Velika prijevara u prijavljivanju nuspojava od cjepiva; tajni podaci, pretvaranje da je cjepivo sigurno i učinkovito

Cjepiva-Koronavirus
16 komentara

Bomba. Alex Berenson, bivši izvjestitelj New York Timesa, 6. kolovoza: „Proizvođač cjepiva protiv Covida Moderna primio je 300.000 izvješća o nuspojavama nakon cijepljenja u razdoblju od tri mjeseca nakon lansiranja, prema internom izvješću tvrtke koja pomaže Moderni kod reguliranja točnosti podataka.“

“Ta je brojka daleko veća od broja izvješća o nuspojavama o cjepivu Moderna javno dostupnih u saveznom sustavu koji prati takve nuspojave.”

BUM. 300.000 nuspojava od cjepiva NIJE prijavljeno VAERS-u, saveznoj bazi podataka.

Berenson: „Broj od 300.000 dolazi od internog ažuriranja koje je zaposlenicima dostavila IQVIA, malo poznata, ali ogromna tvrtka koja pomaže proizvođačima lijekova u upravljanju kliničkim ispitivanjima. Sa sjedištem u Sjevernoj Karolini, IQVIA ima 74.000 zaposlenika diljem svijeta, a prošle je godine imala 11 milijardi dolara prodaje.”

“Ranije ovog tjedna, Richard Staub, predsjednik odjela za istraživanje i razvoj tvrtke IQVIA, poslao je ”ažuriranje za drugi kvartal 2021. “pod nazivom” Povjerljivo – samo za internu distribuciju.”

“Osoba s pristupom prezentaciji dala je snimke zaslona relevantnog slajda, koji jasno objašnjavaju 300.000 prijava nuspojava primljenih tijekom” tromjesečnog raspona”, ne od uvođenja cjepiva u prosincu…”

DVA: Nezavisna istraživačica Virginia Stoner objavila je zapanjujuće novo izvješće o broju VAERS-a i nastojanjima vodećih znanstvenika da smanje razorne učinke cjepiva protiv COVID-a. Evo ključnih citata iz njezinog izvješća:

“VAERS-u je prijavljeno više smrtnih slučajeva od injekcija COVID-a nego od svih drugih cjepiva zajedno u posljednjih 30 godina.”

“Postoji kodeks šutnje koji štiti ogroman porast smrtnih slučajeva (i drugih ozbiljnih ozljeda) prijavljenih VAERS-u od Covid uboda. Ne samo da web stranice i priopćenja CDC-a izostavljaju tu neugodnu činjenicu, izostavljaju je i studije istraživanja cjepiva.”

„Broj injekcija COVID-a [u SAD-u] koje su do sada primijenjene 2021. (309 milijuna) približno je isti kao i sva druga cjepiva primijenjena 2020. (316 milijuna). No ove je godine zabilježeno šokantno 36 puta više smrtnih slučajeva od injekcija COVID-a nego prošle godine od svih ostalih cjepiva.“

“Netko je umro od cjepiva koje im je [liječnik] dao… Može li to dovesti u pitanje njihovu profesionalnu prosudbu ili rezultirati tužbom za nesavjesno postupanje? Da ste bili liječnik ili nadzornik u klinici za cijepljenje protiv COVID-a, a imali ste izbor između večeri podnošenja izvješća VAERS-a ili večere s prijateljima, što biste odabrali?”

“Postoje razlozi zbog kojih se smatra da je smrt jedna od najrjeđe prijavljenih nuspojava od cjepiva, uglavnom zato što je žrtva mrtva i ne može podnijeti izvještaj VAERS-a. Niti mogu natjerati svog liječnika da podnese VAERS izvješće. To se neće dogoditi ako nemaju rodbinu ili liječnika koji znaju da su primili cjepivo, znaju za VAERS, razumiju mogućnost nuspojave od cjepiva i spremni su proći kroz težak postupak podnošenja izvješća VAERS-u.“

TRI: Otvoreno pismo liječnika za etiku COVID-a u kojem se vlade i mediji optužuju za laganje ljudima:

“Službeni izvori, Eudra Vigilance (EU, EEA, Švicarska), MHRA (UK) i VAERS (SAD), sada su zabilježili više nuspojava i smrti od uvođenja cjepiva ‘Covid’ nego od svih prethodnih cjepiva zajedno od početka evidencije.”

“UKUPNO za EU/UK/SAD34.052 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i više od 5,46 milijuna nuspojava prijavljeno je 01. kolovoza 2021.”

“Važno je znati da su gore navedene službene brojke (prijavljene zdravstvenim tijelima) samo mali postotak stvarnih brojki. Nadalje, ljudi i dalje umiru (i trpe nuspojave) od injekcija svakoga dana.”

“O ovoj katastrofalnoj situaciji nisu izvijestili vodeći mediji, unatoč tome što su službene brojke gore javno dostupne.”

“Signal štete sada je nesumnjivo snažan i u skladu s općeprihvaćenim etičkim standardima za klinička ispitivanja. Liječnici za Covid Ethics zahtijevaju da se program cjepiva ‘Covid’odmah obustavi.”

“Nastavak programa uz potpuno poznavanje tekućih ozbiljnih povreda i smrti za odrasle i djecu predstavlja zločin protiv čovječnosti/genocid za koji će oni koji su za njih utvrđeni odgovorni ili sudionici u konačnici biti osobno odgovorni.”

“Vlade širom svijeta lažu vam, stanovništvu kojem navodno služe.”

“Gore navedene brojke pokazuju da su mRNK cjepiva smrtonosna.”

ČETIRI: Poznata studija Harvard Pilgrim Health Care, Inc. iz 2010. VAERS-a je otvoreno rekla: „Nuspojave uzrokovane cjepivima su uobičajene, ali se o njima nedovoljno izvješćuje, a manje od jedan posto prijavljeno je Upravi za hranu i lijekove (FDA). Niske postotke prijavljivanja isključuju ili odgađaju identifikaciju “problematičnih” cjepiva, potencijalno ugrožavajući zdravlje javnosti.”

Nakon nalaza te studije, pomnožili biste broj prijavljenih ozljeda cjepiva sa 100 kako biste došli do odgovarajuće brojke.

PET: S obzirom na ogroman broj nuspojava i smrti od cjepiva, kakvu bismo očekivali reakciju javnosti? Ovdje je glavni trag. Stat News, 21. srpnja: “Milijuni neiskorištenih cjepiva protiv Covida-19 bit će izgubljeni jer se potražnja smanjuje u Sjedinjenim Državama, a doze vjerojatno istječu ovog ljeta, tvrde dužnosnici javnog zdravstva…”

“Prema saveznim podacima, države su trenutno dale 52,36 milijuna doza manje nego što im je podijeljeno.”

“Očekuje se da će značajna tranša Pfizerovih doza isteći u kolovozu… S obzirom na sve manju potražnju domaćih cjepiva, vjerojatno se te doze neće u potpunosti iskoristiti prije nego što se moraju baciti.”

“Vidimo kako potražnja [za cjepivom] opada u svim državama”, rekao je Marcus Plescia, glavni liječnik u Udruženju državnih i teritorijalnih zdravstvenih dužnosnika. ”

ŠEST: Shvativši to, vlada, mediji i korporacijski kriminalci pojačavaju mandate u pogledu cjepiva gdje god i kako god mogu, kako bi ljude prisilili na cijepljenje.

“Svjesni ste da je naš proizvod vrlo opasan i razoran? Natjerat ćemo vas da ga uzmete.”

SEDAM: ODUPRITE SE. POBUNITE.

Autor: Jon Rappoport
cijepljenjeCjepivaCOVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
2 godine prije

Ovaj I slicne tekstove treba lijepiti po autobusnim I tramvajskim stanicama, po zidovima , kucama , kolodvorima, ubacivati ljudima u postanske sanducice – pa valjda ce poneki zombi I izvuci glavu iz guzice I konacno progledati.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Bravo ovo je rekord! Portal danas otkrio 7 prijevara vezanih uz kovid! No i dalje vam je rjesenje cekati ishod nekakve smijesne tuzbe ,pozivati na nenasilje i u meduvremenu se moliti onome koji nije u stanju pomoci gladnoj djeci ali ce zasigurno nama, jel?

ledeno doba
2 godine prije

prema službenim podatcima- u EU-u dosada preko 20.000 smrtnih slučajeva od cjepiva, u SAD-u preko 10.000: ukupno preko 30.000
međutim, poznato je da se dojavaljuje samo 1% svih slučajeva. dakle; 30.000×100 = 3 milijuna…više od 3 milijuna je dosada mrtvih u SAD-i i EU-u

ali to je samo mali dio ukupnog svijeta. za ostatak svijeta, nema uopće podataka, ili ih ima jako malo. dakle Ostatak Sjeverne Amerike, ostatak Europe (države koje nisu članice EU-.a), cijela Južna Amerika, Afrika, Azija, Australija..
pretostavimo da ih u ovom velikom ostatku svijeta, služebeno ima oko 70.000 mrtvih.. x 100=oko 7 miliijuna, plus onih 3 milijuna EU i SAD= oko 10 milijuna mrtvih ukupno u cijelom svijetu. mislim da je ovo ne samo realna brojka, već čak i premala, ovo je minimum… ima ih još više od 10 milijuna

nonwo
2 godine prije

Američka programerka,analitičar za prevare u zdravstvenom osiguranju,koja se zaklela pred sudom,svjedočila je da je samostalnim kopanjem ¸po podacima koje su joj uskratili , najskromnija procjena prevare sustava prijave nuspojava-svi podaci pomnoženo sa 5.
Izjava je prenešena u videu AFLD-a(americas frontline doctors),i glasi da je pronašla 45000 smrtnih slučajeva nakon cijepljenja u tri dana.Factcheckeri su sasjekli izjavu na temelju ničega-da je njezina metoda nepoznata (a radi 20 godina na poslu otkrivanja zdravstvenih prevara i to kao programer tih sustava otkrivanja) i da AFLD ne iznosi njezino ime,a ime je namjerno izbjegnuto da joj se,kao zviždaču ne naudi.Izjava je pokazana crno na bijelo.
Ovaj novi podatak o 300 000 “izgubljenih” prijava samo potvrđuje da su prijevare u VAERSU u toku.
Što je najbolje/ili najgore,i bez tih “nestalih” prijava, broj mrtvih nakon covid cijepljenja je veći od broja ukupno umrlih od svih ostalih nuspojava ,uključujući 70 cjepiva unatrag 30 godina praćenja.

Throne
2 godine prije

Polako izlaziti ce u javnost jos gori podatci o broju nuspojava i umrlih. Ovo je samo jos uvijek manji dio onoga sto skrivaju agencije za pracenje stetnosti ljekova, farmaceutska industrija, bolnice i hitna pomoc, sto duze traje ovo ludilo, to ce i vjesti o tome biti uznemuravajuce nego sto ih mozemo zamisliti. Zato tko prezivi sve ovo pricace.

Stara kuka
2 godine prije

Bilo bi zaista lijepo kad bi se portal potrudio prije objavljivanja tekstova iste pročitati i ispravitinedostatke gugltranslatora jer nekad nije lako odgonetnuti što je ustvaribilo napisano u originalno tekstu. Hvala.

Inače ovaj tekst, kao i sve više njih u zadnje vrijeme unatoč bombastićnom naslovu ne donosi nijednu novu informaciju koju već nismo imali prilike pročitati više puta.

I na kraju u tvrdnji da 300.000 nuspojava od cjepiva NIJE prijavljeno VAERS-u nije napisano kakve su te nuspojave, odnosno koliko su ozbiljne, a iz zbrkanog prijevoda nije uopće jasno da li tih 300.000 pojava nije prijavljeno ili se tih 300.000 dogodilo u tri mjeseca, a Moderna je to prikazala kao broj kroz cijelo razdoblje cijepljenja dakle osam mjeseci.

Ostatak teksta su manje više stare i poznate informacije.

Jack Shadow
2 godine prije

To trebaš bit fest zviznut u glavi,kak mi Zagorci velimo,da ubrizgaš nekaj u sebe od firme koja u 10 god. postojanja nije napravila pošten lijek,kamoli cjepivo

Martin
2 godine prije

novo. tps://www.bibliotecapleyades.net/esp_novedades.htm#august2021

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI