Zašto se dužnosniku State Departmenta “zamrzlo” lice 20 sekundi? (VIDEO)

Stuart Jones
22 komentara

Na pitanje novinara zašto Washington napada Teheran, a u isto je vrijeme vrlo blag prema Saudijskoj Arabiji, dužnosnik State Departmenta se našao u velikim teškoćama, te ostao bez riječi gotovo 20 sekundi.

Tijekom konferencije za novinare o nedavnom posjetu Donalda Trumpa Saudijskoj Arabiji, Stuart Jones, pomoćnik državnog tajnika za Bliski istok, našao se u velikim poteškoćama. Na pitanje novinara o vrlo teškim kritikama Irana od strane američke administracije, lice višeg dužnosnika se smrzlo gotovo 20 sekundi, da bi na kraju zamuckivajući dao čudan odgovor.

Novinarsko pitanje: „Državni tajnik [Rex Tillerson] kritizirao je iranske izbore i iranski odnos prema demokraciji u prisustvu visokih saudijskih dužnosnika. Kako kvalificirate odnos Saudijske Arabije prema demokraciji i ne mislite li da je demokracija prepreka u borbi protiv terorizma”, pitao je novinar ukazujući na nedosljednost zahtjeva Washingtona koji ovise o sugovornicima čime se diskreditira američka diplomacija.

Neugodna situacija u kojoj se našao Stuart Jones ući će u anale izjava dužnosnika State Departmenta.

Nakon 20 sekundi vrlo neugodne šutnje, dužnosnik se “vratio u stvarnost” i zamuckivajući pokušao dati odgovor:

“Aa, eee,… Mislim da smo pri ovom susretu (u Saudijskoj Arabiji) osjetno napredovali, sa Saudijcima i našim partnerima, protiv ekstremizma ali također…. također donoseći određene mjere koje će nam omogućiti da pobijedimo ekstremizam.”, ne odgovarajući uopće na postavljeno pitanje, te je nastavio:

“Iran je teroristička prijetnja, a državni aparat Irana nije odgovoran prema svojim biračima.”,  završio je odgovor Stuart Jones.

Pošto slika, u ovom slučaju video, govori više od tisuću riječi, prosudite sami razinu neugodnosti dužnosnika State Departmenta.

Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Georgij Žukov
6 godine prije

Misljenja sam da je ovo montaza, zamuckivao je i trazio odgovor na jedno logicno pitanje , ali ne 20 sekundi, mislim da je rijec o 4 sekunde koje su pomnozene sa 5 , 2+2 =5 🙂

Kili
6 godine prije

Koji bijednik!

gostgost
6 godine prije

izgleda da je cekao sto ce mu bubica u uhu savjetovati ali i tamo tisina

Brane
6 godine prije

Kad pomisliš da ovaj retard ima godišnju plaću od cca 300.000 USD za pravljenje budale od sebe…

Hezbollah
6 godine prije

Ameri na svakoj konferenciji za novinare imaju predviđena pitanja i odgovore, i novinar svake TV kuće ima pravo na eventualno 3 pitanja. Ovaj je naučio napamet predviđeni odgovor na dogovoreno pitanje, samo što je novinar postavio drugo pitanje.

Moreno
6 godine prije

Ovoga će prominit, pari amater za razliku od svih dosadašnjih glasnogovornika koji su spremni odma odgovarat (i lagat, naravno) u jednom dahu bez da trepnu.
Evo primjer profesionalnog invertiranja stvarnosti jedne glasnogovornice SD;
https://www.youtube.com/watch?v=wiJKxdomLQ0

Ivan1
6 godine prije

Ima čovjek stomačnih problema.
Proćeralo ga, pa je odmah odjurio na hitan sastanak.

turbo
6 godine prije

@ Zlatan

“Iran je teroristička prijetnja, a državni aparat Irana nije odgovoran prema svojim biračima.”,

Interesira me što
kaže moralista Zlatan – koji skaće u obranu židova neprekidno.

Sad šuti, schwul.

ZigAtman
6 godine prije

“alternative media has made american officials look stupid. The question is for how much longer are we going to allow them to constantly lie to us from that podium.”

Savio
6 godine prije

Zasto, pa zato sto je neprirpdno lagati, pa je morao da napravi napor intelektualni da smisli kakvu takvu laz da ima minimum logike. Naravno nije uspio.

Jupiter
6 godine prije

Nije lako odgovoriti na činjenice , a predstavljaš naj demokratskiju državu
čije diplomate nisu naučene da lažu.

gostgost
6 godine prije

ivan pernar je ovu vijest objavio na svom facebooku koji prati 185 000 ljudi znaci on prati portal logicno mislim da on i njegov rad zasluzuju da i portal poprati njega

Dario
6 godine prije

Pa u S.Arabiji su Trumpa darivali sa preko milijardu i 300 miliona dolara vrijednosti da ih prigrle sebi a sve protiv Irana, u Iranu moze dobiti samo golu istinu i realnost i nogu u guzicu a ovamo neka ih potkupljuju i isisavaju naftu sa njima i suruju u zlim planovima

Mike
6 godine prije

Dok god Saudijci budu financirali natocioniste, neće biti problema sa demokracijom u toj vukojebini od zločinačke države. Iran, Sirija itd. s druge strane nisu podani cionistima i bankarskoj mafiji pa su pretnija ”demokraciji”…

Tony Ghost
6 godine prije

Ja bi ga pitao sta kaze na izjavu obame da su oni napravili teroriste i da jos uvijek financiraju teroriste. Ili je obama lazov ili on, neko mora bit. Ali svi mi znamo istinu ako je zelimo znat.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.