fbpx

Vatikan na svojoj velikoj konferenciji o zdravlju ugošćuje Faucija, Chelsea Clinton, šefove Pfizera i oligarhe iz Big-Tech kompanija

Papa Franjo - Vatican

Kreatori cjepiva, mormonski starješine, Chelsea Clinton, zagovaratelj pobačaja, zagovornica kontrole stanovništva Jane Goodall, aktivistica New Agea, ugledna britanska muslimanska znanstvenica i američka glumica, i zagovarateljica pobačaja, poznata po tome što je pozirala gola, sve će ovo biti govornici na predstojećoj vatikanskoj konferenciji o ”zdravlju”. Među 114 govornika navedena su samo dva govornika iz katoličkog klera.

Vatikan je najavio svoju petu međunarodnu zdravstvenu konferenciju o temi “Istraživanje uma, tijela i duše.” Na njoj planira ugostiti na desetke globalističkih govornika, kao i govornika koji promiču pobačaj, kao što su Chelsea Clinton, izvršni direktori tvrtki Pfizer i Moderna kao i ravnatelja američkog Nacionalnog instituta za zdravlje Anthonyja Faucija. Konferencija pod nazivom „Istraživanje uma, tijela i duše. Kako inovacijski sustavi i sustavi isporuke poboljšavaju ljudsko zdravlje“, trebala bi se održati od 06. do 08. svibnja.

Na događaju, kojem su domaćini papinsko Vijeće za kulturu, Zaklada Cura, Zaklada za znanost i vjeru (STOQ) i Stem for Life (SFLF) pojavit će se nevjerojatnih 114 govornika.

Govornici uključuju istaknuta i raznolika imena poput izvršnih direktora tvrtki Pfizer i Moderna, s time da tvrtka Pfizer također proizvodi i tablete za pobačaj; ravnatelj Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) Francis Collins, koji zagovara upotrebu fetalnog tkiva u istraživačkim projektima; voditelj Google Healtha, David Feinberg; i Anthony Fauci iz američkog Nacionalnog instituta za alergiju i zarazne bolesti, čiji su savjeti, koje je on predložio vladinim dužnosnicima, igrali veliku ulogu u gašenju američkih crkava prošle godine.

Direktor NIH-a Francis Collins ima dugu povijest politika koje su usmjerene protiv života. On se prethodno pohvalio otkrićem navodnih “znanstvenih dobrobiti,” koje proizlaze iz istraživanja fetalnog tkiva, tvrdeći da bi se takav rad mogao provoditi “s etičkim okvirom.”

Na konferenciji u Vatikanu pridružit će mu se izvršni direktor Salesforcea, Marc Benioff, koji se čvrsto uskladio s globalističkom, liberalnom elitom, zalaganjem za zabranjivanje e-pošte Republikanaca i članova Trumpove kampanje nakon prosvjeda održanih na Capitol Hillu 06. siječnja, kao i zabranom svih klijenata i korisnika koji bi čak i dovodili u pitanje legitimitet i ispravnost održavanja američkih izbora iz prošle godine. Benioff je također poznat po promoviranju LGBT ideologije, a Time ga opisuje kao “jednog od najotvorenijih rukovoditelja” u pogledu LTBG aktivizma.

Na konferenciji će također govoriti predstavnica Ujedinjenih naroda Jane Goodall, osoba koja podržava kontrolu populacije; New Age aktivist Deepak Chopra; rock gitarist Joe Perry; mormonski starješina William K. Jackson; izvršni predsjednik britanskog Odbora učenjaka i imama, šeik dr. Asim Yusuf; model i osoba koja se bori za pobačaj Cindy Crawford, kao i osramoćeni bivši prefekt Tajništva za komunikacije, monsinjor Dario Viganò.

Brojni drugi zdravstveni stručnjaci, predstavnici američkih saveznih agencija, sveučilišni predavači, visoki dužnosnici tvrtki i glazbenici također čine određen broj govornika. Među 114 govornika navedena su samo dva katolička svećenika. Događaj koji se održava u Vatikanu promovira se putem poruka na društvenim mrežama “#UniteToPrevent i #UniteToCure,” odnosno ”#UjedinjeniKakoBismoSpriječili i #UjedinjeniKakoBismoIzliječili.

Čini se da se slika, koja promovira konferenciju temelji na poznatom Michelangelovom prikazu Stvaranja Adama. Na novoj slici dvije ruke sežu jedna prema drugoj, s time da su obje prekrivene jednokratnim rukavicama. Zapravo, logotip konferencije je krug ljudi koji se drži za ruke, obojen bojama LTBG zastave i smješten uz prekrižene ključeve i papinsku tijaru.

Domaćini događaja su kardinal Gianfranco Ravasi, predsjednik Papinskog vijeća za kulturu, s glavnim tajnikom STOQ-a monsinjorom Tomaszom Trafnyjem i Robinom L. Smithom, koji je osnivač, i predsjednik Zaklade Cura i Stem for Life te potpredsjednik i direktor STOQ-a.

Međutim, trio neće biti moderatori događaja. Ta će uloga pripasti desetero “svjetski poznatih novinara,” poput izvršne potpredsjednice Forbesa Moire Forbes, Katie Couric i novinara velikih ljevičarskih, medijskih korporacija poput CBS-a, CNN-a, MSNBC-a i Wall Street Journala.

Hoće li konferencija u Vatikanu ignorirati Boga?

Možda, zbog nedavne deklaracije Vatikana o njihovim financijskim poteškoćama, konferenciju podržavaju brojne velike organizacije poput Sanford Health, Akkad Holdings, zaklade John Templeton, tvrtki Moderna i crkve Kristovih svetaca posljednjih dana.

Prvi navedeni cilj konferencije je poticanje „otvorenog dijaloga“ i njegovanje „interdisciplinarnog pristupa rješavanju glavnih zdravstvenih izazova širom svijeta.“

Sljedeći je cilj “ispitati interakciju uma, tijela i duše i razgovarati o tome što znači biti čovjekom i kako transformirajuće medicinske tehnologije postavljaju nove izazove oko ljudskog poboljšanja i tumačenja uma, tijela i duše.”

S obzirom na malu prisutnost katoličkog svećenstva na konferenciji i s obzirom na to da će konferencijom upravljati sekularni i radikalno lijevo-orijentirani novinari, ostaje za vidjeti hoće li se ovaj cilj odnositi na katoličko učenje o odnosu čovjeka i Boga i hoće li ova konferencija zanemariti katoličku teološku i filozofsku misao u vezi s dušom.

Nedavna enciklika pape Franje Laudato Si, vodeća je tema trodnevne konferencije. Citirajući dokument, konferencija ima za cilj “olakšati razgovor o tome kako oblikujemo budućnost našeg planeta, što uključuje sve, jer ekološki izazovi, kroz koje prolazimo, kao i njegovi ljudski korijeni nas brinu i utječu na sve nas.”

U deset ciljeva navedenih za predstojeću konferenciju, koja se treba održati ove godine, papinsko Vijeće za kulturu nije se osvrnulo niti na odnos s Bogom niti na katoličku crkvu. U sklopu konferencije održat će se i manji okrugli stol pod nazivom “Premošćivanje znanosti i vjere.” On će biti usmjeren na “odnos religije i duhovnosti prema zdravlju i blagostanju, uključujući odnos između uma, tijela i duše.”

Fauci bi trebao otvoriti konferenciju

Dan otvorenja konferencije predvodit će intervencija Anthonyja Faucija, ravnatelja Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti i glavnog zdravstvenog savjetnika predsjednika Joea Bidena, koji je nedavno uvjeravao Svjetsku zdravstvenu organizaciju u predanost Bidenovog financiranja pobačaja. Fauci je prošle godine izjavljivao da bi spolni odnosi s nepoznatim osobama bili sigurniji od primanja svete pričesti za vrijeme širenja Covida-19.

Fauci je više od godinu dana plašio američki narod u pogledu wuhanskog koronavirusa, unatoč tome što koronavirus ima smrtnost od samo 0,15 % i što se mogao učinkovito liječiti ivermektinom, hidroksiklorokinom, vitaminom D i cinkom. Teme konferencije kreću se od “Jesmo li ono što jedemo? Poboljšanje čovjeka, Zdravo živjeti i doživjeti 120 i više godina“ i „Održiva zdravstvena zaštita: zaštita našeg okoliša.“

Samo je šest tema ”na daljinu” povezano s religijom. Te će teme obrađivati stvari poput “Religijske prehrambene prakse i zdravlja” i “Kako definirate dušu?”

Konferencija će također obrađivati pitanja vezana uz trenutnu dominaciju svjetskim aktivnostima u pogledu odgovora vlada svijeta na Covid-19. Uz pomoć nazočnosti izvršnih direktora Pfizera i Moderne, čija pobačajima okaljana cjepiva izazivaju sve više smrtnih slučajeva i ozbiljnih poremećaja, na konferenciji će se raspravljati o “revolucionarizaciji” stanične terapije, “Sveobuhvatnim Covid-19 rješenjima“ kao i ”Novim naraštajima cjepiva.“

Papa Franjo zatvorit će događaj dajući sudionicima privatnu, virtualnu audijenciju.” Prva ovakva konferencija dogodila se 2011. godine. Na prethodnim su se događajima pojedinci poput zagovarateljice LBGT ideologije, pop zvijezde Katy Perry obraćali prisutnima o temi transcendentalne meditacije.

Ovogodišnja konferencija okupit će najveći broj govornika dosad. Ono što je evidentno jest da će i ovogodišnja konferencija još snažnije nastaviti s protureligijskim i protukatoličkim temama.

Još jedan udarac proročkom svjedoku Crkve protiv gnusnog zločina ubojstva prerano rođenih beba

Vjernici su na društvenim mrežama već izrazili zaprepaštenje planiranom konferencijom. Komentirajući izmanipuliranu sliku Stvaranja Adama, britanski komentator Đakon Nick Donnelly napisao je: „Vatikanski pastiš Michelangelova Stvaranja Adama izlaže njihovu promociju„ pseudo-mesijanizma, koji za cilj ima proslavljanje čovjeka umjesto Boga i na mjesto Boga postavljanje čovjeka.“(CCC 675 ).

U komentaru dostavljenom medijima, đakon Donnelly rekao je da su osude pobačaja od strane pape Franje poništene izborom govornika, koji će se pojaviti na tom događaju. Postoji neobičan nesklad između onoga što papa Franjo govori o pitanju pobačaja i njegovih postupaka. Iako je papa Franjo izdao neke vrlo snažne izjave, u kojima osuđuje pobačaj, sve te njegove izjave u suprotnosti su s onime što on čini.

2016. javno je pohvalio Emmu Bonino, koja se hvalila potpomaganjem 10.000 nelegalnih pobačaja, osobi koja je predvodila legalizaciju pobačaja u Italiji. 2018. godine dao je veliku papinsku čast nizozemskoj militantnoj aktivistici za pobačaje Lilianne Ploumen, šest mjeseci nakon što je vodila kampanju za prikupljanje 300 milijuna dolara za financiranje pobačaja širom svijeta.

Godine 2020. glavni mediji svijeta slavili su papu zbog njegovog javnog prihvaćanja korištenja dijelova ljudskih stanica za stvaranje Covid-19 cjepiva. Točnije, cjepiva za koronavirus proizvode se od mrtvih stanica pobačenih beba.

Sada će papa iskazati dobrodošlicu u Vatikan Chelsea Clinton, potpredsjednici Clintonove zaklade, koja promiče pobačaje, planirano roditeljstvo u industrijskim razmjerima, kao i izvršne direktore Moderne i Pfizera, istih onih čije tvrtke proizvode cjepiva zasnovana na stanicama mrtvih beba.

Uključivanje istaknutih zagovornika pobačaja, poput Chelsea Clinton, kao govornika na Vatikanskoj konferenciji, još je jedan udarac proročkog svjedoka Crkve protiv gnusnog zločina ubojstva nerođenih beba. U slučaju pobačaja, djela zaista govore više od riječi.

Sličnu zabrinutost izrazio je ”RestoringtheFaith Media” koji je primijetio: „Izgleda kao da je Covid religija pomračila katoličku vjeru u Rimu. Uz vlastitu liturgiju, odnosno društveno udaljavanje, sakramentalna pomagala to jest maske, sredstva za dezinfekciju ruku, pa čak i vlastite sakramente, kojim oni govore da ćete imati život u sebi samo ako dopustite ubrizgavanje tog zagađenog seruma u vaša tijela, na djelu je potpuno izrugivanje s vjernicima i vjerom u jednoga Boga.“

Predstavnik RestoringtheFaith Media komentirao je: „Umjesto da idu dobrim smjerom, izgleda kao da crkveni službenici Vatikana samo ubrzavaju svoj put prema velikom otpadništvu, istog onog u vezi s kojim nas upozorava Isus Krist u Božjoj Riječi.“

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
219 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ninđa
Gost
Ninđa
1 mjesec prije

Faca čovjeka u bijelome sve govori

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Ninđa

uhicuju mu svecenstvo po crkvama jer drze uskrsnje mise a on sastanci sa ovim prokletnicima koji to podrzavaju.revolucionarna vremena,samo da se povijest ne lazira.hvala.

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Povjest je vec napisana, Sah mat covjecanstvu tek slijedi. Ovaj video iz 2013 je predvidio epidemiju-plandemiju https://www.bitchute.com/video/nYkXLZoLbyl8/

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Fantastican film! Prosto nevjerovatno da je napravljen prije 8 godina! Prakticno sve sto pricamo ovdje mjesecima… A i jasno je da je najvazniji rat – INFORMATIVNI rat… Toliko su nam mozgove zatrovali smecem – da je to prosto nevjerovatno… (ja licno tvrdim samo za 400 godina, od kada su kamatari… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Starina, nista ne brini, bog ce da nas spasi!

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

Hoce bez dvojbe.
(Ali ce se to desit kroz ljude…)
Medjutim ovaj zlocinac sa slike i zlocinacka ustanova jesu tu samo da sakriju Istinu o Bogu i Bozijem… I to tako od kada je ove zlocinacke ustanove i “abrahamske prevare“.

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije

Bog se piše s velikim B. Pročitaj Otkrivenje 17 i 18.poglavlje i analiziraj što je prorok Ivan vidio u viziji prije 2000 godina. Bludnica je svjetski sustav religija proizašlih iz Babilona,a na čelu tog sustava je Vatikan. Zvijer je UN,odnosno globalistički politički sustav. Pročitaj Tko jedini može i hoće suditi… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Davor

“… Pročitaj Otkrivenje 17 i 18.poglavlje i analiziraj što je prorok Ivan vidio u viziji prije 2000 godina….” Ne kazem…. Treba procitati Otkrovenje (Apokalipsu) – medjutim, to je dokumentirano velika prevara. Prorocanstvo je astronomski izuzetno precizno, tako da je prakticno moguce po tim stihovima odrediti ne dan nego i sat… Pročitaj više »

sitra
Gost
sitra
1 mjesec prije
Reply to  Ninđa

Papa i Putin su prijatelji koji se zajedno bore protiv vračarskih vradžbina.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  sitra

Sitra je trolčina

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Ninđa

I on (papa) je pijun i radnik kreatora Novog svjetskog poretka. U Protokolima sionskih mudraca “nevidljivi” sionski mudrac pise : “Svi su narodi prema tajnama nase politike vjecno maloljetna djeca, bas kao i njihove vlade.” Oni se izgleda sprdaju s narodom.

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Ninđa

Papa je u bjelom bas kao i lijecnici koji “bolesnima” ubrizgavaju cijepiva koja sadrze celijske linije ljudskih fetusa-abortiranih beba. Ubice u bijelom koji ubijaju i tijelo i dusu.

Nebojša
Gost
Nebojša
1 mjesec prije

U šta se pretvorila katolička crkva??

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Nebojša

mislim da se,kao institucija,jos od 4.stoljeca prometnula u otpadnike.hvala.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Ma ta institucija je od natanka (pocetak 15tog vijeka) – bila samo otpad.
Ovo je samo vrhunac raspada.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Nebojša

Davno je to počelo samo je dugo zataškavani i mnogima nije znano .. vidis ova iza sala za ‘molitve’ je dizajnirana motivi diabolique da sa dva zmajeva oka i ljušturom na plafonu.. na ovoj francuskoj katoličkoj strani moš naći puno više slike o tom: Le vrai visage du Vatican et… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Haha… Odlican ti je i ovaj! Dobre slike pravo… Satanisticki tzv Vatikan je od samog pocetka bio takav… Samo idiotizirana svjetina je “vjerovala” u takve lazi… Medjutim, upravo odakle krece sva ova satanisticka/judaizerska laz (RUSIJA) – tu jos uvijek – postoje neoborivi dokazi ovog ZLA judaizerstva koje nazivano “abmrahamske prevare“…… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
28 dana prije
Reply to  Istražuj

pozdrav Istražuj 🙂

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Nebojša

A u šta če se sad pretvoriti ovi koji slijepo vjeruju katolićkoj (a i ove druge dvije glavne) crkvi!? Ajooooooj, grozno za gledat.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Kad nestane opijuma…šta može biti?

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Nebojša

U jednu od istitucija koje daju podrsku uspostavljanju Novog svjetskog poretka

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
1 mjesec prije
Reply to  Nebojša

Ni u šta novo. Što misliš da je uopće ikad bila?

Tomislav
Gost
Tomislav
1 mjesec prije

Ć

Tomislav
Gost
Tomislav
1 mjesec prije
Reply to  Tomislav

Jel Vatikan zna da je Fauci vlasnik kineskog laboratorija iz kojeg je, navodno, zgiljao Covid 19 ?

Alanis
Gost
Alanis
1 mjesec prije
Reply to  Tomislav

Zbog ovakvih budalaština (Fauci vlasnik blabla) sve one koji su na strani skepticizma, razmišljaju svojom glavom i duboko istražuju prije nego formiraju mišljenje i zinu, trpaju među idiote.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Alanis

+

Prle
Gost
Prle
1 mjesec prije

Katolicka crkva je nista drugo do Babilonska kurva kako ju je Isus nazvao. Osim face ovoga covjeka govori i hala u kojoj se odrzavaju konferencije a koja je prikazana na slici gdje nepogresivo podsjeca na zmijsku glavu,a skulptura raspela da i ne govorim.

Prle
Gost
Prle
1 mjesec prije

Nazalost veoma brzo ce se vjernici morati suociti sa cinjenicom da je njihova religija,kao i institucije koje je vode,nista drugo nego prevara koja traje od pocetka. Najgore od svega sa cim ce se morati suociti da su svoje zivote protracili u uvjerenju koje nema veze sa realnoscu i i cija… Pročitaj više »

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije
Reply to  Prle

+++++, ( pet pluseva)

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije
Reply to  Prle

Griješiš, kršćanski vjernici vjeruju u Krista i samo će shvatit da je jedna zemaljska institucija sebe krivo predstavljala. Ali i dalje ostaje na snazi ona Kristova – ‘pazite da ne budete zavedeni’, kao i ona – ‘ja sam put istina i život…’

Prle
Gost
Prle
1 mjesec prije

Slazem se sa Kristovim naukom,ali ov8 nikako ne mogu predstavljati Kristov nauk. Sto bi Maxvel rekao…Ja ne znam sta je bog,ali znam sta on nije.

Trt
Gost
Trt
1 mjesec prije
Reply to  Prle

+

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije
Reply to  Prle

…i opet pregršt plus-ovlja.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Prle

prle,svaka cast.jordan maxwell.hvala puno. p.s.podsjetili ste me da ga idem opet malo poslusati.

Prle
Gost
Prle
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Takvi ljudi kao sto su Maxvel su zaduzili covjecanstvo svojim znanjem i zalaganjem.

Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije

+

oxygen
Gost
oxygen
1 mjesec prije
Reply to  Prle

100 pluseva

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Prle

Isus kaze: “Govore, a ne cine”. Apostol Pavle pise: “Ne cudite se ovome jer se i sam Satana pretvara u andjela svjetla; nije cudo sto se i sluge njegove(Satane) pretvaraju u sluge pravde”.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Prle

Istina je odvratan lijek; bolje je ostati bolestan prije nego što se odlučite za uzimanje… jedna poslovica

Prle
Gost
Prle
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Mocna poslovica

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Prle

Prije 24 godine sam shvatio da Bog s njima nema ništa pa nisam ni ja htio imati,napisao sam ispisnicu. U međuvremenu sam pročitao Bibliju 9 puta. Uskoro slijedi Sud toj Bludnici,ali prije toga Zvijer će vladati svijetom vrlo kratko. (1 sat,simbolično rečeno)
Otk.17 i 18 pog.

nekoime
Gost
nekoime
1 mjesec prije

Možda bude i strele nebeske.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

„Šta se događa energetski nakon vakcinacije? „Poruka iz Francuske – iskustva francuskog energetskog iscelitelja: Šta se dešava u energetskim telima, a posebno u vašoj duši nakon „vakcinacije“? Iskustvo terapeuta koji već duži niz godina radi sa energijom, sa energetskim isceljenjem, sa suptilnim telima, ali pre svega sa svetlosnim zračenjem i… Pročitaj više »

Alanis
Gost
Alanis
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Ovo sam pročitala prije par dana i neodoljivo me podsjetilo na knjigu (trilogiju) “‘Njegove tamne tvari“, Philipa Pullmana.
Inače je SF bajka, barem ju se tako željelo predstaviti, ali u konktekstu teksta sa cjepivima i dušom – čisti horor.

Fiuman
Gost
Fiuman
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Jako zanimljiv komentar.. prakticiram terapeutsko-enetgetske tretmane..tako da mi je ovo TOP informacija.. hvala ti..

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije
Reply to  Fiuman

Sa Biblijskog stanovištva, ovo treba izbjegavati. Izbjegavati čaranje, vračanje, … jer se to ne sviđa Bogu. Niti reinkarnacija nije u skladu s Biblijom. S istočnjačkim religijama, da.

Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije

+

fiuman
Gost
fiuman
1 mjesec prije

za tvoj info…to nije nikakvo vračanje..nego iscijeljivanje potpomognuto Božanskim i anđeoskim energijama..i vrlo je učinkovito…gdje možeš dobiti i uvide o svojim reinkarnacijama i o svojim planovima za ovaj život…i ne treba ovu današnju religiju puno povezivati s Bogom, jer ovo što crkva danas provodi je van svih Božanskih zakona…i jedan… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  fiuman

Koliko naplaćuješ?

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije

Reinkarnacija je postojala u kršćanskim tekstovima samo je izbačena odnosno ko zna ko sve nije Bibliju editira . . . pa sve do zadnjega rata prij 30 godin u svim ratovima i revolucijama je glavno bilo užgat sve karte na kojima bilo šta piše . . .

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

A kako znaš, jesi li probao ili papagajski ponavljaš ono što si pročitao u bajkama

Tomi
Gost
Tomi
1 mjesec prije

Papez Francisek je Antikrist po svim 4.tackama koje u Bibliji opisuju Antikrista oziroma Satana

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Tomi

Antikrist tek dolazi, a ovi mali “antikristi” stvaraju uslove za njegovo zacarenje nad covjecanstvom

Alanis
Gost
Alanis
1 mjesec prije

“„Istraživanje uma, tijela i duše. Kako inovacijski sustavi i sustavi isporuke poboljšavaju ljudsko zdravlje“

U prijevodu – kako cjepiva sa nano tehnologijom i CRISPR tehnologijom mogu utjecati na prepisivanje gena i kakve sve kombinacije chimera frankenštajna se mogu uzgojiti u laboratorijima.

Trt
Gost
Trt
1 mjesec prije
Reply to  Alanis

+

Karma
Gost
Karma
1 mjesec prije

Kabala pub.

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije

E vidiš, da ima Boga kakvog nam se prodaje kroz 3 glavne religije ovakvi sastanci se nikada nebi mogli događati 🙂
Tako da ako sada nekome još nije jasno što su katolicizam, judaizam i islamizam za toga je možda več kasno.

Alanis
Gost
Alanis
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Bog je rekao da će se upravo to događati.
Čitaj Knjigu Otkrivenja.

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Alanis

Ne vjerujem u proreknutu budućnost. Vrlo lako se može argumentirati da predskazanja predstavljaju projekcije pojedinaca koje, ako dovoljno ljudi vjeruju u njih, postaju svojevrsna stvarnost. Ja vjerujem da je “budućnost” fluidna. Tim više što zapravo ne postoji. Sve je Sada a ostalo su naše mentalne projekcije. Inače, kao što se… Pročitaj više »

Alanis
Gost
Alanis
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Pae, stvar vjerovanja. Ti ne vjeruješ u Boga pa je i logično da ne vjeruješ u Božju riječ. Ti vjeruješ u reinkarnaciju i da svi tereti čovjeka potječu od želje, odnosno, dok je želje, ne može doživjeti nirvanu jer mu se fizičko tijelo nalazi u konstantnom perpetuumu ponavljajućih života. Ja… Pročitaj više »

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Alanis

Nije istina da ja ne vjerujem u Boga. Samo imam drugačiju perspektivu. I iako vidim znate nešto o hinduistićkom mitu, stvar ipak nije baš toliko jednostavna kao što ste napisali. No neču sa vama ulaziti u raspravu oko toga. A šta se tiče klera, nije čudno da postoji izraz klerofašizam.… Pročitaj više »

bumbar
Member
Noble Member
bumbar
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Ne šute svi. Bergoglio ima jake protivnike zbog svoje hereze.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Alanis

Kako znaš štaje božja riječ u koju vjeruješ

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Pužu, u startu griješiš, naime te tri religije ne vjeruju u istog Boga. Osnova im je donekle ista, ali bit različita. A sva razlika se odnosi u odnosu na to kako koja religija gleda na Krista. I sve ti je lijepo sublimirano u jednoj Pavlovoj rečenici ‘jer da Isus nije… Pročitaj više »

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije

U mojoj priči ti detalji nisu bitni. Sve su to monoteistićke vjere i vjeruju u jednog te istog “strogog ali pravednog” čičicu koji je prvo stvorio kler a onda sve ostalo.
Inače, da se razumijemo, ja katolicizam vidim kao malog brata judaizma..

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Ono šta je postojalo prij i nastavlja postojat iza fizičke stvarnosti je um, tako beskonačan da u sebi sadrži svu moć koja je potrebna kako bi se stvorilo sve šta ikad može biti stvoreno te potencijal za iskusit svaki najmanji dil toga šta je stvoreno. Ti um ili inteligencija ili… Pročitaj više »

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Pa valjda se vidi da ja ne vjerujem u koncept čičice bradonje na nebu. A po logici koja stoji iza svega, mi ionako nismo u mogućnosti shvatiti pravu prirodu sile koja nas je stvorila i svi naši zaključci su puka nagađanja, u koja neko vjeruje više a neko manje. Ja… Pročitaj više »

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Tebi izgleda da je vrime da nađeš sebi kakvu “trebu”sta bi rekli braća Bosanci pa da malo oslobodis dušu i tijelo i da najprije doživiš fizička a tek poslije meta zadovoljstva .

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Mladen

Ha čuj, svakako bi bilo lijepše moći podijeliti ova vremena i svoje sa toplom i dragom osobom suprotnog spola, ali teško mi je tražiti novu partnericu u ovo ludo vrijeme. Pogotovo kad su i prije plandemije zatvorili i zabranili skoro sva mjesta na kojima sam to naučio raditi. A i… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

Religija nije isto sto i vjera u Jedinog Istinitog Boga koji je put, istina i zivot. I kada Isus dodje Drugi put, cime ce Satana zauvjek biti zbacen, onda ce se potvrditi Pavlove rijeci: “Smrti gdje ti je zalac, pakle gdje ti je pobjeda”.

Ime
Gost
Ime
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Amen brate

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Kako znaš šta je Bog ili Isus rekao, imaš iskustvo ili nekome vjeruješ

Davor drugi
Gost
Davor drugi
1 mjesec prije
Reply to  mario

Ako to tako plitko promatraš, tada se možeš prvi ti, potom ja, a zatim svatko od nas, upitati : kakvo mi imamo iskustvo ili kome vjerujemo da su naši pravi očevi upravo oni koji su nam upisani na rodnim listovima? Kome vjeruješ i kakvo imaš ti osobno iskustvo s tim?

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  mario

Isus kaze u Evandjelju: “Svaki koji je od istine cuje glas moj”. Jos kaze ucenicima svojim: “Vama je dato da znate tajne Carstva Nebeskog…” Tako svaki razuman covjek koji traga za istinom treba citati i proucavati Evandjelja i Pismo i moliti se Bogu da primi Rijec Boziju jer pise:”I otvori… Pročitaj više »

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije

Pa većina velikih religija ima svoga Isusa na simboličkoj razini, a osim simbolike danas od svega toga ništa nije ni ostalo . . . simbolika babilonske božice Semiramide s djetetom Tamuzom je u Indiji Devaki s Krišnom, Egiptu Izida s Horusom, Hinduizmu Indrani s Ishwarom . . . i u… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Kako znaš da je to rekao kad neznaš ni tko je to čuo ni zapisao

Noja
Gost
Noja
1 mjesec prije

Ako ne postoji jedan ISTI Bog onda je to čista izmišljotina na koju ne bi trebali gubiti svoje životno vrijeme.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Noja

Na sto ti gubiš svoje životno vrijeme u 6 sati ujutro.

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Dobro, sve je sad, to znači kako se sve šta se već dogodilo i šta će se dogodit događa sad i onda nije čudno ako je nekome dano da vidi budućnost u linearnome vrimenu . . . a budućnost ka i prošlost i ne postoji jer jer je linearno vrime… Pročitaj više »

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Alanis

Inače, vjerujem da je katolićka crkva detaljno probrala i jako izvitoperila Isusova učenja, o Bibliji ne želim previše komentirati. Ono na što sam naišao a da mi je dobro sjelo su uglavnom gnostićka evanđelja.

AlanisM
Gost
AlanisM
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Apsolutno se slazem. Od Nicejskog vijeca kada se krenulo sa umotavanjem paganstine u krscanske obicaje. Pa je onda krenulo prekrajanje i Bozjih zapovijedi, stvaranje kultova licnosti od Marije i svetaca i tako to. A u opravdanje toga je bilo moljenje njih da se oni mole Isusu da dodjemo kod Boga.… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  AlanisM

da, sve će želje biti uslišene ako se preporučeno adresira

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Tribalo bi razlikovat želje i molitve, a kad smo kod želja Klaus Schwab već zna šta ljudi žele i on zna šta je najbolje ljudima na zemlji . . . tako da je bolje komunicirat sa svemirom i poštivat svemirske odnosno prirodne zakone nego ove društvene koje su nam uštimavali… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

ma kakav schwab …evo Moreno malo kratko šta kaže ‘krishna-uzvišeni duh’ u 2. poglavlju ‘pjesmi nad pjesmama’ o željama karmi i oslobađanju.. ovo je na mene jak dojam ostavilo: “…Kada čovjek odbaci silom umne moći svaku akciju, onda Stanovnik tijela (Duh) počiva mirno u gradu s devetoro vrata, ne radeći… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
29 dana prije
Reply to  piždro

Gle, gle.

Plus.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Moreno

Moreno, izračuna je on moj kurasc ovih 300000 km/s. Trebali su neki rezultat za daljnju manipulaciju i dogovorili su ove tri stoje. Čupavi je kasnije manipulira s neodređenim oblicima da bi ovo ispalo ovako…ovo su davno govorili neki “nepriznati” matematičari, a danas se to sve više čuje i od onih… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

A Mrči i ti si tu znao sam čim Mor.. ‘tio sam izgasit i poć u krpe..a ma kakvi – sve varani varaju, laži me laži nježno i i neprimjetno. Voltaire o historiji i laži: “povjest je hrpa umotanih laži na koji se dogovorom pristalo”

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Pa nije slučajno kako je gnosticizam potisnut i malo se o gnostičkim učenjima zna, a ono šta se iz gnostičkih učenja more vidit je to kako je Demiurg nefizički pojam umjetnoga uma odnosno umjetne inteligencije koja u svojoj izvornoj i zakonitoj formi vrši fizičko utjelovljenje prema božanskoj volji. Ta umjetna… Pročitaj više »

bumbar
Member
Noble Member
bumbar
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Mt 13,24-43″U ono vrijeme iznese Isus narodu drugu prispodobu: “Kraljevstvo je nebesko kao kad čovjek posije dobro sjeme na svojoj njivi. Dok su njegovi ljudi spavali, dođe njegov neprijatelj, posije posred žita kukolj i ode. Kad usjev uzraste i isklasa, tada se pokaza i kukolj. Sluge pristupe domaćinu pa mu… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Kako znaš da je to Isus rekao, iskustvo ili nekome a i ne znaš kome ti vjeruješ na riječ

bumbar
Member
Noble Member
bumbar
1 mjesec prije
Reply to  mario

Vjera inače znači “vjerovanje na riječ”.

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Zetva se blizi…

fdan
Gost
fdan
1 mjesec prije
Reply to  Maki

I kad prođe žetva?

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  fdan

Bog ce psenicu da sveze u zitnicu Svoju, a kukolj ce da sazeze ognjem (vjecnim)

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Bergoglio? Hereza? Mislim da i tu vodim za par dužina. A što se tiče Isusove prispodobe, moje iskustvo mi nalaže da na takve stvari gledam kao na projekcije. Po mom mišljenju sva ta predskazanja nisu samo prediktivno programiranje, več ih večina služi kako bi održala utvrđenu hijerarhiju. Svojevrsne su mrkve… Pročitaj više »

bumbar
Gost
bumbar
1 mjesec prije
Reply to  Puž

“Svojevrsne su mrkve kojima se religiozni magarci drže na zadanome putu.” Nisam religiozna, ali vjerujem u Kreatora i nauk Isusa Krista. A što se “mrkava” tiče… Svaki zdrav i pošten čovjek, bez obzira bio vjernik ili nevjernik, religiozan ili ateist, nepismen ili visokoobrazovan, on osjeća, intuicijom i savješću prepoznaje što… Pročitaj više »

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Ima jedna stara poslovica:
Dobar čovjek nikad ne postane bogataš!

Vlastimir
Gost
Vlastimir
1 mjesec prije

Још један доказ да је Папа заједно у злочиначком дилу са масонском организацијом Билдерберг групе ( Рокфелер,Родшилд,Бил Гејтс,Морган,Сорош и други ).

MATIJA EMANOVIĆ
Gost
MATIJA EMANOVIĆ
1 mjesec prije

To znači, kraj vladavine pape Franje u Vatikanu, kraj Katoličke crkve kakvu danas poznajemo i njezino razjedinjavanje na autokefalne katolićke crkve.
Ovo je očiti dokaz da je ovaj Papa instaliran od SOTONISTA.

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije

Veliki otpad od vjere je prorokaovan, a izdato je i upozorenje – ‘pazite da ne budete zavedeni’.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Neko ti rekao ili vjeruješ nekom Na riječ, a kome vjeruješ nepoznaš ga

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije
Reply to  mario

Gle, kad čovjek puno toga znanstveno nauči, i kad vidi svu ljepotu stvaranja, pametan čovjek će se poklonit tvorcu. Manje pametan će i dalje tvrdit da je sve nastalo slučajno… Ja sam ti više kao apostol (sumnjičavi) Toma. Vjerujem, ali volim i provjerit. A sve moje provjere uvijek dovedu do… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Nastavak vatikanske laži o fiktivnom i nepostojećem Isusu kojega su izumili upravo Židovi: Papa Leo X je jednom prilikom u cijelosti raskrinkao „kršćanstvo“ Vatikana kada je rekao: „Kako dobro znamo koliko je ta bajka o Isusu bila unosna predrasuda za nas i naše prethodnike.“ Vatikanski mafijaši su puno puta pokušali… Pročitaj više »

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Dragi moj, pretpostavljam da si ovo sklepao sa puno copy/paste sa raznih antikršćanskih izvora, ali griješiš u uglavnom svemu. Znanstveno je dokazano sve vezano za Isusa, a ti si u velikoj zabludi. Zaveden. Uostalom, situacija ti je jednostavna, ako Krist nije uskrsnuo, nikomu spasa nema…

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
1 mjesec prije

Daj mi, molim te, link na barem jedan od tih ” znanstvenih dokaza”. Živo me zanima.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Svi koji vjeruju u tu fiktivnu priču uopće nemaju normalan znanstveni pristup temeljen na povijesnim dokazima, nego su samo duboko ufurani u podmetnutu lažnu, prepisanu i izmišljenu vatikansku priču zapisanu tek od 325. na dalje na koncilu u Nikeji. “Ako se dokazi za njegovo postojanje ne mogu naći, ako povijest… Pročitaj više »

Piretis
Member
Noble Member
Piretis
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Ulažeš veliki trud ali nažalost u krivom smjeru, izvori su ti vrlo nepouzdani. Isusovo postojanje nije problem ustvrditi. Ljudi koji su živjeli u vrijeme neposredno nakon njegove smrti ga spominju: Josip Flavije u Židovskim Starinama, Kornelije Tacit u Analima, Plinije Mlađi u Pismu caru Trajanu, Gaj Trankvil u Dvanaest rimskih… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

Spominješ Flavija, a izgleda da si preskočio gornji citat o njemu: “Flavije je pomno istražio sve tadašnje sekte – o kršćanima niti riječi. Bilo je to oko godine 53. kada je Josip odlučio istraživati sve poznate sekte među Židovima. Ništa ne može bolje oslikati lažnu prirodu Flavijevoga “svjedočanstva o Isusu”… Pročitaj više »

Piretis
Member
Noble Member
Piretis
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Josip Flavije, Židovske Starine XX,200. citat u prijevodu na hrvatski jezik: “Hanan sazva Sanhedrion te onamo prevede brata Isusa zvana Krista, imenom Jakova, optuživši ga da je prekršio Zakon o osudivši ga na kamenovanje.” Drugi citat XVIII, 63 i 64: “Negdje u to vrijeme bio je Isus, mudar čovjek, ako… Pročitaj više »

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

Piretis, nije mi se dalo kopat po knjigama da raskrinkavam sve ove njihove netočne konstrukcije i laži, a jako mi je interesantno i kad se ljudi da bi kao oborili kršćanstvo pozivaju na znanost. A pri tome o znanosti ni Z ne znaju. Zapravo, kad čovjek puno toga znanstveno nauči,… Pročitaj više »

Piretis
Member
Noble Member
Piretis
1 mjesec prije

Pogledaj na YT što o ovom i sličnim pitanjima ima reći Tomislav Terzin. Obrazovan je i argumntirano tumači.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

To su ta lažna svjedočanstva o kojima govori citat koji sam naveo, a mnogi još uvijek ne shvaćaju da tako upadaju u fiktivnu priču Vatikana. Ako ne znaš stvarno porijeklo knjige i da je izmišljena, onda uzalud citiraš lažni izvor. Zato sam gore objasnio idejnu prevaru Vatikana da se ne… Pročitaj više »

Piretis
Member
Noble Member
Piretis
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Bez veze je raspravljati kada u početku nismo utvrdili početne premise. Ovako “deda šumom baba drumom”. Dobro su mi poznate skepse oko Flavijevog citata koji sam naveo. No, tvrditi da je neki ulomak neistinit, iako cjelo djelo nije sporno, na osnovu toga što taj citat nije korišten od suvremenika je… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Bravo, odlično

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

I mene

Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije

+

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

Mnogi ne znaju niti razumiju Pavlove rijeci: “Ako se samo u ovom zivotu uzdamo u Krista najnesretniji smo od sviju ljudi”. U Danilu pise: ” I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudice se; jedni na zivot vjecni, a jedni na sramotu i prijekor vjecni”. Ovaj svijet i njegovo… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Odakle to znaš, znanje, iskustvo ili vjeruješ nekome a i ne znaš kome

Noja
Gost
Noja
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Piše i na tarabi (plotu) svašta.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Ti se oslanjaš na vjeru umjesto znanje i iskustvo

bumbar
Member
Noble Member
bumbar
1 mjesec prije

Ne znam samo zašto su se pisci Talmuda zamarali izmišljenim likom Isusa Krista, pa o njemu pisali kao o nezakonitom Marijinom sinu koji je u Egiptu izučio magiju, pa se vratio u Palestinu i tamo se predstavljao Bogom.
Čudan trud talmuđana oko nepostojeće osobe.

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Da bumbare, fakat si to lijepo primjetio. Zašto se talmuđani tako puno trude da bi pokazali kako ‘nepostojeća’ osoba ne postoji. A čak je i talmud spominje. Zapravo, malo pametniji talmuđani kuže to, pa sad ne žele dokazat da ne postoji, nego da nije uskrsnuo.

Noja
Gost
Noja
1 mjesec prije

O tom tko je zaveden moglo bi se raspravljati godinama.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

😋

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Sotonitička elita u Vatikanu.

Mamajev Kurgan
Gost
Mamajev Kurgan
1 mjesec prije

Vatikan,papige su sve samo NE i crkva Hristova.Ime ,,rimo katolicka,, je kidnapovano i lazno njihovo ime…malo pametniji znaju,sta,kako i kada …
Vatikan i papige su nesto najmracnije,najpomuklije,najuzasnije u istoriji ljudskog roda….pametni znaju zasto,kako,kada…itd.

Noja
Gost
Noja
1 mjesec prije
Reply to  Mamajev Kurgan

Tako je, pametni znaju da je sve to droga za sirotinju.

Ime
Gost
Ime
1 mjesec prije

Bježite iz velike bludnice!

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
1 mjesec prije

Prelistao sam cijelu Bibliju. Niti na jednoj stranici se ne spominju nikakav “Papa” niti “Vatikan”.

oxygen
Gost
oxygen
1 mjesec prije

++

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije

valda nisi……. vatikan je napisao bibliju….. biblija u prijevodu znači knjižnica, knjige….. sastavili i izmislili su ju u 4 stolječu……

sokre
Gost
sokre
1 mjesec prije

ja vjerujem u Boga, njegovog sina Isusa Krista i u Duha Svetog, Amen. Vatikan je odavno postao sve ono što nas kršćanski nauk ne uči.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  sokre

Vjera se temelji na vjeri odnosno mentalnom porobljenošću

Noja
Gost
Noja
1 mjesec prije
Reply to  sokre

Ja vjerujem da ti postojiš ali i tvoj upis može biti upis stroja tako da ostavljam mogučnost da ne postojiš. A ove u što ti vjeruješ slobodno zaboravi, ljepše ti bude.

Trt
Gost
Trt
1 mjesec prije

Bal vampira.

Meštar
Gost
Meštar
1 mjesec prije

Negdje sam u komentarima već pisao što je uloga pape u crkvi. Moram kazati da oko ovoga pape ima i puno manipulacija, pa sam provjerio ovaj tekst: istinit je.
Uglavnom papa se ne bavi svojim poslom.

Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije
Reply to  Meštar

Točno

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Meštar

Oo on se bavi svojim poslom, a njegov posao je da sto vise ljudi odvuce od Boga

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije

Saj to ni papež, ker papež ne more odstopiti in zato je papež še vedno Benedikt XVI. V Vatikanu pa imajo zdaj samo še uzurpatorja in lažnega papeža. To je zgolj antipapež, kot jih je bilo mnogo v času okoli reformacije. Zato pa institucija zopet razpada, kot je takrat ko… Pročitaj više »

Antinwo HR
Gost
Antinwo HR
1 mjesec prije

Otrov im ubacit u hranu i piće koje će tamo žderati!Da bagra krepa u mukama

Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije

FUJ crkotino satanisticka!!

Trt
Gost
Trt
1 mjesec prije
Reply to  Ana

Bez vrijeđanja crkotina molim.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Trt

+

Ljiljana Grill
Gost
Ljiljana Grill
1 mjesec prije

Prvi put ću nešto napisati, iako nisam pročitala tekst Nermina N., jer mi je dovoljan popis gostiju da vidim koliko se Papa udaljio od onog ustoličenog Pape. Svima se predstavio kao janje, koje asocira na lik Isusa Krista, međutim , čini mi se (daj Bože da se varam) da se… Pročitaj više »

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije
Reply to  Ljiljana Grill

Nije ovo ni prvi ni zadnji papa koji je najblaže rečeno kontroverzan. Isus je lipo rekao ‘ ti si Petar (stijena) i na toj stijeni sagradit ću crkvu svoju. I vrata pakla je neće nadvladat’. E sad – koja je to Kristova crkva? Katolička? Pravoslavna? Neka treća? Ili nije ni… Pročitaj više »

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
1 mjesec prije

‘Pazite da ne budete zavedeni’

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

Pavle pise: “Zar ne znate da su tjelesa vasa crkva Svetoga Duha?” Bog zivi u ljudima cista srca i Isus kaze: “Gle Carstvo Bozije je unutra u vama”. Pavle pise: “Bog je Duh, a tamo gdje je Duh Gospidnji tamo je sloboda.”- Sloboda od grijeha

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Chelsea Clinton borac za pobacaje🤣🤣🤣
Nekom se ne djeli bogatstvo sa polubracom i polusestrama,ko zna koliko ih je tatica nastancao. Sad ce i ona da nam popuje,sto nisu doveli i malog od bidea,i on je kao doticna propali abortus.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije

5+

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Da nije papa bio bi ginekolog!

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

meni se čini da je više slobodni zidar nego papa

Alanis
Gost
Alanis
1 mjesec prije

Da nije papa, bio bi woke transgender ljevičarka

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  Alanis

🤣🤣🤣🤣dobar,kradem.

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Alanis

HAHAHA! Dobra!

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije

Vidimanemogunista, ma to je obični krnje…

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Sto kazu,oce kod Rimca u kampus?
Eno kaze da ce imati i zoloski vrt od dvije i po tisuce zaposlenika!

netkoizmase
Member
netkoizmase
1 mjesec prije

Postaje sve jasnije da je poceo pokusaj stvaranja jedne svjetske religije. Normalno ,za tako nesto kapacitete ima samoi jedino vatikan. Glavno leglo zmija i najvecih zlikovaca i manipulatora . Od Rimskog carstva do Rimske crkve ,sa kontinuitetom zlocina kroz 2ipol hiljade godina, parazitski sustav pokusava nametnuti totalni matrix ,jer zna… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  netkoizmase

Točno

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

nazovimo to pravim imenom: sotonistička seansa na čelu sa dvojicom sotonističkih jezuita; Bergoljom i Faučijem, a tu su naravno i mnogi iz nepogrešivog naroda, bez njih ne može. Čelzica Klintonova je također udata za jednoga od njih naziralo se to od prvog dana, otkada je glumac Bergoljo ustoličen na nesvetu… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

„,,,, izlaže njihovu promociju„ pseudo-mesijanizma, koji za cilj ima proslavljanje čovjeka umjesto Boga i na mjesto Boga postavljanje čovjeka

to je tipični princip sotonista

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Evo,bas sam sreo Komadanta Marka,Zalosnu Sovu i Blafa,kazu da ce i oni na konferenciju kao predstavnici Ontaria.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije

Kakvo društvo!:))

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  Iva

🤣🤣🤣 pozdrav draga Iva!
Zagor Tenej i Felipe Ceyantano Lopez Martinez Gonzales zvan Ciko cekaju da ih pokupi Veliki Blek,Marty Misteria i Mister No. u svom pajperu pa ce i oni na konferenciju. Kad moze Chelsea,mozemo i mi!!

P.s. Dylan Dog je zauzet dilanjem dopa po masonskim lozama.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

a tajanstveni alan, grof, šnicla?
mali rendžer, frenki beleven, ani 4 pištolja?
kapetan miki, doktor salaso?
tex wiler?

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Svi su dobrodosli,kao sto rece Zagor:kad moze mala od Hilarije Klistir mozemo i mi!🤣🤣🤣

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije

Ovo ti je genijalno.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

ledeno, daj onda i Ken Parkera i Bill Adamsa…

Metabaron
Member
Metabaron
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

A Alan Skot , zvani Dzudas i Karabina Slim nisu pozvani ? Pa barem za porucnika Bluberija jedno mjesto da se nadje ….

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
29 dana prije
Reply to  Metabaron

Podržavam za Bluberija…🙃

A znam i likova koji bebi išli i da su pozvani…

Od navedenih, jedino poznam Flavija.

Ali, čitala sam negdje pred 10-ak godina da je vlasništvo nad zemljištem gdje je Vatikan vrlo upitno…ugovor je – falsifikat.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije

Nisam nikad čitala stripove, ali moj brat jeste, pa tako i znam za te likove. Ima veliku kolekciju stripova koji su kupljeni pre 30 i više godina.

Pozdrav i tebi.

Basileus
Gost
Basileus
1 mjesec prije

Vicarius Filii Dei = 666?!

ZriBra
Gost
ZriBra
1 mjesec prije

Iz obične promatračke pozicije parafrazirao bi legendarni ushit Mladena Delića ali više kao otužno čuđenje nego ushićenje”Ma Ljudi moji je li to moguće?”. Uzimajući u obzir kakve su sve sinkretizmom prožete novine spremni prihvatiti brojni prelati i njihova pastva tada je”“Sve moguće.” Pokušaj prevrednovanja svih dosad nam prihvatljivih vrednota za… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  ZriBra

Pa i nastali su sinkretizmom,doslo vrijeme novih kombinacija.
Pozdrav

ZriBra
Gost
ZriBra
1 mjesec prije

Što god smučkaju ,iskombiniraju pastva pase.

mQstar
Gost
mQstar
1 mjesec prije

Leglo guinje…

“Nije dovoljno ljudima samo reći istinu; moraš im to pokazati.”
Q

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

Na događaju, kojem su domaćini papinsko Vijeće za kulturu, Zaklada Cura, Zaklada za znanost i vjeru (STOQ) i Stem for Life (SFLF) pojavit će se nevjerojatnih 114 govornika. ovo mi se čini kao prikriveni godišnji skup Bilderbergovaca… prošle godine zbog korone nisu održavali svoj redoviti skup ova organizacija Stem for… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

preneseno s drugog portala Put u transhumanizam autorica: Patrizia Stella Patrizia Stella rođena je u Veroni. Završila je studij pedagogije a potom završila studij i magistrirala na Visokom institutu za religijske studije – Instituto Superiore de Scienze Religiose delle Venezie. Surađuje u brojnim časopisima kulturno-religijskog sadržaja, aktivna je u Pokretu… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
29 dana prije
Reply to  ledeno doba

E, trebalo je reagirati kada je jedan kardinal ustvrdio da hostija ne može bez glutena, a MOŽE GMO.

To je bilo pred 6, 7 godina…imam poruku na jednom starom mobu.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Je li ovaj na slici lik iz filma:Life of Brian,Bigus Dikus?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Zanimljiv komentar Fulforda: “OK, razgovarajmo sada o najavi smrti princa Philipa, ubistvima koja su uključena i njihovoj povezanosti s nuklearnim terorističkim eksperimentima. Princ Philip je umro pre dvije godine, kada je izbila trenutna “pandemija”, prema izvorima naše CIA-e i Mossada. Sjetite se onog zloglasnog citata iz 1988. godine: “U slučaju… Pročitaj više »

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Benjamin Fulford? Svakako zanimljiva hipoteza… Slažem se u potpunosti sa ovim zadnjim, plandemija koincidira sa spaceX lansiranjem globalne neuralink mreže.
Kog zanima trenutna situacija sa aktivizmom u slučaju 5G i spaceX nek se pretplati na Arthura Firstenberga i njegov cellphonetaskforce.org

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
29 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Ne.

Ne možeš to s kraljevskom obitelji…

Najinteresantnije u tom tekstu je o onoj dvojici milijardera…jednog će zamjeniti netko drugi, drugom jednostavno oduzimaju i poslove, a vjerojatno i zarađeno bogatstvo.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Top 10 LAŽI o Covidu19 LAŽ # 1. Maske pomažu u zaštiti od virusa i bakterija. LAŽ # 2. Socijalno distanciranje djeluje. LAŽ # 3. Cjepiva Covid-19 mRNA sigurna su i učinkovita. LAŽ # 4. Cijela teorija “stada” o sigurnosti cijepljenih. LAŽ # 5. Korištenje antibakterijskih i dezinfekcijskih proizvoda tijekom… Pročitaj više »

oxygen
Gost
oxygen
29 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

++

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
29 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

5. jest relativno točno.

Zato su u padu neke boleština koje se i nazivaju “bolesti prljavih ruku”.

Darko
Gost
Darko
1 mjesec prije

Sav taj belosvjetski ološ bi netko pametan i odvažan mogao riješiti s jednim velikim bummm..

max
Gost
max
1 mjesec prije

mason u bijelom

SonjaS.
Gost
SonjaS.
1 mjesec prije

Sve jedan ambasador dobre volje do drugoga! Tako je i Bono slucajno sretao Busha po aerodromima, pa ga malo kritizirao zbog mrtvih u Iraku, pa malo hvalio za droge protiv SIDE. Svi su oni clanovi jedne svjetske udruge koja se naziva razlicito, “Lucis Trust”, “Good Will”, ali radi za jednog… Pročitaj više »

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  SonjaS.

+++++

magi
Gost
magi
1 mjesec prije

Mema rijeci ! Boze u tvoje ruke , ja svejedno vjerujem u Boga u Isusa krista ia sa papom i bez Pape ! All se adam da zna sto radi a ako ne bar zna fa je Bozija zadnja! Prave vjernike nece niti moze nijedan papin los potez udsöjiti od… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

U vremenu dezorijentacije ……….. u zamućenoj vodi, teško je ronit samo uz pomoć vida (očiju), trebaju i neke druge navigacione sposobnosti.
A papa kao pripadnik kulta koji je nedavno posjetio Ur, sad će sa ovim svojim haverima da nas uči kult’uri?

DZD
Gost
DZD
1 mjesec prije

Ako je ovo s govornicima točno, papa se izruguje svima! Čelzi i Sindi? Jedna se skidala za novce, a druga nije ništa radila čitav život (za skidanje joj nitko ne bi platio). I one će govoriti o tijelu, duhu (valjda Casperu) i znanosti (valjda najnovijim tehnologijama u proizvodnji trevavica, noktiju… Pročitaj više »

Karma
Gost
Karma
1 mjesec prije

JESU LI KABALASI DOSLI SA KAMIONIMA DA MOGU KRCAT UMJETNINE. ILI KOPIJE NA MJESTO ORIGINALA. KAKO KAZE JEDAN RESTAURATOR. PRAKSA NA AUKCIJAMA. LIJEPO DRUSTVO UGOSTIO TKZ PAPA.
METEOR JE JEDINI SPAS ZA PLANET STAKORA.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik