CDC je manipulirao ICD kodovima na smrtovnicama kako bi prikrio činjenicu da su cjepiva protiv Covida čest uzrok smrti

CDC manipulacija smrtovnicama
31 komentar

Novinar na tajnom zadatku pribavio je sve smrtovnice iz Minnesote koje idu do 2015. godine i pomnije pogledao ICD kodove (Međunarodna klasifikacija bolesti) koje je dodijelio CDC. Ispostavilo se da je CDC manipulirao kodovima ICD-a kako bi prikrio činjenicu da su cjepiva protiv Covida uzrok smrti na izvornim smrtovnicama.

Cjepiva protiv Covid-19 navedena su kao uzrok smrti u smrtovnicama, iako je postojao sustavni pritisak da se ta činjenica zanemari

Potvrde o smrti navode sve poznate i sumnjive uzroke smrti (CoD) koji su odigrali neku ulogu u smrti ostavitelja. Osoba koja ispunjava smrtovnicu ispisuje tekstualni opis uzroka smrti, ali konačne ICD kodove određuje birokracija CDC-a.

Države šalju sve svoje smrtovnice Centru za kontrolu bolesti (CDC) na analizu. CDC koristi algoritme za usklađivanje uzroka smrti s odgovarajućim ICD kodovima. Međunarodna klasifikacija bolesti (ICD) popis je medicinskih klasifikacija Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). ICD postoji od 19. stoljeća i služi širokom rasponu namjena na globalnoj razini, pružajući kritično znanje o opsegu, uzrocima i posljedicama ljudskih bolesti i smrti diljem svijeta. ICD standardizira prikupljanje podataka i omogućuje istraživanje velikih razmjera. Podržava sustave plaćanja, planiranje usluga, upravljanje kvalitetom i sigurnošću te istraživanje zdravstvenih usluga. Tijekom tog vremena korišten je ICD-10 (10. izdanje).

Kada je cjepivo protiv Covida-19 pušteno u promet putem operacije Warp Speed, CDC je tvrdio da je injekcija sigurna. Državne agencije smatrale su sve moguće nuspojave rijetkima ili blagima. To je dovelo do toga da cijeli medicinski establišment zažmiri na sve ozbiljne ili smrtonosne nuspojave cjepiva, u medicinskom okruženju koje je bilo financijski potaknuto na obmanu, u kulturi koja je maltretirala one koji su pošteno zapažali i izvlačili objektivne zaključke u vezi s nuspojavama cjepiva.

Ipak, bilo je mnogo slučajeva u kojima medicinski stručnjaci nisu mogli poreći da su cjepiva protiv covida-19 igrala ulogu u nečijoj smrti. U tim je slučajevima cjepivo protiv covida-19 navedeno kao uzrok smrti u smrtovnici. Međutim, kada je CDC primio smrtovnice, često su PRIKRIVALI ulogu cjepiva u uzroku smrti, kao što se vidi u nastavku. CDC je rutinski počinio prijevaru podataka odbijajući dodijeliti odgovarajući ICD kod za nuspojave cjepiva koji bi odgovarao uzroku smrti navedenom u smrtovnici.

Za cjepiva protiv covida postoje samo dvije ICD-10 šifre koje mogu objasniti nuspojave cjepiva – T88.1 i Y59.0. Šifra T88.1 odnosi se na: druge komplikacije nakon imunizacije, koje nisu klasificirane drugamo. Šifra Y59.0 odnosi se na: virusna cjepiva kao uzrok smrti. Također postoji šifra za infekciju nakon imunizacije (T88.0) i šifra za bilo koje cjepivo ili biološku tvar, nespecificirana (Y59.9). Ti su kodovi ispravno korišteni u tri slučaja u podacima iz potvrde o smrti u Minnesoti jer CDC nije mogao prikriti umiješanost cjepiva u ove smrti bez temeljnog prepisivanja potvrde o smrti.

Na jednoj smrtovnici, Y59.0 je ispravno naveden. Pacijent je pretrpio nuspojavu na cijepljenje protiv COVID-19, manje od četiri sata prije nego što je osoba umrla od akutnog povišenog infarkta miokarda. Patološki pregled je pronašao “dijelove srca s višestrukim žarištima krvarenja miokarda pune debljine i infiltrata upalnih stanica” i “također žarišta infiltrata upalnih stanica u endotelu i epikardu; edematozni epikard.”

Na drugoj smrtovnici, i T88.1 i Y59.0 bili su pravilno kodirani za smrtovnicu koja jasno pokazuje da su nuspojave cjepiva protiv covida-19 uzrok smrti. Ovi primjeri pokazuju da je CDC imao najmanje dva ICD koda za ispravno klasificiranje smrti uzrokovanih cjepivom protiv covida-19. Međutim, CDC je u nekoliko navrata na smrtovnicama prikrio činjenicu da je cjepivo protiv covida-19 uzrok smrti.

CDC koristi zavaravajuće ICD kodove za prikrivanje smrti uzrokovanih cjepivima protiv Covida-19

U jednom slučaju prijevare, CDC je naveo U071 (COVID) kao uzrok smrti, kada je u smrtovnici jasno navedeno da je druga doza cjepiva protiv Covida izazvala srčane komplikacije samo deset sati prije smrti. Umjesto da se pozabavi najneposrednijim dokazima, CDC je smrt šifrirao kao “COVID” – infekciju koja se prethodno riješila 7 mjeseci prije smrti.

U drugom incidentu, CDC je dodijelio G931 (anoksično oštećenje mozga) kada je smrtovnica jasno navela da je cjepivo doprinijelo smrti samo dan prije srčanog zastoja osobe. Nakon injekcije, pacijent je patio od encefalopatije i akutnog respiratornog zatajenja, a zatim je umro unutar 24 sata.

U trećem činu prijevare, CDC je šifrirao smrt kao I219 “akutni infarkt miokarda, neodređen” — iako je smrtovnica objasnila da je cijepljenje protiv Covida-19 uzrokovalo da se osoba razboli manje od tjedan dana prije nego što je pretrpjela infarkt.

U četvrtom slučaju prikrivanja smrti od cjepiva, CDC je dodijelio šifru I050 (reumatska mitralna stenoza). Na izvornoj smrtovnici, umjerena mitralna stenoza i hipertenzija navedene su kao nuspojave nakon druge doze Pfizerovog cjepiva protiv Covida 19.2.2021. Šifra T88.1 za nuspojave cjepiva bila bi točna dijagnostička šifra, ali CDC nije izvijestio istinu.

U petoj točki prijevare, akutni infarkt miokarda kodiran je (I219) za 65-godišnjeg muškarca koji je umro od srčanog udara samo 12 dana nakon što je primio Covid injekciju. Budući da je smrt nastupila unutar 14 dana od uboda, čovjek se nikada nije smatrao “potpuno cijepljenim” prema pravilima CDC-a. Posljedično, muškarac je smatran “necijepljenim” statistikom smrti. Njegova smrt, kao i mnogih drugih, iskorištena je kao dio većeg rata protiv takozvanih “necijepljenih”.

U drugom slučaju izravne prijevare, CDC je kodirao W34 (slučajno ispuštanje i kvar iz drugog i neodređenog vatrenog oružja i pištolja) za pacijenta koji je pretrpio akutni infarkt miokarda nakon nedavnog docjepljenja protiv Covida. Pacijent je nakon cijepljenja patio od hipoksičnog respiratornog zatajenja i septičkog šoka. Prema izvornom smrtovniku, nije se dogodila nesreća s vatrenim oružjem.

U sedmom slučaju prijevare radi se o pacijentu koji je teško obolio od Covida i to nakon dvije doze cjepiva protiv Covida-19. CDC je smrt šifrirao kao U07.1 za “akutni respiratorni distres sindrom uzrokovan prethodnom Covid infekcijom”. Začudo, u smrtovnici je kao drugi uzrok navedeno Modernino cjepivo protiv Covida-19, primijenjeno dva puta. U najmanju ruku, CDC je trebao kodirati T88.0 za “infekciju nakon cijepljenja” kako bi dokumentirao smrtonosnu proboj infekcije. CDC tvrdi da bi prodor infekcije nakon cijepljenja bio manje ozbiljan, ali ovaj slučaj, nažalost, kao i mnogi drugi, razotkriva tu propagandu.

Ne samo da CDC zamagljuje smrtovnice i manipulira ICD kodovima kako bi u velikoj mjeri nedovoljno prijavio smrti izazvane cjepivima, već je i sam cijeli ICD sustav kodiranja neadekvatan za identifikaciju temeljnih patologija i ozljeda uzrokovanih cjepivima. Ova istraga pokazuje da službenici CDC-a nisu kvalificirani za upravljanje nacionalnim epidemiološkim podacima jer je CDC dužan lažnim pričama i financijskim poticajima koji obeshrabruju točno izvješćivanje o epidemiološkim podacima i patologijama koje stoje iza smrti izazvane cjepivom.

CDCcjepivomanipulacijasmrtvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
7 mjeseci prije

Prikrivanje zločina.

Valter
7 mjeseci prije

Jeste skužili već:

  • Na čelu CDC-a cijelo vrijeme podvale bila židovka Rochelle Walensky
  • Židovski Pfizer i Moderna dobili ubrzano dozvole.
  • Židovski BlackRock i Vanguard kao ekonomski utjerivači na internacionalnom nivou.
  • Židovski Google i Facebook uspostavili bez presedana mjere gdje se nitko nije ni usudio progovoriti o “covidu”, što se inače radi sa stvarnim stvarima koje se stvarno događaju.

A najgore, promotrite nakazne intelektualce nakon svega toga.

U emisiji Projekt Velebit, “Štahan: Transhumanizam i woke kultura imaju sotonističke temelje”, sve se pojave dijagnosticiraju bez IJEDNOG spomena da se na kraju svakog kauzalnog lanca tih pojava krije židov.

Da li vam je jasno u kakvoj se neprilici nalazimo, kada nakon serijskih židovskih zločina, čak i “naša” strana se ne usuđuje uopće spominjati židove i njihove monstruozne subverzije stvarnosti?

Moje Ime AD 1995
7 mjeseci prije

Aha, statistike! Primjer: Upucan na balkonu, izgubio ravnotezu, pao na ulicu, jos dise, ali ga pregazi kamion. Uzrok smrti? Tako je sa cijepivom: Izaziva ugruske (dokazano). Srcani udar na auto cesti, sletio u jarak. Mrtav. Alkohol u krvi. U kojo statistici ce zavrsiti?

borjana
7 mjeseci prije

Sve je potkrijepljeno činjenicom da sve to otkri, ni manje – ni više, nego “novinar na tajnom zadatku”?!? U konaćnici, gdje i kome “novinar na tajnom zadatku” proslijedi njegova otkrića?? CNN-u???? Ako uzmemo prosjek procjepljenosti usa od 70% trećom dozom, ispada da je nakon ca. desetak milijuna doza cjepiva u cijeloj minesoti “novinar na tajnom zadatku” otkrio svih sedam smrtnih slučajeva prijevare uzroka smrti, plus dvije potvrđene. Ukupno devet smrtnih slučajeva nakon ca. deset milijuna cijepljenja. Poslije ovoga otkrića “novinara na tajnom zadatku” može se samo zaključiti i zajamčiti sljedeće: da je tjekom ovih godina u minesoti sigurno i daleko više ljudi umrlo od uboda pčelice, nego od uboda injekcije sa cjepivom i da je cjepivo i više nego sigurno, “sigurno ka pijenje vode” (s. ceci sa irb-a)! Ovo je postalo smiješno i pretvara se u običan igrokaz. Nakon povećane smrtnosti od 15-30% u svim zemljama gdje su uspješno proveli… Čitaj više »

NOME
7 mjeseci prije

važno je zapamtiti da se svaki pokušaj pronalaženja lijeka protiv Covida 19 rezao u korijenu, a to je u totalnoj suprotnosti sa medicinom kao znanosti……isto tako sada je zabranjeno i pomisliti o nekom mirnom riješenju rata u Ukrajni….u projektu 19 samo cijepiva daj, u ratu u Ukr samo oružje daj,,,,nema lijeka, nema mira….sve isti obrazac….

ljepota kaosa
7 mjeseci prije

2025a bi trebala biti kljucna godina, prema rezultatima istrazivanja mrna cjepiva na zivotinjama, trajanje zivota tretiranog subjekta je oko 3 godine.

Ivan Bgd
7 mjeseci prije

Naravno, u pitanju je prevara epohalnih ramera, i bas zbog te globalne velicine, ljudima je tesko da poveruju da je prevara, vec i dalje veruju medijima i korumpiranim vladama.

Schwarze Hunderte
7 mjeseci prije

Ljudi !! Upravo sam primio izvješće ! Izvor me do sada nikada nije prevario no je ovo toliko sada suludo da je i meni previše te moram da vama podijeliti … ” GESARA NESARA is coming soon within days now. Get ready for the Global Coin Reset (GCR) and Quantum Financial System (QFS) before everyone else. All Banks Worldwide are moving to (CBDCs) Central Bank Digital Currency right now. It’s your chance to get into crypto/gold/silver before the banks activate the QFS ” 😳😱💥🙃 E – HEBI GA 😈👹☠️🤬

tatamata
7 mjeseci prije

Nema Djure ,,ocito ga odveli u Vrapce

Ivan Bgd
7 mjeseci prije

Sve cesce vest u medijima, ali ko sto se vidi, nikad je ne povezuju sa vakcinacijom:

Nakon što je broj slučajeva kod osoba starosti između 25 i 49 godina porastao za 22%, stručnjaci krive prerađenu hranu, pušenje, konzumiranje alkohola, pa čak i zagađenje, piše MailOnline.

Ivan Bgd
7 mjeseci prije

Gomila yutjubera, koji su svojim pratiocima promovisali vakcinu oboleva od kancera!
Pravda.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI