Većina procijepljenih zemalja ima najviše slučajeva COVID-a

Vakcinisanje
130 komentara

Škotska otkrila pravu smrtnost od cijepljenja. Cijepljeni su zarazniji. Službene laži o cijepljenju.

Bilješka urednika Global Research

Važan i istraživački članak Rodneyja Atkinsona koji otkriva podatke.

Uzročnost ostaje do kraja utvrđena. Postoji još jedan važan faktor koji se mora istražiti.

Cijepljene osobe koje pate od ozljeda potražit će liječničku pomoć u zdravstvenoj ambulanti ili u bolnici u kojoj su cijepljene. Ti će pojedinci odmah biti podvrgnuti medicinskoj dijagnozi, kao i rutinskom RT-PCR testu, što će pridonijeti povećanju broja, koji se zatim kategoriziraju kao “cijepljeni”.

To je statistika 101. Odnosi se na “vjerojatnosti”. Vjerojatnost da će cijepljena osoba patiti od štetnih učinaka (zatražiti liječničku pomoć) biti podvrgnuta PCR testu (u klinici ili bolnici) mnogo je veća od one koja se odnosi na zdravu necijepljenu osobu.

Štoviše, postoji rastući trend u smrtnosti i nuspojava od cjepiva koje zdravstvene vlasti jedva čekaju sakriti.

Zapitajte se. Što je uzrok ovog trenda među cijepljenima? Varijanta delte SARS-2 ili cjepivo ubojica?

Cijepljena osoba podvrgnuta pogrešnom RT-PCR testu kategorizirana je kao “pozitivna” ili se dijagnosticira kao “vjerojatno” pozitivna na Covid-19. Broj zaraženih pozitivnim slučajevima dodijeljen “cijepljenim” raste visoko.

S druge strane, u SAD-u su “kontroleri točnosti” upućeni da “što je češće moguće” označavaju Covid-19 kao “temeljni uzrok smrti”. Nisu dopuštene obdukcije.

Smrti i nuspojave nastale mRNK cjepivima sada se pripisuju “smrtonosnoj” varijanti SARS-2 Delta.

Michel Chossudovsky, 28. kolovoza 2021

Najprocjepljenije zemlje imaju najviše slučajeva zaraze i smrti na milijun stanovnika, a najmanje cijepljene zemlje imaju najmanje slučajeva i smrti na milijun stanovnika.

Poražavajuće brojke u Izraelu pokazuju da je 80-90% slučajeva cijepljeno, a studija Sveučilišta Oxford pokazuje da bi cijepljeni mogli biti super širitelji. To su sve predviđale vodeće vlasti na terenu, ali s obje strane Atlantske vlade laži o cjepivu se nastavljaju.

Kao što dr. Janci Lindsay, dr. Toksikologije i molekularne biologije, LLC ServicesServices tvrdi:

“Cijepljeni su ti koji šire mutirane sojeve (čime je potvrđena teorija nobelovca, profesora Luca Montagniera – RA) To se dogodilo s brojnim drugim “propusnim” (neutralizirajućim) cjepivima. Klasičan primjer je Marekova bolest kod pilića. Na to sam upozorio CDC (Centar za kontrolu bolesti SAD -a) u travnju ove godine. Drugi su znanstvenici upozorili i CDC.”

Sastavio sam ove tablice u kojima su navedeni slučajevi na milijun stanovnika i smrtni slučajevi na milijun stanovnika, prvo, najcijepljenijih zemalja, a zatim najmanje najmanje cijepljenih zemalja. Posljednji stupac u prvoj tablici je datum kada je zemlja započela cijepljenje i nakon čega se dogodila većina svih njihovih slučajeva i smrti. Samo u Saudijskoj Arabiji većina se slučajeva dogodila prije datuma početka cijepljenja, ali su slučajevi počeli nakon toga ponovno ustati.

Upisao sam statistiku 12. kolovoza 2021. Prosječni slučajevi u većini cijepljenih zemalja iznosili su 77.491 na milijun u usporedbi sa samo 19.672 u najmanje cijepljenim. Prosječan broj smrtnih slučajeva u najprocjepljenijim zemljama iznosio je 1647 na milijun u usporedbi sa samo 427 smrtnih slučajeva u najmanje cijepljenim.

Onima koji bi se usprotivili tome da bi “prirodno najgore pogođene zemlje osigurale najviše cijepljenja, što nije isto što i cijepljenja koja uzrokuju slučajeve”, ukazao bih na većinu SVIH njihovih slučajeva koji su se javili NAKON što su počeli cijepiti, datum početka je u treći stupac.

Zemlje s većinom cijepljenih (više od 50%)

Zemlje s manjim brojem procijepljenog stanovništva (manje od 23% cijepljenih)

Nakon 8 mjeseci frenetične aktivnosti cijepljenja, u EU/Velikoj Britaniji/SAD-u bilo je ukupno 34.052 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i preko 5.46 milijuna nuspojava prijavljenih na dan 01. kolovoza 2021. Gore navedene brojke potvrđene su detaljnim dokazima iz Izraela i Ujedinjenog Kraljevstva od smrti izazvanih cjepivima i/ili neuspjeha cjepiva u zaštiti cijepljenih.

U Velikoj Britaniji između 01. veljače 2021. i 02. kolovoza 2021. smrt u roku od 28 dana od pozitivnog uzorka bila je 402 za (dvostruko) cijepljene, ali samo 253 za necijepljene.

Cijepljeni više šire zarazu

Revolucionarni prijepis članka prestižne skupine Oxford University Clinical Research, objavljen 10. kolovoza u časopisu TheLancet, potpuno ismijava opasne i neuke korporacije i vlade koje nastoje kazniti necijepljene i promovirati cijepljene. Na primjer, DELTA AIRLINES u SAD -u svojim necijepljenim zaposlenicima naplaćuje 200 dolara mjesečno “zdravstvenog osiguranja”.

No, ova je studija pokazala da cijepljene osobe nose 251 puta veće opterećenje od virusa COVID-19 u nosnicama u usporedbi s necijepljenima. Cijepljene osobe stoga nose neobično velika virusna opterećenja, a da se ne razbole, pa od njih postaju presimptomatskisuper širitelji.

Dakle, DELTA bi trebala označiti cijepljene kao opasnost ili ih spriječiti u dolasku na posao, jer su opasnost za sve ostale.

Izraelska katastrofa s cjepivima

Izrael je jedna od najviše procijepljenih zemalja u svijetu, a ipak najveći broj novozaraženih otpada na cijepljene. Da je cjepivo bilo učinkovito velika većina slučajeva otpadala bi na necijepljene. No, u razdoblju od 27. lipnja do 3. srpnja 79% slučajeva u dobnoj skupini od 20 do 29 godina bilo je u cijepljenih osoba u rasponu do 100% u dobnoj skupini od 90 godina.

Bio je to proces tijekom cijepljenja u kojem je između siječnja 2021. i srpnja 2021. broj mjesečnih slučajeva kod necijepljenih pao za 99% (65.252 na 257), dok je broj cijepljenih pao za samo 58% (3.057 na 1271). i upravo su cijepljene osobe razvile simptome u omjeru 5: 1. Cijepljeni su ti koji će vjerojatnije biti hospitalizirani i razviti kritičnu bolest.

Stvarne brojke smrtnih slučaja uzrokovanih cjepivima

Javno zdravstvo Škotske otkrilo je da je samo u Škotskoj u roku od dvadeset osam dana od primanja cjepiva protiv Covid-19 u roku od 6 mjeseci od prosinca 2020. do 21. lipnja umrlo 5.522 ljudi.

To je jednako prosječno 920 smrtnih slučajeva koji se događaju svakog mjeseca zbog cjepiva protiv Covid-19 samo u Škotskoj. Zahtjev za slobodu informacija od 30. siječnja zatražio je od škotske vlade da otkrije ukupan broj ljudi koji su umrli od Covid-19 od ožujka 2020. Na što je škotska vlada 11. ožujka 2021. odgovorila sa:

“Odgovor na vaše pitanje je da je 596 smrtnih slučajeva povezanih s COVID-19 registrirano tamo gdje nije bilo postojećeg zdravstvenog stanja između ožujka 2020. i siječnja 2021.” To je 85 mjesečno i manje od jedne desetine umrlih od cjepiva.

S obzirom na to da bi do kolovoza 2021. u cijeloj Velikoj Britaniji (Škotska, Engleska, Wales i Sjeverna Irska trebalo biti samo 1550 smrtnih slučajeva), to čini sustav izvješćivanja britanske vlade ekstremno lažnim. Kada se uzme u obzir cjelokupnu populaciju, dolazi se do broja od oko 57.000 smrtnih slučajeva u Velikoj Britaniji u cjelini.

To ne treba čuditi jer je studija s Harvarda 2009. pokazala da je samo 1% nuspojava službeno registrirano u SAD-u, a statistički prijavitelj zviždača u SAD-u (s pristupom izvješćima Medicare i Medicaid) bilježi smrtnost od cjepiva je vjerojatno 5 puta veća od prijavljene brojke. Mnogi u Velikoj Britaniji izvijestili su da smrt za koju su znali da nije registrirana u sustavu.

Lak o cjepivima iz NHS -a i američke FDA

Službena izjava NHS -a o nuspojavama cjepiva protiv COVID-a je:

“Većina nuspojava su blage i ne bi trebale trajati duže od tjedan dana, kao što su:

  • bolna ruka od injekcije
  • osjećaj umora
  • glavobolja
  • osjećajući bol
  • osjećaj kao da je osoba bolesna

Također možete dobiti visoku temperaturu ili vrućinu ili drhtavicu 1 ili 2 dana nakon cijepljenja ”Pogledajte ovo.

U SAD-u FDA također laže o učincima cjepiva:

“Nuspojave koje su najčešće prijavljivale one sudionice kliničkog ispitivanja koje su primale Comirnaty bile su bol, crvenilo i oteklina na mjestu ubrizgavanja, umor, glavobolja, bolovi u mišićima ili zglobovima, zimica i groznica.”

Iz više od 34 000 smrtnih slučajeva i preko milijun ozbiljnih nuspojava s obje strane Atlantika znamo da su ove izjave zločinački nemarne i otvorene laži.

Ne razgovara li britanski NHS s Javnim zdravstvom Engleske?

U Velikoj Britaniji prema izvješću PHE-a između 01. veljače 2021. i 15. kolovoza 2021. bilo je 390 smrtnih slučajeva među necijepljenim stanovništvom, a potpuno cijepljeno stanovništvo pretrpjelo je ukupno 679 smrti.

Da biste bili svjesni ovih smrti, nemojte zanemariti ozbiljne posljedice tromboze i upale srca, posebno na mladima, a još uvijek smatrate da je cijepljenje djece od 12 do 15 godina kriminalno ponašanje prema svim standardima.

cijepljenjeCOVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
130 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Histrion
2 godine prije

Teška smo manjina obzirom na zastupljenost u medijima. Trebalo bi nekako osvojiti televiziju i redakcije tiražnijih novina… A to je vrlo teško moguće, da ne kažem nikako.

Max
2 godine prije

To i jest swrha

Legendarni Grk
2 godine prije

Masonski banditi lažu da su oboljeli uglavnom necijepljeni – stvarno činjenično stanje je upravo suprotno, cijepljeni su oni koji sve više stradavaju od svoje nepromišljene odluke da se cijepe.
Imam nekoliko prijatelja koji su duboko zažalili što su se cijepili – neprekidno osjećaju mučninu nakon cijepljenja drugom dozom.

Zvrk
2 godine prije

Ali cjepjenje štiti od težih oblika oboljevanja!
Meh….dajte četvrtu dozu, brzo će zima, treba spremit drva.

2 godine prije

zelio bih objaviti i moje malo istrazivanje … . povodom informacije objavljene pred 10-tak dana u jednom arninom clanku gdje kaze da nesrazmjerno velik broj zemalja ima tocno 233 prijavljena slucaja korone. tako sam istrazio broj internetskih unosa za sve brojeve od 200 do 330. najvise upisa je za brojeve 200, 250 i 300. uzet ce da se ti brojevi korise i u drugom smislu, kao “skoro 200”, “preko 200”. zato ih necu smatrati mjerodavnima. zanimljivo da najvise upisa imaju brojevi koje je lakse pisati, oni sa trecom znamenkom 0, 1, 2 i 3. najmanje upisa postoji za brojeve kod kojih su trece znamenke 7, 8, 9 i 6. pretpostavljam da je razlog lakoca upisa. za brojeve na donjoj strani tipkovnice ne mora se gledati dok bas suprotno za brojeve na gornjoj desnoj strani tipkovnice, mora se obratiti paznja. zato bih zakljucio da unositelji statistika postupaju proizvoljno, odokativno i manipulativno,… Čitaj više »

Bosanac
2 godine prije

Većina procijepljenih zemalja će imat najveći broj kandidata za predstojeću zombie olimpijadu.

Malomorgen
2 godine prije

Jesam vam rekao cijepiva su smrt za ljude

Malomorgen
2 godine prije

Zašto me svi dislajkuju

Legendarni Grk
2 godine prije

Kasiopejci o korona cirkusu: (Joe) Što se zapravo događa u rukama tih ljudi koji postaju magnetizirani nakon mRNA cjepiva? O: Crvena krvna zrnca. P: (Pierre) Stanice koje sadrže željezo. O: Da P: L: Dakle, uzrokuje nakupljanje željeza u vlastitom tijelu? O: Da P: (Joe) Je li nešto što izolira željezo? (Pierre) Željezo se lijepi za cjepiva, a ako u tijelu imate željezo, ono se neće lijepiti o željezo. Kako se ove stanice magnetiziraju? O: Magnetit. P: (Pierre) Magnetit je stijena koja je prirodno magnetska, ali … (Joe) Znači li to da je u cjepivu? L: Je li se nalazi u cjepivu ili se nešto akumulira iz samog tijela? O: Tijelo. P: L: Postoji li nešto psihičko u tome? O: Da P: L: Dakle, nije to samo fiziološka reakcija? O: Ne. Nanočestice djeluju kao antene za neobične valove koji zatim šalju signale tijelu inducirajući modifikaciju na sljedećoj razini tjelesnosti. P: (PoB)… Čitaj više »

Zorule
2 godine prije

Ima jos jedna drzava koja moze posluziti kao bolji primjer, a ide joj u prilog i sto je mala izolirana otocna drzava, Fiji.
Oni do sad skoro da i nisu imali slucajeva C19, nikakvih famoznih valova, nista, sve do srpnja kada je poceo naglo rasti broj slucajeva. A mjesec dana prije tog vala zaraze je pocelo cjepljenje, dl sad je ubodeno nekih 25% stanovnistva.

onaj najgl... Dalton
2 godine prije

Podržala je kampanju cijepljenja.
Dolly Parton…

P.S.
Dragi, otkad sam se cijepila Modernom…
Nešto mi je toplo oko srca.
Izvadi sisu iz juhe…

ledeno doba
2 godine prije

Izrael je potvrdio gotovo 11.000 novih zaraza u utorak, što je novi rekord od izbijanja pandemije koronavirusa unatoč vodećoj kampanji cijepljenja u svijetu.

U protekla 24 sata potvrđeno je 10.947 novih slučajeva, objavilo je ministarstvo zdravstva. Posljednja brojka premašila je raniji rekord iz sredine siječnja kada je bilo oko 10.100 zaraza. No tada se provodilo manje testiranja. Broj teško oboljelih osoba blago je pao na 719 u utorak. …..

ttps://www.glasistre.hr//svijet/u-izraelu-rekordni-broj-novih-zaraza-covidom-19-742720

Kažun
2 godine prije

MARIO ZNA UŽIVO- OGROMNA VEST! SZO PRIZNALA I ZAHVALJUJE SE GEJTSU I ROKFELERU NA FINANSIRANJU

nokat na k...u
2 godine prije

dosadili su više sa coidom nek puste malo kugu,koleru,malariju,gripu,triper i sifilis da se vrati ravnoteža među homo erektuse

Martin
2 godine prije

zallosno. ps://ca.news.yahoo.com/texas-school-system-closes-2-000626740.html

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI