Vladimir Putin: “Kim Jong-un je zreo političar”

Kim Jong-un
16 komentara

Nakon što je postigao svoj cilj glede strateškog nuklearnog oružja, Kim Jong-un je trenutno zainteresiran za stabilizaciju stanja na Korejskom poluotoku, izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Sjevernokorejski vođa je bez sumnje “dobio bitku” na svjetskoj pozornici i sada čini sve kako bi smanjio napetosti na Korejskom poluotoku, izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin u četvrtak, urednicima medija i novinskim ruskim agencijama.

“Mislim da je Kim Jong-un vjerojatno dobio ovu igru. Postigao je svoju stratešku misiju: ​​sada ima nuklearni oružje i projektile dosega do 13.000 km, a koji mogu dosegnuti bilo koju točku na planeti, kao i područje njegovog potencijalnog neprijatelja”, rekao je Putin komentirajući situaciju koja vlada oko Korejskog poluotoka početkom 2018. godine.

Dana 29. studenog Sjeverna Koreja lansirala je interkontinentalnu balističku raketu Hwasong-15, koja prema Pyongyangu može doletjeti do Sjedinjenih Država. Tijekom novogodišnjeg obraćanja, Kim Jong-un je naglasio da je “čitav teritorij Sjedinjenih Država” na dosegu korejskog nuklearnog oružja. Također je upozorio da mu na stolu stoji permanentno “nuklearni gumb”.

Prema riječima ruskog predsjednika, Kim Jong-un je sada zainteresirana za “smirivanje situacije”. “Apsolutno je profesionalan i zreo političar”, zaključio je ruski predsjednik.

Kin Jong-un
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
dalmata
6 godine prije

Staro,zlatno,pravilo,”Uzdaj se use i u svoje kljuse”:uz samo jednu malu(veliku) napomenu,prijateljstvo(obostarno)sa Rusima i Kinezima.Kako je Sjor Presjednik Putin reka(dokazano u Siriji)Rusija nece krvarit za zemlje koje su USrA-NATO sluge.Znaci svi su popusili(osim Srbije,)kojoj je ovo,i jasno i pitanje opstanka.”Mali Kim(kako su ga USrA tile prikazat) pokaza se tvrd orah,pametniji i sigurno hrabriji od svih jadnika koji volu puvat u Yenki guicu

bbbb
6 godine prije

A što mu po zapovjedi svojih nalogodavaca uvede sankcije, jel Nosferatu? Zemlji koja je brana porobljavanju ruskog istoka i srca Kine, ma odhebi u troskocima………..

Ivo Lola nije sam
6 godine prije

Kažu globalisti, prazne ulice u Pjongjangu. Pa normalno da su prazne kad svi nekog vraga rade. Nisu besposleni mladi penzioneri i socijalni slučajevi kao većina ljenčina na zapadu.

Prcko
6 godine prije

Mali Staljin hvali ludog Kima ?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI