jednoga Boga.“

Predstavnik RestoringtheFaith Media komentirao je: „Umjesto da idu dobrim smjerom, izgleda kao da crkveni službenici Vatikana samo ubrzavaju svoj put prema velikom otpadništvu, istog onog u vezi s kojim nas upozorava Isus Krist u Božjoj Riječi.“

COVID-19New AgeVatikan
Pretplatiti se
Obavijesti o
219 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ninđa
3 godine prije

Faca čovjeka u bijelome sve govori

Nebojša
3 godine prije

U šta se pretvorila katolička crkva??

Tomislav
3 godine prije

Ć

Prle
3 godine prije

Katolicka crkva je nista drugo do Babilonska kurva kako ju je Isus nazvao. Osim face ovoga covjeka govori i hala u kojoj se odrzavaju konferencije a koja je prikazana na slici gdje nepogresivo podsjeca na zmijsku glavu,a skulptura raspela da i ne govorim.

Prle
3 godine prije

Nazalost veoma brzo ce se vjernici morati suociti sa cinjenicom da je njihova religija,kao i institucije koje je vode,nista drugo nego prevara koja traje od pocetka. Najgore od svega sa cim ce se morati suociti da su svoje zivote protracili u uvjerenju koje nema veze sa realnoscu i i cija ista ta uvjerenja ce izdati zvanicne institucije tih istih religija koje su ih sve ove godine uvjeravali da je to jedini put i istina i za to im uzimali novce. Isusov nauk je sasvim nesto drugo od nauka ovih spodoba koje vode ove religije.

nekoime
3 godine prije

Možda bude i strele nebeske.

Legendarni Grk
3 godine prije

„Šta se događa energetski nakon vakcinacije? „Poruka iz Francuske – iskustva francuskog energetskog iscelitelja: Šta se dešava u energetskim telima, a posebno u vašoj duši nakon „vakcinacije“? Iskustvo terapeuta koji već duži niz godina radi sa energijom, sa energetskim isceljenjem, sa suptilnim telima, ali pre svega sa svetlosnim zračenjem i frekvencijom vibracija srca, sedišta naše duše, kako bi postigao dubok kontakt sa višim ja. “Održao sam sesiju sa osobom koja je primila prvu i drugu dozu vakcine. Već sam energično tretirao tu osobu, ali nisam znao da je ona uzela vakcinu. Kada sam započeo lečenje, odmah sam primetio promena, vrlo teška energija dolazi iz njihovih suptilnih tela. Najstrašnije je bilo kad sam radio na srčanoj čakri, povezao sam se sa njenom dušom, koja je bila odvojena od fizičkog tela, nije imala kontakt i bilo je kao da pluta u stanju potpune zbunjenosti. Oštećenje svesti koje gubi kontakt sa fizičkim delom, tako… Čitaj više »

Tomi
3 godine prije

Papez Francisek je Antikrist po svim 4.tackama koje u Bibliji opisuju Antikrista oziroma Satana

Alanis
3 godine prije

“„Istraživanje uma, tijela i duše. Kako inovacijski sustavi i sustavi isporuke poboljšavaju ljudsko zdravlje“

U prijevodu – kako cjepiva sa nano tehnologijom i CRISPR tehnologijom mogu utjecati na prepisivanje gena i kakve sve kombinacije chimera frankenštajna se mogu uzgojiti u laboratorijima.

Karma
3 godine prije

Kabala pub.

Puž
3 godine prije

E vidiš, da ima Boga kakvog nam se prodaje kroz 3 glavne religije ovakvi sastanci se nikada nebi mogli događati 🙂
Tako da ako sada nekome još nije jasno što su katolicizam, judaizam i islamizam za toga je možda več kasno.

3 godine prije zadnji put uredio Puž
Vlastimir
3 godine prije

Још један доказ да је Папа заједно у злочиначком дилу са масонском организацијом Билдерберг групе ( Рокфелер,Родшилд,Бил Гејтс,Морган,Сорош и други ).

MATIJA EMANOVIĆ
3 godine prije

To znači, kraj vladavine pape Franje u Vatikanu, kraj Katoličke crkve kakvu danas poznajemo i njezino razjedinjavanje na autokefalne katolićke crkve.
Ovo je očiti dokaz da je ovaj Papa instaliran od SOTONISTA.

Legendarni Grk
3 godine prije

Nastavak vatikanske laži o fiktivnom i nepostojećem Isusu kojega su izumili upravo Židovi: Papa Leo X je jednom prilikom u cijelosti raskrinkao „kršćanstvo“ Vatikana kada je rekao: „Kako dobro znamo koliko je ta bajka o Isusu bila unosna predrasuda za nas i naše prethodnike.“ Vatikanski mafijaši su puno puta pokušali osporiti i opravdati tu njegovu izjavu, ali bez uspjeha. Da je priča o Isusu izmišljena, pokazuje i povijest Irske. Evo što kaže Montague Keen o Isusu: „Da, postojao je IESA ili ESSA, Uzašli. On je činio sve što vam je rečeno da je činio ISUS. No, on nije živio u razdoblju u kojem navode religije da jest. On je živio na ZAPADU, a ne na istoku. Provjerite sami. Prihvatili ste mit kao činjenicu. On je živio 2600 godina prije nego kako to tvrde Židovi. Nicejski savjet je odgovoran za taj MIT i uništenje svega dobrog u vašem svijetu. Vrijeme je… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Sotonitička elita u Vatikanu.

Mamajev Kurgan
3 godine prije

Vatikan,papige su sve samo NE i crkva Hristova.Ime ,,rimo katolicka,, je kidnapovano i lazno njihovo ime…malo pametniji znaju,sta,kako i kada …
Vatikan i papige su nesto najmracnije,najpomuklije,najuzasnije u istoriji ljudskog roda….pametni znaju zasto,kako,kada…itd.

Ime
3 godine prije

Bježite iz velike bludnice!

Boba Lazarević
3 godine prije

Prelistao sam cijelu Bibliju. Niti na jednoj stranici se ne spominju nikakav “Papa” niti “Vatikan”.

sokre
3 godine prije

ja vjerujem u Boga, njegovog sina Isusa Krista i u Duha Svetog, Amen. Vatikan je odavno postao sve ono što nas kršćanski nauk ne uči.

Trt
3 godine prije

Bal vampira.

Meštar
3 godine prije

Negdje sam u komentarima već pisao što je uloga pape u crkvi. Moram kazati da oko ovoga pape ima i puno manipulacija, pa sam provjerio ovaj tekst: istinit je.
Uglavnom papa se ne bavi svojim poslom.

RENEW
3 godine prije

Saj to ni papež, ker papež ne more odstopiti in zato je papež še vedno Benedikt XVI. V Vatikanu pa imajo zdaj samo še uzurpatorja in lažnega papeža. To je zgolj antipapež, kot jih je bilo mnogo v času okoli reformacije. Zato pa institucija zopet razpada, kot je takrat ko so prodajali odpustke in zakurili Jana Husa…

Antinwo HR
3 godine prije

Otrov im ubacit u hranu i piće koje će tamo žderati!Da bagra krepa u mukama

Ana
3 godine prije

FUJ crkotino satanisticka!!

Ljiljana Grill
3 godine prije

Prvi put ću nešto napisati, iako nisam pročitala tekst Nermina N., jer mi je dovoljan popis gostiju da vidim koliko se Papa udaljio od onog ustoličenog Pape. Svima se predstavio kao janje, koje asocira na lik Isusa Krista, međutim , čini mi se (daj Bože da se varam) da se pretvorio u suprotnost i priklonio slugama Sotone. P.s. nisam pročitala i ne mogu…

Vidimanemogunista
3 godine prije

Chelsea Clinton borac za pobacaje🤣🤣🤣
Nekom se ne djeli bogatstvo sa polubracom i polusestrama,ko zna koliko ih je tatica nastancao. Sad ce i ona da nam popuje,sto nisu doveli i malog od bidea,i on je kao doticna propali abortus.

Vidimanemogunista
3 godine prije

Da nije papa bio bi ginekolog!

Vidimanemogunista
3 godine prije

Sto kazu,oce kod Rimca u kampus?
Eno kaze da ce imati i zoloski vrt od dvije i po tisuce zaposlenika!

netkoizmase
3 godine prije

Postaje sve jasnije da je poceo pokusaj stvaranja jedne svjetske religije.
Normalno ,za tako nesto kapacitete ima samoi jedino vatikan.
Glavno leglo zmija i najvecih zlikovaca i manipulatora .
Od Rimskog carstva do Rimske crkve ,sa kontinuitetom zlocina kroz 2ipol hiljade godina,
parazitski sustav pokusava nametnuti totalni matrix ,jer zna da vremena vise nema i
ovo je totalni rat tamnih sila protiv covjecanstva .
Vjerojatno ce nam u bliskoj buducnosti napraviti hologramske projekcije silaska Krista,
Bude,Muhameda,Krisne i drugih i odvesti ljude koji ce biti naivni da udu u njihove letjelice.

ledeno doba
3 godine prije

nazovimo to pravim imenom: sotonistička seansa na čelu sa dvojicom sotonističkih jezuita; Bergoljom i Faučijem, a tu su naravno i mnogi iz nepogrešivog naroda, bez njih ne može. Čelzica Klintonova je također udata za jednoga od njih naziralo se to od prvog dana, otkada je glumac Bergoljo ustoličen na nesvetu stolicu taj je lupao gaf za gafom… međutim, nije on takav klaun, kakvim se predstavljao, sve je to imalo sistem… a to je upravo sotonistički sistem kaosa, pomutnje, rasula, stvaranje zbunjenosti.. Upravo tako je Bergoljio radio od samog početka., Najprije ono kada je rekao “tko sam ja da vam sudim”– što je izazvalolo pravo oduševljenje u globalističko-liberalno-progresivnom taboru širom svijeta.. I nakon toga je redao stalno “sporne” izjave, jednu za drugom, A meni je uvijek bilo smiješno, kako su se naivci na konzervativno-katoličkoj strani, stalno upinjali, da to opravdaju tako, ma nije papa mislio to tako– to su mu nametnuli… Čitaj više »

ledeno doba
3 godine prije

„,,,, izlaže njihovu promociju„ pseudo-mesijanizma, koji za cilj ima proslavljanje čovjeka umjesto Boga i na mjesto Boga postavljanje čovjeka

to je tipični princip sotonista

Vidimanemogunista
3 godine prije

Evo,bas sam sreo Komadanta Marka,Zalosnu Sovu i Blafa,kazu da ce i oni na konferenciju kao predstavnici Ontaria.

Basileus
3 godine prije

Vicarius Filii Dei = 666?!

ZriBra
3 godine prije

Iz obične promatračke pozicije parafrazirao bi legendarni ushit Mladena Delića ali više kao otužno čuđenje nego ushićenje”Ma Ljudi moji je li to moguće?”. Uzimajući u obzir kakve su sve sinkretizmom prožete novine spremni prihvatiti brojni prelati i njihova pastva tada je”“Sve moguće.” Pokušaj prevrednovanja svih dosad nam prihvatljivih vrednota za sada se odvija u željenom im smjeru.

3 godine prije zadnji put uredio ZriBra
mQstar
3 godine prije

Leglo guinje…

“Nije dovoljno ljudima samo reći istinu; moraš im to pokazati.”
Q

ledeno doba
3 godine prije

Na događaju, kojem su domaćini papinsko Vijeće za kulturu, Zaklada Cura, Zaklada za znanost i vjeru (STOQ) i Stem for Life (SFLF) pojavit će se nevjerojatnih 114 govornika.

ovo mi se čini kao prikriveni godišnji skup Bilderbergovaca… prošle godine zbog korone nisu održavali svoj redoviti skup

ova organizacija Stem for Life (SFLF) bavi se istraživanjima celularnih (staničnih) terapija, naravno sve pod humanm maskom, pronalska liječenja za rak i slilčno

ledeno doba
3 godine prije

preneseno s drugog portala Put u transhumanizam autorica: Patrizia Stella Patrizia Stella rođena je u Veroni. Završila je studij pedagogije a potom završila studij i magistrirala na Visokom institutu za religijske studije – Instituto Superiore de Scienze Religiose delle Venezie. Surađuje u brojnim časopisima kulturno-religijskog sadržaja, aktivna je u Pokretu za Život i suradnica je u socijalno kulturnoj djelatnosti škola. Patrizia Stella, http://www.unavox.it/ArtDiversi/DIV3834_Stella_Signore_da_chi_andremo.html Gospodine, komu da idemo? „Ne možemo se spasiti ako negiramo objavljenu istinu. Ne možemo se spasiti ako negiramo jedinu i prvu objavljenu istinu da je Bog i Stvoritelj ne samo svemira nego i svakog od nas s osobnom intervencijom u trenutku našeg začeća. Stoga je Bog i Autor našeg genetskog koda i autor naše duše. Stoga umjetna promjena našeg genetskog koda putem cjepiva predstavlja UŽASAN ODMETNIČKI ČIN PROTIV BOGA STVORITELJA u kojem stvoreno biće ne prihvaća narav koju mu je odredio Bog, nego hoće postati biće svoje… Čitaj više »

Vidimanemogunista
3 godine prije

Je li ovaj na slici lik iz filma:Life of Brian,Bigus Dikus?

Legendarni Grk
3 godine prije

Zanimljiv komentar Fulforda: “OK, razgovarajmo sada o najavi smrti princa Philipa, ubistvima koja su uključena i njihovoj povezanosti s nuklearnim terorističkim eksperimentima. Princ Philip je umro pre dvije godine, kada je izbila trenutna “pandemija”, prema izvorima naše CIA-e i Mossada. Sjetite se onog zloglasnog citata iz 1988. godine: “U slučaju da se preporodim, želim se vratiti kao smrtonosni virus koji će pomoći u rješavanju prenaseljenosti.” Možda su njegovi prijatelji Kabalisti cijelu ovu prevaru izveli kao svojevrsni omaž njemu. Vrijeme njegove najave smrti također može biti povezano s bitkom između dviju Kabalskih frakcija, grupe “Velikog reseta” iz Davosa i grupe ,,Armageddon”. Smrt socijalističko-globalističkih saveznika princa Charlesa Sir Richarda Suttona (ubistvo) i češkog milijardera Petra Kellnera (helikopterska nesreća) nije slučajna, navodi se na web mestu za dezinformacije ,,Sorche Faal”. Naši izvori iz Mossada kažu da velika grupa za resetiranje planira prekinuti “pandemiju” ovog ljeta i objaviti smrt kraljice Elizabete II ove jeseni.… Čitaj više »

Legendarni Grk
3 godine prije

Top 10 LAŽI o Covidu19

LAŽ # 1. Maske pomažu u zaštiti od virusa i bakterija.
LAŽ # 2. Socijalno distanciranje djeluje.
LAŽ # 3. Cjepiva Covid-19 mRNA sigurna su i učinkovita.
LAŽ # 4. Cijela teorija “stada” o sigurnosti cijepljenih.
LAŽ # 5. Korištenje antibakterijskih i dezinfekcijskih proizvoda tijekom cijelog dana štiti vas od klica.
LAŽ # 6. CDC vas štiti.
LAŽ # 7. Cjepivo Covid-19 spriječit će vas da uhvatite kao lošu verziju virusa.
LAŽ # 8. mRNA-tehnologija u cjepivima pomaže ojačati vaš imunološki sustav.
LAŽ # 9. Stvari će se vratiti “bliže normalnim” nakon što se svi cijepe.
LAŽ # 10. Svi smo zajedno u ovome.

Darko
3 godine prije

Sav taj belosvjetski ološ bi netko pametan i odvažan mogao riješiti s jednim velikim bummm..

max
3 godine prije

mason u bijelom

SonjaS.
3 godine prije

Sve jedan ambasador dobre volje do drugoga! Tako je i Bono slucajno sretao Busha po aerodromima, pa ga malo kritizirao zbog mrtvih u Iraku, pa malo hvalio za droge protiv SIDE. Svi su oni clanovi jedne svjetske udruge koja se naziva razlicito, “Lucis Trust”, “Good Will”, ali radi za jednog te istog gospodara (onog koji upravlja mracnim silama) a protiv svih nas.

magi
3 godine prije

Mema rijeci ! Boze u tvoje ruke , ja svejedno vjerujem u Boga u Isusa krista ia sa papom i bez Pape ! All se adam da zna sto radi a ako ne bar zna fa je Bozija zadnja! Prave vjernike nece niti moze nijedan papin los potez udsöjiti od Boga.

Bosanac
3 godine prije

U vremenu dezorijentacije ……….. u zamućenoj vodi, teško je ronit samo uz pomoć vida (očiju), trebaju i neke druge navigacione sposobnosti.
A papa kao pripadnik kulta koji je nedavno posjetio Ur, sad će sa ovim svojim haverima da nas uči kult’uri?

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
DZD
3 godine prije

Ako je ovo s govornicima točno, papa se izruguje svima!
Čelzi i Sindi?
Jedna se skidala za novce, a druga nije ništa radila čitav život (za skidanje joj nitko ne bi platio).
I one će govoriti o tijelu, duhu (valjda Casperu) i znanosti (valjda najnovijim tehnologijama u proizvodnji trevavica, noktiju i tangica). WTF, OMG, LMLGBTQXYZAO.

Karma
3 godine prije

JESU LI KABALASI DOSLI SA KAMIONIMA DA MOGU KRCAT UMJETNINE. ILI KOPIJE NA MJESTO ORIGINALA. KAKO KAZE JEDAN RESTAURATOR. PRAKSA NA AUKCIJAMA. LIJEPO DRUSTVO UGOSTIO TKZ PAPA.
METEOR JE JEDINI SPAS ZA PLANET STAKORA.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI