Zaharova dala komentar na upozorenje američke ambasade o “prijetnjama terorističkih napada” u Rusiji

Maria Zaharova
10 komentara

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova upitala je američku ambasadu u Rusiji da li su ruskim kolegama prenijeli podatke o navodno postojećim prijetnjama terorističkim napadima na javnim mjestima u Moskvi i Sankt Peterburgu, kao i duž rusko-ukrajinske granice.

„Moje pitanje upućeno američkoj ambasadi u Moskvi: jeste li prenijeli relevantne podatke svojim ruskim kolegama putem naših partnerskih kanala? Ako ne – kako da razumijemo sve ovo?“ napisala je u nedjelju na svom Telegram kanalu.

Američka ambasada u Moskvi upozorila je u nedjelju američke državljane na navodne prijetnje terorističkim napadima na javnim mjestima u Moskvi i Sankt Peterburgu, kao i u područjima u blizini rusko-ukrajinske granice.

„Prema medijskim izvorima, bilo je prijetnji napadima na trgovačke centre, željezničke i metro stanice i druga javna okupljanja u većim urbanim područjima, uključujući Moskvu i Sankt Peterburg, kao i na područja pojačanih tenzija duž ruske granice sa Ukrajina”, navela je ambasada u izjavi za medije na svojoj službenoj web stranici bez navođenja linkova na određene publikacije.

rusijaSADZakharova
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
1 mjesec prije

Htjeli su prenijeti, ali su odustali jer im se nije vjerovalo kad su upozoravali na SVO.

edu
1 mjesec prije

u tri primerka sa pečatom, jer bez pečata ne vredi

Patak
1 mjesec prije

Možda rusko ministarstvo vanjskih poslova i sigurnosne službe to ne znaju, ali na googlu se može postaviti tzv “custom range” (kako bi to preveo, Mišo?) i odabrati željeni vremenski okvir pretraživanja. Tako sam u točno 30 sekundi otkrio da je na stranicama američkog veleposlanstva, stranici Radija slobodna Europa i gomili drugih medija objavljeno upozorenje o neposrednoj opasnosti od ekstremističkih napada u Moskvi 8. 3. 2024. Istina, odnosilo se na idućih 48 sati, ali svakako je javno objavljeno i lako spojivo sa ovim događajem. Sve čisto.

Darko
1 mjesec prije

Vrijeme je da Rusi probude svoje spavaće i pošalju ih da rade sranja po truloj i umobolnoj Americi. Vratiti milo za drago je američka bagra samo to razumije..

Max
1 mjesec prije

Komentar i žena na mjestu.

Red Dog
1 mjesec prije

Prema zapadnim medijima su upozorili ruse, ali Putin je licno odbacio to kao false flag.
Prema zapadnim medijima su rusi takodjer glasali protiv rezolucije o obustavi vatre u Gazi. Jesu ljudi posto je bila nikakva, neobavezujuca, dok su oni hteli akciju sada, ali to se precutkuje.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI