fbpx

Većina procijepljenih zemalja ima najviše slučajeva COVID-a

Vakcinisanje
131 komentar
11,035

Škotska otkrila pravu smrtnost od cijepljenja. Cijepljeni su zarazniji. Službene laži o cijepljenju.

Bilješka urednika Global Research

Važan i istraživački članak Rodneyja Atkinsona koji otkriva podatke.

Uzročnost ostaje do kraja utvrđena. Postoji još jedan važan faktor koji se mora istražiti.

Cijepljene osobe koje pate od ozljeda potražit će liječničku pomoć u zdravstvenoj ambulanti ili u bolnici u kojoj su cijepljene. Ti će pojedinci odmah biti podvrgnuti medicinskoj dijagnozi, kao i rutinskom RT-PCR testu, što će pridonijeti povećanju broja, koji se zatim kategoriziraju kao “cijepljeni”.

To je statistika 101. Odnosi se na “vjerojatnosti”. Vjerojatnost da će cijepljena osoba patiti od štetnih učinaka (zatražiti liječničku pomoć) biti podvrgnuta PCR testu (u klinici ili bolnici) mnogo je veća od one koja se odnosi na zdravu necijepljenu osobu.

Štoviše, postoji rastući trend u smrtnosti i nuspojava od cjepiva koje zdravstvene vlasti jedva čekaju sakriti.

Zapitajte se. Što je uzrok ovog trenda među cijepljenima? Varijanta delte SARS-2 ili cjepivo ubojica?

Cijepljena osoba podvrgnuta pogrešnom RT-PCR testu kategorizirana je kao “pozitivna” ili se dijagnosticira kao “vjerojatno” pozitivna na Covid-19. Broj zaraženih pozitivnim slučajevima dodijeljen “cijepljenim” raste visoko.

S druge strane, u SAD-u su “kontroleri točnosti” upućeni da “što je češće moguće” označavaju Covid-19 kao “temeljni uzrok smrti”. Nisu dopuštene obdukcije.

Smrti i nuspojave nastale mRNK cjepivima sada se pripisuju “smrtonosnoj” varijanti SARS-2 Delta.

Michel Chossudovsky, 28. kolovoza 2021

Najprocjepljenije zemlje imaju najviše slučajeva zaraze i smrti na milijun stanovnika, a najmanje cijepljene zemlje imaju najmanje slučajeva i smrti na milijun stanovnika.

Poražavajuće brojke u Izraelu pokazuju da je 80-90% slučajeva cijepljeno, a studija Sveučilišta Oxford pokazuje da bi cijepljeni mogli biti super širitelji. To su sve predviđale vodeće vlasti na terenu, ali s obje strane Atlantske vlade laži o cjepivu se nastavljaju.

Kao što dr. Janci Lindsay, dr. Toksikologije i molekularne biologije, LLC ServicesServices tvrdi:

“Cijepljeni su ti koji šire mutirane sojeve (čime je potvrđena teorija nobelovca, profesora Luca Montagniera – RA) To se dogodilo s brojnim drugim “propusnim” (neutralizirajućim) cjepivima. Klasičan primjer je Marekova bolest kod pilića. Na to sam upozorio CDC (Centar za kontrolu bolesti SAD -a) u travnju ove godine. Drugi su znanstvenici upozorili i CDC.”

Sastavio sam ove tablice u kojima su navedeni slučajevi na milijun stanovnika i smrtni slučajevi na milijun stanovnika, prvo, najcijepljenijih zemalja, a zatim najmanje najmanje cijepljenih zemalja. Posljednji stupac u prvoj tablici je datum kada je zemlja započela cijepljenje i nakon čega se dogodila većina svih njihovih slučajeva i smrti. Samo u Saudijskoj Arabiji većina se slučajeva dogodila prije datuma početka cijepljenja, ali su slučajevi počeli nakon toga ponovno ustati.

Upisao sam statistiku 12. kolovoza 2021. Prosječni slučajevi u većini cijepljenih zemalja iznosili su 77.491 na milijun u usporedbi sa samo 19.672 u najmanje cijepljenim. Prosječan broj smrtnih slučajeva u najprocjepljenijim zemljama iznosio je 1647 na milijun u usporedbi sa samo 427 smrtnih slučajeva u najmanje cijepljenim.

Onima koji bi se usprotivili tome da bi “prirodno najgore pogođene zemlje osigurale najviše cijepljenja, što nije isto što i cijepljenja koja uzrokuju slučajeve”, ukazao bih na većinu SVIH njihovih slučajeva koji su se javili NAKON što su počeli cijepiti, datum početka je u treći stupac.

Zemlje s većinom cijepljenih (više od 50%)

Većina procijepljenih zemalja ima najviše slučajeva COVID-a 1

Zemlje s manjim brojem procijepljenog stanovništva (manje od 23% cijepljenih)

Većina procijepljenih zemalja ima najviše slučajeva COVID-a 2

Nakon 8 mjeseci frenetične aktivnosti cijepljenja, u EU/Velikoj Britaniji/SAD-u bilo je ukupno 34.052 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i preko 5.46 milijuna nuspojava prijavljenih na dan 01. kolovoza 2021. Gore navedene brojke potvrđene su detaljnim dokazima iz Izraela i Ujedinjenog Kraljevstva od smrti izazvanih cjepivima i/ili neuspjeha cjepiva u zaštiti cijepljenih.

U Velikoj Britaniji između 01. veljače 2021. i 02. kolovoza 2021. smrt u roku od 28 dana od pozitivnog uzorka bila je 402 za (dvostruko) cijepljene, ali samo 253 za necijepljene.

Cijepljeni više šire zarazu

Revolucionarni prijepis članka prestižne skupine Oxford University Clinical Research, objavljen 10. kolovoza u časopisu TheLancet, potpuno ismijava opasne i neuke korporacije i vlade koje nastoje kazniti necijepljene i promovirati cijepljene. Na primjer, DELTA AIRLINES u SAD -u svojim necijepljenim zaposlenicima naplaćuje 200 dolara mjesečno “zdravstvenog osiguranja”.

No, ova je studija pokazala da cijepljene osobe nose 251 puta veće opterećenje od virusa COVID-19 u nosnicama u usporedbi s necijepljenima. Cijepljene osobe stoga nose neobično velika virusna opterećenja, a da se ne razbole, pa od njih postaju presimptomatskisuper širitelji.

Dakle, DELTA bi trebala označiti cijepljene kao opasnost ili ih spriječiti u dolasku na posao, jer su opasnost za sve ostale.

Izraelska katastrofa s cjepivima

Izrael je jedna od najviše procijepljenih zemalja u svijetu, a ipak najveći broj novozaraženih otpada na cijepljene. Da je cjepivo bilo učinkovito velika većina slučajeva otpadala bi na necijepljene. No, u razdoblju od 27. lipnja do 3. srpnja 79% slučajeva u dobnoj skupini od 20 do 29 godina bilo je u cijepljenih osoba u rasponu do 100% u dobnoj skupini od 90 godina.

Bio je to proces tijekom cijepljenja u kojem je između siječnja 2021. i srpnja 2021. broj mjesečnih slučajeva kod necijepljenih pao za 99% (65.252 na 257), dok je broj cijepljenih pao za samo 58% (3.057 na 1271). i upravo su cijepljene osobe razvile simptome u omjeru 5: 1. Cijepljeni su ti koji će vjerojatnije biti hospitalizirani i razviti kritičnu bolest.

Stvarne brojke smrtnih slučaja uzrokovanih cjepivima

Javno zdravstvo Škotske otkrilo je da je samo u Škotskoj u roku od dvadeset osam dana od primanja cjepiva protiv Covid-19 u roku od 6 mjeseci od prosinca 2020. do 21. lipnja umrlo 5.522 ljudi.

To je jednako prosječno 920 smrtnih slučajeva koji se događaju svakog mjeseca zbog cjepiva protiv Covid-19 samo u Škotskoj. Zahtjev za slobodu informacija od 30. siječnja zatražio je od škotske vlade da otkrije ukupan broj ljudi koji su umrli od Covid-19 od ožujka 2020. Na što je škotska vlada 11. ožujka 2021. odgovorila sa:

“Odgovor na vaše pitanje je da je 596 smrtnih slučajeva povezanih s COVID-19 registrirano tamo gdje nije bilo postojećeg zdravstvenog stanja između ožujka 2020. i siječnja 2021.” To je 85 mjesečno i manje od jedne desetine umrlih od cjepiva.

S obzirom na to da bi do kolovoza 2021. u cijeloj Velikoj Britaniji (Škotska, Engleska, Wales i Sjeverna Irska trebalo biti samo 1550 smrtnih slučajeva), to čini sustav izvješćivanja britanske vlade ekstremno lažnim. Kada se uzme u obzir cjelokupnu populaciju, dolazi se do broja od oko 57.000 smrtnih slučajeva u Velikoj Britaniji u cjelini.

To ne treba čuditi jer je studija s Harvarda 2009. pokazala da je samo 1% nuspojava službeno registrirano u SAD-u, a statistički prijavitelj zviždača u SAD-u (s pristupom izvješćima Medicare i Medicaid) bilježi smrtnost od cjepiva je vjerojatno 5 puta veća od prijavljene brojke. Mnogi u Velikoj Britaniji izvijestili su da smrt za koju su znali da nije registrirana u sustavu.

Lak o cjepivima iz NHS -a i američke FDA

Službena izjava NHS -a o nuspojavama cjepiva protiv COVID-a je:

“Većina nuspojava su blage i ne bi trebale trajati duže od tjedan dana, kao što su:

  • bolna ruka od injekcije
  • osjećaj umora
  • glavobolja
  • osjećajući bol
  • osjećaj kao da je osoba bolesna

Također možete dobiti visoku temperaturu ili vrućinu ili drhtavicu 1 ili 2 dana nakon cijepljenja ”Pogledajte ovo.

U SAD-u FDA također laže o učincima cjepiva:

“Nuspojave koje su najčešće prijavljivale one sudionice kliničkog ispitivanja koje su primale Comirnaty bile su bol, crvenilo i oteklina na mjestu ubrizgavanja, umor, glavobolja, bolovi u mišićima ili zglobovima, zimica i groznica.”

Iz više od 34 000 smrtnih slučajeva i preko milijun ozbiljnih nuspojava s obje strane Atlantika znamo da su ove izjave zločinački nemarne i otvorene laži.

Ne razgovara li britanski NHS s Javnim zdravstvom Engleske?

U Velikoj Britaniji prema izvješću PHE-a između 01. veljače 2021. i 15. kolovoza 2021. bilo je 390 smrtnih slučajeva među necijepljenim stanovništvom, a potpuno cijepljeno stanovništvo pretrpjelo je ukupno 679 smrti.

Da biste bili svjesni ovih smrti, nemojte zanemariti ozbiljne posljedice tromboze i upale srca, posebno na mladima, a još uvijek smatrate da je cijepljenje djece od 12 do 15 godina kriminalno ponašanje prema svim standardima.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
131 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Teška smo manjina obzirom na zastupljenost u medijima. Trebalo bi nekako osvojiti televiziju i redakcije tiražnijih novina… A to je vrlo teško moguće, da ne kažem nikako.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Histrion

Dajte više se odlučite. Ako virus nije izoliran te NE POSTOJI kao nova bolest. Šta onda ” mutira”. i kako to cijepljeni šire ” zarazu” kada nema niti prvotnog virusa. Neka je sto puta nobelovac ali NEMA NOVE BOLESTI. Nikada nije dokazana uzročno-posljedična veza između novog virusa i bolesti koju… Pročitaj više »

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Spada u manjinu manjine, koja smatra da su virusi smeće koje naše stanice izbacuju, ovisno o zatrovanosti, te nikako ne prenose zarazu. Točka!

hope
Gost
hope
1 mjesec prije
Reply to  Hum

sve dok se ne prekine cenzura strucnih ljudi i zabrana suceljavanja za i protiv,to ce biti ovako.pogledajte,procitajte agendu 21 jer je ovo davno sve isplanirano.zivimo u prestrasnim vremenima diktature i zlocina nad ljudima.jedini tracak nade postoji da sve ima svoj pocetak ali i kraj!

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Pa nije to stvar nečije “odluke”. Nitko od nas stvarno ne zna i ne može znati da li taj virus uopće postoji, da li je samo rebrandiran neki već poznati virus ili je stvarno neki novi virus koji međutim očigledno nije ni izbliza toliko opasan kako se prikazuje. Nemamo se… Pročitaj više »

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Glavna stvar je PCR test. Dakle tim testom ne možemo ustanoviti postojanje nove zarazne bolesti. Dokazao sud. i sam izumitelj tog testa je rekao da nije za dijagnostiku. A stalno se priča o nekoj ” zarazi”. s obje strane narativa. Zato sam rekao odlučite se više jer ispadamo smiješni mi… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Zašto si Histrionu rekao “odlučite se više” kao da je on predstavnik grupe istomišljenika kojeg treba pozvati na red? Pisao je o ulozi medija u cijeloj ovoj priči, nije ni pisao, ni tvrdio nešto o virusu i zarazi. Sasvim druga tema. Ne donosi on odluke u ime drugih, niti itko… Pročitaj više »

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Ma nisam se na njega nakačio. Nije bilo njemu upućeno. A mislim da to i zna.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Shvatio sam, ali hvala Sony na srčanoj odbrani.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Histrion

Nema na čemu, i drugi put 🙂 Hum je skroz ok, ali neki nisu. Tako je to u virtuali, vlada nerazumijevanje, često se ne može zaključiti da li upis treba shvatiti doslovno, dvosmisleno ili kao sarkazam, osobno ili općenito, često i moji upisi djeluju strogo i optužujuće, a zapravo nisu… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Pa, bilo je. Tko ne bi ovo shvatio osobno, da mu se uputi ovakav odgovor na onakav upis… da si isto to objavio samostalno obraćajući se svima, doživljaj bi bio sasvim drugačiji. Sve je ok, i za tebe bih se isto ovako zauzela ako bi me nečiji upis naveo na… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Sony

ps://ca.news.yahoo.com/texas-school-system-closes-2-000626740.html.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Martin

Hvala, pročitala sam…Martine 😉

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Pcr pravi i održava plandemiju po potrebi. Boce osiguravaju sadašnje i buduće smrtne slučajeve. Tako je jednostavmo kao i prijevara štampanjem love. Osim love štampaju se dezinformacije i strah kod neuke populacije.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije
Reply to  Pera Detlic

Da ne govorimo da podešavanjem broja ciklusa lako mogu podesiti i broj PCR pozitivnih, tj. “novozaraženih”.
Rade sa ciklusima 35+, a trebalo bi sa 20.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Ne razumiješ što govorim. Ja ne moram vjerovati u postojanje tog virusa, ali svejedno mogu zapitati “stručnjake” kako tumače to da se cijepljeni (kojima se obećavala zaštita od zaraze i obolijevanja i povratak u normalan život ako prime eksperimentano “cjepivo”) svejedno, prema njihovim vlastitim izvješćima masovno zaražavaju, obolijevaju, umiru i… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Zaraziti se možeš samo živim mikroorganizmom ! Dilema kod tebe (i većine) je prouzročena vjerovanjem da je “virus” nešto zasebno egzistirajuće i zarazno.(!?) Međutim. jedini logički zaključak je da se enzimi i egzotoksini koje u svoj okoliš ispuštaju mikroorganizmi predstavljaju kao “virusi” za koje medicinska “znanost” nema lijeka i to… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

A da vi pogledate što je “enzim”?

Mogli bi objasniti i koji to mikroorganizmi ispuštaju “egzotoksine”?
Za razliku od – endo toksina? 😄😄😄

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Lucija, znaš da si pametnija kada šutiš !? I, eto, ja (po tebi) ne znam što su endo-egzo enzimi i čemu služe…!? … pa ti predlažem da otvoriš ovaj link – https://hr2.wiki/wiki/Exoenzyme ——————————- ( https://www.zzjzdnz.hr/hr/o-nama/rjecnik-pojmova/1125 ) ovaj link je ni manje ni više nego, stranica “Zavoda za javno zdravstvo” i… Pročitaj više »

DZD
Gost
DZD
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Dobro su isprdali ljude za jedan stav, koji nije nužno točan, ali se mota oko prave teme. Pa je isti potpuno nestao, a svi drugi se razvlače “kao da je namjerno” i nitko ih previše ne pljuje niti u msm. Sada je samo šire li cijepljeni “zarazu” ili ne. Stavite… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  DZD

Nekog vraga cijepljeni šire. Imamo izvještaje iz članka sa Logičnog di su se slikali doktori ispred klinike, koji se žale da im dolaze necijepljeni članovi obitelji, sa raznim neugodnim simptomima koje nisu prije imali, a čiji se jedan član cijepio. Koliko se sjećam, nije navedeno da li su svi sa… Pročitaj više »

throne
Gost
throne
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Korona virus u biti nalazi se u svim ljudima i životinjama u vrlo malim kolicinama i u biti nisu to bestije već dobri rino virusi koji se nalaze u respirativnim organima. Ovo sto se sada dogadja, odnosno prije 16 mjeseci je cista prijevara jer pcr testiranja su detektirala na većem… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  throne

Rhino virusi, njih stotinjak su obični izazivači prehlade.
Odrasli cca 4 puta godišnje, djeca i do 6 puta.
Curi nos. Točka.
Ne namjeravam gubiti vrijeme na vas nove koji se ovdje pojavljujete i sipate smeće.

Throne
Gost
Throne
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Idi na index pa prosipaj tamo svoje dostignuce

Throne
Gost
Throne
1 mjesec prije
Reply to  Throne

Toliko arogancije, mozda dugo komentiras ovdje, no niko ti ne daje pravo da ovdje omalovazavas druge koje ne razmisljaju kao Ti, pa mislim da moras prvo savladati kulturu ophodjenja a onda i drugo. Steta jer svojom arogancijom zatvaras rasprave i komentiranja s nama novima na ovom portalu.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Throne

To je zapravo bio Kompliment…ono kad ti “stara” koka-kaže “ovi novi”…
Dobro si sagen očiglednost prc- prevare.
Hvala

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Throne

A di ćeš ti jadove sa izrazima
“IverKETAMIN”
“HEKSAklorokin

Nisu mogao SLUČAJNO pogriješiti oba imena.
Ti nisi samo trol. Ti si đu* bre.
Želiš krivo ljude obavijestit.

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

zalosno ps://ca.news.yahoo.com/texas-school-system-closes-2-000626740.html

Throne
Gost
Throne
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Sve to sto kazes na ovakav nacin govoris o svom karakteru i sebi. Ja te ne podcjenjujem a mogao bi, to su odlike no ti si arogantna i molim te ne odgovaraj, umoran sam od tvoga prosipanja znanja bogami licis na capaka, beros ili markoticku, mogla bi se kod njih… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  throne

Problem je u tome što naša sirota Luce ima vrlo siromašan profesionalni, društveni kao i emocionani život pa svoje frustracije nastoji liječiti tako da ovdje svima prosipa pamet “znanjem” koje je trideset sekundi ranije stekla odnosno pročitala na wikipediji ili nekon sličnom online izvoru u nadi da ćemo mi biti… Pročitaj više »

Throne
Gost
Throne
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

A sto ces tako je to, najbolje da je ignoriramo, dok ne dodje do osnove pravilnog ponasanja i komentiranja. Nitko ovdje bez obzira na stupanj skolovanja, nije savrsen i ima savrseno znanje, zato se kaze covjek uci do kraja zivota. I najveci znanstvenici i pisci imaju intelektne crne minute i… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Ja bi trebao u prijevremenu penziju-šta sam sve od nje pročitao…sil0vanje duha.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Evo ja uzela bolovanje. Boli me duša čitajući mnoge upise koje uredništvo tolerira kao prihvatljive, a briše i zadržava od vidljivosti one koji to ni po čemu ne zaslužuju. Danas sam opet u “pritvoru” ovog portala, možda to rade (radi) i drugima, to ne mogu znati, ali prepoznam kod svojih… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Za razliku od tebe? Koji isto tako visiš ovdje redovno? A osnovna razlika među nama jest ZNANJE . Tvoje je toliko jadno da ništa ne shvaćaš niti kada ti netko direktno napiše odgovor. Pa što ti ne ideš na Wikipediju? Ziher bi nešto i naučio. Očito je da ne želiš.… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Proizvođači govore samo o mRnk i spike. Ostalu tehnologiju skrivaju kao zmija noge. Nitko umrle, a cijepljene ne obducira. Sve je to jedan veliki cover up. Pod uvjetima nepoznatog sadržaja boce za koji nitko ne odgovara jednostavno umobolno je to primit u sebe. Bez obzira koliko mi šutjeli o tome.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Pera Detlic

Našlo bi se koječega temeljitom analizom krvi, urina i sluznice. Zar baš nitko cijepljen pod pritiskom i ucjenom nije to za sebe učinio? Ili za svoje dijete, za nekog u obitelji? Ja bih na tome inzistirala kad bi netko meni blizak primio cjepivo protiv svoje volje. Platila bih privatni labos… Pročitaj više »

Annabella
Gost
Annabella
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Bravo Kuka, jasno i sažeto kakvo je stanje! Puno ++++++ 👍🙂

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Izoliran je samo nisi dobro razumio. To ti je virus hiva, gripe, sarsa, svi virusi dišnih puteva i još stotine virusa da ne imenujem. Tako da im je lakše bilo sve te viruse sataviti pod jedan sars ko vi di 2 vidi ko ne vidi biti će pelcovan.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije

Virus Hiv još jedna prevara. samo vi pratite sojeve i lupetanja bez dokaza. Tu smo gdje jesmo radi toga.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Ma nije hiv prevara on ti stvaran ko i korana samo još nije narastao ko korana a vidjećeš kad naraste partija.

Mr. T
Gost
Mr. T
1 mjesec prije

Izolirani je moju ki.. tu. Niti jedan virus nije izoliran

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Mr. T

Znači vi ste ti što ne vidite zato će vas i pelcovati hahah

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije

Jednostavne rijeci ispale iz jednostavna uma jednostavna covjeka.

Mr. T
Gost
Mr. T
1 mjesec prije

Pelcovat cu ja tebe ki..tom tetkice

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Mr. T

Nema ti ni k od kite ko ni u glavi, jer da imaš znao bi šta je napisano a ne se kurćio. I za kraj pravi jeba” se ne hvali već radi i šuti.

Mr. T
Gost
Mr. T
1 mjesec prije

Zar si pomislio da ja prica o jeb..anju? 😆
Na tvoju zalost nisam mislio na to tetkice. A ti se vec ponadao

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Mr. T

Pa svi što hvale kitu smatraju se i jebaćima, reko nije valjda da je pomislo da me mokri al izgleda da jest, sada vidim da si stvarno gorila.

Mr. T
Gost
Mr. T
1 mjesec prije

Gdje sam ja to hvalio kitu?
Stvarno nisi samo nepismen, nego ne zna ni citat tetkice

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Mr. T

U svakom komentaru koji si napisao upućen meni. Valjda ne znaš ništa pametnije napisati pa kontaš da je kita tvoja nekome interesantna. Znam ja čitati al izgleda da tebi mozak radi kao tvoja kitica sad se upali sad se ugasi pa zaboravi što si napisao, prodješ dva komentara nazad i… Pročitaj više »

Mr. T
Gost
Mr. T
1 mjesec prije

I dalje ne vidim gdje sam ja to hvalio kitu tetkice? Ako sam je spominjalo nisam je i hvalio tetkice. Prividja ti se tetka. Prosao dva komentara nazad, ti si i dalje nepismen

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Mr. T

Nekim je lakše metar u guzicu već cenatvu glavu.

Mr. T
Gost
Mr. T
1 mjesec prije

Opet ti s aludiranjem na seks i guzicu. Nisam u tom filmu, trazi dalje tekice

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Mr. T

Kažu ne trebaš se s ludakom raspravljati spusti te na svoj nivo i onda te pobijedi. Vjeruj mi u pravu su.

Mr. T
Gost
Mr. T
1 mjesec prije

Tako je, nemoj da te vise vidim ovdje

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Mr. T

Čime se budala ponosi pametan se stidi. Čestitam na pobjedi.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Zašto gubite vrijeme na starog gl.upog prdonju? A koji se do sada 4 puta javio isključivo da bi rekao da virusi – ne postoje? Što će prosječni čovjek napraviti kada vidi ove komentare? Mislit će da je i sve drugo – sr*anje!!! I, – otići na cijepljenje. Bu dale su… Pročitaj više »

Mr. T
Gost
Mr. T
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Cuj “starog glupo prdonju” 😆 Nisam u 20-tima,ali ako sam star sa 30 i kojom, onda ti imas 17 i pitanje je zna li ti mama kakav rijecik koristis kad komuniciras sa starijima 😊 Nikad nisam rekao da virusi ne postoje lazljivice. Virusi nisu uzrocnici bolesti, niti se mogu prenijeti… Pročitaj više »

ivo
Gost
ivo
1 mjesec prije
Reply to  Hum

ti vjerujes u bajke ovvirusu, radi vecine takvih buducnost nam je ‘mracna!

Crna vrana
Gost
Crna vrana
1 mjesec prije
Reply to  ivo

Budućnost nam je svijetla kao noć bez mjesečine! Ne vidi se prst pred nosom!

Mr. T
Gost
Mr. T
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Pogodak u sridu 👍

hope
Gost
hope
1 mjesec prije
Reply to  Histrion

novcem su osvojeni svi mediji.nemamo mi toliko novca da ih mozemo uvjeriti da pisu i pricaju istinu!

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Histrion

da, ali velika večina sa teškim covidom, po bolnicama su necijepljeni….. 😒
covid dobiju i cijepljeni ali uvijek blaži oblik… kao gripica…. posebno je delta opasna… 😒

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Bruselj: V EU-ju je polno cepljenih več kot 70 odstotkov prebivalcev, med državami velike razlike…..

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Fantje još ena taka beseda tak bum te ritnul da buš mam klafne sral

molomorgen
Gost
molomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Kolega, ti se nalivaš s šmarnico. Pozdrav v vinograd.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

To što je to danas rekla Ursula, NE znači i da je to točno.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

To su gluposti, Malomorgen…ili Punonacht.

Regica Sasawa
Gost
Regica Sasawa
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1009243/Technical_Briefing_20.pdf. A gle mozda i ovi lazu, ali pokazuje se da je u odredjenom razdoblju pracenja umrlo 402 vaxx ed pacijenta i 253 ne. Kako je otprilike odnos 2/3 prema 1/3 onda izgleda to nema veze na ishod smrtnosti od cega god su ljudi umrli, a sto god se pise… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Histrion

Histrione, dođe li do ovoga što priželjkuješ, to neće ostvariti ovi za koje Casteneda kaže da su nekako ispali s “proizvodne trake” i kojima pinealna žlijezda nije do kraja kalcificirana pa su postavljanjem pravih pitanja, i sebi i drugima, došli do saznanja kako svijet uistinu funkcionira i odredili se prema… Pročitaj više »

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

U pravu si, Mrči, valja i dalje plivat uzvodno nabujalim Koloradom konformizma, laži, kukavičluka, zadojenosti i gluposti… Pozdrav, i držimo se svi plutajućih balvana istine i smisla!

Otpornik
Gost
Otpornik
1 mjesec prije
Reply to  Histrion

Nije istina ono što je istina, nego je istina ono što kažu u MSM medijima. Ne može se protiv MSM medija, jer izgleda da svi imaju istog gazdu. Treba ljude pozvati na prosvjede protiv poskupljenja. To će lakše prihvatiti, jer će im teže “objasniti” da poskupljenja nema i onda na… Pročitaj više »

Oberfucking
Gost
Oberfucking
1 mjesec prije
Reply to  Histrion
Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Oberfucking

Vladimira Zelenka bih rado imao za kućnog liječnika.

Panonicus
Gost
Panonicus
1 mjesec prije
Reply to  Oberfucking

Mozda i najjače demontiranje psihopatske gamadi i njihovih lazi.

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

To i jest swrha

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Masonski banditi lažu da su oboljeli uglavnom necijepljeni – stvarno činjenično stanje je upravo suprotno, cijepljeni su oni koji sve više stradavaju od svoje nepromišljene odluke da se cijepe.
Imam nekoliko prijatelja koji su duboko zažalili što su se cijepili – neprekidno osjećaju mučninu nakon cijepljenja drugom dozom.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Da. termin ” oboljeli” i novooboljeli” te ” zaraženi” i ” novozaraženi”. utvrdio PCR test. Simptomi ” bolesti” 99 posto NIŠTA. 1 posto šmrče i kašlje te poneko sa 14 ostalih bolestiju umre. cijepljeni obolijevaju od konkretnih stvari… moždani, srčani, tromboze, miokarditis… nema tu nikakve zaraze niti je ikada bilo.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Tako je, brežuljak!

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Vidi. Da su duboko zažalili ne bi uzimali drugu dozu. Oni koje ja znam su uzeli prvu dozu i nije im palo na pamet da uzmu drugu. Oni su zažalili. Ti tvoji nisu jer su uzeli drugu… vjerojatno im je prva dobro legla i ismijavali su su budale koji ne… Pročitaj više »

Jomla
Gost
Jomla
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Živa istina!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

U 6. mj., broj oboljelih cijepljenih je prešao trećinu.
Što bi značilo, prema svim procjenama da je sada minimalno 2/3 oboljelih cijepljenih.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Pisala sam o bivšem mužu moje prijateljice iz Zagreba koji je oslijepio od prve doze Astre i duboko požalio svoju krivu procjenu postotka vjerojatnosti da ga zakači opasna posljedica tog lažnog cjepiva o kojem sve zna. Rekao je: “Neće baš mene, nije to tako često.” Zakačilo je baš njega, sljepilom… Pročitaj više »

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Možda da proba s rezonantnim aparatima koji emitiraju određene elektromagnetsku valove na blagotvornoj frekvenciji. Čitao sam površno o tome, a na kanalu Matrix TV Zvone je pričao s nekim Bosketom iz Pariza koji je spomenuto da je iz liječio suprugu tim aparatom, ne znam kako se zove, Boske je spomenuo… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Histrion

Hvala ti za savjet, proslijediti ću ovo frendici, njegovoj bivšoj ženi, koja je preuzela kompletnu brigu o njemu, jer nema tko drugi. Ona je stručnjak za homeopatiju,možda ima nešto i za njegov problem, ali je svaki dobar savjet dobrodošao i sve treba pokušati.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Imaš na globalresearch*ca suplemente koji mogu
biti korisni.Dr Mercola 31.8.2021

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Hvala i tebi za dobar savjet, sve ću prepisati i poslati frendici, a prepis zadržati za eventualne potrebe drugih cijepljenih na prevaru. Poznavajući nju, znam da se odmah primila istraživanja prirodnih ljekova. Ona je prva osoba od koje sam čula na samom početku korona laži: “Korona ne postoji kao zarazna… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Možda da pokuša sa OPC (oligomerni proantocianidin), ekstrakt semenki groždja. On je odličan za razredjivanje krvi i za još prilično dobrih efekata na zdravlje. Samo mora uzeti kvalitetan OPC proizvod.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Dejane, mnogo ti hvala za ovo, javiti ću joj neka proba i sa tim da mu pomogne. Ipak je vid u pitanju. Najgore u toj priči je ono šta nisam ovdje napisala, ali jesam prije kad mu se to desilo, je ovo: Zdenko je prije 6 godina negdje pokupio nekakvu… Pročitaj više »

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Imaš na globalresearch*ca suplemente koji mogu
biti korisni.Dr Mercola 31.8.2021

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Ali za ovakve priče se nikad ne čuje u medijima. I to ne samo zato jer msm to nastoje sakriti, nego i zato jer ljudi koje zadese nekakve negativne nuspojave, kao i njihove obitelji ili ne vjeruju da je to posljedica cjepiva, čak štoviše ne žele ni provjeriti kod liječnika,… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Da, odlično si ovo napisao, to bi trebalo poslati redakcijama svih takvih portala koji zastupaju istinu, da istražuju pojedinačne kobne slučajeve. Ima na Telegramu grupa žrtve covid cjepiva, treba to pogledati, koliko je ljudi prijavilo slučajeva i sa kakvim posljedicama. Analizama i dubiozama gubi se vrijeme, zna se već dovoljno,… Pročitaj više »

Zvrk
Gost
Zvrk
1 mjesec prije

Ali cjepjenje štiti od težih oblika oboljevanja!
Meh….dajte četvrtu dozu, brzo će zima, treba spremit drva.

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
1 mjesec prije

zelio bih objaviti i moje malo istrazivanje … . povodom informacije objavljene pred 10-tak dana u jednom arninom clanku gdje kaze da nesrazmjerno velik broj zemalja ima tocno 233 prijavljena slucaja korone. tako sam istrazio broj internetskih unosa za sve brojeve od 200 do 330. najvise upisa je za brojeve… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Ali ima brige za manipuliranje: već sam jednom ovdje stavljala da se sad odjednom tvrdi da Izrael ima samo 59% cijepljenih, što je vjerojatno laž. Precizno ponavljana. Umanjuju brojke, da bi krivili necijepljene. Sa takvim postocima, kao što je blizu 80%, morao bi biti postignut imunitet krda. Čak i sa… Pročitaj više »

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

osvrnuo bih se samo na pojam imunitet krda. imunitet krda (IK) mora biti jedan od faktora u formuli. da ne smisljam puno sto bi mogli biti drugi faktori navest cu jos samo jedan – ucestalost kontakata (UK). tako bi u formuli: zaraznost = ucestalost kontakata X imunitet krda, rezultat ovisio… Pročitaj više »

Brainstorm
Member
Famed Member
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

jesam li ja to dobro objasnio (i pogodio terminologiju)? ako je u nekom mjestu 98 imunih, jedan bolestan i jedan zdrav, mogucnost da ce 99-ti, zdravi, dobiti bolest jednaka je mogucnosti da ce doci u kontakt sa bolesnim (100-tim). u velikom gradu svatko srece na stotine drugih ljudi u kratkom… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Zapravo …Veliki broj ljudi kreće se istim rutama. To su poznata istraživanja za urbanizam i promet. I to u isto vrijeme. Terminologija je: zaštićen imunitetom (bilo kakvim) i nezaštićen , bez imuniteta. Npr neka kronična bolest. Da, takve nekad nisu cijepili. Pretpostavka je da kad se pojavi virus: dođe novi… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Ima tu još nešto: uvijek postoji, da je neznam kakav novi virus 10% imunih. Priroda. Za onog znamo da su djeca 15%. Znamo i da postoji tzv cross immunity, dobijen preboljevanjem neka od ona 4 poznata korona virusa. Dodati , e, ovo je problematično, 5- 15%. Takvih je izgleda više… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

K tome, prema članku koji prenosi Index sa Hine, – kriva su DJECA. Ispod 12 godina!!! “”Gotovo 59 posto ljudi primilo je dvije doze. ” “Treću dozu cjepiva primilo je dva milijuna ljudi.  Izrael nudi treću dozu cjepiva svima od 12. godine života, ali imunitet krda teško je dostižan s oko 2,13… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Većina procijepljenih zemalja će imat najveći broj kandidata za predstojeću zombie olimpijadu.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije

Jesam vam rekao cijepiva su smrt za ljude

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Nemojte se cijepiti

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

a susjedu može?…. 😂

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Doći cu ti poslje posla doma da te prebijem ko mačku

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Dobra večer, jel ovdje klub imenjaka? Ja bi se učlanio…

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

U kvartu piqka na netu faca

molokmorgen
Gost
molokmorgen
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

A di ti je šprica?

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Otkud toliko minusa? Zar je ovo udruga vaxera? Ili te minusaju zbog nicka?

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije

Zašto me svi dislajkuju

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Greška u tipkanju 🙂

Đebeli D uro
Gost
Đebeli D uro
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Možda se znava. Pitaj, pa odgovaram. Oprezno sa šmarnicom.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Kasiopejci o korona cirkusu: (Joe) Što se zapravo događa u rukama tih ljudi koji postaju magnetizirani nakon mRNA cjepiva? O: Crvena krvna zrnca. P: (Pierre) Stanice koje sadrže željezo. O: Da P: L: Dakle, uzrokuje nakupljanje željeza u vlastitom tijelu? O: Da P: (Joe) Je li nešto što izolira željezo?… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

P: (Joe) Dakle, ako je krajnji razlog da se ova tehnologija koristi kod 12% cijepljenih utjecati na ljude u nekom trenu u budućnosti, samo bi ljudi koji bi ionako bili skloni djelovati na taj način bili osjetljivi na to. To neće raditi kod ljudi koji nisu te prirode. O: Da… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Bravo, hvala ti za ovo 👍. Nije mi palo na pamet da informacije o tome potražim kod Kasiopejaca, a čitala sam ih davno i puno. Zapravo su stalno aktualni.

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Sony

I šta si korisno saznala od kasiopejaca? Ja sam pročitao sve transkripte. Da malo diskutujemo o tome koliko ima promašenih prognoza?. Gde je ta nulta godina koja je trebala da nastupi pre 6-7 godina? Gde je taj val koji dolazi ali nikako da dodje? Zanimljivo štivo za pročitati ali ima… Pročitaj više »

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Mislim da si u pravu. Zavodljivih su Kasiopejci, ali to je vjerojatno đavolova obmana, kao i cijeli New age.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

A kakve su tek bajke Kasiopejci ispričali o Isusu: P: Da li je Isus genetski napravljen od strane vanzemaljaca. O: Blizu. P: Možete li objasniti. O: Prekompleksno za energije koje su trenutno prisutne. P: Da li je Marija bila istinski djevica prije nego je rodila. O: Ne. P: Da li… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

P: Recite nam što je Isus ustvari bio. O: Učio je spiritualne istine onima koji su ih tražili. P: I što je bio temelj tih spiritualnih učenja. O: Kanalizirane informacije iz viših izvora. P: Koja je istina koju je Isus učio. O: Da su svi ljudi voljeni od strane Kreatora… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

I šta ti kažeš na njihove odgovore? Ja sam još uvijek zatvorena za njih, intuitivno. Nešto ili netko mi ne da da im povjerujem. Vjerujem samo u svoja proživljena duhovna iskustva jer su dio moje realnosti. Isus Krist je živ. Tražila sam od njega da mi se predstavi ako je… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Eto, zato sam ih prestala čitati mnogo prije korona ludila. Nisam više znala u šta da vjerujem, u šta ne, počelo me zamarati i prestala sam.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Najbolji primjeri što se događa sa željezom u krvlju, tj kako se mijenja, apsorbira i ulazi u krvotok, i gdje i kako se skladišti – jednom kad uđe, Fe ne izlazi,- su na jednoj našoj stranici, mislim, Plivazdravlje. Isplati se pogledati.

Zorule
Member
Zorule
1 mjesec prije

Ima jos jedna drzava koja moze posluziti kao bolji primjer, a ide joj u prilog i sto je mala izolirana otocna drzava, Fiji. Oni do sad skoro da i nisu imali slucajeva C19, nikakvih famoznih valova, nista, sve do srpnja kada je poceo naglo rasti broj slucajeva. A mjesec dana… Pročitaj više »

onaj najgl... Dalton
Gost
onaj najgl... Dalton
1 mjesec prije

Podržala je kampanju cijepljenja.
Dolly Parton…

P.S.
Dragi, otkad sam se cijepila Modernom…
Nešto mi je toplo oko srca.
Izvadi sisu iz juhe…

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

Jahr?
Od pilećih prsa?;)

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Jahr==Juhe?

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Od kokošjih prsa. Dolly je stara koka 🙂

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

Izrael je potvrdio gotovo 11.000 novih zaraza u utorak, što je novi rekord od izbijanja pandemije koronavirusa unatoč vodećoj kampanji cijepljenja u svijetu. U protekla 24 sata potvrđeno je 10.947 novih slučajeva, objavilo je ministarstvo zdravstva. Posljednja brojka premašila je raniji rekord iz sredine siječnja kada je bilo oko 10.100… Pročitaj više »

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Official U.S. Government Stats on COVID Vaccines: 13,627 Deaths 2,826,646 Injuries 1,429 Fetal Deaths in Pregnant Women – Vaccine Impact Over 32,000 People DEAD in Brazil Following COVID-19 Vaccines According to Official Media Report – Vaccine Impact 21,766 DEAD Over 2 Million Injured (50% SERIOUS) Reported in European Union’s Database… Pročitaj više »

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

MARIO ZNA UŽIVO- OGROMNA VEST! SZO PRIZNALA I ZAHVALJUJE SE GEJTSU I ROKFELERU NA FINANSIRANJU

nokat na k...u
Gost
nokat na k...u
1 mjesec prije

dosadili su više sa coidom nek puste malo kugu,koleru,malariju,gripu,triper i sifilis da se vrati ravnoteža među homo erektuse

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

zallosno. ps://ca.news.yahoo.com/texas-school-system-closes-2-000626740.html

POVEZANE VIJESTI

Izbornik