fbpx

Vatikan na svojoj velikoj konferenciji o zdravlju ugošćuje Faucija, Chelsea Clinton, šefove Pfizera i oligarhe iz Big-Tech kompanija

Papa Franjo - Vatican

Kreatori cjepiva, mormonski starješine, Chelsea Clinton, zagovaratelj pobačaja, zagovornica kontrole stanovništva Jane Goodall, aktivistica New Agea, ugledna britanska muslimanska znanstvenica i američka glumica, i zagovarateljica pobačaja, poznata po tome što je pozirala gola, sve će ovo biti govornici na predstojećoj vatikanskoj konferenciji o ”zdravlju”. Među 114 govornika navedena su samo dva govornika iz katoličkog klera.

Vatikan je najavio svoju petu međunarodnu zdravstvenu konferenciju o temi “Istraživanje uma, tijela i duše.” Na njoj planira ugostiti na desetke globalističkih govornika, kao i govornika koji promiču pobačaj, kao što su Chelsea Clinton, izvršni direktori tvrtki Pfizer i Moderna kao i ravnatelja američkog Nacionalnog instituta za zdravlje Anthonyja Faucija. Konferencija pod nazivom „Istraživanje uma, tijela i duše. Kako inovacijski sustavi i sustavi isporuke poboljšavaju ljudsko zdravlje“, trebala bi se održati od 06. do 08. svibnja.

Na događaju, kojem su domaćini papinsko Vijeće za kulturu, Zaklada Cura, Zaklada za znanost i vjeru (STOQ) i Stem for Life (SFLF) pojavit će se nevjerojatnih 114 govornika.

Govornici uključuju istaknuta i raznolika imena poput izvršnih direktora tvrtki Pfizer i Moderna, s time da tvrtka Pfizer također proizvodi i tablete za pobačaj; ravnatelj Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) Francis Collins, koji zagovara upotrebu fetalnog tkiva u istraživačkim projektima; voditelj Google Healtha, David Feinberg; i Anthony Fauci iz američkog Nacionalnog instituta za alergiju i zarazne bolesti, čiji su savjeti, koje je on predložio vladinim dužnosnicima, igrali veliku ulogu u gašenju američkih crkava prošle godine.

Direktor NIH-a Francis Collins ima dugu povijest politika koje su usmjerene protiv života. On se prethodno pohvalio otkrićem navodnih “znanstvenih dobrobiti,” koje proizlaze iz istraživanja fetalnog tkiva, tvrdeći da bi se takav rad mogao provoditi “s etičkim okvirom.”

Na konferenciji u Vatikanu pridružit će mu se izvršni direktor Salesforcea, Marc Benioff, koji se čvrsto uskladio s globalističkom, liberalnom elitom, zalaganjem za zabranjivanje e-pošte Republikanaca i članova Trumpove kampanje nakon prosvjeda održanih na Capitol Hillu 06. siječnja, kao i zabranom svih klijenata i korisnika koji bi čak i dovodili u pitanje legitimitet i ispravnost održavanja američkih izbora iz prošle godine. Benioff je također poznat po promoviranju LGBT ideologije, a Time ga opisuje kao “jednog od najotvorenijih rukovoditelja” u pogledu LTBG aktivizma.

Na konferenciji će također govoriti predstavnica Ujedinjenih naroda Jane Goodall, osoba koja podržava kontrolu populacije; New Age aktivist Deepak Chopra; rock gitarist Joe Perry; mormonski starješina William K. Jackson; izvršni predsjednik britanskog Odbora učenjaka i imama, šeik dr. Asim Yusuf; model i osoba koja se bori za pobačaj Cindy Crawford, kao i osramoćeni bivši prefekt Tajništva za komunikacije, monsinjor Dario Viganò.

Brojni drugi zdravstveni stručnjaci, predstavnici američkih saveznih agencija, sveučilišni predavači, visoki dužnosnici tvrtki i glazbenici također čine određen broj govornika. Među 114 govornika navedena su samo dva katolička svećenika. Događaj koji se održava u Vatikanu promovira se putem poruka na društvenim mrežama “#UniteToPrevent i #UniteToCure,” odnosno ”#UjedinjeniKakoBismoSpriječili i #UjedinjeniKakoBismoIzliječili.

Čini se da se slika, koja promovira konferenciju temelji na poznatom Michelangelovom prikazu Stvaranja Adama. Na novoj slici dvije ruke sežu jedna prema drugoj, s time da su obje prekrivene jednokratnim rukavicama. Zapravo, logotip konferencije je krug ljudi koji se drži za ruke, obojen bojama LTBG zastave i smješten uz prekrižene ključeve i papinsku tijaru.

Domaćini događaja su kardinal Gianfranco Ravasi, predsjednik Papinskog vijeća za kulturu, s glavnim tajnikom STOQ-a monsinjorom Tomaszom Trafnyjem i Robinom L. Smithom, koji je osnivač, i predsjednik Zaklade Cura i Stem for Life te potpredsjednik i direktor STOQ-a.

Međutim, trio neće biti moderatori događaja. Ta će uloga pripasti desetero “svjetski poznatih novinara,” poput izvršne potpredsjednice Forbesa Moire Forbes, Katie Couric i novinara velikih ljevičarskih, medijskih korporacija poput CBS-a, CNN-a, MSNBC-a i Wall Street Journala.

Hoće li konferencija u Vatikanu ignorirati Boga?

Možda, zbog nedavne deklaracije Vatikana o njihovim financijskim poteškoćama, konferenciju podržavaju brojne velike organizacije poput Sanford Health, Akkad Holdings, zaklade John Templeton, tvrtki Moderna i crkve Kristovih svetaca posljednjih dana.

Prvi navedeni cilj konferencije je poticanje „otvorenog dijaloga“ i njegovanje „interdisciplinarnog pristupa rješavanju glavnih zdravstvenih izazova širom svijeta.“

Sljedeći je cilj “ispitati interakciju uma, tijela i duše i razgovarati o tome što znači biti čovjekom i kako transformirajuće medicinske tehnologije postavljaju nove izazove oko ljudskog poboljšanja i tumačenja uma, tijela i duše.”

S obzirom na malu prisutnost katoličkog svećenstva na konferenciji i s obzirom na to da će konferencijom upravljati sekularni i radikalno lijevo-orijentirani novinari, ostaje za vidjeti hoće li se ovaj cilj odnositi na katoličko učenje o odnosu čovjeka i Boga i hoće li ova konferencija zanemariti katoličku teološku i filozofsku misao u vezi s dušom.

Nedavna enciklika pape Franje Laudato Si, vodeća je tema trodnevne konferencije. Citirajući dokument, konferencija ima za cilj “olakšati razgovor o tome kako oblikujemo budućnost našeg planeta, što uključuje sve, jer ekološki izazovi, kroz koje prolazimo, kao i njegovi ljudski korijeni nas brinu i utječu na sve nas.”

U deset ciljeva navedenih za predstojeću konferenciju, koja se treba održati ove godine, papinsko Vijeće za kulturu nije se osvrnulo niti na odnos s Bogom niti na katoličku crkvu. U sklopu konferencije održat će se i manji okrugli stol pod nazivom “Premošćivanje znanosti i vjere.” On će biti usmjeren na “odnos religije i duhovnosti prema zdravlju i blagostanju, uključujući odnos između uma, tijela i duše.”

Fauci bi trebao otvoriti konferenciju

Dan otvorenja konferencije predvodit će intervencija Anthonyja Faucija, ravnatelja Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti i glavnog zdravstvenog savjetnika predsjednika Joea Bidena, koji je nedavno uvjeravao Svjetsku zdravstvenu organizaciju u predanost Bidenovog financiranja pobačaja. Fauci je prošle godine izjavljivao da bi spolni odnosi s nepoznatim osobama bili sigurniji od primanja svete pričesti za vrijeme širenja Covida-19.

Fauci je više od godinu dana plašio američki narod u pogledu wuhanskog koronavirusa, unatoč tome što koronavirus ima smrtnost od samo 0,15 % i što se mogao učinkovito liječiti ivermektinom, hidroksiklorokinom, vitaminom D i cinkom. Teme konferencije kreću se od “Jesmo li ono što jedemo? Poboljšanje čovjeka, Zdravo živjeti i doživjeti 120 i više godina“ i „Održiva zdravstvena zaštita: zaštita našeg okoliša.“

Samo je šest tema ”na daljinu” povezano s religijom. Te će teme obrađivati stvari poput “Religijske prehrambene prakse i zdravlja” i “Kako definirate dušu?”

Konferencija će također obrađivati pitanja vezana uz trenutnu dominaciju svjetskim aktivnostima u pogledu odgovora vlada svijeta na Covid-19. Uz pomoć nazočnosti izvršnih direktora Pfizera i Moderne, čija pobačajima okaljana cjepiva izazivaju sve više smrtnih slučajeva i ozbiljnih poremećaja, na konferenciji će se raspravljati o “revolucionarizaciji” stanične terapije, “Sveobuhvatnim Covid-19 rješenjima“ kao i ”Novim naraštajima cjepiva.“

Papa Franjo zatvorit će događaj dajući sudionicima privatnu, virtualnu audijenciju.” Prva ovakva konferencija dogodila se 2011. godine. Na prethodnim su se događajima pojedinci poput zagovarateljice LBGT ideologije, pop zvijezde Katy Perry obraćali prisutnima o temi transcendentalne meditacije.

Ovogodišnja konferencija okupit će najveći broj govornika dosad. Ono što je evidentno jest da će i ovogodišnja konferencija još snažnije nastaviti s protureligijskim i protukatoličkim temama.

Još jedan udarac proročkom svjedoku Crkve protiv gnusnog zločina ubojstva prerano rođenih beba

Vjernici su na društvenim mrežama već izrazili zaprepaštenje planiranom konferencijom. Komentirajući izmanipuliranu sliku Stvaranja Adama, britanski komentator Đakon Nick Donnelly napisao je: „Vatikanski pastiš Michelangelova Stvaranja Adama izlaže njihovu promociju„ pseudo-mesijanizma, koji za cilj ima proslavljanje čovjeka umjesto Boga i na mjesto Boga postavljanje čovjeka.“(CCC 675 ).

U komentaru dostavljenom medijima, đakon Donnelly rekao je da su osude pobačaja od strane pape Franje poništene izborom govornika, koji će se pojaviti na tom događaju. Postoji neobičan nesklad između onoga što papa Franjo govori o pitanju pobačaja i njegovih postupaka. Iako je papa Franjo izdao neke vrlo snažne izjave, u kojima osuđuje pobačaj, sve te njegove izjave u suprotnosti su s onime što on čini.

2016. javno je pohvalio Emmu Bonino, koja se hvalila potpomaganjem 10.000 nelegalnih pobačaja, osobi koja je predvodila legalizaciju pobačaja u Italiji. 2018. godine dao je veliku papinsku čast nizozemskoj militantnoj aktivistici za pobačaje Lilianne Ploumen, šest mjeseci nakon što je vodila kampanju za prikupljanje 300 milijuna dolara za financiranje pobačaja širom svijeta.

Godine 2020. glavni mediji svijeta slavili su papu zbog njegovog javnog prihvaćanja korištenja dijelova ljudskih stanica za stvaranje Covid-19 cjepiva. Točnije, cjepiva za koronavirus proizvode se od mrtvih stanica pobačenih beba.

Sada će papa iskazati dobrodošlicu u Vatikan Chelsea Clinton, potpredsjednici Clintonove zaklade, koja promiče pobačaje, planirano roditeljstvo u industrijskim razmjerima, kao i izvršne direktore Moderne i Pfizera, istih onih čije tvrtke proizvode cjepiva zasnovana na stanicama mrtvih beba.

Uključivanje istaknutih zagovornika pobačaja, poput Chelsea Clinton, kao govornika na Vatikanskoj konferenciji, još je jedan udarac proročkog svjedoka Crkve protiv gnusnog zločina ubojstva nerođenih beba. U slučaju pobačaja, djela zaista govore više od riječi.

Sličnu zabrinutost izrazio je ”RestoringtheFaith Media” koji je primijetio: „Izgleda kao da je Covid religija pomračila katoličku vjeru u Rimu. Uz vlastitu liturgiju, odnosno društveno udaljavanje, sakramentalna pomagala to jest maske, sredstva za dezinfekciju ruku, pa čak i vlastite sakramente, kojim oni govore da ćete imati život u sebi samo ako dopustite ubrizgavanje tog zagađenog seruma u vaša tijela, na djelu je potpuno izrugivanje s vjernicima i vjerom u jednoga Boga.“

Predstavnik RestoringtheFaith Media komentirao je: „Umjesto da idu dobrim smjerom, izgleda kao da crkveni službenici Vatikana samo ubrzavaju svoj put prema velikom otpadništvu, istog onog u vezi s kojim nas upozorava Isus Krist u Božjoj Riječi.“

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
219 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ninđa
Gost
Ninđa
1 godina prije

Faca čovjeka u bijelome sve govori

Nebojša
Gost
Nebojša
1 godina prije

U šta se pretvorila katolička crkva??

Tomislav
Gost
Tomislav
1 godina prije

Ć

Prle
Gost
Prle
1 godina prije

Katolicka crkva je nista drugo do Babilonska kurva kako ju je Isus nazvao. Osim face ovoga covjeka govori i hala u kojoj se odrzavaju konferencije a koja je prikazana na slici gdje nepogresivo podsjeca na zmijsku glavu,a skulptura raspela da i ne govorim.

Prle
Gost
Prle
1 godina prije

Nazalost veoma brzo ce se vjernici morati suociti sa cinjenicom da je njihova religija,kao i institucije koje je vode,nista drugo nego prevara koja traje od pocetka. Najgore od svega sa cim ce se morati suociti da su svoje zivote protracili u uvjerenju koje nema veze sa realnoscu i i cija… Pročitaj više »

nekoime
Gost
nekoime
1 godina prije

Možda bude i strele nebeske.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 godina prije

„Šta se događa energetski nakon vakcinacije? „Poruka iz Francuske – iskustva francuskog energetskog iscelitelja: Šta se dešava u energetskim telima, a posebno u vašoj duši nakon „vakcinacije“? Iskustvo terapeuta koji već duži niz godina radi sa energijom, sa energetskim isceljenjem, sa suptilnim telima, ali pre svega sa svetlosnim zračenjem i… Pročitaj više »

Tomi
Gost
Tomi
1 godina prije

Papez Francisek je Antikrist po svim 4.tackama koje u Bibliji opisuju Antikrista oziroma Satana

Alanis
Gost
Alanis
1 godina prije

“„Istraživanje uma, tijela i duše. Kako inovacijski sustavi i sustavi isporuke poboljšavaju ljudsko zdravlje“

U prijevodu – kako cjepiva sa nano tehnologijom i CRISPR tehnologijom mogu utjecati na prepisivanje gena i kakve sve kombinacije chimera frankenštajna se mogu uzgojiti u laboratorijima.

Karma
Gost
Karma
1 godina prije

Kabala pub.

Puž
Gost
Puž
1 godina prije

E vidiš, da ima Boga kakvog nam se prodaje kroz 3 glavne religije ovakvi sastanci se nikada nebi mogli događati 🙂
Tako da ako sada nekome još nije jasno što su katolicizam, judaizam i islamizam za toga je možda več kasno.

Vlastimir
Gost
Vlastimir
1 godina prije

Још један доказ да је Папа заједно у злочиначком дилу са масонском организацијом Билдерберг групе ( Рокфелер,Родшилд,Бил Гејтс,Морган,Сорош и други ).

MATIJA EMANOVIĆ
Gost
MATIJA EMANOVIĆ
1 godina prije

To znači, kraj vladavine pape Franje u Vatikanu, kraj Katoličke crkve kakvu danas poznajemo i njezino razjedinjavanje na autokefalne katolićke crkve.
Ovo je očiti dokaz da je ovaj Papa instaliran od SOTONISTA.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 godina prije

Nastavak vatikanske laži o fiktivnom i nepostojećem Isusu kojega su izumili upravo Židovi: Papa Leo X je jednom prilikom u cijelosti raskrinkao „kršćanstvo“ Vatikana kada je rekao: „Kako dobro znamo koliko je ta bajka o Isusu bila unosna predrasuda za nas i naše prethodnike.“ Vatikanski mafijaši su puno puta pokušali… Pročitaj više »

Max
Member
Max
1 godina prije

Sotonitička elita u Vatikanu.

Mamajev Kurgan
Gost
Mamajev Kurgan
1 godina prije

Vatikan,papige su sve samo NE i crkva Hristova.Ime ,,rimo katolicka,, je kidnapovano i lazno njihovo ime…malo pametniji znaju,sta,kako i kada …
Vatikan i papige su nesto najmracnije,najpomuklije,najuzasnije u istoriji ljudskog roda….pametni znaju zasto,kako,kada…itd.

Ime
Gost
Ime
1 godina prije

Bježite iz velike bludnice!

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
1 godina prije

Prelistao sam cijelu Bibliju. Niti na jednoj stranici se ne spominju nikakav “Papa” niti “Vatikan”.

sokre
Gost
sokre
1 godina prije

ja vjerujem u Boga, njegovog sina Isusa Krista i u Duha Svetog, Amen. Vatikan je odavno postao sve ono što nas kršćanski nauk ne uči.

Trt
Gost
Trt
1 godina prije

Bal vampira.

Meštar
Gost
Meštar
1 godina prije

Negdje sam u komentarima već pisao što je uloga pape u crkvi. Moram kazati da oko ovoga pape ima i puno manipulacija, pa sam provjerio ovaj tekst: istinit je.
Uglavnom papa se ne bavi svojim poslom.

RENEW
Gost
RENEW
1 godina prije

Saj to ni papež, ker papež ne more odstopiti in zato je papež še vedno Benedikt XVI. V Vatikanu pa imajo zdaj samo še uzurpatorja in lažnega papeža. To je zgolj antipapež, kot jih je bilo mnogo v času okoli reformacije. Zato pa institucija zopet razpada, kot je takrat ko… Pročitaj više »

Antinwo HR
Gost
Antinwo HR
1 godina prije

Otrov im ubacit u hranu i piće koje će tamo žderati!Da bagra krepa u mukama

Ana
Gost
Ana
1 godina prije

FUJ crkotino satanisticka!!

Ljiljana Grill
Gost
Ljiljana Grill
1 godina prije

Prvi put ću nešto napisati, iako nisam pročitala tekst Nermina N., jer mi je dovoljan popis gostiju da vidim koliko se Papa udaljio od onog ustoličenog Pape. Svima se predstavio kao janje, koje asocira na lik Isusa Krista, međutim , čini mi se (daj Bože da se varam) da se… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 godina prije

Chelsea Clinton borac za pobacaje🤣🤣🤣
Nekom se ne djeli bogatstvo sa polubracom i polusestrama,ko zna koliko ih je tatica nastancao. Sad ce i ona da nam popuje,sto nisu doveli i malog od bidea,i on je kao doticna propali abortus.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 godina prije

Da nije papa bio bi ginekolog!

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 godina prije

Sto kazu,oce kod Rimca u kampus?
Eno kaze da ce imati i zoloski vrt od dvije i po tisuce zaposlenika!

netkoizmase
Member
netkoizmase
1 godina prije

Postaje sve jasnije da je poceo pokusaj stvaranja jedne svjetske religije. Normalno ,za tako nesto kapacitete ima samoi jedino vatikan. Glavno leglo zmija i najvecih zlikovaca i manipulatora . Od Rimskog carstva do Rimske crkve ,sa kontinuitetom zlocina kroz 2ipol hiljade godina, parazitski sustav pokusava nametnuti totalni matrix ,jer zna… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

nazovimo to pravim imenom: sotonistička seansa na čelu sa dvojicom sotonističkih jezuita; Bergoljom i Faučijem, a tu su naravno i mnogi iz nepogrešivog naroda, bez njih ne može. Čelzica Klintonova je također udata za jednoga od njih naziralo se to od prvog dana, otkada je glumac Bergoljo ustoličen na nesvetu… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

„,,,, izlaže njihovu promociju„ pseudo-mesijanizma, koji za cilj ima proslavljanje čovjeka umjesto Boga i na mjesto Boga postavljanje čovjeka

to je tipični princip sotonista

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 godina prije

Evo,bas sam sreo Komadanta Marka,Zalosnu Sovu i Blafa,kazu da ce i oni na konferenciju kao predstavnici Ontaria.

Basileus
Gost
Basileus
1 godina prije

Vicarius Filii Dei = 666?!

ZriBra
Gost
ZriBra
1 godina prije

Iz obične promatračke pozicije parafrazirao bi legendarni ushit Mladena Delića ali više kao otužno čuđenje nego ushićenje”Ma Ljudi moji je li to moguće?”. Uzimajući u obzir kakve su sve sinkretizmom prožete novine spremni prihvatiti brojni prelati i njihova pastva tada je”“Sve moguće.” Pokušaj prevrednovanja svih dosad nam prihvatljivih vrednota za… Pročitaj više »

mQstar
Gost
mQstar
1 godina prije

Leglo guinje…

“Nije dovoljno ljudima samo reći istinu; moraš im to pokazati.”
Q

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

Na događaju, kojem su domaćini papinsko Vijeće za kulturu, Zaklada Cura, Zaklada za znanost i vjeru (STOQ) i Stem for Life (SFLF) pojavit će se nevjerojatnih 114 govornika. ovo mi se čini kao prikriveni godišnji skup Bilderbergovaca… prošle godine zbog korone nisu održavali svoj redoviti skup ova organizacija Stem for… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

preneseno s drugog portala Put u transhumanizam autorica: Patrizia Stella Patrizia Stella rođena je u Veroni. Završila je studij pedagogije a potom završila studij i magistrirala na Visokom institutu za religijske studije – Instituto Superiore de Scienze Religiose delle Venezie. Surađuje u brojnim časopisima kulturno-religijskog sadržaja, aktivna je u Pokretu… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 godina prije

Je li ovaj na slici lik iz filma:Life of Brian,Bigus Dikus?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 godina prije

Zanimljiv komentar Fulforda: “OK, razgovarajmo sada o najavi smrti princa Philipa, ubistvima koja su uključena i njihovoj povezanosti s nuklearnim terorističkim eksperimentima. Princ Philip je umro pre dvije godine, kada je izbila trenutna “pandemija”, prema izvorima naše CIA-e i Mossada. Sjetite se onog zloglasnog citata iz 1988. godine: “U slučaju… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 godina prije

Top 10 LAŽI o Covidu19 LAŽ # 1. Maske pomažu u zaštiti od virusa i bakterija. LAŽ # 2. Socijalno distanciranje djeluje. LAŽ # 3. Cjepiva Covid-19 mRNA sigurna su i učinkovita. LAŽ # 4. Cijela teorija “stada” o sigurnosti cijepljenih. LAŽ # 5. Korištenje antibakterijskih i dezinfekcijskih proizvoda tijekom… Pročitaj više »

Darko
Gost
Darko
1 godina prije

Sav taj belosvjetski ološ bi netko pametan i odvažan mogao riješiti s jednim velikim bummm..

max
Gost
max
1 godina prije

mason u bijelom

SonjaS.
Gost
SonjaS.
1 godina prije

Sve jedan ambasador dobre volje do drugoga! Tako je i Bono slucajno sretao Busha po aerodromima, pa ga malo kritizirao zbog mrtvih u Iraku, pa malo hvalio za droge protiv SIDE. Svi su oni clanovi jedne svjetske udruge koja se naziva razlicito, “Lucis Trust”, “Good Will”, ali radi za jednog… Pročitaj više »

magi
Gost
magi
1 godina prije

Mema rijeci ! Boze u tvoje ruke , ja svejedno vjerujem u Boga u Isusa krista ia sa papom i bez Pape ! All se adam da zna sto radi a ako ne bar zna fa je Bozija zadnja! Prave vjernike nece niti moze nijedan papin los potez udsöjiti od… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije

U vremenu dezorijentacije ……….. u zamućenoj vodi, teško je ronit samo uz pomoć vida (očiju), trebaju i neke druge navigacione sposobnosti.
A papa kao pripadnik kulta koji je nedavno posjetio Ur, sad će sa ovim svojim haverima da nas uči kult’uri?

DZD
Gost
DZD
1 godina prije

Ako je ovo s govornicima točno, papa se izruguje svima! Čelzi i Sindi? Jedna se skidala za novce, a druga nije ništa radila čitav život (za skidanje joj nitko ne bi platio). I one će govoriti o tijelu, duhu (valjda Casperu) i znanosti (valjda najnovijim tehnologijama u proizvodnji trevavica, noktiju… Pročitaj više »

Karma
Gost
Karma
1 godina prije

JESU LI KABALASI DOSLI SA KAMIONIMA DA MOGU KRCAT UMJETNINE. ILI KOPIJE NA MJESTO ORIGINALA. KAKO KAZE JEDAN RESTAURATOR. PRAKSA NA AUKCIJAMA. LIJEPO DRUSTVO UGOSTIO TKZ PAPA.
METEOR JE JEDINI SPAS ZA PLANET STAKORA.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik