Za nevjerovati, američki CDC izdao upute za preživljavanje zombi-apokalipse

Zombi apokalipsa

CDC, Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, američka je federalna agencija zadužena za objavljivanje materijala koji bi stanovništvu trebao pomoći u nošenju s prirodnim i inim katastrofama. U ovom slučaju, to je zombi-apokalipsa.

Toga je svjestan i zamjenik direktora američkog Centra za kontrolu bolesti i prevenciju (Centers for Diseases Control and Prevention – CDC), Ali S. Khan, pa je stoga na blogu CDC-a objavio post naslovljen “Spremnost 101: Zombi apokalipsa”.

Današnji video o ovome iz 2011.


https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

https://www.cdc.gov/cpr/zombie/00_docs/zombie_pandemic.pdf

Kaže tako Ali Khan: „Nikad ne znate kad će iz ovog ili onog razloga zombiji početi jesti ljudsko meso. Nikad ne znate.“ A što je to još 16. svibnja 2011. napisao  u blogu CDC-a  Ali  S. Khan?

https://blogs.cdc.gov/publichealthmatters/2011/05/preparedness-101-zombie-apocalypse/

„Spremnost 101: Zombi apokalipsa“

„Postoje sve vrste hitnih slučajeva za koje se možemo pripremiti. Uzmimo za primjer zombi apokalipsu. Tako je, rekao sam zombi apokalipsa. Možda se sada smijete, ali kad se to dogodi, bit ćete sretni što ovo pročitate, i hej, možda ćete čak naučiti nešto o tome kako se pripremiti za pravu hitnu situaciju.“

Kratka povijest zombija

Svi smo vidjeli barem jedan film o preuzimanju zombija koji jedu meso (moj osobni favorit je Resident Evil ), ali odakle zombiji dolaze i zašto toliko vole jesti mozak? Riječ zombi potječe od vudu podrijetla iz Haitija i New Orleansa. Iako se njegovo značenje tijekom godina malo promijenilo, odnosi se na ljudsko tijelo koje je misteriozno reanimirano kako bi služilo nemrtvim ljudima. Kroz drevne vudu i folklorne tradicije rađale su se emisije poput Walking Dead.

Par odjeven u zombije – Danny Zucco i Sandy Olsson iz filma Mast u šetnji u godišnjem šetnji zombija u Torontu.

U filmovima, emisijama i literaturi zombiji se često prikazuju kao stvoreni zaraznim virusom, koji se prenosi ugrizima i kontaktom s tjelesnim tekućinama. Harvardski psihijatar Steven Schlozman napisao je (izmišljeni) medicinski rad o zombijima predstavljenim u Noći živih mrtvaca i to stanje naziva Ataksičnim neurodegenerativnim sindromom nedostatka sitosti uzrokovanim zaraznim sredstvom. Zombi Survival Guide identificira uzrok zombija kao virus naziva solanum. Ostala porijekla zombija prikazana u filmovima uključuju zračenje uništene NASA-ine sonde Venera (kao u Noći živih mrtvaca ), kao i mutacije postojećih stanja poput priona, bolest ludih krava , ospice i bjesnoća.

Porast zombija u pop kulturi dao je povjerenje ideji da bi se mogla dogoditi zombi apokalipsa. U takvom scenariju zombiji bi zavladali čitavim zemljama, lutajući gradskim ulicama jedući sve što im se nađe na putu. Širenje ove ideje natjeralo je mnoge ljude da se pitaju “Kako se pripremiti za zombi apokalipsu?” Pa, ovdje smo da odgovorimo na to pitanje i nadamo se da ćemo podijeliti nekoliko savjeta o pripremi za stvarne hitne slučajeve!

Neke od potrepština za vaš hitni komplet

Bolje spriječiti nego liječiti

Pa, što trebate učiniti prije nego što se zombiji … ili uragani ili pandemije, na primjer, stvarno dogode? Prije svega, u kući biste trebali imati pribor za hitne slučajeve. To uključuje stvari poput vode, hrane i ostalih potrepština kako biste se osigurali u prvih nekoliko dana prije nego što uspijete locirati izbjeglički kamp bez zombija (ili će vam u slučaju prirodne katastrofe kupiti neko vrijeme dok ne budete u mogućnosti za put do skloništa za evakuaciju ili dok nisu obnovljeni komunalni vodovi). Ispod je nekoliko predmeta koje biste trebali uključiti u svoj komplet, a za cjelovit popis posjetite stranicu za hitne slučajeve CDC-a .

  • Voda (1 galon po osobi dnevno)
  • Hrana (opskrbite se nepokvarljivim predmetima koje redovito jedete)
  • Lijekovi (uključuju lijekove na recept i bez recepta)
  • Alati i pribor (pomoćni nož, selotejp, radio na baterije itd.)
  • Sanitarna higijena (izbjeljivači za domaćinstvo, sapun, ručnici, itd.)
  • Odjeća i posteljina (presvlačenje za svakog člana obitelji i pokrivači)
  • Važni dokumenti (kopije vaše vozačke dozvole, putovnice i rodnog lista da nabrojimo nekoliko)
  • Oprema za prvu pomoć (iako ste nestali ako vas zombi ugrize, možete ih koristiti za liječenje osnovnih posjekotina i razderotina koje biste mogli dobiti tijekom tornada ili uragana )

Nakon što napravite svoj hitni pribor, trebali biste sjesti s obitelji i izraditi plan za hitne slučajeve. To uključuje kamo biste išli i koga biste nazvali ako se zombiji počnu pojavljivati ​​ispred vašig vrata. Ovaj plan također možete provesti ako postoji poplava, potres ili druga hitna situacija.

Trebali biste odabrati dva mjesta za sastanke, jedno blizu vašeg doma i drugo dalje.

Utvrdite vrste hitnih slučajeva koje su moguće na vašem području. Uz zombi apokalipsu, to može uključivati ​​poplave, tornada ili zemljotrese. Ako niste sigurni, za dodatne informacije obratite se lokalnom uredu Crvenog križa.

Odaberite mjesto sastanka za svoju obitelj kako bi se okupili u slučaju da zombiji napadnu vaš dom … ili se vaš grad evakuira zbog uragana. Izaberite jedno mjesto odmah ispred kuće za iznenadne hitne slučajeve i jedno izvan vašeg susjedstva u slučaju da se ne možete odmah vratiti kući.

Prepoznajte svoje hitne kontakte. Napravite popis lokalnih kontakata poput policije, vatrogasaca i vašeg lokalnog tima za odgovor na zombije. Također identificirajte kontakt izvan države koji možete nazvati tijekom nužde kako bi ostatak vaše obitelji znao da ste dobro.

Planirajte put evakuacije. Kad su zombiji gladni, neće se zaustaviti dok ne dobiju hranu, što znači da morate brzo otići iz grada! Isplanirajte kamo biste krenuli i više puteva kojima biste krenuli prije vremena, tako da mesožderi nemaju šanse! To je također korisno kada se dogode prirodne katastrofe i morate se brzo skloniti.

Never Fear – CDC je spreman

Nabavite komplet, napravite plan i budite spremni

Ako zombiji počnu lutati ulicama, CDC bi proveo istragu slično kao i kod bilo kojeg drugog izbijanje bolesti. CDC bi pružio tehničku pomoć gradovima, državama ili međunarodnim partnerima koji se bave zarazom zombija. Ova pomoć može uključivati ​​savjetovanje, laboratorijsko testiranje i analizu, upravljanje i skrb o pacijentima, praćenje kontakata i kontrolu infekcije (uključujući izolaciju i karantenu). Vjerojatno je da bi se istragom ovog scenarija pokušalo postići nekoliko ciljeva: utvrditi uzrok bolesti, izvor zaraze / virusa / toksina, naučiti kako se prenosi i kako se brzo širi, kako prekinuti ciklus prijenosa i na taj način spriječiti daljnje slučajeve i kako se pacijenti mogu najbolje liječiti. Ne samo da bi znanstvenici radili na otkrivanju uzroka i izlječenja epidemije zombija, već bi CDC i druge savezne agencije poslali medicinske timove i osobe koje prvi reagiraju da pomognu onima u pogođenim područjima (dobrovoljno je prijaviti mlade bezimene detektive bolesti za terenski rad ).

Da biste saznali više o tome što CDC čini kako bi se pripremio i reagirao na hitne slučajeve svih vrsta, posjetite: http://emergency.cdc.gov/cdc/orgs_progs.asp. Da biste saznali više o tome kako se možete pripremiti i ostati sigurni tijekom hitnog posjeta: http://emergency.cdc.gov/. Kao što vidite, CDC je sve upute objavio „mrtav-hladan“, a što znaju građani o svemu? Uglavnom ništa jer malo nas čita.

A kako bi sve ipak približili onima koji zalutaju i ponešto i pročitaju vrlo su zanimljivo pripremili i grafički roman na istu temu. I kažu kako su to učinili na vrlo „zabavan način“! Što je tu i kome zabavno? Zombi grafički roman / https://www.cdc.gov/cpr/zombie/novel.htm

CDC ima zabavan način podučavanja o pripravnosti za hitne slučajeve. „Naš grafički roman “Pripremljenost 101: Pandemija zombija” pokazuje važnost pripreme na zabavan način u kojem će uživati ​​ljudi svih dobnih skupina. Čitatelji prate Todda, Julie i njihovog psa Maxa dok se neobična nova bolest počinje širiti, pretvarajući obične ljude u zombije. Držite se kraja do iznenađujućeg zaokreta koji će odvesti kući važnost pripremljenosti za bilo koju nuždu. U roman je uključen popis za spremnost kako bi čitatelji mogli pripremiti obitelj, radno mjesto ili školu prije nego što se dogodi katastrofa.“

I nije to sve. Ima i onih koji su obožavatelji zombija.

Ljubitelji Walking Dead-a: http://go.usa.gov/Q4J

Zaista živimo u nikad viđenim vremenima. Ludilu se ne nazire kraj. A naša dosadašnja ležernost, nezainteresiranost, komfor  i doveli su do ovoga. Isto kao s planom „velikog reseta“ i cijelom ovom PLANdemijom. Sve je bilo godinama na stranicama UN-a, UNICEF-a,  skupa u Davosu, no, tko je čitao? Tek prošlo ljeto, kad se krenulo čitati i o tome pisati, UN, UNICEF i organizatori skupa u Davosu sve su uklonili  sa svojih stranica. Neki smo ipak i „pohvatali“ ponešto. Nek nam je dragi Bog na pomoći. Hipnotiziranima nema pomoći a mi će mo se boriti, do zadnje kapi krvi, za svoj život i život svojih bližnjih.

Nikada Zlo neće pobijediti.

CDCzombi apokalipsa
Pretplatiti se
Obavijesti o
277 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
muzika
2 godine prije

Pročelnik zagrebačkog ureda za upravljanje u hitnim situacijama traži da mu se nabavi tenkić.

nekoime
2 godine prije

Očekuju li to pojavu zombija nakon nekoliko doza “cjepiva”?

Ingerman
2 godine prije

Pa velika većina će pročitati upute koje inače ne bi pročitali da nisu spomenuli zombije. Čak je to i “nacrtano” u uputama. Nekad stvarno kaljate naziv portala

Mirk
2 godine prije

haha pa zombiji su vec na ulicama ali za sada njihova hrana je smartphone….

Mrčikola
2 godine prije

Ovo je skoro otvoreni poziv na ulaganje u industriju soli i začina jer tko bi, na primjer, pojeo lijepog Digibilla “nako”.
Mislim da ne bi ni tigar ljudožder koji nema niti malo etike i morala, a u koroni je ostao bez osjeta okusa i mirisa.😁

2 godine prije zadnji put uredio Mrčikola
Lucija, prva
2 godine prije

Forget it… Ako se tako nešto dogodi, jedino bi pošteđena ostala neka mjesta u Sibiru.
Gledala model koji su pred par godina radili znanstvenici iz vica.

Zagten
2 godine prije

Ovo je nastavak satanizacije; salju poruku kako gola materija bez zivotnog duha moze ozivjeti. Nastavak agende o alienima. I sve se radi simultano.

Драгогост 屋
2 godine prije

Ukoliko je zombi virus termo labilan, u slučaju velike krize, možemo se prehranjivati zombijima. Čak možemo i jedni druge po potrebi proglašavati zombijima – i eto fešte! Opasnost! Ako je dotični bio vakcinisan sigurno nije jestiv!

Emiliano Zapata
2 godine prije

Meni mozda jedinome ovo nije smijesno jer se priprema rat u kucama izmedu roditelja, brace, unuka, susjeda ali ne zbog zombija vec zbog vakseri Vs Antivakseri

Farree
2 godine prije

Ovdje bi trebalo napomenuti kakvu zapravo ulogu imaju Zombiji i Vampiri u modernoj americkoj kinematografiji Zombiji imaju znacenje “on izuzeti iz života”. U modernom kapitalizmu, oni izuzeti iz konzumerizma. Zombiji se uvijek prikazuju kao gomile fukare, koji se sporo kreću lutajuči u velikim masama (uzor su slamovi u Indiji i Africi) i povlačeći svoju snagu isključivo iz te mase. Kod CDCa postoji interes za promiđbom “virusa” koji stvara Zombije (i sam strah od virusa), ali i američka vojska je drilovana na borbi protiv Zombi apokalipse (borbi protiv sporo pokretnog neprijatelja u velikim masama). U prevodu, američka vojska i CDC se pripremaju na borbu ukoliko mase počnu rušiti postojeći sistem. Vampiri su isto tako besmrtni i vječni. Ipak, iako isto tako stari uspjevaju očuvati svoju mladost i vitalnost. Đive u velikim dvorcima i uživaju u ogromnim bogatstvima. Na taj način uvijek oko sebe imaju sluge koje im pomažu da pronađu i… Čitaj više »

Stara kuka
2 godine prije

“…zamjenik direktora američkog Centra za kontrolu bolesti i prevenciju Ali S. Khan…” Hmm. Neki dan sam pisao o pojavi koja je sve izrazitija i uočljivija. Veliki broj tih tijela zaduženih za “upravljanje plandemijom” u zadnjih nekoliko godina na rukovodeće pozicije sve češće dovodi dvije grupe ljudi. Žene i imigrante odnosno ljude neeuropskog podrijetla. Pa je tako i na ćelu CDC direktorica židovka Rochelle Walensky, a zamjenik joj je vidimo čovjek tipičnog američkog prezimena Ali S. Khan. U Kanadi koja provodi vjerojatno najbolesnije i najperverznije “mjere” glavna šefica Javne zdravstvene službe i glavna “strateginja” tih njihovih mjera je kineska imigrantica Theresa Tam, a direktorica EMA koja je upravo odobrila pelcovanje djece od 12 godina je dugogodišnja lobistica farmacutske industrije Emer Cooke. Ovakvih primjera bi se moglo nabrajati na desetke pogotovo u zemljama anglosfere, ali u cijelom zapadnom svijetu. I sve te osobesu na te pozicije došle tek unazad 3-4 godine što… Čitaj više »

TIKTAKTIKATAKATAK
2 godine prije

Sve nabrojano imam u torbi, za ne daj Bože potresa. Bitno – nigdje bez rezervnih gaća!

ledeno doba
2 godine prije

Pa jedini zombiji su članovi globalne kabale.. Inače sve to sranje o zombijima i ti filmovi, nikada me nije interesiralo.. ništa od toga nisam gledao. O vampirima sam gledao više filmova (uključujući i komedije kao “Moj susjed je vampir” ili ona parodija Dracula sa Leslijem Nielsenom), ali zombiji su dosadni.. Međutim, u međuvremenu je prava poplava tih sranja, sa zombijima i vamiprima, brojne serije i filmovi.. Dok se ranije stare vampirske filmove, sa Christopherom Leejom i Peterom Cushingom, moglo gledati kao zabavu, kao i Carpenterovu satiru o vampirima prije 20-ak godina… u ovim novijima sada predstvaljaju vamipre kao neke sofisticirane pozitivce… u poznatoj gothic optici.. sivo-plava mračna scenografija i slično.. pijenje krvi, odnosno andrenokrom je stvarni vamipirizam.. sjetih se još jednog starog britanskog horor filma iz 60-ih, kojeg sam davno gledao na TV.. nije o vampirima, već baš o “pijačima” krvi.. Čudan film, zaboravio sam detalje.. ali se sjećam da se… Čitaj više »

Zelinčanka
2 godine prije

Strašno! Ove slike nisu za djecu, a možda čak ni za odrasle. Međutim nešto mi je palo na pamet, i neki od komentatora već na isto aludiraju. Zombiji su mrtvi živi, a izopčeni u mnogim kulturama (pa čak i obiteljima) se smatraju “mrtvima” iako nastavljaju živjeti izvan zajednice. Da nije to priprema na promjenu definicije termina zombi (kao što su se već i pandemija i imunitet izmijenili sukladno interesima tvoraca velikog reseta)? Dakle danas sutra kad (misle oni) necijepljenima budu oduzeta sva prava uključujući na bankovni račun, kupovinu i prodaju (kao što je to već dosta provedeno u Izraelu), onda lijepo oni promjene definiciju zombi=necijepljeni ili na bilo koji način nepodobni pa zato isključeni iz njihovog društva u resetu. Znam da zvuči groteskno, ali u Izraelu necijepljene otvoreno nazivaju prljavima. Citirati ću Maxa “pripremimo se!”.

2 godine prije zadnji put uredio Zelinčanka
Spacevoodoo
2 godine prije

Za apokalipsu zombija najprije je bilo potrebno proizvesti dovoljnu količinu zombija, to znači kako su zombiji već spremni za apokalipsu, a spremni su i FEMA kampovi, sad je samo potrebno svojom voljom spakirati osobne stvari, doći na muster station i polako opet svojom voljom kreniti prema FEMA kampovima koji su poslijednje mjesto gdje će svi biti sigurni od svih nepogoda 🙃🙃🙃

Šele
2 godine prije

Imali kakva tableta protiv muke, moj bliži rođak 75i njegova žena69, oboje srčani bolesnici, on operisao rak, pitaju komšinicu koju je bocku primila, kaže kinesku, ah mi ćemo čekati njemačku, sa kineskom nemožeš putovati, nije priznata.

Spacevoodoo
2 godine prije

Ovo je poruka kako teorije zavjere nikad nisu postojale, šalili smo se 🙃🙃🙃

Puki
2 godine prije

Trude se sotonisti sebe sve otvorenije predstavljati….vjerovatno je moguće da čovjeku umjetnim putem utječu na količinu agresije, krvoločnosti. Bez da ulazimo u opsjednuća i hipnoze, dakle čisto materijalno kemijskim putem.
Tada nije isključeno da cijepljeni dobiju kratak fitilj, i da na prvi spomen da im je neko prijetnja, uzimaju hladno oružje u ruke i slično.

Any
2 godine prije

Vjerovatno sad ide i cijepivo protiv zombija.

Red Dog
2 godine prije

Pa, blizi se.
Odavno je poznato da neka gljiva napada mozgove mrava, pa ih vodi, ponasaju se kao zombi. Na kraju umiru. Vodi ih do nekog mesta gde da umiru masovno i iz njihovih tela rastu pecurke koje ponovo sire svoje spore.
E, to se desava na ljudima u Indiji sada. Zasto cekati da umiremo prirodna pa da uzimaju hranljive sastojke iz nasih tela, kad nas mogu ubiti ranije i uzeti te sastojke? Evolucija, bajo moj.

Red Dog
2 godine prije

Inace, psiholozi tvrde da je popularnost zombija obrada straha od masa sirotinje. Jedan pogresan korak i medju njima si.
Ljudi se osecaju toliko nesigurno u kapitalizmu da podsvesno prizeljkuju kraj. Sta bude neka bude, samo da se zavrsi ova neizvesnost.

prirodna neinteligen
2 godine prije

cdc je izdavao popise nuspojava cijepljenja, pa sad treba ispasti nevjerodostojan

Majk Majers
2 godine prije

Pomalo. Ko zna u šta će se pretvorit ljudi nakon 6.doze

Ante
2 godine prije

Nije vezeno za članak samo obavijest za komentatore. Neki dan sam u jednom svom postu komentirao nešto protiv facbooka, danas mi je facebook blokiran. Što je zanimljivije ja uopće nisam registriran na tu stranicu, ali više ne mogu čitati komentare sa facbooka u novinama koji imaju samo komentare preko facbooka. Kažem to samo zato jer možda netko koristi tu stranicu pa da se ne iznenadi, meni osobno nije briga što mi je blokiran pristup.

2 godine prije

“… Ako zombiji počnu lutati ulicama, CDC bi proveo istragu slično kao i kod bilo kojeg drugog izbijanje bolesti. CDC bi pružio tehničku pomoć gradovima, državama ili međunarodnim partnerima koji se bave zarazom zombija….” 🤣 🤣 “…CDC bi proveo istragu slično kao i kod bilo kojeg drugog izbijanje bolesti…” Pa evo vidiom kako ta stoka zlocinacka “provodi istragu“… 🤣 Smradovi jos nisu ni pronasli tzv “virus sarscov2” – ali su zato uspjeli isterorizirati cijeli svijet uz pomoc SRANJSTVENIKA – a onda su jos i izmislili “bolest covid19” … 🤣 Kad mi neko spomene “sranjstvenike” – dodje mi da povratim… A svi “renomirani sranjstvenici” – izgledaju kao ono idiotsko govno Ajnstein… U bijelim kutama, rascupane kose a “ppaaaameeeeetannn” (blago dedi)…. Koja je ovo idiotska propagandda i programiranje goyima – pa to nije npormalno… “Renomirani sranjstvenici” – (gomila NEinteligentnih idiota-papagaja) – ce nam opet njihovim idiotskim “naucnim koncenzusom razjasniti” – neki fenomen… “renomirani… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Žx
Zagorski
2 godine prije

Lik je ok na videu,ali spor,na kraju će reći da je hašišar…
Ili možda na početku..

rgbnrgberobgtngtuegt
2 godine prije

+……………………

čudila se aman ja
2 godine prije

…sinoć, u gradu, hodaju neki mladci i čujem, skandiraju “Adolf, Adolf”-“Hitler,Hitler”, ne preglasno, ali dovoljno glasno da su me probudili- (ajme, omladina se aktivirala! )

Puž
2 godine prije

Dobro došli u našu xyz farmaceutsku kompaniju. Imamo urede u 8 zemalja, zaposlenike iz 16 zemalja, a kršimo zakone u 32 zemlje! Vjerujte nam, mi znamo kako raditi ovaj posao! Proizvodimo alopatske pripravke čak i od mrtvih ljudskih fetusa, za nas ništa nije problem. A buduči da imate u sebi nešto što se zove DNK, uđite sa nama u novo vrlo doba genetske modifikacije. Mi smo ovdje zbog vas. Mi vam želimo samo najbolje!

Stoga nemate razloga ne cijepiti se našim naprednim cjepivima! Ok, kad prebolimo šugu i sijaset bezimenih kožnih oboljenja koje bi mogle uzrokovati doze pod rednim brojem 1 i 2, poslije 3će i 4te doze možete ČAK osjetiti i gubitak moždane funkcije i malo bi vam ten mogao zazeleniti, ali ne bojte se, čeka vas novih 8 doza sljedeće godine.

2 godine prije zadnji put uredio Puž
Max
2 godine prije

Za Boga i za Baku do zadnjeg daha.

DEKI
2 godine prije

Jel se ko cijepio od vas?

DEKI
2 godine prije

jel se ko cijepio od vas?

prolaznik
2 godine prije

Glogov kolac ili bajoneta iz ww2?
Prodajem bajonetu iz ww1.

2 godine prije

naravno da se ne radi o doslovnim zombijima.
misli se na gladne mase ocajnika koje ce lutati ulicama u potrazi za hranom. sistem ce povuci policiju i sabotirati opskrbu. stvari na terenu ce se rjesavati ratom izmedju bandi i samoorganizranih gradjana. organizatori kaosa ce zivjeti u dvorcima i bunkerima pomazuci protiv strane koja bi mogla nadvladati i uspostaviti mir. oni ce se braniti jedino ako tko dodje na vrata njihovih jazbina. tako par godina dok se stvar ne rijesi, stabilizira i profilira a onda ce pobjednicima nametnuti obveze. uspostavit ce se feudalizam. nedodirljivi moznici ce imati vecinu planeta na raspolaganju. siromasni ce zivjeti getoiziraini u favelama. nitko nece moci napustiti favelu u kojoj je rodjen. hrana u favele ce dolaziti iz donacija bogatih, uglavnom zitarice i suseni kukci. dat ce se jeftina droga i tv.
tako da ce svi biti sretni.

2 godine prije zadnji put uredio Brainstorm
Mario znatizeljni
2 godine prije

Pozdrav redakciji .. ujedno i posljednji . Mogu da shvatim cenzuru od drzave i njihovih slugana ali od vas nisam ocekivao tj, jesam ali nisam htio vjerovati. Otvarate oci .
Jos jednom postavljam pitanje . Razlog PRVOG odlaska iz grupe doticne Arne Sebalj? Cije clanke sam rado citao .
Imam cak i teoriju mislim da je Arna alias za puno vise ljudi ( kontrolora cenzure) u grupi koji se prikkjucuju i iskljucuju po potrebi . Molim demant i odgovor na pitanje te povratak u grupu .

mario
2 godine prije

Da,……………….

Zorule
2 godine prije

Navodno danas zadnji dan za ovu peticiju, tko vjeruje ili nevjeruje u peticije, nista ne kosta da je potpisete

https://lifepetitions.com/petition/say-no-to-vaccine-passports

2 godine prije

To u Holivudskom scenariju – Švarceneger, Stalone ili Vilis pobeđuju sve u borbi za pravdu.
U realnom životu bi se borio za goli opstanak i razmišljao kako da sačuvaš porodicu. Ono što je od nje ostalo.

2 godine prije

Najbolji savet za takvu situaciju nam je saopštio Bred Pit u filmu WWZ – ceo svet propada pred navalom zombija jedino se Severna Koreja dobro drži. Kako su to uspeli? Povadili su sve zube svim Severnokoreancima – zombiji i dalje mogu da ih ujedu i pretvore u zombije ali oni ne mogu to dalje da prenose. Nemaju čime da ujedu 🙂

p.s. Još uvek nisam uspeo da shvatim kako to postaju zombiji odmah pošto su ujedeni? :)))))))))))))))

Abe 04
2 godine prije

Pa vremena su takva da svi naslovi mogu počinjati sa ZA NE VJEROVATI.

Komplicirano
2 godine prije

Transhumanizam,čovjek 2,0 ili čovjek bez života u sebi=zombi. Davos je “naredio” ove godine pametnu masku kao potrebnu a to znači samo jedno,spajanje na mrežu i potpunu kontrolu koliko dišemo,koliko smo budni,aktivni,poslušni,,,itd.Sve to u Kini već funkcionira i namjera je da se preslika na cijeli svijet.Poslušni ljudi će uzeti to kao napredno rješenje a ustvari to više nije ljudsko slobodno biće.Zombi scenarij je sve bliže ukoliko ne budemo imali sreće da nekakva velika tragedija pokrene ljude (većinu) na djelovanje.

Malomorgen
2 godine prije

Vojne ne moreš zmagati z demagogijo. Zmagaš lahko le na en način, torej, da odstraniš fašiste. Vse to pa poteka individualno. V Španiji, Italiji, Ameriki in še več………..velja smrtna obsodba za vse udeležence, razglašena tudi smrtna kazen za vse Rotsch………, Morg……..ITD……..sorodnike, do zadnjega kolena.
Prijeten večer še naprej.

Abe 04
2 godine prije

Novi soj u Australiji kod 16 ljudi. Sve države zatvorene, totalni lockdown. Južna hemisfera preuzima primat.

Sony
2 godine prije

Da, da.. … …. …….

xxx
2 godine prije

svi koji nose maske već jesu zombiji

Sony
2 godine prije

Nema frke, samo ih treba sve locirati, za početak. Tko to može, neka se javi. A popis imamo u glavi.

Legendarni Grk
2 godine prije

Indijski seljaci bez interneta ili bilo kojeg drugog kontakta skočili su u rijeku kako bi izbjegli cijepljenje koje ih vodi u Zombi Apokalipsu. 200 indijskih seljaka je skočilo u rijeku Sarayu kako bi izbjegli prisilno cijepljenje protiv Covid-19.   https://greatgameindia.com/200-villagers-jump-river-vaccine/   Kada je zdravstveni tim stigao u selo Sisouda u Uttar Pradešu da ih cijepe, seljaci su potrčali do obale. Kada ih je tim okružio na obali, gotovo 200 seljaka skočio je u rijeku Sarayu kako bi izbjegli prisilno Covid-19 cijepljenje. Sisouda je naselje s populacijom od 1500 ljudi i smješteno je u Terai, 70 km od sjedišta okruga Barabanki. Postoji ogromna svijest u ljudima o nepovoljnim događajima od cjepiva i smrtnih slučajeva nakon cijepljenja u ovom selu, da kada je ovdje stigao tim zdravstvenog odjela za cijepljenje, oko 200 seljaka je pobjeglo i stiglo do obale rijeke Sarayu. Kada je zdravstveni tim dobio informacije da su seljani iz sela… Čitaj više »

robert
2 godine prije

Kako bi rekao moj susjed svaka budala ima svoje veselje posebno ameri

postenlopov
2 godine prije

Gdje ima dima , ima i vatre. Malo elementane matematike i eto ti rijesenja, pa kaze
5G mreza + zapadna vakcina = Zombi

Svetlana
2 godine prije

Meni uz sve komentare, tj vecinu nije nista smesno niti podlozno za salu. Ovo samo pokazuje koliko ima bolesnih umova koji kreiraju politiku bilo koje vrste

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI