Vazdušni raketni napad iz vazdušnog prostora Libana na grad Masiaf

Buk raketa sirija

Sirijske snage PVO su odbile raketni napad na vojne objekte u gradu Masiaf u provinciji Hama kasno sinoć, rekao je vojni izvor novinskoj agenciji SANA.

Prema izvoru, sirijske snage PVO su  pogodile raketu koja je lansirana iz vazdušnog prostora Libana.

Raniji izveštaji su naveli kako su snažne eksplozije odjekivale gradom Masiafa.

22. jula TV kanal Al Ekhbariia izvestio je da su sirijske snage protivraketne odbrane odbile raketne udare na Masjafu. Međutim, kasniji izveštaji su otkrili da su granate minobacača pogrešno identifikovane kao rakete.

IDFPVOSAA
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Borac2
4 godine prije

Izraelci dosli upomoc braci u pokrajini idlib.

Stjepan
4 godine prije

Koliko god se nama činilo da su čišćenja terorista u Siriji prespora izgleda zapadnjačko-izraelskoj koaliciji koja gubi sve to biva prebrzo i preopasno ?? !!
Biti će da se neki boje pravde …

burt
4 godine prije

to su pobunjenici pucali VBR-ovima na SAA položaje S-300, događaju se čudne stvari zadnjih sedam dana na fronti, ili su SAA i NDF mobilizirali sve što može nosit pušku ili su pozvali u pomoć IRGC, Fatemiyoun i Hezbollah ili je najverojatnije i jedno i drugo jer SAA dva mjeseca nisu napredovali a sad su odjednom napali svom snagom i napreduju sa dvije strane u Hami, Putin i Assad hoće namagarčit Erdogana i Jolanija i kompletno okružit taj dio Hame, zasad situacija nije kritična jer je koridor još uvijek otvoren tako da islamisti, pobunjinici i turska vojska iz promatračke baze drže svoje položaje i mogu ulaziti i izlaziti iz toga dijela, ili je u pitanju tajni dogovor o kompenzaciji teritorija u korist Erda na štetu YPG-ja na sjeveru Sirije što je lako moguće jer je podjela Sirije već dogovorena

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI