Duboke rane nakon masovne kampanje cijepljenja

Zastrasujuce posljedice Covid cjepiva

Američiki Centar za Kontrolu i Prevenciju bolesti (CDC) je po nalogu suda napokon bio primoran da objavi izvještaje o štetnim dejstvima Covid-19 cjepiva koje su pogođeni prijavili putem V-Safe, sistema koji je CDC kreirao za praćenje ‘eventualnih neželjenih efekata’ koji pokazuje da su te osobe imale širok spektar zdravstvenih problema.

CDC su godinama odbijali objaviti V-Safe podatke i umjesto toga su izdavali izvještaje koji ubeđuju u njihovu sigurnost, ali je okružni sudija Matthew Kacsmaryk – kojeg je imenovao bivši predsjednik Trump – odbacio njihov argument da obrada podataka i redigovanje osjetljivih informacija zahtijeva previše posla, naredivši agenciji da ih objavi.

Sada su prve dvije tranše sastavljene od 780.000 izvještaja od strane 523.000 osoba otkrile ozbiljne nuspojave koje uključuju upalu srca, pobačaj, moždani udar, paralizu lica, začepljenje arterija i tinitusa. U 2022. godini su 8 posto od 10 miliona korisnika zahtijevali medicinsku pomoć ili bolničku njegu ubrzo nakon vakcinacije, i mnogi su prijavili da su propustili školu, posao ili druge redovne aktivnosti.

Jedna od nerijetkih nuspojava Covid cjepiva je “iznenadna smrt“ koja ne pošteđuje ni odrasle ni djecu koja uopšte nisu bila ugrožena od virusa.

 

Vodeće medije na žalost ne žele da pokrivaju štetu nastalu od masovne kampanje cjepljenja, tvrdeći da tu ne postoji nikakva korelacija, a kamoli uzročnost. No ipak, postoje bezbrojne recenzirane studije u svijetu koje štetu pripisuju “cjepivu“, kako otkriva austrijski Direktdemokratisch.jetzt. Da bi te štete bile što opipljivije, oni su se koncentrisali na slučajeve sa vidnim ranama, jer je poznato da slike govore više od tisuću riječi. Jedino ostaje pitanje, ko to želi vidjeti i čuti.

Prikupljeno je više od tisuću recenziranih studija od kojihi 228 sa slučajevima miokarditisa, kao kod jedne 62-godišnje žene koja je preminula četiri dana posle injekcije sa dijagnozom upale tkiva srčanog mišića uzrokovana “infiltracijom ćelija“. Ali, kao i većina studija o štetnosti “Covid cjepiva“ i ova više liči na reklamu za injekciju nego na objektivnu procjenu koja konvencijalnim medicinskim žargonm tu ženu opisuje kao subjekt sa rokom trajanja: “… pacijent je izdahnuo nakon nekoliko ciklusa naprednog kardiovaskularnog održavanja života.“

Takav narativ je neophodan da bi se istina kamuflirala, jer ko bi želeo da nastavi sa cijepljenjem kada bi užasne štete bile poznate široj javnosti?

Studija: “Čir na koži na mjestu ubrizgavanja cjepiva BNT162b2 mRNA COVID‐19′

Ako direktno na mjestu ubrizgavanja dođe do ovakve reakcije, svakome bi trebala biti jasna zabrinutost zbog sadržaja injekcije. Zar ne bi bilo odgovorno smjesta zaustaviti procijepljivanje kada ”cjepivo“ izaziva takve posljedice?

Po mišljenju medicinskog establišmenta, odgovor je NE. Radije bi to sakrili i podstakli ljude da nastave sa vakcinacijom kao što su to na primjer uradili doktori u dopisu objavljenom marta 2021. godine u ”The New England Journal of Medicine“ pozivajući se na francuske ‘fact checkere’ u kojem se spominje da postoji ‘normalna reakcija’ na mjestu ubrizgavanja u 84,2% slučaja, podstičući doktore da informiraju svoje pacijente da nema razloga za zabrinutost. Ali njihove fotografije crvenila se ne mogu uporediti sa zjapećim nekrotičkim ranama na mjestu uboda kao na gornjoj slici.

Bilo bi interesantno znati kako bi cijepljene osobe reagirale da su im doktori prije uboda pokazali tu fotografiju ili onu iz studije nekroze genitalija kod žene koja se pojavila devetog dana nakon cijepljenja sa Pfizerom. Autori te studije su ostali oprezni u svojoj dijagnozi i zaključili da bi se nekroza tkiva – “iako rijetka“ – trebala razmotriti kao mogućnost nastanka tromboze koja je povezana sa “cijepljenjem protiv Covida.”

Prema njemačkom MSD priručniku za zdravstvene radnike, toksična epidermalna nekroliza je u 95% slučajeva uzrokovana lijekovima: “Teška toksična epidermalna nekroliza podsjeća na obimne opekline. Pacijenti su akutno bolesni, često ne mogu jesti, otvoriti oči i pate od masivnog gubitka vode i elektrolita. Postoji visoki rizik od infekcija, zatajenja organa i smrti.“

Slijepoća takođe može biti jedna od posljedica, kao kod jedne 12-godišnja djevojčice koja je prošla kroz pakao kada je pretrpjela toksičnu epidermalnu nekrolizu poznatu kao Steven-Johnson-Sindrom čiji su je simptomi doveli u bolnicu šest dana nakon prvog Pfizerovog ”cjepiva“.

Studja “Toksična epidermalna nekroliza nakon prve doze Pfizer‐BioNTech (BNT162b2) vakcine sa farmakogenomskim testiranjem

Djevojčica je bila zdrava, bez prethodnih bolesti i prethodno nije uzimala nikakve lijekove kojima bi se reakcija mogla pripisati, tako da je jedini mogući okidač “Covid cijepivo”.

Kao i većina studija, i ova naglašava da su takve reakcije izuzetno rijetke. Prema autorima, “od 3,15 milijardi doza vakcine je zabeleženo samo deset slučajeva” i da “cijepljenja protiv Covida jasno nadmašuje rizik” od ozbiljnih pojava.

Šta bi onda skeptici teorije zaraze – znači ne samo takozvani “negatori Corona virusa“, već oni koji sumnjaju u cjelokupnu priču o infekciji – rekli o omjeru korist/rizik?

Studija ”Stevens-Johnson sindrom uzrokovan Moderna COVID-19 vakcinom

Yamkela Seplane, koja je u međuvremenu preminula, je bila 14-godišnja djevojčica iz Južne Afrike koja je patila od nekontrolisanog rasta na nadlaktici nakon “Covid cijepljenja”. Prema članku iz južnoafričkih novina, ona se “vakcinisala” zato što joj je rečeno da inače neće moći da pohađa školu.

Prema tom članku, muke djevojčice su počele kada je u školi primila “vakcinu” u novembru 2021. godine  i ruka joj je počela da otiče istog popodneva. Dakle, da li je “Covid vakcina” izazvala ogroman čir? Autor članka to vidi drugačije:

“Cijepivo Covid-19 koje je trebalo da zaštiti 14-godišnju Yamkelu Seplane od teške bolesti u slučaju zaraze koronavirusom je otkrilo rijetku bolest kostiju, […] Ljekari ne povezuju otok direktno sa vakcinom, jer, prema njihovom iskustvu, u svijetu nikada nije zabeležen takav slučaj.“

Kako “Covid cjepivo” može “otkriti” postojeću bolest, ostaje nejasno. Zaključak da nešto ne može biti zato što je to nepoznato od ranije govori puno o nesposobnosti donošenja logičnog zaključka tih ljekara…

Uz obilje studija, stručnjaka i članaka koji uprkos svemu i dalje promovišu “cijepljenje protiv Covida”, patnja žrtava uz velike muke izlazi na vidjelo. Na primjer, slučaj žene sa Filipina čije su fotografije imale za cilj skrenuti pažnju na rastuću vaginalnu izraslinu.

Vaginalni čir

Fotografije su toliko bizarne i užasavajuće da bi neki voleli da su lažne, ali budući da su originalni Facebook linkovi ubrzo uklonjeni, teško je saznati nešto više o tom slučaju.

Apropo laži: Business Insider članak od 26. oktobra 2020 – prije nego što je eksperimentalna vakcina bila dostupna u javnostii – upozorava na snimke sa “lažnim oštećenjima” od vakcine. Ti snimci su ismejavali mogućnost povrede od cjepiva prije nego što su vakcinisani na društvenim mrežama mogli podijeliti svoj bol zbog stvarne štete.

Pored toga u članku stoji da je TikTok ušao u saradnju sa UN-ovom inicijativom #teamhalo za suzbijanje dezinformacija o “cijepljenju protiv Covida“, što znači da su UN ili SZO jedini koji određuju šta je istina.

Takozvani liječnici su se putem #teamhalo suprotstavljali “dezinformaciji” koristeći argumente kao taj da su vakcine, između ostalog, “kul“. Pa onda je sigurno sve u redu.

Ili možda ipak ne, kao u slučaju mladog Južnokorejca koji je operisan na srcu nakon Pfizera injekcije, ali i za brojne druge osobe čija patnja tek treba da izađe na vidjelo.

Link za 1000 recenziranih medicinskih radova

CDCcjepivoCovidvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
94 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
1 mjesec prije

Stavite +18 u naslov.

nepoželjni
1 mjesec prije

Evo, prvi put od kada se počelo spominjati i pisati o “cjepivu” (protiv “kovida”), članak je ispravno napisan i svakome je jasno opisano i napisano o čemu se radi.

U članku se po prvi put ne spominju “virusi”, “covid-19”, “Wuhan”, ili bilo što drugoga lažnog a sve što je u kontekstu članka trebalo čitaocu pokazati da je lažno – stavljeno je u navodnike.

Moje čestitke autoru teksta i Logičnom !

Ivan Bgd
1 mjesec prije

Svi koji govore da su cepiva bezbedna i efikasna su ili totalne neznalice, ili jako zlonamerne osobe.

Koja
1 mjesec prije

Srećom kineske i ruske boce su bez nus pojava

Jadranka S.
1 mjesec prije

Zdravlje je prirodno stanje čovjeka!
Svakom je trebalo biti jasno da VOJNO biološko oružje DARPE nazvano “cjepivo”, stavljeno u ruke bjelim uniformama, nema ništa sa zdravljem već sa ubijanjem ljudskog roda.
Samo čisto zlo može ubijati djecu /ljude, a to zlo je u ljudima jer ljudi ubijaju ljude.
Ako se ljudski rod neprobudi nema spasa ljudskom rodu. Samo probuđeni ljudski rod može spasiti ljudski rod od uništenja ljudskog roda.

opetlazes
1 mjesec prije

Susjeda mi izgleda slicno vec preko 3 mjeseca, dijagnoze jos nema, kazu mozda neka vrsta utikarije. Lijece je vitaminskim inekcijama. Cjepila se da moze putovati.

Emiliano Zapata
1 mjesec prije

U vrijeme plandemije bilo je premalo umrlih od tog izmisljenog virusa da bi mogli govorit o pandemiji a kamoli o cjepljenju.
Danas kad su se unatoc razumu i logici mnogi cjepnuli kako bi mogli putovat, ici na koncerte, utakmice, na posao i sl. nemamo ni priblizan broj nastradalih od cjepiva da bi mogli govoriti o nekoj depopulaciji jer ako im je cilj zlatna milijarda trebalo bi pobit skoro pa 7 milijardi a ne par milioncica mrtvih od cjepiva…
Dakle sljedi nam nesto puno gore

Biti-ili-ne-biti
1 mjesec prije

Kada bi se kod automobila otkrilo da je umjesto benzina na nekoj pumpi podmetnuto dizel gorivo, odmah bi došla provjera i reakcija da se ta pumpa zaustavi, isprazni i ponovo napuni benzinom.
Zanimljivo je da kod cijepljenja nema takve reakcije, iako su milijuni nastradali, a vjerojatno i milijarde.

Ivek
1 mjesec prije

Samo sad šute o tom smrdljiva režimska piskarala i moderatori koji su banirali iz jutarnjeg, večernjeg, 24sata, indexa, forum hr-a.
Sva sreća pa su uveli pretplatu pa ih više nitko neće pratiti, ali Plenkimun će to isfinancirati svoja režimska piskarala i botove.

Mrčikola
1 mjesec prije

Koji kuhrac je bilo potrebno stavljat ove slike…k’o da imate posla s debilima…a, i jesmo debili s čim se sve “mirimo” i preko čega sve “prelazimo”…barem se ja takvim trenutno(?) smatram.

Lucija, prva
1 mjesec prije

Debeli i ti si odvratan.

Lucija, prva
1 mjesec prije

“CDC su godinama odbijali objaviti V-Safe podatke …, ali je OKRUŽNI SUDIJA MATTHEW KACSMARYK – kojeg je imenovao bivši predsjednik Trump – ODBACIO NJIHOV ARGUMENT da obrada podataka i redigovanje osjetljivih informacija zahtijeva previše posla, naredivši agenciji da ih objavi.”

Eto. To je već drugi bitni sudac u USA u ovom slučaju. Prvi je onaj što je naredio Pfizeru isto to.

A sad pitanje: svi znamo da je H D Z osuđen pravomoćno kao krim.inalna organizacija.
Tko zna imena sudaca?
Vi se brinete da li još radi i jesu li mu djeca gladna?

Max
1 mjesec prije

MI smo bili upozoeni.

xxxxxxxxxxx
1 mjesec prije

gadljivotočkacom

bolje bi vam to ime pristajalo

վիշապ
1 mjesec prije

‘Mi smo bili upozoreni.’

Da. Da bili smo upozoreni i to od Neba upozoreni godinu dana prije pojave ‘epidemije’ s datim ljekovima kako se ličit u slučaju bolesti i s izričitom zabranom cijeplenja.
Nije se slušalo. Dobili su plaću svoje vire. Nije ih za žalit.

Novo upozorenje.

Pojavit će se jedna od bolesti koju će zloupotrijebljena znanost donijeti čovječanstvu,
ozbiljno pogađajući respiratorni trakt, kao i kožu nakratko, s jakim glavoboljama.
Ova bolest će napredovati, uzrokujući ozbiljna oštećenja pluća.

roberto
1 mjesec prije

Kakav užas…ufffffff..stvarno,treba se čovjek što manje trovat sa takvim snimkama.A i dalje se oni,koji su uzeli taj spasonosni otrov(jučer mi prijatelj priča,u jedan birc tu di izlazi,jedno 10oro ljudi je umrlo,između 60-80 god,u roku ajmo reč god dana)ne pitaju,ne propituju,a velika,jako velika večina ima nuspojave,da bi to moglo bit od tog…..jtakozvanog jebenog cjepiva..!!!

Ejbti,kad moram bit prost..;)..grrrrrrrrrrr

Hogar
1 mjesec prije

Cionisticke sotone su nasljednici Dr Mengele rada i djela

Վիշապ
1 mjesec prije

Di su belece, smrdo i mozak?!
Možda zajedno plešu svoj posljedni
Tango na ovoj lipoj plavoj Baloti,
na ovoj stanici na putu u vječnost.

Վիշապ
1 mjesec prije

I tebi sam dvaput
APSOLUTNU ISTINU PRENIO.

Na svu žalost nema se niti malo vire.

Hogar
1 mjesec prije

Kad budete glasali za “sabor” onda se sjetite nakaza koje su imale plave bedzeve sa misli na druge i prijetili da se moramo izbosti eto zbog povratka u kao normalno jer su isti stvorili nenormalno

tihobl
1 mjesec prije

Sada neka cekaju cjepljeni.

Tim
1 mjesec prije

Znali smo čim to politika reklamira i ucjenjuje nas da to govno primimo u sebe. Čim su počeli spinovi i ono paradiranje s specijalcima oko prvih kutija cjepiva, čim je Capak spustio svoju guzicu na karton tog sranja znali smo da to ne smijemo dati ubosti u sebe ni pod koju cijenu. I nismo, nitko od mojih ni ja. Djecu nismo dali ubosti ničime od rođenja. Tko nas na to misli prisiliti, smatrat ćemo to pokušajem ubojstva nas i naših malenih i branit ćemo se. Odgovorne na sud za zločin protiv čovječnosti uz smrtnu kaznu!

HRvoje
1 mjesec prije

Ⱍⰻⱅⰰⱁ ⰱⰻⱈ ⰴⱃⰰⰳⰵ ⰲⱁⰾⰹⰵ, ⰰⰾⰻ ⱅⰵ ⰽⱆⰵⰰ ⱀⰵ ⱃⰰⰸⱆⰿⰻⰹⰵⰿ… Ⰴⰰⰹ ⱄⰵ ⰲⰻⱎⰵ ⱀⰰⱆⱍⰻ ⱂⰻⱄⰰⱅⰻ ⰽⰰⱁ ⱍⱁⰲⰹⰵⰽ…

Keki
1 mjesec prije

Wow, znam da ima tisuće nuspojava, kako je i prikazano na onom mjesečnom izvještaju što ga fajzer mora svakog prvog u mjesecu dostaviti, međutim ovo što sad vidjeh zaista nadmašuje sve moje pretpostavke. Zaista, zaista želim svima cijepljenima sve najbolje i svu moguću sreću ovog svijeta.

Bruno
1 mjesec prije

LOva od vakcine je služila za pokretanje rata u Ukrajini. Taj rat su trebali finansirati Kinezi, Indijci i sami Rusi. Srećom su napravili svoje vakcine pa se plan donekle izjalovio. Ne ulažem nisšta , a razvalio sam Rusiju. Vjerojatno postoji sličan plan i za Kinu. 1.8 milijardi doza cjepiva je naručila stara prostituka, a u svoju guzicu nije zabila niti jedno. Ja sam mislio da smao Hajduk živi vječno. Ova babuskara je izgleda vječnija.

Ivan Bgd
1 mjesec prije

Na Vucicevoj tv pink u dnevniku vest da je jako povecan broj obolelih od kancera!

Ali nema brige, ministarstvo zdravlja ce organizovati predavanja o znacaju prevencije! 🤣

Eto kako brinu o narodu, naravno jos uvek preporucuju da stanovnistvo primi “bezbedne i efikasne” vakcine da bi se zastitili od prehlade…

I tako je “struka” postala dzelat/ubica u sluzbi rezima…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI