Zajednička vežba Abramsa i Bredlija u Fort Hood-u

Tenk Abrams M1A2 i BVP Bradley M3
0
0

Vojnici 1. kombinovanog bataljona, 194. regimente, 1. oklopne brigade, sprovode probna gađanja na poligonu Fort Hood u Teksasu, od 12. avgusta, u okviru vežbe eXsportable Combat Training Capabilities .

Ova vežba skraćenog naziva XCTC je niz vežbi obuke između aktivne brigade američke vojske i brigade Nacionalne gard, čiji je cilj da poveća sposobnost i spremnost jedinica Nacionalne garde.

XCTC je isplativa i efikasna opcija za pružanje obuke za povećanje borbenu spremnost vojnicima na ili u blizini njihovih matičnih baza. Ovaj program obuke se pokazao efikasnim za pred-mobilizacijske snage, u skladu sa ARFORGEN  modelom američke vojske.

XCTC vežbe pružaju iskustvo slično kao vežbe u Centrima za obuku minimizirajući troškove i vrijeme udaljenosti od kuće i poslova.

Vojnici i vozila su  opremljena tehnologijom za praćenje zasnovanom na GPS sistemu.. To će omogućiti vođama jedinica da reprodukuju scenarije dnevnog vežbanja i razgovaraju o lekcijama naučenim u okviru instrumentacionog pregleda vežbe sa 2D, 3D, taktičkim audio i ručnim video zapisima u roku od nekoliko minuta od završetka misije.

Bradley M2 M3
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI